Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 07. 2025. 05:22

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 299 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18. 07. 2005. 16:11 

Pretorian wrote:
CITIRAM:
"I u Srebrenici je izginulo vise od 3 i po hiljade srba (dacu ti spisak ako hoces)..."

Nisam druze ni N od nacionaliste ali istina je da Vas tamo u srbiji ubi propaganda i to pravo.
Vecina vasih momaka iz Srbije je dosla u srebrenicu radi rodoljublja i pravoslavlja i i svirepo ubijala neduzne civile kojima su ruke bile vezane zicom. Pucali su im u ledja prijatelju ko najvece picke.
U srebrenici se desio GENOCID nad neduznim civilnim stanovnistvom i ubijeno je skoro 9000 ljudi.
Sto se tice tih ljudi iz srbije koji su dolazili ovamo da ubijaju, pale i pljackaju i za koje ti tvrdis da su svirepo ubijeni od strane muslimana neznam fakat kako te nije stid njih spominjati uopste.
Zamisli da tebi dodjem u beograd i koljem tvoga brata, i neki me tip ubije i onda svi pricaju kako su mene tamo svirepo ubili. Pa covjece ja sam dosao u tvoju zemlju kapiras!? Dosao sam da silujem, pljackam i ubijam naravno da me treba koknuti i steta sto ih nije u ono vrijeme porokala medj. zajednica bas steta!
Ja fakat ne kontam kako ti to razmisljas majke mi.
Ko je bio gdje!?
Srbi u Bosni ili Muslimani u Srbiji!? (mislim na srbe iz SCG)
Ja znam da ovo tebi sada dzaba govorim jer ti si totalno drugacijeg ubijedjenja jer vi Srbi ste evo vec 10-tak godina toliko izmanipulisani od strane vase vlasti (ne vazi za sve), nazalost smatrate cijelo vrijeme da ste se vi od nekoga branili.
Niko Vas nije dirao dok se nisu pocela desavati sranja u Sarajevu (kada su pucali na civile iz zgrada), u Bijeljini kada su bile gomile zaklanih civila od strane arkanovaca.
Ko su ti ljudi znas li mi ti objasniti!
Sta su oni radili ovdje!?
Branili otadzbinu je li!?
Daj molim te da ne serem vise jer stvarno netreba razglabati o necemo sto znamo svi mi ovde koji smo svaki dan bili pod granatama koje su nam slali oni s brda i ubijali moje drugove i rodbinu.(CIVILE), civile druze su rokali snajperima igrali se, bilo im to interesantno. Znaju to ljudi iz sarajeva najbolje!
Na Bosnu je izvrsena agresija i genocid i to cijeli svijet zna!
i zamolio bih Ihtija da zatvori ovu jebenu temu!

Ne serite vise jebala vas Srebrenica ko da se samo u Srebrenici klalo i ko da su samo Srbi klali. Sta je bilo u Tuzli nenaoruzana mlada vojska poubijana do zadnjeg a dalje da nenavodim.Manite se jebene politike posto niko nema ovde prava da sere p tome a pogotovo ne ovi sto su to vrijeme imali 2-3 godine nisu znali kako se zovu a ne sta se desavalo, pa prema tome prestanite o tim sranjima.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 07. 2005. 16:17 

Kada smo vec kod Sarajeva kolikoi ja znam tamo je prvo ubijen Srpski svat,a markale same za sebe pricaju sve.
Kako neko ko je dovodio mudzahedine da ratuju za njih ima pravo da govori o pokolju i masakru!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 07. 2005. 16:18 

Wehrmacht wrote:
Kada smo vec kod Sarajeva kolikoi ja znam tamo je prvo ubijen Srpski svat,a markale same za sebe pricaju sve.
Kako neko ko je dovodio mudzahedine da ratuju za njih ima pravo da govori o pokolju i masakru!

]SLAZEM SE!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 07. 2005. 16:21 

Slazer bio ludilo netreba ni govorit o tome
Ali BOMBARDER e to je bilo pravo ludilo samo jebiga nije im Rale sviro gitaru nego onaj jebeni peder iz AbonosA ALI NEMA VEZE.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 07. 2005. 17:37 

Witchfucker wrote:
Ne serite vise jebala vas Srebrenica ko da se samo u Srebrenici klalo i ko da su samo Srbi klali. Sta je bilo u Tuzli nenaoruzana mlada vojska poubijana do zadnjeg a dalje da nenavodim.Manite se jebene politike posto niko nema ovde prava da sere p tome a pogotovo ne ovi sto su to vrijeme imali 2-3 godine nisu znali kako se zovu a ne sta se desavalo, pa prema tome prestanite o tim sranjima.

To sto se desilo 15. maja sigurno je tragicno i po svemu sudeci ratni zlocin, ko tvrdi drukcije garant je malouman. To jos treba proci kroz zasluzene sudske procese, kad to bude zavrseno, svak ce normalan moci osudjivat ili ne.

Ako mislis umocit kurac, prvo moras dati da neko tebe jebe u supak. U prevodu, idotski je reci 'jebala vas Srebrenica', kvalifikovana kao GENOCID tj. zlocin nad zlocinima, pa onako osvetnicki spominjati Tuzlansku kolonu. Kad budes svjestan i imalo moralan pa kazes 'R.I.P.' 8.000 nevinih ljudi, mozes ocekivati da neko oplace Brcansku maltu. Inace, mozemo se do sutra nagurivati, sta je sa Omarskom, Manjacom? Keratermom? Markalama? Kao sto rece, dalje da ne navodim...

Ako vec ne postujes tudju nesrecu, nemoj se srati po tako dubokim i bolnim stvarima.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 07. 2005. 17:45 

osunnećen wrote:
Witchfucker wrote:

To sto se desilo 15. maja sigurno je tragicno i po svemu sudeci ratni zlocin, ko tvrdi drukcije garant je malouman. To jos treba proci kroz zasluzene sudske procese, kad to bude zavrseno, svak ce normalan moci osudjivat ili ne.

Ako mislis umocit kurac, prvo moras dati da neko tebe jebe u supak. U prevodu, idotski je reci 'jebala vas Srebrenica', kvalifikovana kao GENOCID tj. zlocin nad zlocinima, pa onako osvetnicki spominjati Tuzlansku kolonu. Kad budes svjestan i imalo moralan pa kazes 'R.I.P.' 8.000 nevinih ljudi, mozes ocekivati da neko oplace Brcansku maltu. Inace, mozemo se do sutra nagurivati, sta je sa Omarskom, Manjacom? Keratermom? Markalama? Kao sto rece, dalje da ne navodim...

Ako vec ne postujes tudju nesrecu, nemoj se srati po tako dubokim i bolnim stvarima.

Konacno nesto pametno receno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 07. 2005. 21:13 

ni jedna jedina slika sa slayera mi nije uspjela :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ev apocalyptica

Image

Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 07. 2005. 21:14 

jedna spešl za abigail :wink:

Image

i bombarder, ali se ne vidi :(

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 07. 2005. 22:22 

Mary, ti se zalis... ja sam na Wackenu 2003. ispucao 9 filmova, i ispalo je mozda 10-tak slika...
Nakon toga je pala digitalna kamerica...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 13:45 

Uriel wrote:
Damian wrote:
Uriel wrote:
Damian wrote:
defunctus wrote:
@Uriel

Necu nista komentarisati samo cu reci da nije u redu to sto kazes da su nama u RS isprani mozgovi.Isto kao da smo neki debili pa nam neko moze nametnuti sta hoce.
Ja kad se informisem o politici koristim izvore sve tri strane pa onda sam formiram svoje misljenje.Toliko!

Apsolutno tacno brate!Pokusao sam da ostanem van ove politicke price ali ne ide!Kad vec hocete,ajd da se vratimo na pocetak rata!Gdje je on poceo?U B.Luci ili u Sarajevu?I kako je poceo?Poceo je ubistvom srpskih svatova!?!Ko je sad tu genocidan???Slazem se da je u Srebrenici poginulo puno ljudi,ali kad spominjete Srebrenicu zasto ne spominjete Sarajevo?(ako zelite da budite realni,sto nikako niste!)U Sarajevu je ubijeno 10 000 Srba,vise nego li u Srebrenici(mada brojke nisu toliko bitne)a vi ni rijeci o tome!Stavise negirate te zlocine(mislim na muslimane)!Vjerujte meni takvo ponasanje samo ce nas dovesti do novog rata i do jos vise mrtvih!(na svim stranama)

Ti si brate KLASICAN PRIMJER LOSE PROPAGANDE I MEDIJA POD VODSTVOM RATNIH ZLOCINACA! Ne krivim te niti lose mislim o tebi, nisi ti kriv sto si moro gledat te vijesti i slusat te lazi...a bile su potrebne KAKO BI SE DONEKLE OPRAVDAO DIVLJACKI GENOCID!
Ko negira zlocine, ja sam ful objektivan i kazem da je zlocina bilo sa sve tri strane ali haski sud ti dokazuje gdje ih je bilo najvise!

Da nije bilo svatova sigurno ne bi poceo rat! A vojska koja se rasporedila oko Sarajeva mjesec dana prije ubojstva svatova je tu bila na vjezbi. U Hrvatskoj je JNA ratovala sa hrvatima.. a u Bosnu vojska ne bi ni usla..pa da, mozda da su ostali narodi pognuli glave i igrali se igre "sluzi svog tiranina". Barikade po glavnom gradu BIH 1991. u aprilu su postavljali ogorceni igraci lota. :roll:

Pitam se gdje su te ozaloscene majke tih 10000 ubijenih srba... zasto se ne organizuju ko srebrenicke majke, zasto im medjunarodna zajednica nije osnovala institut za nestale osobe, zasto nije donesena nijedna rezolucija koja bi osudila takav cin, cak ni od strane "prijateljskih zemalja", zasto nema masovnih pogreba, zasto se majke ne pojavljuju nikad u novinama, na televiziji i traze svoje sinove - ZATO STO IH NEMA!

Cijeli rat i poslije rata zivio sam sa srbima, u mom haustoru u ratu ih je bilo 5 obitelji. Jedan je bio policajac i na pocetku rata su mu samo oduzeli oruzje, nisu ga ni takli. Nikom od njih nije falila dlaka s glave. Moj najbolji prijatelj u ratu, Jovica sa cetvrtog sprata, je najnormalnije hodao samnom po gradu Sarajevu. Niko od njegove familije nije bio u apsolutno nikakvoj opasnosti. Sa njegovim prijateljima, srbima, sam se cijelo vrijeme najnormalnije druzio kao i sa ostalim sarajlijama. Njegov otac je bio prva violina sarajevske filharmonije, dok nije obolio. Kad su najgora bombardiranja Sarajeva bila, niko ih nije ni pogledo poprijeko i svi smo zajedno trpili.
U sarajevu ubijeno 10000 srba... :roll: onda je u Srebrenici poginulo 2 milijuna muslimana. ili ako hoces to znaci da je izvrsen genocid najvecih proporcija na balkanu a o njemu ama bas niko nista ne zna osim srba. Brate moj... pa i pticama na grani je jasno da su to LAZI !!! Ako cijeli jebeni svijet prica jedno a sacica ljudi iste nacije drugo... ko je u pravu?

A ti klasican primjer osobe ZATROVANE SDA-ovskom politikom negiranja svega sto su uradili muslimani.Da te samo podsjetim,kasarna Viktor Bubanj,groblje Lav(gdje su u slojevitim grobnicama sahranjivani ljudi,desavalo se da ispod jednog groba nadju 4-5 leseva)Kazani...itd Kazes gdje su te ozaloscene majke?Pa izadji brate malo iz tog Sarajeva pa ces da vidis.Razlog zasto nisu organizovane kao ovi iz Srebrenice je taj sto su rastrkani po cijelom svijetu(od RS do Amerike,ako zelis mogu i po imenu da ti nabrojim neke od njih)Dok su gotovo svi iz Srebrenice nastanjeni u Tuzli pa im nije problem da se organizuju.Kao sto rekoh,u Srebrenici jeste poginulo dosta ljudi,ali taj broj je pretjeran.Prema podacima oficira UN(zaboravio sam mu ime)koji je 1996-e istrazivao sta se desilo u Srebrenici,poginulo je oko 4000 ljudi.(a ne 8000)Ako je ta cifra od 8000 tacna zasto su muslimani protiv toga da se izvrsi popis stanovnistva u toj opstini?Takodje je otkriveno da se na tom spisku nalazi i 1000 boraca koji su poginuli prije 1995-e godine i 800 njih koji su za vrijeme napada prebjegli u Srbiju odakle su otisli u trece zemlje(spisak svih ovih ljudi je imenom i prezimenom objavljen u vecernjim novostima)Znam,ti ces sad reci-srpska propaganda.Vi toliko mrzite srbe da ne zelite da vidite ni najjasnije cinjenice.tako da ova rasprava pocinje da gubi svaki smisao.

Zlocini su se desili na sve tri strane ponavljam. Kazani su se desili, Viktor Bubanj se desio, srbi su ubijani u Sarajevu... nema tu price - no moras shvatiti da su brojke o pobijenim srbima, pogotovo u Sarajevu, izmisljene i pretjerane i nemoze ih se porediti sa brojem zlocina ucinjenih od strane srpske armije. To je cinjenica... nazlost. To je istina sa kojom se tesko suociti, shvatam ja to, ali jebiga... realnost je surova. Istina je da smo mi u Sarajevu takodjer bili uskraceni za neke informacije o stradanjima srba i siguran sam da postoje ozaloscene srpske majke - ali MASAKRI I ISTREBLJIVANJE KOLEKTIVNO i poginuli u borbama nisu isto. Isti su gubitci njihovih voljenih ali srdzba i bol je mnogo veca kad se nekog ubije u genocidu. U pravu si ova rasprava je besmislena jer i jedne i druge boli rat, i jedni i drugi su izgubili mnogo, ali je poanta u tomu sto Srbi trebaju prihvatiti svoju krvolocnost u ratu i reci jebiga, jesmo pojeli govno sto smo toliko ljudi divljacki ubili, mnogo, mnogo vise od ubijenih srba od strane muslimana, a ne stalno traziti opravdanja i srat. Vjeruj mi, to ljude najvise ispizdi, to izvrtanje cinjenica i trazenje uvjek nekih drugih odgovornih...sto je klasicni primjer iz povijesti tog naroda.

Uriel druze ja nikad nisam rekao da u Srebrenici nisu pobijeni mnogi ljudi,problem je u tome sto pretjerujete sa tim ciframa i konstantno se siri prica o nekim zenama i djeci koji su pobijeni,a nije ih bilo!(slusao sam citanje imena 1500 njih koji su sahranjeni,samo jedno zensko ime je procitano!)Ne opravdam ubijanje zarobljenih vojnika,jer oni imaju prava zagarantovana zenevskom konvencijom ali ti(i svi drugi na ovom forumu)morate da shvatite cinjenicu da su 3 godine ti isti muslimani unistili 21 selo u opstini Bratunac i 22 sela u opstini Srebrenica i pri tom na najmonstruozniji nacin ubili 1500 ljudi(dok je u sirem rejonu srednjeg podrinja ukupan broj zrtava izmedju 3200-3500)Zena po imenu Ljubinka je izgubila dva sina,jedan je imao 4 a drugi 11 godina,cak su Ukravicam nasli 4 starca koji su nabijeni na razanj i ispeceni kao zivotinje!(postoje snimci o ovome,u Hagu su al koga briga za tamo neke zivotinje srbe)Sta ti sad mislis da ce uraditi rodbina ovih ubijenih kad sazna da je Srebrenica zauzeta i da su im ti zlocinci na dohvat ruke?!?Sigurno ih nece castiti kolacima!Da je moj neko ubijen ako npr.djeca od te zene i ja bih uradio isto!Srbi ako su ubijali bar su to radili"civilizovano"(metkom)dok ste vi to radili sa najgorim mucenjima(rezanjem djelova tjela dok je zrtva jos ziva)Znaci treba malo da se sagledaju uzroci i razlozi koji su doveli do ubistva tolikog broja ljudi!Nije sve crno-bijelo kao sto to vi muslimani vidite!Zamolio bih te da ne govoris o istoriji mog naroda jer o tome ne znas nista i vredjas me s tim jer meni nije cilj da se vredjamo vec da raspravljamo na bazi cinjenica kao ljudi.Zalosno je samo to sto ja jedini ovde baratam konkretnim cinjenicama(ti samo ponavljas 8-9000 hiljada ubijenih a ne dajes nikakve dokaze za razliku od mene)dok se ti razbacujes frazama u duhu Sulejmana Tihica i slicnih.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 14:00 

I jos nesto!GENOCIDA nije bilo!!!Razbacujete se s tim pojmom a nemate pojma sta on u stvari podrazumjeva!Genoci je namjera jedne drzave(a ne naroda)da sa jasnim planom unisti jedan narod.(pisani dokument,kog nije bilo)Prva stavka tog plana je unistiti zene i djecu da bi se sprecilo potomstvo.Toga takodje nije bilo, jer su sve zene i djeca prebaceni u Tuzlu.(njih oko 30 000)Sve ovo nije moja izjava vec stranih strucnjaka koji su ovo istrazivali.(ako nekom trebaju imena tih ljudi nek se javi)Dakle prestanite da sirite lazi i neznanje i pisite o necemu u sta ste bar malo upuceni!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 14:15 

Nakon svih izjava na ovoj temi, vidim da je Bosna i Hercegovina osudjena na propast! Zao mi je beskrajno te male drzavice...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 14:52 
Moderator

Image

vidite mene corera...:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 15:35 

Damian wrote:
I jos nesto!GENOCIDA nije bilo!!!Razbacujete se s tim pojmom a nemate pojma sta on u stvari podrazumjeva!Genoci je namjera jedne drzave(a ne naroda)da sa jasnim planom unisti jedan narod.(pisani dokument,kog nije bilo)Prva stavka tog plana je unistiti zene i djecu da bi se sprecilo potomstvo.Toga takodje nije bilo, jer su sve zene i djeca prebaceni u Tuzlu.(njih oko 30 000)Sve ovo nije moja izjava vec stranih strucnjaka koji su ovo istrazivali.(ako nekom trebaju imena tih ljudi nek se javi)Dakle prestanite da sirite lazi i neznanje i pisite o necemu u sta ste bar malo upuceni!

Drug moj, General Krstic je osudjen u Hagu za genocid u Srebrenici.

Pozdravi svoje strucnjake, i poruci im da se ostave olovke i prifate lopate... romanijskog krompira nikad dovoljno

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 15:59 
Moderator

Cniostani wrote:

Drug moj, General Krstic je osudjen u Hagu za genocid u Srebrenici.

Pozdravi svoje strucnjake, i poruci im da se ostave olovke i prifate lopate... romanijskog krompira nikad dovoljno

hahhahahaha, zakooon :D

Last edited by Axeman on 21. 07. 2005. 19:10, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 17:06 

Wehrmacht wrote:

Ubistvo srpskoga svata - zločin, kao i svako drugo ubistvo. Ali misliš li ti da
je ono samo od sebe pokrenulo rat ? Misliš da rat ne bi izbio da se ono nije dogodilo ? Sine, te tri i pol paklene godine jesu nešto dugo i brižno pripremano...

Ovo za mudžahedine - no comment. Pa jesi li ti normalan ?
Vrh SDA je uvozio mundžose, i gledao im kroz prste za zločine koje su činili, da.
Ali misliš li ti da su opkoljenim Sarajlijama mužahedini bili na pameti ? jebemti, ljudi u granatiranom gradu gledali su kako PREŽIVJETI...i oni nemaju pravo govoriti o pokolju ? da, govorim o svim Sarajlijama pod opsadom, uključujući recimo i mog rođaka Branka, Srbina, koji se od prvoga dana borio protiv agresora s Pala, sa suborcima među kojima je bilo kako Bošnjaka, tako i Hrvata, Srba, Jevreja i drugih !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 07. 2005. 19:51 

Uriele, ono što si meni poslao na pp mogao bi i ovdje staviti...jer dosta ljudi zahtjeva brisanja

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 07. 2005. 10:14 

Brisanja teme niti postova jos nece biti - jer ONO STO SE DESILO NA EXITU JE ITEKAKO AKTUALNO I POSLJEDICA SU OVI KOMENTARI. Stoga, ako vam se ne svidja rasprava, odite na drugu temu!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 13:00 

Ma nema teorije da se ovdje bilo ko' u nesto ubijedi!
Ljudi iz tuzle, zenice, sarajeva, mostara, gorazda i drugih gradova sirom bih koji su bili u toku rata gadjani snajperima s okolnih brda najbolje znaju sta je agresor i sta je zlocin!
Sta ce meni jedan kuronja iz beograda ili bilo ko iz srbije pricati sta je zlocin a sta ne i stvarno je besmisleno srbe u bilo sta ubjedjivati.
Pa cijeli svijet prica kako su klali, ubijali, i ganjaju sve njihove likove s vrha koji su ucestvovali u genocidu!
Srbi to znaju, al oni su "nebeski narod" oni su takvog ubjedjenja.
Nemam ja sta s njima pricati a kamoli ih ubjedjivati u nesto. (svaka cast pojedincima)
Sto se tice RS tamo skroz malo ima dobrih ljudi sve je sljam (neka dodju u tuzlu pa nek vide kako se zivi), u srbiji ima ljudi koji su stvarno ok ali i njih je propaganda ubila u mozak!
ZATO APELUJEM NA SVE BOSANCE I HERCEGOVCE DA SE NE UBJEDJUJU SA SRBIMA O GENOCIDU JER SE SAMO MOZETE IZNERVIRATI I RAZOCARATI! (ako niste vec)!
et toliko

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 13:04 

Pretorian wrote:
i stvarno je besmisleno srbe u bilo sta ubjedjivati

ehmm ovaj... koji kurac ovo treba da znaci? :?

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 299 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]