dr ( ( ( o ) ) ) lya wrote:
izvini al ste se mal zajebali oko 'promocije' ..doduse niste vi to ni organizovali al et
- prvo svirka je najavljena prije pet dana
- drugo nije se znala cijena karte do pred pocetak svirke
- flajeri su se djelili noc prije
- plakate.. ne znam da sam igdje vidjela? (btw, thnx za isti )
- rapa nui je ipak mal poznatiji medju rajom i besplatan ulaz, ko neb navratio?
- to sa unosenjem dvolitarske sarajke imas pravo ..
- za sinister i one kretene na ulazu neam rjeci (ne kontam kako Boro nije znao za to prije)
- kad sam u parku to znaci da imam marku dvije.. dovoljno za pivu il uz pomoc josh kojeg kokuza, vino
et
MOram samo komentaristati cinjenicu da smo u gradu nedavno imali jedan od najvecih death metal bendova u povijesti i na koncert je doslo 190 ljudi. Cijena ulaznice je bila 8 eura a na koncertu su svirali jos najbolji srpski death metal bend i jedan od najbolojih bendova iz BIH.
Koncert je bio IZVRSNO promoviran, cijena karte, ko kad i gdje se znalo sedmicama unaprijed i na kraju se pokazalo da u BIH ili nema dovoljno metalaca ili metalci u BIH ne vole ici na koncerte. Ja mislim da jeo no prvo.
Mi se moramo pomiriti s cinjenicom da je BOsna kurac, da je Sarajevo mala provincija, ranjen skoro na smrt grad u ratu koji se nikad nije u potpunosti razvio, pa ga je rat sjebo totalno, pa se sad nekako koprca...
ALI
...situacija je takva kakva je. Mentalitet se ne moze promijeniti, metalci se ne mogu izmisliti i primitivluk se iz ljudi ne moze izbiti.
Zato slab odaziv na koncerte, zato dvolitarska piva u Fisu, zato uvlacenje na koncerte u Slogu....
zato i jad i bijeda u drzavi iz koje je najbolje otici.
Jebiga, meni je zao reci ali koncerti koje sam planirao... Moonspell, Dismember, Marduk i Morbid Angel... Sistersi i Motorhead....se nemogu odrzati jer nema dovoljno publike za njih.
Savrsena zemlja za slusat doom. Dado i Ekvi...bog vam bio na pomoci.