Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 07. 2025. 06:21

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 299 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 13:05 

ljudi moji svasta si dopustate na ovoj temi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 13:57 

Kad me vec vuces za jezik- jebo ti SLJAM mater, imbecilu jedan! Et, bas takve gluposti ko ti sto pises i stvaraju sranja na forumu, na kome ipak vecinu cine normalni ljudi..... Takve generalizacije moze napisati samo neko ko je potpuno retardiran!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 15:14 

Undead wrote:
Kad me vec vuces za jezik- jebo ti SLJAM mater, imbecilu jedan! Et, bas takve gluposti ko ti sto pises i stvaraju sranja na forumu, na kome ipak vecinu cine normalni ljudi..... Takve generalizacije moze napisati samo neko ko je potpuno retardiran!!!

Potpisujem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 15:21 

Pretorian wrote:
Ma nema teorije da se ovdje bilo ko' u nesto ubijedi!
Ljudi iz tuzle, zenice, sarajeva, mostara, gorazda i drugih gradova sirom bih koji su bili u toku rata gadjani snajperima s okolnih brda najbolje znaju sta je agresor i sta je zlocin!
Sta ce meni jedan kuronja iz beograda ili bilo ko iz srbije pricati sta je zlocin a sta ne i stvarno je besmisleno srbe u bilo sta ubjedjivati.
Pa cijeli svijet prica kako su klali, ubijali, i ganjaju sve njihove likove s vrha koji su ucestvovali u genocidu!
Srbi to znaju, al oni su "nebeski narod" oni su takvog ubjedjenja.
Nemam ja sta s njima pricati a kamoli ih ubjedjivati u nesto. (svaka cast pojedincima)
Sto se tice RS tamo skroz malo ima dobrih ljudi sve je sljam (neka dodju u tuzlu pa nek vide kako se zivi), u srbiji ima ljudi koji su stvarno ok ali i njih je propaganda ubila u mozak!
ZATO APELUJEM NA SVE BOSANCE I HERCEGOVCE DA SE NE UBJEDJUJU SA SRBIMA O GENOCIDU JER SE SAMO MOZETE IZNERVIRATI I RAZOCARATI! (ako niste vec)!
et toliko

Ej buraz ako vi tamo toliko mrzite Srbe u RS ajde fino da se mi odvojimo i bice nam svima super.Mi smo uvijek za tu opciju.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 15:51 

defunctus wrote:

Ej buraz ako vi tamo toliko mrzite Srbe u RS ajde fino da se mi odvojimo i bice nam svima super.Mi smo uvijek za tu opciju.

Ko kaze da vas mrzimo? Imam masu super raje Srba iz RS-a a i Federacije (da ne govorim o Sarajevu). Njima se ne ide iz BiH. Vecina bi voljela samo u Evropu, kao i mi. Zato se ne slazem sa generalizacijama da ne treba voditi dijalog.
Ali mi ne mozemo u Evropu dok se ne uhvate ratni zlocinci. A oni se ne hvataju dok god postoji misljenje u dobrom dijelu naroda RS-a da su oni heroji i da nisu nikakve zlocine pocinili. Necemo u Evropu sa ovakvom policijom, paralelnim strukturama vlasti, spregom vlasti sa organizovanim kriminalom, ratnim zlocincima i njihovim pomagacima. Sve to u ime odrzavanja kvazi drzave nastale genocidom. Moralan covjek bi se upitao kako to?

Ali na kraju price, ako se vama stvarno ide iz BiH, onda idite. Meni je stvarno muka vise gledat kad igraju BiH-SCG da clanovi predsjednistva i vlade BiH navijaju za SCG. To nigdje ne svijetu nema! Prvi cu potpisati peticiju da se izvrsi reforma ili ponistavanje Daytona, pa nek sjednu opet za stol i nadju bolje rjesenje. Ovako fakat vise ne moze...

I jos bih samo porucio jednu stavr. Ako vam je stvarno tako lose u BiH, pa sta radite na ovom forumu? Jel samo provokacija u pitanju? Siguran sam da ima RS i SCG metal foruma. Tu mozete biti svoji na svome.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 15:51 

defunctus wrote:
Pretorian wrote:
Ma nema teorije da se ovdje bilo ko' u nesto ubijedi!
Ljudi iz tuzle, zenice, sarajeva, mostara, gorazda i drugih gradova sirom bih koji su bili u toku rata gadjani snajperima s okolnih brda najbolje znaju sta je agresor i sta je zlocin!
Sta ce meni jedan kuronja iz beograda ili bilo ko iz srbije pricati sta je zlocin a sta ne i stvarno je besmisleno srbe u bilo sta ubjedjivati.
Pa cijeli svijet prica kako su klali, ubijali, i ganjaju sve njihove likove s vrha koji su ucestvovali u genocidu!
Srbi to znaju, al oni su "nebeski narod" oni su takvog ubjedjenja.
Nemam ja sta s njima pricati a kamoli ih ubjedjivati u nesto. (svaka cast pojedincima)
Sto se tice RS tamo skroz malo ima dobrih ljudi sve je sljam (neka dodju u tuzlu pa nek vide kako se zivi), u srbiji ima ljudi koji su stvarno ok ali i njih je propaganda ubila u mozak!
ZATO APELUJEM NA SVE BOSANCE I HERCEGOVCE DA SE NE UBJEDJUJU SA SRBIMA O GENOCIDU JER SE SAMO MOZETE IZNERVIRATI I RAZOCARATI! (ako niste vec)!
et toliko

Ma i ja nekad ne kapiram ove Bosnjake... Sve Srbe mrze, Srbi su ih klali, ubijali, izvrsili genocid, a oce da zive sa Srbima u zajednici po svaku cenu , to mi nije jasno... :)

Brate, eto ti , ako hoces, Srbi su poubijali sve, Srbi su bili agresori... I sta sad imas od toga.--- kurac! nemas nista, imas postojece stanje, koje ce da se menja kad amerika kaze... ako bude rekla da se ukine RS, jebiga, ne mozes nista, ako budu rekli da se RS pripoji Srbiji, opet ne mozes nista... Mozes srati o tom ratu , ja mogu srati kako su Srbi samo cuvali svoja ognjista i eto... nemamo nista...

A to ko je kriv za rat, ako vec ne mozemo da se dogovorimo,kao sto nikad necemo, pogledaj iz kojih sve naroda zovu ljude u Hag... Koliko ja vidim, nisu samo Srbi trazeni za Hag...

Aj ljudi, nemoj vise da serete o ratu, nego ili zakljucajte ovu temu ili pricajte o exitu ili, ako bas ocete, ratujte ... samo rechima molim

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 16:37 

Cniostani wrote:
Ali na kraju price, ako se vama stvarno ide iz BiH, onda idite. Meni je stvarno muka vise gledat kad igraju BiH-SCG da clanovi predsjednistva i vlade BiH navijaju za SCG. To nigdje ne svijetu nema! Prvi cu potpisati peticiju da se izvrsi reforma ili ponistavanje Daytona, pa nek sjednu opet za stol i nadju bolje rjesenje. Ovako fakat vise ne moze...

I jos bih samo porucio jednu stavr. Ako vam je stvarno tako lose u BiH, pa sta radite na ovom forumu? Jel samo provokacija u pitanju? Siguran sam da ima RS i SCG metal foruma. Tu mozete biti svoji na svome.

Odlicno receno! Ovako fakat nema smisla dalje, samo se dublje Bosna ukopava u crnu rupu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 16:41 

pobesnelizmaj wrote:
Ma i ja nekad ne kapiram ove Bosnjake... Sve Srbe mrze, Srbi su ih klali, ubijali, izvrsili genocid, a oce da zive sa Srbima u zajednici po svaku cenu , to mi nije jasno... :)

Brate, eto ti , ako hoces, Srbi su poubijali sve, Srbi su bili agresori... I sta sad imas od toga.--- kurac! nemas nista, imas postojece stanje, koje ce da se menja kad amerika kaze... ako bude rekla da se ukine RS, jebiga, ne mozes nista, ako budu rekli da se RS pripoji Srbiji, opet ne mozes nista... Mozes srati o tom ratu , ja mogu srati kako su Srbi samo cuvali svoja ognjista i eto... nemamo nista...

A to ko je kriv za rat, ako vec ne mozemo da se dogovorimo,kao sto nikad necemo, pogledaj iz kojih sve naroda zovu ljude u Hag... Koliko ja vidim, nisu samo Srbi trazeni za Hag...

Aj ljudi, nemoj vise da serete o ratu, nego ili zakljucajte ovu temu ili pricajte o exitu ili, ako bas ocete, ratujte ... samo rechima molim

Zmaju, i ti si fakat dobro ovo rekao.

Dva odlicna misljenja sa dvije strane... hmmm, nice.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 21:05 
Moderator

Cniostani wrote:
defunctus wrote:

Ko kaze da vas mrzimo? Imam masu super raje Srba iz RS-a a i Federacije (da ne govorim o Sarajevu). Njima se ne ide iz BiH. Vecina bi voljela samo u Evropu, kao i mi. Zato se ne slazem sa generalizacijama da ne treba voditi dijalog.
Ali mi ne mozemo u Evropu dok se ne uhvate ratni zlocinci. A oni se ne hvataju dok god postoji misljenje u dobrom dijelu naroda RS-a da su oni heroji i da nisu nikakve zlocine pocinili. Necemo u Evropu sa ovakvom policijom, paralelnim strukturama vlasti, spregom vlasti sa organizovanim kriminalom, ratnim zlocincima i njihovim pomagacima. Sve to u ime odrzavanja kvazi drzave nastale genocidom. Moralan covjek bi se upitao kako to?

prvi put da se slažem sa tobom

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 21:12 

Kulturni Jelen wrote:
defunctus wrote:

ovo nema nikakve nacionalne osnove, nego je poruka upućena defunctusu kao pojedincu...

ODVOJIM TI JA MAMINO MESO OD KOSTIJU, PIČKA TI MATERINA, NISU LJUDI GINULI DA TI ODVAJAŠ, JEBEM TI MATER SMETLJARSKU. ŠTO NE DOĐEŠ U SARAJEVO, PA NE KAŽEŠ TO PRED LJUDIMA, NEGO SE KURČIŠ IZA IP ADRESE...JEBO TE BOG U USTA ŽVALJAVA!!!

Na uvrede ti necu uzvracati da se ne bih spustao na tvoj nivo.Samo bih te pozvao da dodjes u RS da malo pricas o jedinstvenoj BiH pa ces vidjeti kako ces proci.
Zapamti ovo: REPUBLIKA SRPSKA CE SE KAD TAD ODVOJITI!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 07. 2005. 21:13 
Moderator

buhahahahahahabuhuhahahahahaha
u kurcu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 07. 2005. 02:39 

jadi moji........foruma i govana.... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 07. 2005. 02:42 

Cniostani wrote:
defunctus wrote:

1.Koliko srpskih igraca igra u bih???Sto se utakmice od bosne igraju u zenici i sarajevu?a ne ponekad i u rs?to je vjerovatno zbog toga!

2.je li mi srbi(da ne kazem drukcije)nismo dobro dosli na ovaj forum?
koliko ispane ovaj forum je namenjen samo za fbih???

3.Nikad se ne bih odselio iz bosne(barem za sada)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 07. 2005. 02:56 

Eh kako je ovo i smesno i tuzno...

Pa ljudi, ja ne znam da li vi kapirate, da li ste svesni toga da i u Urielu, i u Ravageru i u meni (uzo sam nas nasumice) ;) tece skoro ista krv... svi smo od iste psihologije, mozemo da se slazemo do jaja, a sutra komsiji noz u ledja da zabodemo... ni po cemu se ne razlikujemo,... svi isto delujemo, ne volimo se, svaki narod ima neki kompleks( Hrvati furaju kompleks zapada, Srbi kompleks zemlje, i junackog naroda, Bosnjaci kompleks islama ;) ) samo sto su nam druge vere dali pa nam lakse podmecu vatre!:)

JA volim svoj narod, volim zemlju, svoju himnu (ne Hej Sloveni :) ), zelim da se RS odvoji, ali ne kapiram da to nekima ne odgovara... zelim svom narodu sve najbolje... Ali zelim sve najbolje i Hrvatima i Bosnjacima... Treba tako odnose da razvijamo, zbog buducnosti... Naravno, ne da sad cvece cveta i zemlje cokolade, nikad necemo zaboraviti ratove, nikad ja necu zaboraviti sto sam isteran iz Zagreba, niti neko od vas sto mu je bliznji ubijen od strane Srba, Hrvata ili Bosnjaka... ali ipak, na nekom odstojanju da se bude...

Zato i jesam za to da svaki od naroda u bosni dobije svoj deo, da Srbi dobiju RS, da Hrvati dobiju svoje, da Bosnjaci dobiju svoju drzavu.. isto tako Siptarima Kosovo... Tako se vise nece pricati o sranjima , vec ce svako raditi za svoj narod i svoju zemlju, znace gde zivi, imace svoje dvoriste i znace se de je komsijska avlija, a ne ovako da se ne zna sta je cije i gde... lakse ces na rakiju ujutro s komsijom ici i pricati o raznim drugim stvarima kada znas dokle ti je dvoriste, nego da se svaki dan s komsijom svadjas sta je cije...

Evo pogledajte samo kako je lepo ljudima sto gledaju Pink:) Bole njih kurac za sve, i za nacionalnost, i za kurac, bitno je da je veselje, da si dobar covek i samo opushteno :) Tako imas Eminu Jahovic ili ne znam sad kog Bosnjaka kod nas, Indiru u Zagrebu, Indiru opet:) u Federaciji...

Treba da raspravljamo ovako na forumu, i to je fino.... voleo bih i uzivo da raspravljamo , to bi bilo jos bolje, jer kapiram da je veeelika vecina ovde dobrih ljudi, s kojim bi mogao fino da raspravljas, bez incidenta :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 07. 2005. 03:15 

pobesnelizmaj wrote:

Treba da raspravljamo ovako na forumu, i to je fino.... voleo bih i uzivo da raspravljamo , to bi bilo jos bolje, jer kapiram da je veeelika vecina ovde dobrih ljudi, s kojim bi mogao fino da raspravljas, bez incidenta :)

Eh vidis,to ti je nemoguce...
Bilo bi incidenata i te kako....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 07. 2005. 10:48 

divljak wrote:
Cniostani wrote:
defunctus wrote:

1.Koliko srpskih igraca igra u bih???Sto se utakmice od bosne igraju u zenici i sarajevu?a ne ponekad i u rs?to je vjerovatno zbog toga!

2.je li mi srbi(da ne kazem drukcije)nismo dobro dosli na ovaj forum?
koliko ispane ovaj forum je namenjen samo za fbih???

3.Nikad se ne bih odselio iz bosne(barem za sada)

U BiH igra masa srpskih igraca - u drzavnim reprezentacijama (fudbal, kosarka, itd) i u klubovima (evo ove godine u KK Bosna je igralo vise igracka srpske nacionalnosti nego hrvatske ili bosnjacke.. ti ljudi su imali kultni status u gradu). Golman FK Sarajeva je dosao iz Obilica... na svakoj utakmici Horde Zla su mu davali totalnu podrsku (Vojo Srbine horde su uz tebe).

Zasto se utakmice igraju u Zenici i Sarajevu? Ne znam... da ne bi "domaci" navijaci zvizdali izvodjenje BiH himne u Banjaluci na primjer i navijali za Litvance...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 07. 2005. 12:16 

Mac wrote:
Pretorian wrote:
i stvarno je besmisleno srbe u bilo sta ubjedjivati

ehmm ovaj... koji kurac ovo treba da znaci? :?

Ogi, prečešljaj komentare 2-3 stranice unazad, pa će ti biti jasno na koje i na kakve Srbe čovjek misli

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 07. 2005. 12:54 

@divljak

Pogresno si citirao pa ispade da sam ja rekao ono sto je Cniostani napisao.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 07. 2005. 15:02 

to to, skini masku crve.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 07. 2005. 15:10 

@defunctus :

nije istina da SVI Srbi iz RS-a misle kao ti. 99 posto možda, ali i 1 posto je vrijedno spomena.

kažeš da je tvoje srce za domovinu izabralo Srbiju...a pazi sad - po kom osnovu ti misliš da si bliži Srbima iz Srbije nego Bošnjacima i Hrvatima iz BiH ?

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 299 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]