Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 06. 2025. 22:49

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 180 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject: Re: MADBALL (NYHC), 06.07.2011.@Amfiteatar Doma mladih, SA
PostPosted: 08. 07. 2011. 20:10 
Moderator

i agnostic front možda :D

Profile  

PostPosted: 08. 07. 2011. 20:57 

Saleo wrote:
vevo_crnjak wrote:
Nije dobio batine jer je bio sav nekakav izgubljen od alkohola ili cega vec, a izgleda da mu ni pamet nije jaca strana s obzirom na prisivak koji nosi na hlacama. Glupo bi bilo da je izgazen jer je bio sam, nije imao neku ekipu, a svakako mu je jasno stavljeno do znanja da takve stvari u Sarajevu nece proci i to treba biti jasno svima nebitno odakle da dodju ovdje.
Sto se tice svirke sretan sam jer je Sarajevo konacno osvjetlalo obraz, a da je konfiguracija prostora pogodnija to bi vjerovatno bio nevidjen stampedo gdje se bas ne bi znalo ko pije a ko placa. Ako se i sinoc znalo. :D

vrlo zanimljivo.kao da je bilo juce kad si me prozivao na temi nule plus povodom fasisickih ispada u tuzli.i evo sad ti u kucu dodje potvrdjeni naci,sa sve istetoviranim kukastim na ramenu,shepuri se po sarajevu na svirci i ti kazes nije imao ekipu?! plus i ostali koji ga znaju kazu,ma to je aksi,opusteno,on je to istetovirao samo radi prvokacije.ja znam otprilike nekih 10tak takvih majmuna koji redovno dolaze na svirke i svima je to izgleda postalo okej.nem pojma.nisu mi jasni ni bendovi kojima lik,u ovom slucaju taj aksi stoji ispred ociju sa tom tetovazom i ne reaguju,mislim makar iz kurtoazije ako nista drugo.
gledam nedavno slike sa ritma nereda i fletlajna iz tuzle,ista scena kao i pretpostavljam ta iz sarajeva,deckonja opusteno hoda go do pasa kroz klub i niko ni da mu se obrati,a kamoli sta drugo.budi bog s nama.

Image
http://en.wikipedia.org/wiki/Landser_(band)

Image

U redu care bio si ,vidio i prešutio.
Zasto mu ne jebes mater sto prozivas po forumu!!!

Profile  

PostPosted: 08. 07. 2011. 21:29 
Moderator

Vidjela sam ovog lika tu noć, u biti primjetila da ima istu duksericu Agnostic Fronta iz '97 koju i ja imam, gore na platou. Nakon 20 sec dolazi i pita imaš kao love da poguraš za kartu i ja mu dam pola marke...skontala sam odmah po izrazu lica i hinjavosti da klošari, ali jbga. Ne djeluje frajer ko da je naročito inteligentan. Poslije onda raja nešto govorila 'jooo vidi onoga, naki krstovi po njemu', a vidi se iz aviona da nije lik dobar s glavom.

A inače ne vidim razloga da nekog prebiješ zato što je naci, osim ako te direktno provocira ili ti želi nauditi...inače ko ga jebe, tenkre na kakvog ne vrijedi riječi trošiti, kamoli šake.

Profile  

PostPosted: 08. 07. 2011. 21:51 
Moderator

Arinoe wrote:
A inače ne vidim razloga da nekog prebiješ zato što je naci, osim ako te direktno provocira ili ti želi nauditi...inače ko ga jebe, tenkre na kakvog ne vrijedi riječi trošiti, kamoli šake.

Profile  

PostPosted: 08. 07. 2011. 21:53 

Saleo wrote:
vrlo zanimljivo.kao da je bilo juce kad si me prozivao na temi nule plus povodom fasisickih ispada u tuzli.i evo sad ti u kucu dodje potvrdjeni naci,sa sve istetoviranim kukastim na ramenu,shepuri se po sarajevu na svirci i ti kazes nije imao ekipu?! plus i ostali koji ga znaju kazu,ma to je aksi,opusteno,on je to istetovirao samo radi prvokacije.ja znam otprilike nekih 10tak takvih majmuna koji redovno dolaze na svirke i svima je to izgleda postalo okej.nem pojma.nisu mi jasni ni bendovi kojima lik,u ovom slucaju taj aksi stoji ispred ociju sa tom tetovazom i ne reaguju,mislim makar iz kurtoazije ako nista drugo.
gledam nedavno slike sa ritma nereda i fletlajna iz tuzle,ista scena kao i pretpostavljam ta iz sarajeva,deckonja opusteno hoda go do pasa kroz klub i niko ni da mu se obrati,a kamoli sta drugo.budi bog s nama.

Ti bas volis da jedes govna i provociras bez razloga. Sta ti nije jasno iz mog prethodnog posta? Da nam je bilo napeto bio bi izgazen, nije se posezalo za nasiljem jer se nije kurcio i obukao je duksericu nakon sto mu je tako receno i tu je cijela prica zavrsena bez suvisne guzve. A druga je stvar sto je paradiranje ovakvih likova na svirkama kod vas normalno i sto ti kao picka sutis i zmiris na ovakve stvari u svome gradu. Ustvari ti "demonstrativno napustas svirku jer ne mozes to da gledas". Ma vidi molim te.

Profile  

PostPosted: 08. 07. 2011. 22:55 

Daj crnjak zacepi vise bog ga jebo :shock: . Kako da ga udare ? Da mu dodje neko i udari ga sakom sve snage ili nogom u glavu odjednom ? Ako nije lik pravio probleme , nije 'hajlo' i dizao desnice , provocirao itd ... jebat' ga . Sta ce ga napadati bilo ko od njih odjednom i bez razloga , samim tim sto je to istetovirao vidis da je retardiran , sta ces na retardirane udarati kruha ti ....

Profile  

PostPosted: 09. 07. 2011. 01:03 

Arinoe wrote:
Vidjela sam ovog lika tu noć, u biti primjetila da ima istu duksericu Agnostic Fronta iz '97 koju i ja imam, gore na platou. Nakon 20 sec dolazi i pita imaš kao love da poguraš za kartu i ja mu dam pola marke...skontala sam odmah po izrazu lica i hinjavosti da klošari, ali jbga. Ne djeluje frajer ko da je naročito inteligentan. Poslije onda raja nešto govorila 'jooo vidi onoga, naki krstovi po njemu', a vidi se iz aviona da nije lik dobar s glavom.

Mislim da je ovdje receno sve, potpisujem u potpunosti. Posto si Sale u svom postu na neki nacin citirao i mene, da jos jednom ponovim: ja rasizam, nacionalizam i sve ostale -izme prezirem sve redom, nisam ni sekunde politicki aktivan sad u smislu da sam anarhist il ne znam ni ja sta, medjutim nije mi u redu da se neko poziva na bilo kakve ideologije koje su dovele do smrti hiljada i hiljada ljudi. Da ne kazem miliona. LIka znam iz vidjenja, zdravo sta ima kako si i fajront, i iz tog ja ne mogu suditi kakav je on kao osoba (osim sto sam sam zakljucio da je cudak), al eto kako sam uspio zakljuciti do sad da to radi cisto iz neke provokacije, mozda grijesim, al najverovatnije mi se jebe. Ako hoce neko da bude kreten, nek buide za sebe, ja nista protiv nemam, dok ne dira druge oko sebe. A vi se sad prepirite do sutra ko ga je trebao istuci, u Tuzli il u Sarajevu, raja ba, taj lik na svakom drugom koraku ionako dobija batine, s razlogom il bez (sam sam prisustovao u par tih scena), a vi se opustite i uzivajte, nije ovo vrijedno toga da baci sjenu na jedan od najboljih koncewrata ikad u Bosni. :)

Profile  

PostPosted: 09. 07. 2011. 01:35 
Moderator

Obezglavator wrote:
samim tim sto je to istetovirao vidis da je retardiran , sta ces na retardirane udarati kruha ti ....

haram je udarati retardirana i nejaka čovjeka. true story.

Profile  

PostPosted: 09. 07. 2011. 03:03 

ima lik i sotonu na prsima istetoviranu. sad kad bi počeli analizirat lika došli bi do zaključka da je on sve to u jednoj osobi, nazi, sotonjara, antifa (prišivak ili šta već na hlačama), gotičar zbog stila oblačenja, itd. najbolje da se prestane pričat o njemu.

Profile  

PostPosted: 09. 07. 2011. 10:52 

Trebaš bit retard pa udarat čovjeka koji ti ništa nije uradio. Momak je poremećen i to se vidi na kilometar. Al lako je bit frajer pa takve marisat.

Profile  

PostPosted: 09. 07. 2011. 13:51 

MyCore wrote:
U redu care bio si ,vidio i prešutio.
Zasto mu ne jebes mater sto prozivas po forumu!!!

drugar..
niti sam bio na tom koncertu,niti sam vidio slike sa svirke do nedavno.
u dom mladih u tuzli ne idem vec godinama.

vevo_crnjak wrote:
A druga je stvar sto je paradiranje ovakvih likova na svirkama kod vas normalno i sto ti kao picka sutis i zmiris na ovakve stvari u svome gradu. Ustvari ti "demonstrativno napustas svirku jer ne mozes to da gledas". Ma vidi molim te.

ti drugar kad se mozda jednog dana odlucis da izadjes iz sarajeva i eventualno nekad pojavis na svirci u tuzli ili bilo gdje drugo komentarisi do mile volje sta si vidio i sta ti smeta.ovako,veze nemas sta se ovdje desava a bezobrazan si preko svakih granica.
u tuzli nikad niko normalan nije nikome pravio probleme,pa ni ovakvim retardima do odredjene granice,i tako ce i ostati.
svako ima pravo da vjeruje u ono sto zeli da vjeruje sve dok ne zadire u slobodu drugog ili kvari ugodjaj ostalima.
uglavnom,ne zelim vise da diskutujem na ovu temu preko foruma,pogotovo kvarim atmosferu ostalima.
svako ko zeli da poprica o ovome zna gdje se nalazim,ili ce me naci na nekom koncertu po ex-yu.
zivjeli.

Profile  

PostPosted: 09. 07. 2011. 22:26 
Moderator

komplet priča o tom liku je glupa. posebno to što neko kaže "treba ga ubit, treba ga ovo ono". a čuo sam to od bruke ljudi tu noć koji su htjeli da ga biju. šta je na kraju bilo?
lik fino izašao SAM-SAMCAT na plato, sjeo, i - valjda čeko, da neko od tih mudonja i mangupa naleti i razbije mu zube jer ne vole naciste i šta ja znam. i ništa se nije desilo, bar dok sam ja bio tu. što znači, puno priče, puno mangupisanja, ali iza svega toga stoji samo - ništa.

glupa priča.

Profile  

PostPosted: 09. 07. 2011. 22:51 

.::Grind Bastard::. wrote:
komplet priča o tom liku je glupa. posebno to što neko kaže "treba ga ubit, treba ga ovo ono". a čuo sam to od bruke ljudi tu noć koji su htjeli da ga biju. šta je na kraju bilo?
lik fino izašao SAM-SAMCAT na plato, sjeo, i - valjda čeko, da neko od tih mudonja i mangupa naleti i razbije mu zube jer ne vole naciste i šta ja znam. i ništa se nije desilo, bar dok sam ja bio tu. što znači, puno priče, puno mangupisanja, ali iza svega toga stoji samo - ništa.

glupa priča.

Baš to, ko god je ikad na ovom forumu rekao da su za naciste vrata zatvorena i da bi ih propisno nalemali nek poviju rep i nek šute.

Profile  

PostPosted: 09. 07. 2011. 23:25 

I sad bi nek´o trebo ić oklo šutat naciste, rasiste i ostale debile, e fakat imate previše slobodnog vremena

Profile  

PostPosted: 10. 07. 2011. 00:01 

Nakon ulaska u dom maldih,silazim niz stepenice i ne kao svaki put do tad,budem jedan od 10 ljudi koji se sutaju..... Atmosfera, i ljudi koji su bili oko mene su razlog da je ovaj koncert prekucao Firstblood!

Doslovno,pjevanje,mosh,stagedive( tek ste me 5 put uspjeli zadrzat u zraku )...

Hvala BHxHCu SMF... na najboljem koncertu u Sa ikad

Ja mislim,da 9.-10. mjeseca treba da bude neka dobra svirka,manja od madballa...a raja,posto je vidjela kako moze dobro biti,ce doci u ovolikom ili slicnom broju.Kad smo kod toga,koliko je tacnoo ljudi bilo,ako se moze znati?

Zelja,premlatiti lika koji ima svastiku...je mogla biti ispunjena u moshu... jer kao sto ti neki likovi dolaze sa namjerom da nekog udari,tako i mi/vi mozemo imati namjeru da nekog udarimo a kad nas pitaju... "slucajno,izvini zadao se".

P.S. Nisam vidio na karti znak za zabranu sjedenja,ali ocito su napokon skontali... STAND UP,SARAJEVO,HARDCORE,SHOW YOUR PRIDE!

Profile  

PostPosted: 11. 07. 2011. 11:16 

Uz Sepulturu najbolja atmosfera otkad pratim svirke, a pratim ih odavno, fakat beton!

Profile  

PostPosted: 11. 07. 2011. 11:39 

Arinoe wrote:
A inače ne vidim razloga da nekog prebiješ zato što je naci, osim ako te direktno provocira ili ti želi nauditi...

potpisujem

Profile  

PostPosted: 11. 07. 2011. 18:46 

ne diraj me, ne diram te, hajmo se svi pravit ludi - to i jest ono na cemu fasizam i opstaje. nije fazon sto tebe direktno ne dira i ne provocira. jednog dana ce doc i po tebe, al nece nikog bit da te brani :P

Profile  

PostPosted: 11. 07. 2011. 18:48 

prod wrote:
Zelja,premlatiti lika koji ima svastiku...je mogla biti ispunjena u moshu... jer kao sto ti neki likovi dolaze sa namjerom da nekog udari,tako i mi/vi mozemo imati namjeru da nekog udarimo a kad nas pitaju... "slucajno,izvini zadao se".

vidi ove hinje :P

Profile  

PostPosted: 11. 07. 2011. 19:42 

primjer wrote:
ne diraj me, ne diram te, hajmo se svi pravit ludi - to i jest ono na cemu fasizam i opstaje. nije fazon sto tebe direktno ne dira i ne provocira. jednog dana ce doc i po tebe, al nece nikog bit da te brani :P

Pa pravi ti beatdown niko ti ne brani

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 180 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]