Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 06. 2025. 23:22

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 61 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: KONTRA & ASTRO ZOMBIES & TOTALNA RASPRODAJA - AG KLUB 22.12.
PostPosted: 25. 12. 2007. 11:03 

Haj neka neko zakljuca ovu temu.. Komentari su mnogo glupi i blate jednu odlicnu svirku.
Stay hc

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 11:14 

Ti se kemal bas genijalac, evo pozivam tebe i arinoe da pretrazite sve moje postove, iznesete statisticki (ako vam je cejf ili neki dokaz?) koliko ima ekavice, koliko hrvatskih izraza, koliko tipicno bosanskih, pa se prekontajte, uhvaliti se ko pijan plota za jednu rijec koju pisem tako jer mi je brze za izgovoriti/napisati. A "serem" i "sracu" dok god ima razloga za to, ne birni, serem i po punk bendovima iz BL i okoline, i sracu dok god imaju onoga sto ne smije biti u punku i dok god sviraju lose, najlakse je biti punx pa ne znati svirati i srati po sistemu a zivjeti na roditeljskoj sisi, i ne vidjeti svoje mane.

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 11:23 

Nameless wrote:
LOL koji invalidi morate bit.Elma ne kontam ni tebe,momak prica kako prica a bolji je lik od 95% ovog jebenog foruma i sve raje koju poznajem s ovog foruma(a uku na srce-to je vecina).Prica tako kako prica(i pise) i svaka mu cast,drzi do svoga-onako kako je naucen-time nije ni losija osoba nit ista drugo,a kamoli nacionalista il nesto slicno tome(lik je strogo protiv tih sranja)...
Pomirite se da zivite u takvoj drzavi i da nije bosnjacki rnr forum nego BOSANSKI!St o prije to shvatite bolje ce biti...Nego,fakat ne zelim da se ovo okrene na "onu stranu price",nego:

al se i ti nasra čovječe!

pogledao sam prijašnje komentare ovog "as the sun sets" i vrlo brzo mi je bilo jasno zašto je "na nož" dočekan od par forumaša. uvjerite se se sami: viewtopic.php?f=5&t=10058&st=0&sk=t&sd=a

ne čudi mi da nekome ko brani dodika i RS smetaju textovi, isti ti textovi smetaju i Brankoviću i efendiji Seriću i svima koji kradu i zavađaju da bi mogli i dalje krasti! volio bih da i ti malo otvoriš oči, mi ovdje jesmo budi siguran u to ;-)

i za kraj da citiram jedan komentar koji vidjeh na istoj gore navedenoj temi jer ta osoba ima muda za razliku od mnogih ovdje:

Bilo kako bilo znam jednu stvar... Do trenutka kada bude ukinuta RS i FBiH, a bice prije ili kasnije i to sve sa potpisima legalno izabranih predstavnika svih konstitutivnih naroda, ja cu se izjasnjavati kao ostali jer kategorije Bosanac i Hercegovac nema. Kada ovo drustvo pocne liciti na gradjansko (ali ne u interpetaciji Harisa Silajdzica), a sto podrazumijeva jasna gradjanska prava za sve i to bude definisano u prvoj recenici buduceg Ustava BiH, onda se mozda pocnem izjasnjavati kao Srpkinja. Problem ovog drustva NIJE etnicko nego gradjansko pravo (citaj: ista minimalna plata za sve ljude na teritoriji BiH, ista minimalna penzija, isti pristup zdravstvenom osiguranju, ista ovlastenja lokalnim zajednicama da mogu davati jednake usluge svojim ziteljima etc.) Najbitnije od svega je da su se ovdje pomijesali termini nacija i etnicka pripadnost. Nacija se definise, prije svega, putem teritorijalne pripadnosti (citaj: svi smo ili bi trebali biti, prije svega, Bosanci i Hercegovci). Etnicitet se definise kao pripadnost odredjenoj socijalnoj grupi postujuci sljedece parametre: rod (krvna linija), jezik, tradicija, duhovnost, slicne kulturne vrijednosti.

Jebao vas MI i ONI stav!!! Svi koji se pronadju u navedenom, dobro i jeste...

Btw., as_the_sun_sets, ima na ovom forumu Srba, samo nisu PRAVI, mislim, kako to Mile Ronhil definise. Btw., da bude jos jednom, neprijatnosti sam, do sada, dozivjela iskljucivo i upravo na forumima sa prosrpskim clanstvom (kao iskljucivom i temeljnom vrijednoscu) i to samo zato sto sam se usudila da budem "njihova" koja drugacije misli. Dosta od mene.

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 11:57 

Predpostavljam da njemu Direktori i Saht sviraju punk bez mrznje i tacan poput Blink 182-a
:D

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 14:12 
Moderator

Izvini,uz svo duzno postovanje tebi(vama),ja ti nisam nikakav "pasa" niti ulicna propalica!
Nisam nikoga htio da uvrijedim,samo branim momka kojeg licno poznajem.
Hazard,na tu stranu pricu nisam okrenuo ja nego vi.
Zar ne vidite da svaki jebeni topic userete?!Svaki jebeni topic na koncertima punk/hc muzike userete.I ne da meni nesto smeta-radite sta hocete,al mog havera,momka kojeg ne znate i koji je bolji od,ponavljam,95% ovog foruma,vrijedjati nemojte!!Isto ko i za te diverzne prijsnje postove,sto ih,neki ocito namjerno nisu shvatili.
I da,definitivno,ima koju godinicu vise staza od hazarda,keme i mnogih od vas ostalih sto se metal/punk/hc/crust muzike tice,kao i ideologije cijele te vase muzike...
Ne zelim sad nikoga da uvrijedim niti da dodatno zakuhavam,samo iznosim svoje misljenje

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 14:17 

Cokule, direktore, saht, provokaciju i ostalo smece nisam nikad htio slusati jer su debili koji sviraju punk, a ne punkeri. Nisam branio traktoristu vec sam fino molio ljude da ne vrijedjaju bez razloga, bez obzira ko je, jer ce to ostali iz "drugog entiteta", a ne ja, dozivjeti kao licnu prozivku a ne kao prozivku jos jednog lopova. Znas koliko mi je stalo da branim debile... A vi fakat imate nekih problema ako mislite da sam ja nacionalista, jer sam u rodjenom gradu uzet na zub i ne pricam sa dosta metalaca/punxa upravo jer sam pljuvao po srbovanju, po dvoglavom orlu i krstu, i pricama o samostalnosti RS/pripajanju Srbiji. Al' izgleda je vama dovoljan razlog sto zivim "tamo"... I za koji kurac dolazim 2-3x godisnje u Sa i druzim se sa rajom dole, koja je vecinom bosnjacka? Mozda sam insider pa prikupljam informacije :roll: :roll: :roll:

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 14:17 

Ma dobro sad, ne treba covjeka u tolikoj mjeri satanizovati, ima ih ovdje na forumu koji eksplicitno isticu anahrona i neprihvatljiva politicka uvjerenja pa se niko ne obazire na to.
Meni je licno zasmetalo sto je on kao iz topa osuo paljbu na Totalnu rasprodaju /prvi post se odnosio samo na njih/ a vec je ranije rekao da ih bas ne mirise iz tih i tih razloga i tu sam prepoznao neku "prikrivenu namjeru".

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 14:55 

Addict wrote:
Ma dobro sad, ne treba covjeka u tolikoj mjeri satanizovati, ima ih ovdje na forumu koji eksplicitno isticu anahrona i neprihvatljiva politicka uvjerenja pa se niko ne obazire na to.
Meni je licno zasmetalo sto je on kao iz topa osuo paljbu na Totalnu rasprodaju /prvi post se odnosio samo na njih/ a vec je ranije rekao da ih bas ne mirise iz tih i tih razloga i tu sam prepoznao neku "prikrivenu namjeru".

Addict, priznajem da mi je to dodatni minus za Totalnu, jer u punku nema mjesta homofobicnosti, rasizmu (da, ako mrzis crnce ili kineze rasist si!), seksizmu, ageismu i ostalim sranjima. Koliko sam skotao, vama u Sa je normalno ismijavati i mrziti osobe homsoeksualne orijentiranosti, a to nije punk ni hc nikako, to je, ruku na srce, fasizam... Da su momci dobro svirali, pohvalio bih ih, nista se ne brini za to. Vec sam recimo Patrickse bash brutalno iskritikovao kad im je bila isto tako peta-sesta svirka, ali ih sada hvalim, jer su se momci navjezbali i ozbiljno prihvatili posla.

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 15:32 

Ne bi ja Addicta previse analizirao ili 'vrijedjao' tu, cesto on vidi neke 'prikrivene namjere', it's just how he worx.. 8) :D

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 15:40 
Moderator

.::Grind Bastard::. wrote:
koja ste vi dječurlija svi redom (pogotovo oni stariji :P )...
idite na svirke, na kafe, na sajmove knjiga, cugajte, al' kanite se više Foruma toliko.

Mrtvi (mlađi) pacifisto..uvijek sam textless kad ti nešto kažeš!!!:P

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 18:49 

Nameless wrote:
definitivno,ima koju godinicu vise staza od hazarda,keme i mnogih od vas ostalih sto se metal/punk/hc/crust muzike tice,kao i ideologije cijele te vase muzike...

Opa, ja sam mislio da poznajem sve corere u drzavi. Izgleda da se zajebah, jeb ga kratko sam u ovim vodama :D

Salu na stranu, ja ipak mislim da smo sve rekli o ovome i da je vrijeme prestati diskutovati na ovu temu jer ode sve u tri pm. Ocigledno je da nam se misljenja razilaze i to je to...
Kontra je postigla svoj cilj tj. napravila dobar dernek, dosli ljudi da pjevaju pjesme i omogucili raji da naprave jos jednu dobru pijanku u zatvorenom a ne na snijegu.
TR odradila svirku i stekla nova iskustva i motiv za dalji rad.
A Astro Zombies omogucili da u ovoj usranoj drzavi bar na sekundu pomislimo da su to Misfitsi koji su dosli svirati sarajevskim barabama. Ne sekirajte se nece njih niko dovesti da nam sviraju i pokazuju svoje zivotinjske sposobnosti na duplim pedalama. I na kraju doslo negdje oko 150 ljudi sto je po mom misljenju dovoljno da se pokriju troskovi tako da su svi na nuli.
Citaj koncert odlican

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 19:10 

Samo da odgovorim Kontri... A hazard, jebiga, ja se bakcem od neke 97-e sa punkom, te me ne znas jer nisam korer vec anarho-punker, ;)

Jebo ga ti, vi svi volite izvuci djelic konteksta a ne cjelinu. Nikada u zivotu nisam digao glas za odbranu RS ili ne daj boze nekog politicara, vec sam onda digao frku jer je cura/lik bezveze vrijedjala, i kazem stoti put, MENI ne smeta, ali time provocira ostale ljude iz rs kojima rs nesto znaci, meni ne znaci nist... Decidno je nazivala premijera psom, a republiku imaginarnom, na to bi pola ljudi odavde popizdilo i poslalo je u 3PM. Meni je zivi idiotizam da tako neko dodje i iz cista mira potpaljuje/podjebava, i dizacu frku kad god neko to napravi, bilo sa hrvatske/srpske/bosnjacke strane, a moderatori se prave gluvi i slijepi.

Meni je mnogo ljudi iz BLi ostalih djelova rs priznalo da ne dolazi na taj forum jer se cesto omakne kakva masna "pohvala" na racun rs/srba, a moderatori iskuliraju, kao i u ovom mom slucaju. S druge strane, lik drzi handzar ss diviziju u avataru, i niko ga ne upozori nista, kuzis, meni to nije ok, jednakost za sve, jebem li ga. Jos crnje sto je muzicki forum, i da se to govno od nacionalizma gura i u te diskusije.

Ja se ubih po Banjaluci godinama da djeci objasnim da se manu prishivaca sa dvoglavim orlom, da ne slusaju srbijanski desnicarski punk, przim im diskove sa normalnim punk izvodjacima, svadjam se sa debilima koji pricaju protiv Sarajevskih bendova i generalno protiv Federacije i Bosnjaka, i onda docekam da me tamo vi proglasavate za nacionalistu i jos nekog Dodikovog advokata... Ono za Dodika/rs sam dizao frku cisto zato sto se time podrzava atmosfera koju rock planet ima u ocima nekih srba iz rs - da je bosnjacki forum na kojem su nepozeljni. Boli mene kurac za retardiranim lopovchinama od politicara, ali necu da se pravi podjela u muzici u BiH, nazalost vec postoji rs metal(koji bojkotujem) gdje se nekaznjeno moze pohvaliti Federacija, i RP gdje se slobodno moze prozboriti koja lijepa o RS, jesmo li toliki debili ili sta, de vi meni recite sada?

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 19:22 

ajd josh malo raspravljajte o politici..
super hobi za ubit slobodno vrijeme..
a nemojte stavljati slike sa svirke...gdje cete to radit..cc..

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 21:24 

idi ubi pa se pistolj, zakljucaj ove jade. FUJ

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 22:05 

jebo mater dodjem jednom u 7 dana ovde da vidim kako je protekla svirka,i uvijek neka sranja i nesto mimo teme.daj ba koji qrac rade ljudi zaduzeni za brisanje offtopic postova.
da se na vrijeme reaguje ne bi se ni stiglo srati po svim temama.

poz murisu slavi i kontri iz Tuzle

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 23:35 

haj na stranu ove svađe; na stranu sve ne vidim kog kurca se ti Andrej mješaš?
mislim pogotovo pljuvati tipa kemu o njegovom 'punk' stazu?
da te podsjetim andrej, ti si (mislim bez uvrede) sa 15, 16 god slusao LP; furao se na HC, promjenio 1000 zanrova; Kemo je men se cini sa 15 godina slusao bendove sto mnogi ne samo na forumu nego i inace ne cuju. A takodjer nije uredu tj. glupo je porediti da je neko veci panker ili corer? Po cemu se to postaje veci panker/corer? imaju li neki bodovi, rang lista? A za scenu je uradio vjeruj mnogo vise nego mnogi tipa as sun set. najlakse je srati po forumu o drugima,vrlo je tesko uraditi nesto.Takodjer to tvoje proglasavanje nekog kidom koji je u punk hc fazonu? kk? koliko si ti u metal fazonu ;-)

sto se tice as sun sets sad pisem kao clan benda: kritika nas nije uvrijedila; nit patimo zbog lose kritike. Stavise. O nasoj tzv homofobicnosti je smjesno pricati; isto kao sto se zajebavamo na racun metalaca, pankera pizdi materina isto tako se zajebavamo i sa njima. I ne vidim gdje je tu homofobicnost?i ismijavat cemo pedere sve dok to nekome smeta. I da, nama je u Sarajevu normalno ismijavati paranormalne pojave(nacionalizam, rasizam). Ako nisi slucajno primjetio; imali smo jednu pjesmu simbolicnog naziva ANTI-FA.
Sto se tice nase ne usviranosti, nista nije nastalo preko noci. Mi ne ganjamo neka sranja, da uzmemo pare, da snimimo album... Nije da trazim neko opravdanje smo ti zvucali ko kurac, nit se imam namjeru pravdati.Vjerovatno da znas nas, imao bi subjektivnije misljenje.
A sad-Ono sto mi je zasmetalo to je pljuvanje po Kontri, jer ako je tebi ono zvucalo ne uvjezbano i sa visokm hejta... ne znam onda stvarno nemam komentara...
Tebi svaka cast sto si dijelio po BL(tako kazes) ali cinjenice su takve kakve jesu. Ja sam mislio za BL licno da je normalan grad sve do marta ove godine dok se nisam uvjerio licno sta je to sad postalo.

Addicta znam poprilicno dobro, svoj stav je rekao u lice i cijenim njegovo misljenje. isto tako znam da nije nacionalista, vec sve fino direktno kaze u lice sto je A_S_S ocigledno zasmetalo. Addict nije nista rekao sto nije bilo(u tom momentu) ocito.

a ti arch... sta si se to okanio Å porta pa presao u punk teme :lol: dzaba ti, i ovdje te addict naguzi :mrgreen: (ovaj zeleni smiley ima prikriveno znacenje arch) :D
p.s. Sretan Bozic ;-)

Profile  

PostPosted: 26. 12. 2007. 00:38 

lol, that'll be the day haha..
Kad bi takvi bili pojam, ihh.. 8)
Besides, ti za razliku od Addicta, koji je relativno ok fellow, ako nista iskren i upoznat u vecinu stvari koje komentira, definitivno ne poznajes koncept sale (da ne govorim o masi drugih stvari), narocito na vlastiti racun ili bilo cega da te se remotely dotice, al dobro, ti si klasicni slucaj pitarske megalomanske demencije, tako da mi je za tebe osobno lako.. 8) :P
Nije bola upuceno tebi bilo, niti se tebe dotice, zaobidji, tsk tsk..

Btw., momak gore je u pravu sto se tice te hajmo reci segregacije, smetalo to nekome ili ne, zelio pricati o tome ili ne..

Vecina ovih anti-anti-anti-anti-ne-znam-vise-ni-ja-sta-ne se na kraju samo utopi u svemu tome i izgubi u sivilu nistavila ideala koje ni sami ne priznaju niti znaju na cemu su..

Profile  

PostPosted: 26. 12. 2007. 02:42 

@punkbeg: Andrej se mjesa jer mi ovde neki, da bi time opravdali svoju netrpeljivost, prisivaju etiketu nacionaliste. Vjeruj, srpski nacionalisti nece ni priviriti na ovaj forum, jer bi im to bilo "ispod casti". Imaju oni svoje srbijanske forume i prosrbijanski orjentisane... Svakom svoje.
Za mene ne brini, organizovao sam ja ovde svirke, svirao u nekim bendovima, u nekim jos uvijek sviram, radim dovoljno za svoju scenu (onoliko koliko se moze u gradu sa jednim jedinim prostorom za svirku koji radi do 22h i dvocifrenom publikom kojoj je 3 KM preskupo za ulaz...)
Postaces veci punker kad izbacis neke glupe podjele iz svoje glave i svog zivota, a i kazes: jebiga, jest moj, al zasere i on nekad. Jeste kontra trebala bolje odsvirati, ako ti je ono bilo odlicno, onda bi trebao poraditi na razvijanju sluha, jer je gresaka bilo i te kako, pa i momci su sami priznali, ja ih ne osudjujem ni najmanje za to, ali ste mi vi za ginisa kako skacete, kao da sam izmislio nesto i slagao na bend? Hejta smatram da ima previse, ali sad necu o tome (kad dobijem i tekstove na engleskom i procitam ih), tek, ima tu stvari koje nisu ok za hc bend, ali sve u svoje vrijeme. Evo pozivam javno clanove kontre da mi prebace textove pjesama koje su na engleskom, jer je produkcija i pjevanje takvo da ni ja kao dobar poznavalac engleskog ne mogu na uho da skinem sta se pjeva. Nije nikakvo provociranje, ako smatrate da nema diskutabilnih hejterskih stihova, nemate sto ni da se ljutite, ja cu sacekati privatnu poruku sa tekstovima pjesama (moze i za one na nasem sto su), pa cemo prodiskutovati o tome. Ako nisam u pravu izvinicu se javno pred svima, bez problema, i uzivo ako treba, nazalost prije par god sam nasao u 2-3 pjesme jako kriticne djelove, ali bih stvarno volio da procitam sve tekstove.

Profile  

PostPosted: 26. 12. 2007. 04:36 
Moderator

punkbeg wrote:
haj na stranu ove svađe; na stranu sve ne vidim kog kurca se ti Andrej mješaš?
mislim pogotovo pljuvati tipa kemu o njegovom 'punk' stazu?
da te podsjetim andrej, ti si (mislim bez uvrede) sa 15, 16 god slusao LP; furao se na HC, promjenio 1000 zanrova; Kemo je men se cini sa 15 godina slusao bendove sto mnogi ne samo na forumu nego i inace ne cuju. A takodjer nije uredu tj. glupo je porediti da je neko veci panker ili corer? Po cemu se to postaje veci panker/corer? imaju li neki bodovi, rang lista? A za scenu je uradio vjeruj mnogo vise nego mnogi tipa as sun set. najlakse je srati po forumu o drugima,vrlo je tesko uraditi nesto.Takodjer to tvoje proglasavanje nekog kidom koji je u punk hc fazonu? kk? koliko si ti u metal fazonu ;-)

sto se tice as sun sets sad pisem kao clan benda: kritika nas nije uvrijedila; nit patimo zbog lose kritike. Stavise. O nasoj tzv homofobicnosti je smjesno pricati; isto kao sto se zajebavamo na racun metalaca, pankera pizdi materina isto tako se zajebavamo i sa njima. I ne vidim gdje je tu homofobicnost?i ismijavat cemo pedere sve dok to nekome smeta. I da, nama je u Sarajevu normalno ismijavati paranormalne pojave(nacionalizam, rasizam). Ako nisi slucajno primjetio; imali smo jednu pjesmu simbolicnog naziva ANTI-FA.
Sto se tice nase ne usviranosti, nista nije nastalo preko noci. Mi ne ganjamo neka sranja, da uzmemo pare, da snimimo album... Nije da trazim neko opravdanje smo ti zvucali ko kurac, nit se imam namjeru pravdati.Vjerovatno da znas nas, imao bi subjektivnije misljenje.
A sad-Ono sto mi je zasmetalo to je pljuvanje po Kontri, jer ako je tebi ono zvucalo ne uvjezbano i sa visokm hejta... ne znam onda stvarno nemam komentara...
Tebi svaka cast sto si dijelio po BL(tako kazes) ali cinjenice su takve kakve jesu. Ja sam mislio za BL licno da je normalan grad sve do marta ove godine dok se nisam uvjerio licno sta je to sad postalo.

Addicta znam poprilicno dobro, svoj stav je rekao u lice i cijenim njegovo misljenje. isto tako znam da nije nacionalista, vec sve fino direktno kaze u lice sto je A_S_S ocigledno zasmetalo. Addict nije nista rekao sto nije bilo(u tom momentu) ocito.

a ti arch... sta si se to okanio Å porta pa presao u punk teme :lol: dzaba ti, i ovdje te addict naguzi :mrgreen: (ovaj zeleni smiley ima prikriveno znacenje arch) :D
p.s. Sretan Bozic ;-)

Hahahaha jesam i tog se ne stidim i nikad to nisam poricao,cak ne znam sta je tu lose.
A ti danas,Denise,znas i sam ko si,sta si i gdje si.Znas i sam koje su tvoje rijeci po pitanju tvojih stavova i kakve su bile do prije po godine-godinu,al necu sad o tome,bilo bi krajnje hinjski i jos vise off topic(ako moze vise u OT i otic).

Niko Kemi,lol,nije srao...Procitaj moj komentar opet. ;-)

I ne,ne slazem se s tobom po pitanju ovoga sto si rekao za as_the_sun_sets-a,jer momka ne poznajes...

Nema bogova niti toga ko je veci,a ko manji punx/corer.Rekh,procitaj opet ;-)
Bilo kako bilo,ne znam sta ti uopste jos trazis na ovom forumu-znas i sam zasto ti ovo govorim i ne zelim da se sad stvori neko "neprijateljstvo" ili da izadje bilo ko uvrijedjen,al molim te ;-)

Vidim,ti mi pokusavas "suknut" na neke svoje nacine.Debilno mi da ti vracam,a mogu itekako,prvo kroz tvoje rijeci,zatim kroz rijeci tvoje ekipe ili ex ekipe kako si krenuo i na kraju kroz djela...
Daj ono,bogati,prvo se informisi,procitaj fino i ne skaci na prvu.

I KONTRA FTW :D 8)

Profile  

PostPosted: 26. 12. 2007. 08:26 

uriel? si ziv?

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 61 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]