Acronian wrote:
stari serator wrote:
nemam, nazalost, levata i seljadije puna bosna, sta ocekivati, eto ih ko cobani na saobracajnom udesu, nadam se da su se bar uspjeli zabavit, posto im to limitirana masta inace ne dopusta...
nabijem ih na kurac, standardno...
pa kad ste idioti, raspravljate se ovde ko djeca.
situacija je jednostavna - svako odradi svoj dio posla i eto scene. promotor svoje, bendovi svoje, publika svoje... ako ne ide, znaci ne ide i zdravo.
P.S.
inace, ja sam mislio da si upravo ti neki seljacic iz poljica, ispravi me ako se varam? ili si postao preko noci urbani amerikanac

seljak iz sela moze, al selo iz seljaka nikad

fakat kad ste neslozni treba vam uvest 10 000 po clanu benda da vise niko ne zasvira u SA
nisam iz SA i nisam u Bosni trenutno al stvarno sramota da niko ne dolazi u SA zbog tog glupog zakona ( a i sto bi ako promoter ne moze pokriti minimalne troskove i ako na koncert nekog svjetskog imena dodje 40-50 osoba)
Zato treba odrzavat koncerte u Tuzli (nisam ni iz Tuzle

) gdje ima makar neka baza metalaca i metal bendova
a vi se i dalje svadjajte i serite (pogotovo iz Amerike) i uskoro nece ni lokalni bendovi moci svirati a da ne plate (ev i ja cu srat iz Amerike) al ako moj glas moze pomoc ikako ja cu ga dati jer je stvarno sramota da moramo (morate) ici do HR i SR i tamo ostavljat pare (plus put)
evo Kreatorova turneja u Evropi
nema Bosne jebote a ima HR i SR i kontam kolko ce nase raje ic na to jer ne mogu kuci uzivat u tome
al posto znam nas mentalitet uskoro ce vam trebat viza za te koncerte