punkbeg wrote:
haj na stranu ove svađe; na stranu sve ne vidim kog kurca se ti Andrej mješaš?
mislim pogotovo pljuvati tipa kemu o njegovom 'punk' stazu?
da te podsjetim andrej, ti si (mislim bez uvrede) sa 15, 16 god slusao LP; furao se na HC, promjenio 1000 zanrova; Kemo je men se cini sa 15 godina slusao bendove sto mnogi ne samo na forumu nego i inace ne cuju. A takodjer nije uredu tj. glupo je porediti da je neko veci panker ili corer? Po cemu se to postaje veci panker/corer? imaju li neki bodovi, rang lista? A za scenu je uradio vjeruj mnogo vise nego mnogi tipa as sun set. najlakse je srati po forumu o drugima,vrlo je tesko uraditi nesto.Takodjer to tvoje proglasavanje nekog kidom koji je u punk hc fazonu? kk? koliko si ti u metal fazonu
sto se tice as sun sets sad pisem kao clan benda: kritika nas nije uvrijedila; nit patimo zbog lose kritike. Stavise. O nasoj tzv homofobicnosti je smjesno pricati; isto kao sto se zajebavamo na racun metalaca, pankera pizdi materina isto tako se zajebavamo i sa njima. I ne vidim gdje je tu homofobicnost?i ismijavat cemo pedere sve dok to nekome smeta. I da, nama je u Sarajevu normalno ismijavati paranormalne pojave(nacionalizam, rasizam). Ako nisi slucajno primjetio; imali smo jednu pjesmu simbolicnog naziva ANTI-FA.
Sto se tice nase ne usviranosti, nista nije nastalo preko noci. Mi ne ganjamo neka sranja, da uzmemo pare, da snimimo album... Nije da trazim neko opravdanje smo ti zvucali ko kurac, nit se imam namjeru pravdati.Vjerovatno da znas nas, imao bi subjektivnije misljenje.
A sad-Ono sto mi je zasmetalo to je pljuvanje po Kontri, jer ako je tebi ono zvucalo ne uvjezbano i sa visokm hejta... ne znam onda stvarno nemam komentara...
Tebi svaka cast sto si dijelio po BL(tako kazes) ali cinjenice su takve kakve jesu. Ja sam mislio za BL licno da je normalan grad sve do marta ove godine dok se nisam uvjerio licno sta je to sad postalo.
Addicta znam poprilicno dobro, svoj stav je rekao u lice i cijenim njegovo misljenje. isto tako znam da nije nacionalista, vec sve fino direktno kaze u lice sto je A_S_S ocigledno zasmetalo. Addict nije nista rekao sto nije bilo(u tom momentu) ocito.
a ti arch... sta si se to okanio Å porta pa presao u punk teme

dzaba ti, i ovdje te addict naguzi

(ovaj zeleni smiley ima prikriveno znacenje arch)

p.s. Sretan Bozic

Hahahaha jesam i tog se ne stidim i nikad to nisam poricao,cak ne znam sta je tu lose.
A ti danas,Denise,znas i sam ko si,sta si i gdje si.Znas i sam koje su tvoje rijeci po pitanju tvojih stavova i kakve su bile do prije po godine-godinu,al necu sad o tome,bilo bi krajnje hinjski i jos vise off topic(ako moze vise u OT i otic).
Niko Kemi,lol,nije srao...Procitaj moj komentar opet.
I ne,ne slazem se s tobom po pitanju ovoga sto si rekao za as_the_sun_sets-a,jer momka ne poznajes...
Nema bogova niti toga ko je veci,a ko manji punx/corer.Rekh,procitaj opet

Bilo kako bilo,ne znam sta ti uopste jos trazis na ovom forumu-znas i sam zasto ti ovo govorim i
ne zelim da se sad stvori neko "neprijateljstvo" ili da izadje bilo ko uvrijedjen,al molim te
Vidim,ti mi pokusavas "suknut" na neke svoje nacine.Debilno mi da ti vracam,a mogu itekako,prvo kroz tvoje rijeci,zatim kroz rijeci tvoje ekipe ili ex ekipe kako si krenuo i na kraju kroz djela...
Daj ono,bogati,prvo se informisi,procitaj fino i ne skaci na prvu.
I KONTRA FTW