Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 06. 2025. 01:35

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 197 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject: Re: GOD DETHRONED 28.06. SARAJEVO @ DOM MLADIH (MALA SALA)
PostPosted: 29. 06. 2009. 14:18 

a ono je pička iz klititera? eee... ko izda svoju vjeru, tuđu će još lakše! serem joj se u zanat :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 14:53 
Moderator

ne seri :razz:

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 16:16 

wooooww koji prostor, da hoce svi veci koncerti biti ondje to bi bilo odlicno... cuj bock, bock je smece to se dokazalo zadnjim koncertom koji je bio....

Vidi se da je sacramental sjeo vecni raje i mogu da se slozim jer ljudi su fakat bili predobri!!!
Italijani nisu ba losi, al neb to bili pravi italijani da ne seru nesto i poziraju, sto je meni islo na ku... al hebajiga.
A god dethroned mene smorio nevjerovatno, nisam ja za onog nikako....

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 17:27 
Moderator

.::Grind Bastard::. wrote:
Nameless wrote:
Nemam neke vece zamjerke...

kad platiš pun iznos karte smiješ imat neku zamjerku :lol: :lol: :lol:

ma jebeš sve te "zamjerke".

šta? sjedeća mjesta ko u amfiteatru u Grčkoj? šta fali, ima raje koja hoće da sjedi i gleda svirku. bujrum, kome se sjedi nek sjedi, ko hoće d askače i gleda, neka stoji.
pod klizav? pa koji kurac prosipate pivu po njemu i balite? ja se nisam nijednom oklizno, možda zato što sam pratio svirku i nisam pokušavo da budem lafac koji se bacaka uokolo.
prostor je dobar; al zvuk je bio tako jak da danas slabo čujem. :twisted:

Sacramental Blood - to je death metal. ja ne znam šta ovi emo corevci hoće, ne nosaju svi ultra uske hlače i piercinge i ne skaču svi ko čimpanze. ljudi su bili energični i odsvirali svoje fantanstično.

Ja bome platio punu cijenu ulaznice, a sve i da nisam, sta?! Jel to neki problem pa nemam pravo izrazit misljenje??? Dosao, vidio, odslusao - komentiram.

S. Blood, svaka cast, nisam apsolutno nis lose rekao za svirku i ne mogu, ljudi su oderali, ubili boga.
Jbg, nisu ispirsani emaci koji nose uske tole i skacu ko majmuni po bini, a bilo bi bolje da jesu... Meni je to minus, ta staticnost i gotovo.

A ti se nisi okliznuo jer si pljeskao s rucicama u prvim redovima i "pratio" svirku s upaljacem u zraku... :lol:
Da mi je tebe u moshu vidjet, jednom u godini dana eventualno (od Poppy Seeda do Poppy Seeda) ;-)
Mislim, jebe se meni, nek svako radi sta hoce, al bilo je nas koji volimo moshat, zvuk i vise nego pogodan za to bio, pogotovo za vrijeme GD-a, al ko zeli vrat slomit?
Oni su imali i relativno dobar scenski pored dobre svirke, dakle - kompletan paket ;-)

Pod JESTE bio previse klizav (klizaviji nego onaj u Bosni, mada ni ono nije optimum, razumije se), samim tim publika je bila... bas kao ti :)
A iskreno, jebes takvu atmosferu na metal svirci.

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 17:44 
Moderator

normala, mišljenja i govna su tu da se iznesu.

meni je svejedno šta ko misli, jer to nije uticalo na svirku sinoć.

a kakva je publika, meni je svejedno, jer mene ne zanimaju drugi ljudi na koncertima, mene zanima muzika i izvedba. neki od nas, očito za razliku od tebe, ne gledaju kako će se drugima dopasti i svidjeti.

:mrgreen:

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 17:48 
Moderator

Ocito da ne gledaju :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 17:51 
Moderator

pa ako moram obuć kancerogene pantalone i imat više metala na licu nego što slušam, i podržavati pedere (zguza), onda neka, hvala, nema smisla.

a što se tiče razvaljivanja po podu, koliko sam vidio, niko se nije teže sinoć povrijedio, a raja se znala dobro udesit po Bocku i AGu.

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 17:54 
Moderator

Jbg, neko u kancerogenim tolama, a neko ko neandertalac.
Svakom ono njegovo, jel tako? :mrgreen:

Stvarno nema smisla...

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 17:56 
Moderator

Jest, fkt nema smisla, neko sa mudima, a nekoma sa rakom muda i bez njih :lol: :lol: :lol:

hajd, nemoj se ljutit, jebeš sve što je bilo i mogli biti, nek je bilo svirke i nek ih bude opet.

btw. mislio sam da će me GD razočarat, ali bili su bolji nego što sam očekivao.

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 18:01 
Moderator

Kod mene spolovilo u savrsenom stanju, nemam zamjerke, a bome ni cure s kojima sam 8)

Svirka je bila dobra. Samo sam iznio pozitivne i negativne strane, ko sto to uvijek cinim.

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 21:45 

Bogme,cuo sam da prodato 70 karata,te da je organizator upao u dug 1000km,pa je morao iz svog dzepa platiti,bas jebeno,a stas,mozda bi ovaj koncert bolje prosao u tuzli

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 22:12 
Moderator

Addi wrote:
sakramental blad odradio svoj posao, zbog cega sam i dosao. svaka cast ljudima stvarno. ... talijani su malo smjesni bili :lol: pretjerali su s onim introima i okretanjem prema bubnjaru, svaki put kontam evo ih ispocetka :-D

god dethroned jebiga vidi se da su ime, super old skul rifova i ritmova je bilo, ali isto tako onih ljubavnih nekih melodik pjesama, valjda su to te nove pjesme, nisam slusao nista od zadnjih albuma nikako. mislim ono, nikad nisu bili bas moj djir det metala.

Ovo sve pod potpis...posebno za ove melodije što veliš...

ps.

super ova konverzacija Borina i Andrejeva koju pročitah dok ne ostavih post, prožeti ste mi životnom suštinom :razz:

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 23:09 

Arinoe wrote:
Addi wrote:
sakramental blad odradio svoj posao, zbog cega sam i dosao. svaka cast ljudima stvarno. ... talijani su malo smjesni bili :lol: pretjerali su s onim introima i okretanjem prema bubnjaru, svaki put kontam evo ih ispocetka :-D

god dethroned jebiga vidi se da su ime, super old skul rifova i ritmova je bilo, ali isto tako onih ljubavnih nekih melodik pjesama, valjda su to te nove pjesme, nisam slusao nista od zadnjih albuma nikako. mislim ono, nikad nisu bili bas moj djir det metala.

pa sta ste vi ocekivali.. inace meni leglo pravo.. volim da cujem malo muzike za promjenu..

a kurac ce nama vishe veca imena dolaziti.. organizator je u velikom minusu i nemate pojma koliko je trebalo truda i rada da se sve ono organizuje..

mogu se kladiti da je u korneru za vrijeme svirke sjedilo 20 "metalaca" kojima je izgleda draze otici u Zg ili Bg..

ili ne.. ostace u korneru..

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 23:16 

Striker wrote:
Arinoe wrote:
Addi wrote:

pa sta ste vi ocekivali.. inace meni leglo pravo.. volim da cujem malo muzike za promjenu..

a kurac ce nama vishe veca imena dolaziti.. organizator je u velikom minusu i nemate pojma koliko je trebalo truda i rada da se sve ono organizuje..

mogu se kladiti da je u korneru za vrijeme svirke sjedilo 20 "metalaca" kojima je izgleda draze otici u Zg ili Bg..

ili ne.. ostace u korneru..

ja bio u city pub-u

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 23:28 

josh gore

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2009. 00:41 

bilo je extra

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2009. 01:16 

.::Grind Bastard::. wrote:
pa ako moram obuć kancerogene pantalone i imat više metala na licu nego što slušam, i podržavati pedere (zguza), onda neka, hvala, nema smisla.

a što se tiče razvaljivanja po podu, koliko sam vidio, niko se nije teže sinoć povrijedio, a raja se znala dobro udesit po Bocku i AGu.

uske tole = istaknut kurac

široke = mačak u vreći

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2009. 02:02 

annihilator wrote:
Bogme,cuo sam da prodato 70 karata,te da je organizator upao u dug 1000km,pa je morao iz svog dzepa platiti,bas jebeno,a stas,mozda bi ovaj koncert bolje prosao u tuzli

Svasta jbt,70 karata? :?

Pa ovdje bi bilo barem 3 puta vise ljudi majka mu....steta stvarno.

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2009. 02:20 

jest al karta petaka.

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2009. 03:56 
Moderator

shitpifter wrote:
jest al karta petaka.

To plus cinjenica da su ovdje u zadnje vrijeme nonstop koncerti plus ovi okolo sto su se zaredali...

Goranu svaka cast! Lud je sto je ovo i ucinio, neki tamo God Dethroned dovest... :roll:
"Metalci" i "ljudi koji slusaju metal" u Sarajevu i okolici... drama...

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 197 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]