Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 07. 2025. 11:08

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 351 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 16:10 

e da mi je te debile vidjet koji su sjedili na bini... nemogu da vjerujem
al to pokazuje da su to ljudi koji su zapravo vise radi furke dosli nego da vide koncert..
popisaj ih

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 16:33 

Isp'o Sapun wrote:
Obavjeshtenje nekima koji ce mozhda ovo procitati...

Vital Remains trenutno prolazi Derventu. :)

preshli su granicu bez problema, samo su pitanja, sad već minuta kad će otvoriti pakao u sarajevu!

kako bez problema crni sapune... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 16:35 

cc sve sam ocekivao al ovako nesto nisam... haha nisam bio na koncertu pa sam te stvari propustio... stvarno ja ne znam zasto su ljudima, pogotov nama bosancima potrebne take stvari... cuj otkino pentagram, cuj tuzlacai i sarajlije se pobili cc... sramota

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 16:39 
Moderator

svirka genijalna, bootlegovi snimljeni, 150 slika uskoro na netu plus kratki klipovi. bootlegovi ce se prodavati, simbolicna cijena od 2 km, snimke ressurecturisa + vital remainsa + slike u vecoj rezoluciji. Ako donesete sami cd, cijena 1,5 km :)

treba platiti shtetu na minidiscu koju su određeni idioti napravili isk novinaru koji je bio u safety zoneu totalnom. neki ljudi se ne znaju šutati, braćo :D

što se tiče događaja lazarro vs. Neki Tamo, nek ga je nalupo, svaka mu čast. ovo samo u bosni ima da se ljudima kače oko vrata, i kidaju ogrlice. mene je stid bilo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 16:49 

Opium wrote:
stvarno ja ne znam zasto su ljudima, pogotov nama bosancima potrebne take stvari... cuj otkino pentagram, cuj tuzlacai i sarajlije se pobili cc... sramota

e buraz,ja mislim da to samo moze bit s našom stokom...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 16:59 

ja koliko znam da su obojica popili, al to nije razlog da mu ovaj kida ogrlicu... ne mora ta ogrlica bit od nekog znacaja za njega ko sto neko gore rece, al je primitivno bog te da se kidaju stvari s ljudi na bini... zar ne ? stavite sebe u tu poziciju, svirate i neko vas povuce za privjesak,rukav il nesto slicno... naravno da bi popizdili... zato potpuno razumijem lazarrovu reakciju.
sto se tice koncerta forlorn jest da dobro sviraju,al buraz sto peglaju,ja fakat neznam kako... ono je vrsta metala koju ne mogu nikako, a i oni imaju dosta peglativne pjesme... mada raja iz publike se nisu trebali onako ponasat prema njima, ipak su gosti nasi. sto se talijana tice...malo se mi dosadni bili, al eto,nije lose sve u svemu.momci dobro sviraju a i raju su kupili sa sepulturom.al je vital odero i to momacki ! u svakom pogledu. predobi su, prejebeni, fakat nisam ocekivao onako dobar koncert, ODLIÄŒAN !
cista 10-tka za vital ;-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 17:02 

Nemam pojma sta je bilo, ali u svakom slucajnu nam takve stvari ne trebaju. Ma meni su oni Talijani legendeeee, jos kad su svirali refuse/resist, jebi ga, razvalili su :) Special mahanje raji s koncerta koju nisam vidjela citavo stoljece ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 17:05 

Bathory Aria wrote:
Nemam pojma sta je bilo, ali u svakom slucajnu nam takve stvari ne trebaju. Ma meni su oni Talijani legendeeee, jos kad su svirali refuse/resist, jebi ga, razvalili su :) Special mahanje raji s koncerta koju nisam vidjela citavo stoljece ;)

naravno da ne trebaju, krajnje primitivno.
a sto se talijana tice ono je moje misljenje, a svako ima pravo na svoje, zar ne ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 17:09 

Of course, ma nisam ni vidjela sta si napisao za njih, tek sad kad si dao komentar hehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 17:18 

ma nebitno za moje misljenje al refuse/resist su predobro odradili

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 17:38 

cuj vadera svirali... pa gdje sam li to ja bio za vrijeme toga... gledo top gol mensecini hehehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 17:47 

...ovo je bio nadprosjecan koncert za BiH... Vital Remains je JEBEN JEBEN JEBEN bend... zvuk je bio ekstra jeli, sto me iznenadilo donekle...

...vjerovatno najlosiji fol koji sam vidio na koncertima je ona sjedaljka na bini tokom nastupa Forlorn Legacy-a... omalozavanje necijeg rada, jebaji ga je krajnje vrijedno prezira... taj bend se nema cega stidjeti, stoje iza svoje mjuze 100% i momcima svaka cast...

...zadnja stvar odsvirana je ispala prava festa hehe bilo je dobro vidjeti sve ovo...organizatorima, svaka cast...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 18:15 

metalci se pokazali kao "kulturni" ljudi :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 19:02 

Genghis Kahn wrote:
Jebga nezna se kome vjerovat!!! ja sam sam vidio kad je lik skocio na coeka, mislio sam da ce ga spresovat kad je pao na njege, i mislim fakat da je ispo konj pravi, cuj skocio na lika i onda ga poceo udarat sakama po glavi!!!!! Da jos bolje bude poslje se pomarisu Tuzlaci i Sarajlije!!!!! ovo dalje nisam vidio pa neznam...

O tucnjavi nemam pojma. Pa ima li kakvog seku-ritija u toj Slogi? Veliki propust organizatora. Trebao je barem dvojicu stavit pokraj stagea. Pa mislim, uvijek ce se ovakva sranja desavati na koncertima. Nema to toliko veze sa nama kao ljudima s ovakvim mentalitetom. Svugdje ima provokatora.
Momak koji je dobio nogom u bradu poslije koncerta nema veze sa incidentom. Niti je ikoga povlacio.

Sto se tice Forlorna, odlicni. Oni supci koji su sjedili na stage-u su vecinom iz Tuzle, ako ne i svi. Jednog nisam prepoznao.
Talijani su bili extra. Moram skinuti njihov cd. Nadam se da je jos online. Toxic Death sam gledao puno puta do sada. Standardna njihova svirka. Vital Remains sam do sada cuo samo par puta. Nisam neki obozavatelj deatha, ali mi se svidjela svirka. Bubnjar je manijak. Onaj Lazzaro mi je bio kul dok sam pricao s njim prije koncerta. Bio je dobar na koncertu, dok mi nije udario prijatelja. I dok nije poceo ispoljavat nekakav rasizam. Fuckwit.

Slike uskoro dolaze...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 19:04 

Sinoć je bilo :arrow: [img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/dance.gif[/img][img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/yahoo.gif[/img] PREDOBRO!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Prva stvar:
Quote:
najviše su me iznervirali debili koji su sjedili na bini leđima okrenutim bendu:twisted: svaka čast pjevaču što se suzdržao neke agresivnije reakcije i samo ih javno ismijao nazivajući ih tetkicama. ja na njegovom mjestu bi se zaletio i pokupio ih stalkom za mikrofon u najmanju ruku.

Potpis! Ja nisam mogla vjerovati...ako im se fl nisu svidjeli, pa bujrum se fino odmaknuti od bine i predahnuti negdje a ne onako ljude jebat u pojam okrenutim leđima, pa mislim stvarno, nigdje veze :roll: :evil:

Inv inače nešto ne gotivim pa njih i FL neću ni komentarisati:)
Toxic-svaka čast ljudima!!! Predobri su bili i taman zagrijali atomsferu za iduće:)
Resurrecturis-odlični! Drago mi je da ih je raja zgotivila:))
I konačno Vital- ljudi moji kakva je to atmosfera bila!!! Meni je raja fakat izmamila osmijeh na lice. Nema ko se nije zadavao. :D :twisted: 8)
Sve u svemu extra svirka :D super sam se provela i hoću ponovooooo:)))
Ne bih komentarisala taj incident, vidjela sam otprilike šta je bilo.

Hail ljudi! Veeeeliko mahanje ide za Tajanu iliti tapatapatavko i ostaloj raji sa koncerta[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/biggrin.gif[/img]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 19:04 

Raziel wrote:
organizatorima, svaka cast...

i od mene da ne zaboravim...
borise svaka ti dala ;-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 19:07 

Thatguy wrote:
I dok nije poceo ispoljavat nekakav rasizam. Fuckwit.

Slike uskoro dolaze...

sta je to reko/govorio...?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 19:08 

Mistress Of Pain wrote:
Meni je raja fakat izmamila osmijeh na lice.

hahaha, what the...????
isto oni sastavi iz prvog osnovne
hahahaha :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 19:24 

rotter wrote:
Mistress Of Pain wrote:

hahaha, what the...????

:lol: :lol: :lol: vidi fakat :lol: :lol: :wink: nisam znala kako drugačije da se izrazim :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 19:38 

Dr0ljAt0r wrote:
rotter wrote:
Mistress Of Pain wrote:

hahaha, what the...????

:D a paz ovo
Citav dan me drzi neka euforija i slatka nervoza. Krecem za nekih pola sata..poludjecu..

hahaha isto nesto...

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 351 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]