Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 06. 03. 2026. 11:34

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 338 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 17:09 

Of course, ma nisam ni vidjela sta si napisao za njih, tek sad kad si dao komentar hehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 17:18 

ma nebitno za moje misljenje al refuse/resist su predobro odradili

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 17:38 

cuj vadera svirali... pa gdje sam li to ja bio za vrijeme toga... gledo top gol mensecini hehehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 17:47 

...ovo je bio nadprosjecan koncert za BiH... Vital Remains je JEBEN JEBEN JEBEN bend... zvuk je bio ekstra jeli, sto me iznenadilo donekle...

...vjerovatno najlosiji fol koji sam vidio na koncertima je ona sjedaljka na bini tokom nastupa Forlorn Legacy-a... omalozavanje necijeg rada, jebaji ga je krajnje vrijedno prezira... taj bend se nema cega stidjeti, stoje iza svoje mjuze 100% i momcima svaka cast...

...zadnja stvar odsvirana je ispala prava festa hehe bilo je dobro vidjeti sve ovo...organizatorima, svaka cast...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 18:15 

metalci se pokazali kao "kulturni" ljudi :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 19:02 

Genghis Kahn wrote:
Jebga nezna se kome vjerovat!!! ja sam sam vidio kad je lik skocio na coeka, mislio sam da ce ga spresovat kad je pao na njege, i mislim fakat da je ispo konj pravi, cuj skocio na lika i onda ga poceo udarat sakama po glavi!!!!! Da jos bolje bude poslje se pomarisu Tuzlaci i Sarajlije!!!!! ovo dalje nisam vidio pa neznam...

O tucnjavi nemam pojma. Pa ima li kakvog seku-ritija u toj Slogi? Veliki propust organizatora. Trebao je barem dvojicu stavit pokraj stagea. Pa mislim, uvijek ce se ovakva sranja desavati na koncertima. Nema to toliko veze sa nama kao ljudima s ovakvim mentalitetom. Svugdje ima provokatora.
Momak koji je dobio nogom u bradu poslije koncerta nema veze sa incidentom. Niti je ikoga povlacio.

Sto se tice Forlorna, odlicni. Oni supci koji su sjedili na stage-u su vecinom iz Tuzle, ako ne i svi. Jednog nisam prepoznao.
Talijani su bili extra. Moram skinuti njihov cd. Nadam se da je jos online. Toxic Death sam gledao puno puta do sada. Standardna njihova svirka. Vital Remains sam do sada cuo samo par puta. Nisam neki obozavatelj deatha, ali mi se svidjela svirka. Bubnjar je manijak. Onaj Lazzaro mi je bio kul dok sam pricao s njim prije koncerta. Bio je dobar na koncertu, dok mi nije udario prijatelja. I dok nije poceo ispoljavat nekakav rasizam. Fuckwit.

Slike uskoro dolaze...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 19:04 

Sinoć je bilo :arrow: [img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/dance.gif[/img][img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/yahoo.gif[/img] PREDOBRO!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Prva stvar:
Quote:
najviše su me iznervirali debili koji su sjedili na bini leđima okrenutim bendu:twisted: svaka čast pjevaču što se suzdržao neke agresivnije reakcije i samo ih javno ismijao nazivajući ih tetkicama. ja na njegovom mjestu bi se zaletio i pokupio ih stalkom za mikrofon u najmanju ruku.

Potpis! Ja nisam mogla vjerovati...ako im se fl nisu svidjeli, pa bujrum se fino odmaknuti od bine i predahnuti negdje a ne onako ljude jebat u pojam okrenutim leđima, pa mislim stvarno, nigdje veze :roll: :evil:

Inv inače nešto ne gotivim pa njih i FL neću ni komentarisati:)
Toxic-svaka čast ljudima!!! Predobri su bili i taman zagrijali atomsferu za iduće:)
Resurrecturis-odlični! Drago mi je da ih je raja zgotivila:))
I konačno Vital- ljudi moji kakva je to atmosfera bila!!! Meni je raja fakat izmamila osmijeh na lice. Nema ko se nije zadavao. :D :twisted: 8)
Sve u svemu extra svirka :D super sam se provela i hoću ponovooooo:)))
Ne bih komentarisala taj incident, vidjela sam otprilike šta je bilo.

Hail ljudi! Veeeeliko mahanje ide za Tajanu iliti tapatapatavko i ostaloj raji sa koncerta[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/biggrin.gif[/img]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 19:04 

Raziel wrote:
organizatorima, svaka cast...

i od mene da ne zaboravim...
borise svaka ti dala ;-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 19:07 

Thatguy wrote:
I dok nije poceo ispoljavat nekakav rasizam. Fuckwit.

Slike uskoro dolaze...

sta je to reko/govorio...?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 19:08 

Mistress Of Pain wrote:
Meni je raja fakat izmamila osmijeh na lice.

hahaha, what the...????
isto oni sastavi iz prvog osnovne
hahahaha :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 19:24 

rotter wrote:
Mistress Of Pain wrote:

hahaha, what the...????

:lol: :lol: :lol: vidi fakat :lol: :lol: :wink: nisam znala kako drugačije da se izrazim :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 19:38 

Dr0ljAt0r wrote:
rotter wrote:
Mistress Of Pain wrote:

hahaha, what the...????

:D a paz ovo
Citav dan me drzi neka euforija i slatka nervoza. Krecem za nekih pola sata..poludjecu..

hahaha isto nesto...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 19:43 

Raziel wrote:
organizatorima, svaka cast...

TO SVAKAKO

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 20:06 

ja se najprije nadam da se jedan koncert okonca bez incidenta... al polako ako bude cesce ovakvih vecih dogadaja... ne sumnjam da ce raji dosaditi praviti incidente...hehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 20:20 

necu otezat komentarima da se neki ne bi ponavljali, samo cu reci da "doticni tuzlak" ne djeluje kao divljak kako su ga neki opisali....i smatram da farlorn l. ne bi trebali nikad vise nastupati pred nasom publikom poslije onakvog ponasanja....sve u svemu svirka bi vise nego dobra(pazi.svirka, a ne ono poslije nje i djelic toka)

Last edited by Frau on 01. 11. 2005. 20:55, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 20:34 

sinoc je stvarno bila ludnica!!

invag. je bolje zvucao nego prosli put, al jos uvijek ne dobro..
toxic je svjetski.. najbolji komentar: toxic death, bosanski death, s obrazom u evropu..
talijani su dobro zvucali, al prenafurani.. basista samo sto nije poceo kidat kosu s glave..
FL nisu losi, al su spustili atmosferu iza talijana.. a oni likovi sto su sjedili na bini..ja da sam bio na bini spuco bi prvog nogom u potiljak da se ne digne vise..koji kreteni

vital............nemam rijeci :shock: deranje guzova!!! al najjace mi je bilo kad je dino na zadnjoj pjesmi ufatio mikrofon i OVO JE JEBANJE MAJKIIIII aaaahaaahaahaa
al fakat, atmosfera je bila samtaka..a i one tuce, jebga tako to ide..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 20:47 

Cjelokupan dogadjaj za svaku pohvalu.

Vital Remains. Stanje blazenstva. Prekrasno.Jednostavno cisti profesionalizam na sceni.

Lazaro je totalno ok tip i u to su se svi prisutni mogli uvjeriti prije njihovog nastupa. Ne znam koliko ga je raje i primjetilo uopste.

U nastavku kretenski ispad. To zabilazim.
Kojekakve price ne trebaju da se povlace po forumima. Najzalosnije sto si vecina dajete za pravo pricati toliko toga. Svi znaju i svi su pametni :roll:

Ja cu samo reci da mi je jako zao...

U nastavku...
Raje je moglo bit i vise. Do kraja VR Sloga se vidno prepolovila.No eto.

Ko nije bio odmah nek se skrio :P

Hvala puno...

PS. Bude jos slika nekad kasnije ;)

Image

Last edited by BurningWitch on 03. 11. 2005. 11:38, edited 7 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 20:54 

Dr0ljAt0r wrote:
:shock: :shock: :shock:
burning witch ju laki bitch
:cry:

ja bi to radije reko suđuki

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 20:56 

majkoooooooooooooooooooooooooooooooo...
ludnicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
odavno nisam bio na nekom koncertu koji je imo vako dobru atmosferu... VITAL REMAINS su jebene, prejebene, zajebane legende! pa jebote bog, shta je ono... aaaaaaaa... svaka im chast!!! FOREVER UNDERGROUND...
Resurrecturis me odushevio, likovi razvaljuju... Refuse/Resist nije mogla doch u bolje vrijeme... argh :D
Forlorn Legacy, Borise dosta ih je.. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2005. 21:16 
Moderator

uuuffffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!

ne znam kad sam se zadnji put tako odvalio, ali predobro osjećao?!

Meni je bilo ... nema izraza u našem riječniku da bi se tako nešto izrazilo..., al uglavnom, Šeha, kad ćemo opet?Negura ili STS? :lol:

Vital su kul, svi osim Lazzara; to se moglo zaključit iz svega što sam vidio i "čuo"!

A Anthony, Dave, Mark i onaj bassista kojem ja mislim niko ne zna ime su mrtva dobrila!

"!Normala!" - kad sam ove riječi čuo iz Anthonyjevih usta kad sam ga punudio rakijom, umro sam od smijeha!

Jebo mater, sve naki krkani!Čovjek radi ko izbacivač 8) , jak je ko konj, Dave je najnormalniji gitarista kojeg se može upoznat, bassista je samo sjedio i čeko svoj red, al je ok, a bubnjar - endorphine?!
Zurka i po! :lol:

Ovi ostali bendovi: ne sjećam se nikoga više!haha!Ne, bili su svi dobri!

Last edited by .::Grind Bastard::. on 01. 11. 2005. 21:25, edited 1 time in total.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 338 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]