defunctus wrote:
Pretorian wrote:
Ma nema teorije da se ovdje bilo ko' u nesto ubijedi!
Ljudi iz tuzle, zenice, sarajeva, mostara, gorazda i drugih gradova sirom bih koji su bili u toku rata gadjani snajperima s okolnih brda najbolje znaju sta je agresor i sta je zlocin!
Sta ce meni jedan kuronja iz beograda ili bilo ko iz srbije pricati sta je zlocin a sta ne i stvarno je besmisleno srbe u bilo sta ubjedjivati.
Pa cijeli svijet prica kako su klali, ubijali, i ganjaju sve njihove likove s vrha koji su ucestvovali u genocidu!
Srbi to znaju, al oni su "nebeski narod" oni su takvog ubjedjenja.
Nemam ja sta s njima pricati a kamoli ih ubjedjivati u nesto. (svaka cast pojedincima)
Sto se tice RS tamo skroz malo ima dobrih ljudi sve je sljam (neka dodju u tuzlu pa nek vide kako se zivi), u srbiji ima ljudi koji su stvarno ok ali i njih je propaganda ubila u mozak!
ZATO APELUJEM NA SVE BOSANCE I HERCEGOVCE DA SE NE UBJEDJUJU SA SRBIMA O GENOCIDU JER SE SAMO MOZETE IZNERVIRATI I RAZOCARATI! (ako niste vec)!
et toliko
Ej buraz ako vi tamo toliko mrzite Srbe u RS ajde fino da se mi odvojimo i bice nam svima super.Mi smo uvijek za tu opciju.
Ma i ja nekad ne kapiram ove Bosnjake... Sve Srbe mrze, Srbi su ih klali, ubijali, izvrsili genocid, a oce da zive sa Srbima u zajednici po svaku cenu , to mi nije jasno...
Brate, eto ti , ako hoces, Srbi su poubijali sve, Srbi su bili agresori... I sta sad imas od toga.--- kurac! nemas nista, imas postojece stanje, koje ce da se menja kad amerika kaze... ako bude rekla da se ukine RS, jebiga, ne mozes nista, ako budu rekli da se RS pripoji Srbiji, opet ne mozes nista... Mozes srati o tom ratu , ja mogu srati kako su Srbi samo cuvali svoja ognjista i eto... nemamo nista...
A to ko je kriv za rat, ako vec ne mozemo da se dogovorimo,kao sto nikad necemo, pogledaj iz kojih sve naroda zovu ljude u Hag... Koliko ja vidim, nisu samo Srbi trazeni za Hag...
Aj ljudi, nemoj vise da serete o ratu, nego ili zakljucajte ovu temu ili pricajte o exitu ili, ako bas ocete, ratujte ... samo rechima molim