Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 20:00

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject: Re: Situacija oko koncerata u Sarajevu - WTF ??!!
PostPosted: 02. 10. 2008. 18:28 

stari serator wrote:
naravno

jer ce to bit za jedno tisucljece i po, kad mi kosti vrate...

haj ti mojne srat od tamo, nego kad dodes vamo, pa cemo da te vidimo stas uradit, dotad, kapak. :razz:

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 18:37 

ja sam na ljetnjim odmorima koncerte organizovao, pomagao raji, cak i hej, radio!

dok neki od vas nisu jednog dana proveli na radnom mjestu, a kamoli nesto za drustvo i okolinu ucinili!

nabijem vas na kurats :P

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 18:38 

Burnt iN Effigy wrote:
Koji ce kurac ovdje, neb se cak ni iz Amerike vratio.

Libijac idi u Norvesku.

jesi ono ti govorio da su te starci molili da ides nede vani, al da si skonto da bi se na aerodromu samo vrno nazad?

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 18:38 

Burnt iN Effigy wrote:
Koji ce kurac ovdje, neb se cak ni iz Amerike vratio.

Libijac idi u Norvesku.

normila, ma i Hrvatska je premija...

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 18:39 

stari serator wrote:
ja sam na ljetnjim odmorima koncerte organizovao, pomagao raji, cak i hej, radio!

dok neki od vas nisu jednog dana proveli na radnom mjestu, a kamoli nesto za drustvo i okolinu ucinili!

nabijem vas na kurats :P

ma nide veze...

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 18:40 

haha ne nikako

ajd nam ti cile, nije ti petnes, navedi svoj sum of achievements, vidimo grlat si da prozoves, ajd sad metni pare dje su ti usta jarane...

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 18:46 

stari serator wrote:
haha ne nikako

ajd nam ti cile, nije ti petnes, navedi svoj sum of achievements, vidimo grlat si da prozoves, ajd sad metni pare dje su ti usta jarane...

haha, ja sam isto tako "organizovo koncerte" ko sto si i ti, dok sam sviro sa bendom... a sta si to ti ista vise uradio, mile ti majke?

sta si to ti radio kad si ovde bio na "ljetnim odmorima"? te folove mozes bolan samo ameru ovom nesretnom prospat i sl. djecurliji... btw, ti si od mene stariji nekih 4-5 godina, jelde? e pa javi mi se za 4-5 godina, da vidimo ko je dokle... :razz:

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 18:49 

da, koga si ti to doveo alahat?

koliko je stranih bendova kod tebe spavalo?

koliko si pomago oko ikakve organizacije?

jesil ikad podigo jedan kabinet?

jesil ikad bio na poslu? igdje? jesil ikad marke zaradio?

radio jarane, fizicke poslove, pitaj ljude koji znaju ;)

stariji sam od tebe 2 il 3 plafon ;)

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 18:58 

stari serator wrote:
da, koga si ti to doveo alahat?

koliko je stranih bendova kod tebe spavalo?

koliko si pomago oko ikakve organizacije?

jesil ikad podigo jedan kabinet?

jesil ikad bio na poslu? igdje? jesil ikad marke zaradio?

radio jarane, fizicke poslove, pitaj ljude koji znaju ;)

stariji sam od tebe 2 il 3 plafon ;)

hahaa, fakat si glup.
koga sam doveo, nikog...sami ljudi dosli :) . koga si to ti, koldbrann i grenjar? lol. to su 2-3 mejla u vrh glave... lol cu kolko je stranih bendova kod mene spavalo...sta sam ih trebo u lift strpat jel....pa nemamo svi po par vila po sarajevu ko ti, jarane moj...kod mene u stanu mi nema rodbina de spavat kad dode...mislim, fakat si papak. oko organizacije kolko sam pomogo, pa jesam, noso sam pojacala, bubnjeve i tako to, kad je bio vital remains :lol: od dalmatinske do sloge. btw, radio sam i ja fizicke poslove, i to kad sam imo 12-13 g. al to uopste nije bitno... naravno da sam zaradio marke ikad :lol: . al to sve je suplja, mislim, sta sad ti oces meni da dokazes da si ti vrijedan jel? nisi bolan jedini, sta ti je, i pazi malo kad tako generalizujes... ja ti samo kazem da ne seres odatle, jer ne mozes bit 100% upucen kakva je situacija, ko sto i nisi. nikog ne prozivam, samo TEBI govorim da je najlakse iz amerike srat preko foruma. dodi brate vamo, pa onda kad vidis sta i kako seri do mile volje...

meni je 22, tebi 24/25?

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 19:05 

E, ovo je klasni rat, to je pravi rat :mrgreen: tatini sinovi vs. radnicka klasa...

Sam' ovi tatini sinovi malo antielitisticki iscaseni, a ova radnicka klasa malo polijena. Jao sto se nadjoste. Ovaj forum savrseno mjesto za vecma interesantne psiho-socio profile. Doktorat napisat'. Dobri ste :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 19:11 

bloodflood wrote:
hahaa, fakat si glup.
koga sam doveo, nikog...sami ljudi dosli :) . koga si to ti, koldbrann i grenjar? lol. to su 2-3 mejla u vrh glave... lol cu kolko je stranih bendova kod mene spavalo...sta sam ih trebo u lift strpat jel....pa nemamo svi po par vila po sarajevu ko ti, jarane moj...kod mene u stanu mi nema rodbina de spavat kad dode...mislim, fakat si papak. oko organizacije kolko sam pomogo, pa jesam, noso sam pojacala, bubnjeve i tako to, kad je bio vital remains :lol: od dalmatinske do sloge. btw, radio sam i ja fizicke poslove, i to kad sam imo 12-13 g. al to uopste nije bitno... naravno da sam zaradio marke ikad :lol: . al to sve je suplja, mislim, sta sad ti oces meni da dokazes da si ti vrijedan jel? nisi bolan jedini, sta ti je, i pazi malo kad tako generalizujes... ja ti samo kazem da ne seres odatle, jer ne mozes bit 100% upucen kakva je situacija, ko sto i nisi. nikog ne prozivam, samo TEBI govorim da je najlakse iz amerike srat preko foruma. dodi brate vamo, pa onda kad vidis sta i kako seri do mile volje...

meni je 22, tebi 24/25?

dva tri mejla, i trista kerma minusa. kad ti iskesiras cvaju za koncert javi se ;)

ja imam jednu kucu i jedan stan, jebiga, moji su starci radili cetres godina po pizdama maternama, a stari jos uvjek. krv i znoj cuda cine ;)

radim ih ja dan danas. i ne mislim na "pomaganaje starom" da ubere sljiva...nego na dnevnicu, iskopaj kanal, nosi teret, pokosi travu...

hocu da ti dokazem da ima ljudi koji rade, i ljudi koji striktno seru. znam tacno kakva je situacija tamo, i to sigurno bolje nego ti. za 24 sata, ako je potrebno, mogu saznat tacno koliko ko trazi za koji prostor i kad se moze isti uzet u zajam. znam i gdje i od koga trazit i razglas, i opremu, i koliko ce to kostat, i gdje se jebeni flajeri najjeftinije stampaju, i koga pitat za veze da to sve prodje jos jeftinije...

ti to nista ne znas jer te ne interesuje, al te interesuje pravit se faker po forumima...

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 19:36 

ne znam...

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 19:43 

@libijac, ovo citiranje je u kurcu, pa cu evo vako...

"dva tri mejla, i trista kerma minusa. kad ti iskesiras cvaju za koncert javi se ;)"

- uz duzno postovanje, ali toliko glup nisam...po meni samo glupan i/ili naivcina moze svjesno ispusit pare...

"ja imam jednu kucu i jedan stan, jebiga, moji su starci radili cetres godina po pizdama maternama, a stari jos uvjek. krv i znoj cuda cine ;)"

- dobro, imam i ja, ali nemam u SA. al to nije bitno, ti si se sâm ponudio, da ljudi koji dodu da sviraju, spavaju kod tebe. ti znas zasto, vjerovatno zato sto mozes... i sad si ti sa tim uradio ne znam ti ni ja sta za scenu...de bolan, dodi sebi.

"radim ih ja dan danas. i ne mislim na "pomaganaje starom" da ubere sljiva...nego na dnevnicu, iskopaj kanal, nosi teret, pokosi travu..."

- bas mi te zao.... pa i vrijeme ti je, jarane....vrijeme ti je... ako neces sad, kad ces :D . al mi nije jasno sta na sva zvona to objavljujes, isto ko da samo TI radis nesto... normalno da nisam ni ja mislio na branje jebenih sljiva... al sam vec ko dijete radio fizicke poslove i znam kako je crncit, o tom ti ja govorim. fala kurcu, ne moram crncit, al to ne znaci da ne znam kako je to.

"hocu da ti dokazem da ima ljudi koji rade, i ljudi koji striktno seru. znam tacno kakva je situacija tamo, i to sigurno bolje nego ti. za 24 sata, ako je potrebno, mogu saznat tacno koliko ko trazi za koji prostor i kad se moze isti uzet u zajam. znam i gdje i od koga trazit i razglas, i opremu, i koliko ce to kostat, i gdje se jebeni flajeri najjeftinije stampaju, i koga pitat za veze da to sve prodje jos jeftinije..."

jarane pa ti si genije!! :roll:
aha, znaci samo su tebi dostupne takve informacije... :lol: bolan, ti zaboravljas da je sarajevo jebena mahala i da svak sve zna, i da moze saznat samo ukoliko ga interesuje...

dalje, pa normalno da ima ljudi koji rade i onih koji seru...nek si nam dokazo, da nije tebe, niko toga ne bi bio svjestan... po tvojoj prici svi smo mi ovde debili, jer se eto ne znamo snac, a da si ti ovde, ti bi to sve sredio... meni to ide na kurac, al samo cekam da dodes, pa da vidim sta ces ti uradit. nisam se ni javljao na ovu temu, bas iz razloga sto znam da ja necu nista konkretno uradit (ko sto nece ni pola ovih koji ovde seru), pa reko da ne serendam bezze...al na kraju sam se eto ipak javio, jer mi ides na kurac sa tom pricom svojom.. i sa onim sranjima tipa "jebem ti bosnu, sarajevo je kurac" itd...

"ti to nista ne znas jer te ne interesuje, al te interesuje pravit se faker po forumima..."

jah...:lol:
sad mi je fakat jasno sto te grole zove komplexas...

btw, ne rece ti meni kolko ti je godina?

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 19:46 

ne znam majke mi... ono... ne znam!

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 20:11 

haha majko mila STA JE OVO ?

ne da mi se sad brisat, ajde ti Sharane majke ti. ali neka stoji malo, nek prenoce i vide sta uradise.

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 21:21 

bloodflood wrote:
@libijac, ovo citiranje je u kurcu, pa cu evo vako...

"dva tri mejla, i trista kerma minusa. kad ti iskesiras cvaju za koncert javi se ;)"

- uz duzno postovanje, ali toliko glup nisam...po meni samo glupan i/ili naivcina moze svjesno ispusit pare...

Neka ti jarane nisi glup. Ja ne bih nikad dao te pare za igracku (konzolu, graficku karticu, nikad nisam imao nista od toga, ni jebeni plejstejsn), al bih dao i danas za METAL. Svako ima svoje ljubavi. Nisam isao u to da zaradim, al nisam imao namjeru ni da se obrukam, zato sto znam da ruzne rijeci najdalje putuju...

bloodflood wrote:
"ja imam jednu kucu i jedan stan, jebiga, moji su starci radili cetres godina po pizdama maternama, a stari jos uvjek. krv i znoj cuda cine ;)"

- dobro, imam i ja, ali nemam u SA. al to nije bitno, ti si se sâm ponudio, da ljudi koji dodu da sviraju, spavaju kod tebe. ti znas zasto, vjerovatno zato sto mozes... i sad si ti sa tim uradio ne znam ti ni ja sta za scenu...de bolan, dodi sebi.

Sad jest, sad nije. Tipicni Balkanluk. Prozivanje po potrebi. Naravno da sam se ponudio, zato sto mi je organizator jaran, a i da nije, pomogao bih bilo kome ko nesto organizuje u mom gradu. Kakogod umijem i kad god mogu.

bloodflood wrote:
"radim ih ja dan danas. i ne mislim na "pomaganaje starom" da ubere sljiva...nego na dnevnicu, iskopaj kanal, nosi teret, pokosi travu..."

- bas mi te zao.... pa i vrijeme ti je, jarane....vrijeme ti je... ako neces sad, kad ces :D . al mi nije jasno sta na sva zvona to objavljujes, isto ko da samo TI radis nesto... normalno da nisam ni ja mislio na branje jebenih sljiva... al sam vec ko dijete radio fizicke poslove i znam kako je crncit, o tom ti ja govorim. fala kurcu, ne moram crncit, al to ne znaci da ne znam kako je to.

Nemoj se onda nikad vise pozalit da je ijedna karta preskupa. U Americi 90% studenata imaju stalno zaposlenje. U BiH, 90% ih NECE da radi.

bloodflood wrote:
"hocu da ti dokazem da ima ljudi koji rade, i ljudi koji striktno seru. znam tacno kakva je situacija tamo, i to sigurno bolje nego ti. za 24 sata, ako je potrebno, mogu saznat tacno koliko ko trazi za koji prostor i kad se moze isti uzet u zajam. znam i gdje i od koga trazit i razglas, i opremu, i koliko ce to kostat, i gdje se jebeni flajeri najjeftinije stampaju, i koga pitat za veze da to sve prodje jos jeftinije..."

jarane pa ti si genije!! :roll:
aha, znaci samo su tebi dostupne takve informacije... :lol: bolan, ti zaboravljas da je sarajevo jebena mahala i da svak sve zna, i da moze saznat samo ukoliko ga interesuje...

Dobro onda, reci nam, koliko trazi AG, koliko kosta beklajn, ko isti iznajmljuje, razglas, svjetla, gdje bi flajere stampo...ajd nam reci sveznadaru da i mi nesta naucimo. To sto "svak sve zna" gledamo u akciji vec 13 godina otkad je rat stao. Pusta demagogija. Ili rijecima naroda..."palamuda".

bloodflood wrote:
dalje, pa normalno da ima ljudi koji rade i onih koji seru...nek si nam dokazo, da nije tebe, niko toga ne bi bio svjestan... po tvojoj prici svi smo mi ovde debili, jer se eto ne znamo snac, a da si ti ovde, ti bi to sve sredio... meni to ide na kurac, al samo cekam da dodes, pa da vidim sta ces ti uradit. nisam se ni javljao na ovu temu, bas iz razloga sto znam da ja necu nista konkretno uradit (ko sto nece ni pola ovih koji ovde seru), pa reko da ne serendam bezze...al na kraju sam se eto ipak javio, jer mi ides na kurac sa tom pricom svojom.. i sa onim sranjima tipa "jebem ti bosnu, sarajevo je kurac" itd...

Najbolji nacin tjeranja ljudi na promjenu ili razmisljanje je kroz uvredu. Vi (metalci u BiH sa cascu svima poznatih izuzetaka; poimenicno: Sharana, Borisa, Slavena, TheAebyss trojke, Hate, WALK-a te Amira i Seje, takodjer i momaka iz Hercegovine koji su tako sjajno pokazali da mali festivali mozda i mogu nastati u BiH) ste pomor nerada, kenjaze i kompulzivne konzumacije/masturbacije. Toliko vas ded metalaca, nidje ni fanzina, ni distroa, ni jednog jebenog koncerta. Sta ce vama to. Imaju igrice, filmovi, kafe, prece stvari. Ja kad se vratim ja cu SEBI i svojoj raji uradit. A vama svima jedna velka cuna od mene. Da ti bogdom ta prica ide malo vise na kurac pa da nesto poduzmes, al ja mislim da tu lijeka nema...

bloodflood wrote:
"ti to nista ne znas jer te ne interesuje, al te interesuje pravit se faker po forumima..."

jah...:lol:
sad mi je fakat jasno sto te grole zove komplexas...

btw, ne rece ti meni kolko ti je godina?

Grole mene zove kompleksas jer za razliku od ostalih koji na svaki album za koji on krene balit presute, ja mu odma kazem sta o tome mislim ;)

25.

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 21:47 

stari serator wrote:

Neka ti jarane nisi glup. Ja ne bih nikad dao te pare za igracku (konzolu, graficku karticu, nikad nisam imao nista od toga, ni jebeni plejstejsn), al bih dao i danas za METAL. Svako ima svoje ljubavi. Nisam isao u to da zaradim, al nisam imao namjeru ni da se obrukam, zato sto znam da ruzne rijeci najdalje putuju...

pa dobro ti si pravi metalac, ti zivis metal :lol: . ja ga samo slusam :roll: :D .

stari serator wrote:
Sad jest, sad nije. Tipicni Balkanluk. Prozivanje po potrebi. Naravno da sam se ponudio, zato sto mi je organizator jaran, a i da nije, pomogao bih bilo kome ko nesto organizuje u mom gradu. Kakogod umijem i kad god mogu.

pa mislim da bi svak od nas, ko god je u mogucnosti...zato sam ti i reko da ti je ono debilno...

stari serator wrote:
Nemoj se onda nikad vise pozalit da je ijedna karta preskupa. U Americi 90% studenata imaju stalno zaposlenje. U BiH, 90% ih NECE da radi.

kad sam se to ja pozalio na kartu da je preskupa? boli me kurac za ameriku, ja ne zivim tamo. da neam para da platim studij, naravno da bih i ja radio, ali posto imam, ne radim... haj mi samo sad objasni sta ti hos sa ovim da kazes?

stari serator wrote:
Dobro onda, reci nam, koliko trazi AG, koliko kosta beklajn, ko isti iznajmljuje, razglas, svjetla, gdje bi flajere stampo...ajd nam reci sveznadaru da i mi nesta naucimo. To sto "svak sve zna" gledamo u akciji vec 13 godina otkad je rat stao. Pusta demagogija. Ili rijecima naroda..."palamuda".

lol. koga interesuje, otic ce i raspitat se na par mjesta, to su proste stvari...ne vidim kakve to veze ima i s cim...

stari serator wrote:
Najbolji nacin tjeranja ljudi na promjenu ili razmisljanje je kroz uvredu. Vi (metalci u BiH sa cascu svima poznatih izuzetaka; poimenicno: Sharana, Borisa, Slavena, TheAebyss trojke, Hate, WALK-a te Amira i Seje, takodjer i momaka iz Hercegovine koji su tako sjajno pokazali da mali festivali mozda i mogu nastati u BiH) ste pomor nerada, kenjaze i kompulzivne konzumacije/masturbacije.[/qoute]

sa ovim se slazem...jebiga, meni se zivot ne vrti oko metala i organizovanja koncerata i festivala...nit mi je to poso, da se razumijemo. opet ti kazem, ja metal samo slusam.

stari serator wrote:
Toliko vas ded metalaca, nidje ni fanzina, ni distroa, ni jednog jebenog koncerta. Sta ce vama to. Imaju igrice, filmovi, kafe, prece stvari. Ja kad se vratim ja cu SEBI i svojoj raji uradit. A vama svima jedna velka cuna od mene. Da ti bogdom ta prica ide malo vise na kurac pa da nesto poduzmes, al ja mislim da tu lijeka nema..

procitaj ovo gore.
ok, fino je to sto ti pricas, ali ja ne znam da si ti ista uradio (sem koldbranna i grenjara), a seres 10x vise od mene, sta treba i kako treba. eto, o tome se radi.

stari serator wrote:
Grole mene zove kompleksas jer za razliku od ostalih koji na svaki album za koji on krene balit presute, ja mu odma kazem sta o tome mislim ;)

kazem mu i ja, pa me ne zove tako :razz: .

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 23:11 

Sta ste ono rekli, 24/25 godina?
Aha.

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 23:20 

hahahahahahahah..jest dobro ovo e..
al kako vam nije mrsko pisati ovolike postcine??? :mrgreen:
CILE KRALJ SI SAMO OZEZI!!!

Profile  

PostPosted: 04. 10. 2008. 01:16 

Super je ovo :) Idemo dalje...

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]