Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 07. 03. 2026. 21:03

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 286 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 14:00 

I jos nesto!GENOCIDA nije bilo!!!Razbacujete se s tim pojmom a nemate pojma sta on u stvari podrazumjeva!Genoci je namjera jedne drzave(a ne naroda)da sa jasnim planom unisti jedan narod.(pisani dokument,kog nije bilo)Prva stavka tog plana je unistiti zene i djecu da bi se sprecilo potomstvo.Toga takodje nije bilo, jer su sve zene i djeca prebaceni u Tuzlu.(njih oko 30 000)Sve ovo nije moja izjava vec stranih strucnjaka koji su ovo istrazivali.(ako nekom trebaju imena tih ljudi nek se javi)Dakle prestanite da sirite lazi i neznanje i pisite o necemu u sta ste bar malo upuceni!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 14:15 

Nakon svih izjava na ovoj temi, vidim da je Bosna i Hercegovina osudjena na propast! Zao mi je beskrajno te male drzavice...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 15:35 

Damian wrote:
I jos nesto!GENOCIDA nije bilo!!!Razbacujete se s tim pojmom a nemate pojma sta on u stvari podrazumjeva!Genoci je namjera jedne drzave(a ne naroda)da sa jasnim planom unisti jedan narod.(pisani dokument,kog nije bilo)Prva stavka tog plana je unistiti zene i djecu da bi se sprecilo potomstvo.Toga takodje nije bilo, jer su sve zene i djeca prebaceni u Tuzlu.(njih oko 30 000)Sve ovo nije moja izjava vec stranih strucnjaka koji su ovo istrazivali.(ako nekom trebaju imena tih ljudi nek se javi)Dakle prestanite da sirite lazi i neznanje i pisite o necemu u sta ste bar malo upuceni!

Drug moj, General Krstic je osudjen u Hagu za genocid u Srebrenici.

Pozdravi svoje strucnjake, i poruci im da se ostave olovke i prifate lopate... romanijskog krompira nikad dovoljno

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 17:06 

Wehrmacht wrote:
Kada smo vec kod Sarajeva kolikoi ja znam tamo je prvo ubijen Srpski svat,a markale same za sebe pricaju sve.
Kako neko ko je dovodio mudzahedine da ratuju za njih ima pravo da govori o pokolju i masakru!

Ubistvo srpskoga svata - zločin, kao i svako drugo ubistvo. Ali misliš li ti da
je ono samo od sebe pokrenulo rat ? Misliš da rat ne bi izbio da se ono nije dogodilo ? Sine, te tri i pol paklene godine jesu nešto dugo i brižno pripremano...

Ovo za mudžahedine - no comment. Pa jesi li ti normalan ?
Vrh SDA je uvozio mundžose, i gledao im kroz prste za zločine koje su činili, da.
Ali misliš li ti da su opkoljenim Sarajlijama mužahedini bili na pameti ? jebemti, ljudi u granatiranom gradu gledali su kako PREŽIVJETI...i oni nemaju pravo govoriti o pokolju ? da, govorim o svim Sarajlijama pod opsadom, uključujući recimo i mog rođaka Branka, Srbina, koji se od prvoga dana borio protiv agresora s Pala, sa suborcima među kojima je bilo kako Bošnjaka, tako i Hrvata, Srba, Jevreja i drugih !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 19:51 

Uriele, ono što si meni poslao na pp mogao bi i ovdje staviti...jer dosta ljudi zahtjeva brisanja

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 07. 2005. 10:14 

Brisanja teme niti postova jos nece biti - jer ONO STO SE DESILO NA EXITU JE ITEKAKO AKTUALNO I POSLJEDICA SU OVI KOMENTARI. Stoga, ako vam se ne svidja rasprava, odite na drugu temu!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 13:00 

Ma nema teorije da se ovdje bilo ko' u nesto ubijedi!
Ljudi iz tuzle, zenice, sarajeva, mostara, gorazda i drugih gradova sirom bih koji su bili u toku rata gadjani snajperima s okolnih brda najbolje znaju sta je agresor i sta je zlocin!
Sta ce meni jedan kuronja iz beograda ili bilo ko iz srbije pricati sta je zlocin a sta ne i stvarno je besmisleno srbe u bilo sta ubjedjivati.
Pa cijeli svijet prica kako su klali, ubijali, i ganjaju sve njihove likove s vrha koji su ucestvovali u genocidu!
Srbi to znaju, al oni su "nebeski narod" oni su takvog ubjedjenja.
Nemam ja sta s njima pricati a kamoli ih ubjedjivati u nesto. (svaka cast pojedincima)
Sto se tice RS tamo skroz malo ima dobrih ljudi sve je sljam (neka dodju u tuzlu pa nek vide kako se zivi), u srbiji ima ljudi koji su stvarno ok ali i njih je propaganda ubila u mozak!
ZATO APELUJEM NA SVE BOSANCE I HERCEGOVCE DA SE NE UBJEDJUJU SA SRBIMA O GENOCIDU JER SE SAMO MOZETE IZNERVIRATI I RAZOCARATI! (ako niste vec)!
et toliko

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 13:04 

Pretorian wrote:
i stvarno je besmisleno srbe u bilo sta ubjedjivati

ehmm ovaj... koji kurac ovo treba da znaci? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 13:05 

ljudi moji svasta si dopustate na ovoj temi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 13:57 

Kad me vec vuces za jezik- jebo ti SLJAM mater, imbecilu jedan! Et, bas takve gluposti ko ti sto pises i stvaraju sranja na forumu, na kome ipak vecinu cine normalni ljudi..... Takve generalizacije moze napisati samo neko ko je potpuno retardiran!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 15:14 

Undead wrote:
Kad me vec vuces za jezik- jebo ti SLJAM mater, imbecilu jedan! Et, bas takve gluposti ko ti sto pises i stvaraju sranja na forumu, na kome ipak vecinu cine normalni ljudi..... Takve generalizacije moze napisati samo neko ko je potpuno retardiran!!!

Potpisujem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 15:21 

Pretorian wrote:
Ljudi iz tuzle, zenice, sarajeva, mostara, gorazda i drugih gradova sirom bih koji su bili u toku rata gadjani snajperima s okolnih brda najbolje znaju sta je agresor i sta je zlocin!
Sta ce meni jedan kuronja iz beograda ili bilo ko iz srbije pricati sta je zlocin a sta ne i stvarno je besmisleno srbe u bilo sta ubjedjivati.
Pa cijeli svijet prica kako su klali, ubijali, i ganjaju sve njihove likove s vrha koji su ucestvovali u genocidu!
Nemam ja sta s njima pricati a kamoli ih ubjedjivati u nesto. (svaka cast pojedincima)
Sto se tice RS tamo skroz malo ima dobrih ljudi sve je sljam (neka dodju u tuzlu pa nek vide kako se zivi), u srbiji ima ljudi koji su stvarno ok ali i njih je propaganda ubila u mozak!
ZATO APELUJEM NA SVE BOSANCE I HERCEGOVCE DA SE NE UBJEDJUJU SA SRBIMA O GENOCIDU JER SE SAMO MOZETE IZNERVIRATI I RAZOCARATI! (ako niste vec)!
et toliko

Ej buraz ako vi tamo toliko mrzite Srbe u RS ajde fino da se mi odvojimo i bice nam svima super.Mi smo uvijek za tu opciju.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 15:51 

defunctus wrote:

Ej buraz ako vi tamo toliko mrzite Srbe u RS ajde fino da se mi odvojimo i bice nam svima super.Mi smo uvijek za tu opciju.

Ko kaze da vas mrzimo? Imam masu super raje Srba iz RS-a a i Federacije (da ne govorim o Sarajevu). Njima se ne ide iz BiH. Vecina bi voljela samo u Evropu, kao i mi. Zato se ne slazem sa generalizacijama da ne treba voditi dijalog.
Ali mi ne mozemo u Evropu dok se ne uhvate ratni zlocinci. A oni se ne hvataju dok god postoji misljenje u dobrom dijelu naroda RS-a da su oni heroji i da nisu nikakve zlocine pocinili. Necemo u Evropu sa ovakvom policijom, paralelnim strukturama vlasti, spregom vlasti sa organizovanim kriminalom, ratnim zlocincima i njihovim pomagacima. Sve to u ime odrzavanja kvazi drzave nastale genocidom. Moralan covjek bi se upitao kako to?

Ali na kraju price, ako se vama stvarno ide iz BiH, onda idite. Meni je stvarno muka vise gledat kad igraju BiH-SCG da clanovi predsjednistva i vlade BiH navijaju za SCG. To nigdje ne svijetu nema! Prvi cu potpisati peticiju da se izvrsi reforma ili ponistavanje Daytona, pa nek sjednu opet za stol i nadju bolje rjesenje. Ovako fakat vise ne moze...

I jos bih samo porucio jednu stavr. Ako vam je stvarno tako lose u BiH, pa sta radite na ovom forumu? Jel samo provokacija u pitanju? Siguran sam da ima RS i SCG metal foruma. Tu mozete biti svoji na svome.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 15:51 

defunctus wrote:
Pretorian wrote:
et toliko

Ma i ja nekad ne kapiram ove Bosnjake... Sve Srbe mrze, Srbi su ih klali, ubijali, izvrsili genocid, a oce da zive sa Srbima u zajednici po svaku cenu , to mi nije jasno... :)

Brate, eto ti , ako hoces, Srbi su poubijali sve, Srbi su bili agresori... I sta sad imas od toga.--- kurac! nemas nista, imas postojece stanje, koje ce da se menja kad amerika kaze... ako bude rekla da se ukine RS, jebiga, ne mozes nista, ako budu rekli da se RS pripoji Srbiji, opet ne mozes nista... Mozes srati o tom ratu , ja mogu srati kako su Srbi samo cuvali svoja ognjista i eto... nemamo nista...

A to ko je kriv za rat, ako vec ne mozemo da se dogovorimo,kao sto nikad necemo, pogledaj iz kojih sve naroda zovu ljude u Hag... Koliko ja vidim, nisu samo Srbi trazeni za Hag...

Aj ljudi, nemoj vise da serete o ratu, nego ili zakljucajte ovu temu ili pricajte o exitu ili, ako bas ocete, ratujte ... samo rechima molim

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 16:37 

Cniostani wrote:
Ali na kraju price, ako se vama stvarno ide iz BiH, onda idite. Meni je stvarno muka vise gledat kad igraju BiH-SCG da clanovi predsjednistva i vlade BiH navijaju za SCG. To nigdje ne svijetu nema! Prvi cu potpisati peticiju da se izvrsi reforma ili ponistavanje Daytona, pa nek sjednu opet za stol i nadju bolje rjesenje. Ovako fakat vise ne moze...

I jos bih samo porucio jednu stavr. Ako vam je stvarno tako lose u BiH, pa sta radite na ovom forumu? Jel samo provokacija u pitanju? Siguran sam da ima RS i SCG metal foruma. Tu mozete biti svoji na svome.

Odlicno receno! Ovako fakat nema smisla dalje, samo se dublje Bosna ukopava u crnu rupu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 16:41 

pobesnelizmaj wrote:
Ma i ja nekad ne kapiram ove Bosnjake... Sve Srbe mrze, Srbi su ih klali, ubijali, izvrsili genocid, a oce da zive sa Srbima u zajednici po svaku cenu , to mi nije jasno... :)

Brate, eto ti , ako hoces, Srbi su poubijali sve, Srbi su bili agresori... I sta sad imas od toga.--- kurac! nemas nista, imas postojece stanje, koje ce da se menja kad amerika kaze... ako bude rekla da se ukine RS, jebiga, ne mozes nista, ako budu rekli da se RS pripoji Srbiji, opet ne mozes nista... Mozes srati o tom ratu , ja mogu srati kako su Srbi samo cuvali svoja ognjista i eto... nemamo nista...

A to ko je kriv za rat, ako vec ne mozemo da se dogovorimo,kao sto nikad necemo, pogledaj iz kojih sve naroda zovu ljude u Hag... Koliko ja vidim, nisu samo Srbi trazeni za Hag...

Aj ljudi, nemoj vise da serete o ratu, nego ili zakljucajte ovu temu ili pricajte o exitu ili, ako bas ocete, ratujte ... samo rechima molim

Zmaju, i ti si fakat dobro ovo rekao.

Dva odlicna misljenja sa dvije strane... hmmm, nice.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 21:05 
Moderator

Cniostani wrote:
defunctus wrote:

Ko kaze da vas mrzimo? Imam masu super raje Srba iz RS-a a i Federacije (da ne govorim o Sarajevu). Njima se ne ide iz BiH. Vecina bi voljela samo u Evropu, kao i mi. Zato se ne slazem sa generalizacijama da ne treba voditi dijalog.
Ali mi ne mozemo u Evropu dok se ne uhvate ratni zlocinci. A oni se ne hvataju dok god postoji misljenje u dobrom dijelu naroda RS-a da su oni heroji i da nisu nikakve zlocine pocinili. Necemo u Evropu sa ovakvom policijom, paralelnim strukturama vlasti, spregom vlasti sa organizovanim kriminalom, ratnim zlocincima i njihovim pomagacima. Sve to u ime odrzavanja kvazi drzave nastale genocidom. Moralan covjek bi se upitao kako to?

prvi put da se slažem sa tobom

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 21:12 

Kulturni Jelen wrote:
defunctus wrote:

ovo nema nikakve nacionalne osnove, nego je poruka upućena defunctusu kao pojedincu...

ODVOJIM TI JA MAMINO MESO OD KOSTIJU, PIČKA TI MATERINA, NISU LJUDI GINULI DA TI ODVAJAŠ, JEBEM TI MATER SMETLJARSKU. ŠTO NE DOĐEŠ U SARAJEVO, PA NE KAŽEŠ TO PRED LJUDIMA, NEGO SE KURČIŠ IZA IP ADRESE...JEBO TE BOG U USTA ŽVALJAVA!!!

Na uvrede ti necu uzvracati da se ne bih spustao na tvoj nivo.Samo bih te pozvao da dodjes u RS da malo pricas o jedinstvenoj BiH pa ces vidjeti kako ces proci.
Zapamti ovo: REPUBLIKA SRPSKA CE SE KAD TAD ODVOJITI!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 21:13 
Moderator

buhahahahahahabuhuhahahahahaha
u kurcu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 07. 2005. 02:39 

jadi moji........foruma i govana.... :(

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 286 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]