bloodflood wrote:
@libijac, ovo citiranje je u kurcu, pa cu evo vako...
"dva tri mejla, i trista kerma minusa. kad ti iskesiras cvaju za koncert javi se
"- uz duzno postovanje, ali toliko glup nisam...po meni samo glupan i/ili naivcina moze svjesno ispusit pare...
Neka ti jarane nisi glup. Ja ne bih nikad dao te pare za igracku (konzolu, graficku karticu, nikad nisam imao nista od toga, ni jebeni plejstejsn), al bih dao i danas za METAL. Svako ima svoje ljubavi. Nisam isao u to da zaradim, al nisam imao namjeru ni da se obrukam, zato sto znam da ruzne rijeci najdalje putuju...
bloodflood wrote:
"ja imam jednu kucu i jedan stan, jebiga, moji su starci radili cetres godina po pizdama maternama, a stari jos uvjek. krv i znoj cuda cine
"- dobro, imam i ja, ali nemam u SA. al to nije bitno, ti si se sâm ponudio, da ljudi koji dodu da sviraju, spavaju kod tebe. ti znas zasto, vjerovatno zato sto mozes... i sad si ti sa tim uradio ne znam ti ni ja sta za scenu...de bolan, dodi sebi.
Sad jest, sad nije. Tipicni Balkanluk. Prozivanje po potrebi. Naravno da sam se ponudio, zato sto mi je organizator jaran, a i da nije, pomogao bih bilo kome ko nesto organizuje u mom gradu. Kakogod umijem i kad god mogu.
bloodflood wrote:
"radim ih ja dan danas. i ne mislim na "pomaganaje starom" da ubere sljiva...nego na dnevnicu, iskopaj kanal, nosi teret, pokosi travu..."- bas mi te zao.... pa i vrijeme ti je, jarane....vrijeme ti je... ako neces sad, kad ces

. al mi nije jasno sta na sva zvona to objavljujes, isto ko da samo TI radis nesto... normalno da nisam ni ja mislio na branje jebenih sljiva... al sam vec ko dijete radio fizicke poslove i znam kako je crncit, o tom ti ja govorim. fala kurcu, ne moram crncit, al to ne znaci da ne znam kako je to.
Nemoj se onda nikad vise pozalit da je ijedna karta preskupa. U Americi 90% studenata imaju stalno zaposlenje. U BiH, 90% ih NECE da radi.
bloodflood wrote:
"hocu da ti dokazem da ima ljudi koji rade, i ljudi koji striktno seru. znam tacno kakva je situacija tamo, i to sigurno bolje nego ti. za 24 sata, ako je potrebno, mogu saznat tacno koliko ko trazi za koji prostor i kad se moze isti uzet u zajam. znam i gdje i od koga trazit i razglas, i opremu, i koliko ce to kostat, i gdje se jebeni flajeri najjeftinije stampaju, i koga pitat za veze da to sve prodje jos jeftinije..."jarane pa ti si genije!!
aha, znaci samo su tebi dostupne takve informacije...

bolan, ti zaboravljas da je sarajevo jebena mahala i da svak sve zna, i da moze saznat samo ukoliko ga interesuje...
Dobro onda, reci nam, koliko trazi AG, koliko kosta beklajn, ko isti iznajmljuje, razglas, svjetla, gdje bi flajere stampo...ajd nam reci sveznadaru da i mi nesta naucimo. To sto "svak sve zna" gledamo u akciji vec 13 godina otkad je rat stao. Pusta demagogija. Ili rijecima naroda..."palamuda".
bloodflood wrote:
dalje, pa normalno da ima ljudi koji rade i onih koji seru...nek si nam dokazo, da nije tebe, niko toga ne bi bio svjestan... po tvojoj prici svi smo mi ovde debili, jer se eto ne znamo snac, a da si ti ovde, ti bi to sve sredio... meni to ide na kurac, al samo cekam da dodes, pa da vidim sta ces ti uradit. nisam se ni javljao na ovu temu, bas iz razloga sto znam da ja necu nista konkretno uradit (ko sto nece ni pola ovih koji ovde seru), pa reko da ne serendam bezze...al na kraju sam se eto ipak javio, jer mi ides na kurac sa tom pricom svojom.. i sa onim sranjima tipa "jebem ti bosnu, sarajevo je kurac" itd...
Najbolji nacin tjeranja ljudi na promjenu ili razmisljanje je kroz uvredu. Vi (metalci u BiH sa cascu svima poznatih izuzetaka; poimenicno: Sharana, Borisa, Slavena, TheAebyss trojke, Hate, WALK-a te Amira i Seje, takodjer i momaka iz Hercegovine koji su tako sjajno pokazali da mali festivali mozda i mogu nastati u BiH) ste pomor nerada, kenjaze i kompulzivne konzumacije/masturbacije. Toliko vas ded metalaca, nidje ni fanzina, ni distroa, ni jednog jebenog koncerta. Sta ce vama to. Imaju igrice, filmovi, kafe, prece stvari. Ja kad se vratim ja cu SEBI i svojoj raji uradit. A vama svima jedna velka cuna od mene. Da ti bogdom ta prica ide malo vise na kurac pa da nesto poduzmes, al ja mislim da tu lijeka nema...
bloodflood wrote:
"ti to nista ne znas jer te ne interesuje, al te interesuje pravit se faker po forumima..."jah...

sad mi je fakat jasno sto te grole zove komplexas...
btw, ne rece ti meni kolko ti je godina?
Grole mene zove kompleksas jer za razliku od ostalih koji na svaki album za koji on krene balit presute, ja mu odma kazem sta o tome mislim

25.