Eh kako je ovo i smesno i tuzno...
Pa ljudi, ja ne znam da li vi kapirate, da li ste svesni toga da i u Urielu, i u Ravageru i u meni (uzo sam nas nasumice)

tece skoro ista krv... svi smo od iste psihologije, mozemo da se slazemo do jaja, a sutra komsiji noz u ledja da zabodemo... ni po cemu se ne razlikujemo,... svi isto delujemo, ne volimo se, svaki narod ima neki kompleks( Hrvati furaju kompleks zapada, Srbi kompleks zemlje, i junackog naroda, Bosnjaci kompleks islama

) samo sto su nam druge vere dali pa nam lakse podmecu vatre!:)
JA volim svoj narod, volim zemlju, svoju himnu (ne Hej Sloveni

), zelim da se RS odvoji, ali ne kapiram da to nekima ne odgovara... zelim svom narodu sve najbolje... Ali zelim sve najbolje i Hrvatima i Bosnjacima... Treba tako odnose da razvijamo, zbog buducnosti... Naravno, ne da sad cvece cveta i zemlje cokolade, nikad necemo zaboraviti ratove, nikad ja necu zaboraviti sto sam isteran iz Zagreba, niti neko od vas sto mu je bliznji ubijen od strane Srba, Hrvata ili Bosnjaka... ali ipak, na nekom odstojanju da se bude...
Zato i jesam za to da svaki od naroda u bosni dobije svoj deo, da Srbi dobiju RS, da Hrvati dobiju svoje, da Bosnjaci dobiju svoju drzavu.. isto tako Siptarima Kosovo... Tako se vise nece pricati o sranjima , vec ce svako raditi za svoj narod i svoju zemlju, znace gde zivi, imace svoje dvoriste i znace se de je komsijska avlija, a ne ovako da se ne zna sta je cije i gde... lakse ces na rakiju ujutro s komsijom ici i pricati o raznim drugim stvarima kada znas dokle ti je dvoriste, nego da se svaki dan s komsijom svadjas sta je cije...
Evo pogledajte samo kako je lepo ljudima sto gledaju Pink:) Bole njih kurac za sve, i za nacionalnost, i za kurac, bitno je da je veselje, da si dobar covek i samo opushteno

Tako imas Eminu Jahovic ili ne znam sad kog Bosnjaka kod nas, Indiru u Zagrebu, Indiru opet:) u Federaciji...
Treba da raspravljamo ovako na forumu, i to je fino.... voleo bih i uzivo da raspravljamo , to bi bilo jos bolje, jer kapiram da je veeelika vecina ovde dobrih ljudi, s kojim bi mogao fino da raspravljas, bez incidenta