Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 09:54

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 48 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2006. 00:59 
Dolazim sa Gooddaytodie ako me ne izrade, a valjda nece, fini su to momci, pa se vidimo! ;)

Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2006. 14:36 
Ljudi dodjite u sto vecem broju na koncert u nedjelju!! Ima za svakog po nesto!! :) Pogotovo chang ffos sviraju sve i svasta pa se moze neko pronaci u toj mjesavini!!
Gooddaytodie ocekuju stotinjak ljudi :D:D
Zato dodjite i bit ce cool provod!

Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2006. 15:53 
Moderator

Tenhi wrote:
Ljudi dodjite u sto vecem broju na koncert u nedjelju!! Ima za svakog po nesto!! :) Pogotovo chang ffos sviraju sve i svasta pa se moze neko pronaci u toj mjesavini!!

Igore - COOL?

:lol:

degradacija par exellance

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2006. 16:04 
<[Crown Of Souls]> wrote:
Tenhi wrote:

Igore - COOL?

Ti samo suti i dodji! :D

Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2006. 17:55 
Moderator

Tenhi wrote:
<[Crown Of Souls]> wrote:
Tenhi wrote:

Igore - COOL?

Ti samo suti i dodji! :D

"šuti, samo šuti, šuti moj dječače plavi!" :lol:

imam boljeg posla vala...to mi sve liči na... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 05. 2006. 14:58 

KOLIKO JE KARTAAAAAAAAAAAA?I MEAN UPAD???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 05. 2006. 15:28 

sta se deres? ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 05. 2006. 17:13 

mOrtiCia wrote:
KOLIKO JE KARTAAAAAAAAAAAA?I MEAN UPAD???

mislim da je konzumacija neka u pitanju. ali racunaj oko 5 KM. ni mi nemamo pojma.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 01:30 
good night to die

wow.

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 02:35 

sarajevo i "sarajevska raja" su opet dokazali da su - quratz!
svaka cast svima... sramota nad sramotama... najbolja svirka ikad u fisu popracena od sacice ljudi... mozda da je bilo najavljeno da ce biti dzaba ulaz da bi bilo vise dusa... ali vjerovatno vam je bilo bolje tamo gdje ste bili. uzivajte ;)

veliki pozdrav za Chan Ffos i pogotovo GoodDayToDie... ljudi, ubijate! svaka cast!

hvala i raji koja su dosla! \m/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 04:36 

kome ne zuje usi - picka haha!

nekad mi cak bude i zao sto ljudi ne znaju kako je divno kad se muda zatresu od sevdah zvuka (skoro) do kraja odvrnutog Orandža i Ampega na 60bpm, al ko vas jebe bando (usrana) kad vam je 'metal' i onako strana rijec. :)

svaka cast komplet ekipi na svirci a posebno ratniku za bubnjevima, lijepo uradjen posao druze!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 11:40 

ma hajde boli vas, uzivo je ko je trebo uzivat, samo mi zao ako je neko spusio lovu.

tako cvamn je to moji ljudi, ima nas malo i bice nas malo...ljudi se nemogu izmislit. ali eto, ostaju Beograd i Zagreb kao opcije uvijek..jos manjem broju sretnika koji mogu i hoce.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 12:10 

jebiga, nije sve na svijetu u parama...
treba da nas bude sramota, nismo ni zasluzili nit cemo dobit ikad ista bolje... bolje pit kafu (po tri sata) u markiju i klošarit po akademijama i parkovima i vadit se da se nema love... smijesno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 13:42 
Quote:
mozda da je bilo najavljeno da ce biti dzaba ulaz da bi bilo vise dusa...

:?

. . .

nervirate me pravo s tom pricom, pa jeboga hljeb, ima nas na faksu bez posla ostavljenih na milost i nemilost starcima.. i da je upad bio vishe od petaka, jab se prva vratila kuci, mislim, noc prije svirka 8. a jebga, nisu ni metal (oke, alternativne) svirke jedina desavanja u gradu

druga stvar kolko nashe raje uopste preferira ovakav zvuk?
buka je u modi, al sta je kome buka je dr.stvar..

btw, odlicna svirka, pored bogambera najbolje sto sam cula ove godine.. / za sad : )

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 15:51 

ja samo govorim o poredbi jer je nekoliko dana prije na istom mjestu svirao Rapa Nui (Sharane, bez uvrede) koji takodjer nije metal al je bio dzaba ulaz i bilo je krcato. samo se stavite u poziciju vlasnika prostora ili organizatora koji ce naci u wc-u flase od 2 litra sarajevske. naravno, nece mu pasti na pamet vise da radi nesto. jednostavno ljudi ovdje nemaju kulturu ponasanja i zato necemo nikad ni imati nikakvu scenu. finansijska situacija kod sviju je uzasna, to svi znamo, al ne shvatam jednu stvar - da je nekome draze sjediti u parku i piti pivu iz granapa (koja se naravno isto kupi za nekoliko maraka) nego platiti konzumaciju ili neki simbolican ulaz na svirku ili slusaonu i gledati mali dio onoga za sto smo uskraceni u ovom usranom gradu. svaka svirka bude najavljena barem par sedmica prije i nema sanse da se ne moze skuckati tih nekoliko maraka, ako se stvarno hoce nesto gledati ili provesti se negdje. lova je veliki problem i skakljiva tema uvijek ali stav:

"hoces ic na Sinister veceras?" - "hocu, ako se uspijem uvalit bez karte"

je puno pogubniji za sviju...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 16:09 

theblackone wrote:
ako se stvarno hoce nesto gledati ili provesti se negdje.

A šta ako se nekom to ne gleda? Možda se raji nije išlo, a možda su imali pun ***** stvari za naučiti (govorim za sebe :P) pa nisu ni imali vremena...ima tu dosta opcija, ne mora značiti da se nekome sve sviđa niti da bi došao podržati bilo šta da se 'solidariše' ili šta već. Pa vidite i sami na šta je nalik gothic/ebm/whatever party...raji se ne dolazi jer to ne sluša. Nikad mi ovdje nismo imali dovoljno raje za svaki pravac da bi sušaone bile pune ako bi se to nešto deseto puštalo....jebiga
A nije ni metal party daleko. Ja idući put karte nosim da se zabavim :lol: . Zjapi prostor prazan. Al neka vani raje :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 16:16 
izvini al ste se mal zajebali oko 'promocije' ..doduse niste vi to ni organizovali al et
- prvo svirka je najavljena prije pet dana
- drugo nije se znala cijena karte do pred pocetak svirke
- flajeri su se djelili noc prije
- plakate.. ne znam da sam igdje vidjela? (btw, thnx za isti )
- rapa nui je ipak mal poznatiji medju rajom i besplatan ulaz, ko neb navratio?
- to sa unosenjem dvolitarske sarajke imas pravo ..
- za sinister i one kretene na ulazu neam rjeci (ne kontam kako Boro nije znao za to prije)
- kad sam u parku to znaci da imam marku dvije.. dovoljno za pivu il uz pomoc josh kojeg kokuza, vino

et

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 16:25 

meni je bilo p r e d o b r o!!! razocarana sam po ko zna koji put u nase picke metalce,al eto...i onda seru nesto-sto nam kao niko ne dolazi??? i danas sam bila sa gooddaytodie,raja su,nema sta! likovi razvaljuju,steta sto je tako slabo organizovano...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 16:38 

dr ( ( ( o ) ) ) lya wrote:
izvini al ste se mal zajebali oko 'promocije' ..doduse niste vi to ni organizovali al et
- prvo svirka je najavljena prije pet dana
- drugo nije se znala cijena karte do pred pocetak svirke
- flajeri su se djelili noc prije
- plakate.. ne znam da sam igdje vidjela? (btw, thnx za isti )
- rapa nui je ipak mal poznatiji medju rajom i besplatan ulaz, ko neb navratio?
- to sa unosenjem dvolitarske sarajke imas pravo ..
- za sinister i one kretene na ulazu neam rjeci (ne kontam kako Boro nije znao za to prije)
- kad sam u parku to znaci da imam marku dvije.. dovoljno za pivu il uz pomoc josh kojeg kokuza, vino

et

MOram samo komentaristati cinjenicu da smo u gradu nedavno imali jedan od najvecih death metal bendova u povijesti i na koncert je doslo 190 ljudi. Cijena ulaznice je bila 8 eura a na koncertu su svirali jos najbolji srpski death metal bend i jedan od najbolojih bendova iz BIH.

Koncert je bio IZVRSNO promoviran, cijena karte, ko kad i gdje se znalo sedmicama unaprijed i na kraju se pokazalo da u BIH ili nema dovoljno metalaca ili metalci u BIH ne vole ici na koncerte. Ja mislim da jeo no prvo.

Mi se moramo pomiriti s cinjenicom da je BOsna kurac, da je Sarajevo mala provincija, ranjen skoro na smrt grad u ratu koji se nikad nije u potpunosti razvio, pa ga je rat sjebo totalno, pa se sad nekako koprca...

ALI

...situacija je takva kakva je. Mentalitet se ne moze promijeniti, metalci se ne mogu izmisliti i primitivluk se iz ljudi ne moze izbiti.
Zato slab odaziv na koncerte, zato dvolitarska piva u Fisu, zato uvlacenje na koncerte u Slogu....
zato i jad i bijeda u drzavi iz koje je najbolje otici.

Jebiga, meni je zao reci ali koncerti koje sam planirao... Moonspell, Dismember, Marduk i Morbid Angel... Sistersi i Motorhead....se nemogu odrzati jer nema dovoljno publike za njih.

Savrsena zemlja za slusat doom. Dado i Ekvi...bog vam bio na pomoci.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2006. 16:39 

( ( ( O ) ) )

P.S.
zakljucavaj ovo, otvoricemo novu za Zeus
allah ima net

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 48 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]