Arinoe wrote:
Vidjela sam ovog lika tu noć, u biti primjetila da ima istu duksericu Agnostic Fronta iz '97 koju i ja imam, gore na platou. Nakon 20 sec dolazi i pita imaÅ¡ kao love da poguraÅ¡ za kartu i ja mu dam pola marke...skontala sam odmah po izrazu lica i hinjavosti da kloÅ¡ari, ali jbga. Ne djeluje frajer ko da je naroÄito inteligentan. Poslije onda raja neÅ¡to govorila 'jooo vidi onoga, naki krstovi po njemu', a vidi se iz aviona da nije lik dobar s glavom.
A inaÄe ne vidim razloga da nekog prebijeÅ¡ zato Å¡to je naci, osim ako te direktno provocira ili ti želi nauditi...inaÄe ko ga jebe, tenkre na kakvog ne vrijedi rijeÄi troÅ¡iti, kamoli Å¡ake.
Mislim da je ovdje receno sve, potpisujem u potpunosti. Posto si Sale u svom postu na neki nacin citirao i mene, da jos jednom ponovim: ja rasizam, nacionalizam i sve ostale -izme prezirem sve redom, nisam ni sekunde politicki aktivan sad u smislu da sam anarhist il ne znam ni ja sta, medjutim nije mi u redu da se neko poziva na bilo kakve ideologije koje su dovele do smrti hiljada i hiljada ljudi. Da ne kazem miliona. LIka znam iz vidjenja, zdravo sta ima kako si i fajront, i iz tog ja ne mogu suditi kakav je on kao osoba (osim sto sam sam zakljucio da je cudak), al eto kako sam uspio zakljuciti do sad da to radi cisto iz neke provokacije, mozda grijesim, al najverovatnije mi se jebe. Ako hoce neko da bude kreten, nek buide za sebe, ja nista protiv nemam, dok ne dira druge oko sebe. A vi se sad prepirite do sutra ko ga je trebao istuci, u Tuzli il u Sarajevu, raja ba, taj lik na svakom drugom koraku ionako dobija batine, s razlogom il bez (sam sam prisustovao u par tih scena), a vi se opustite i uzivajte, nije ovo vrijedno toga da baci sjenu na jedan od najboljih koncewrata ikad u Bosni.