Uriel wrote:
Koncert u Sarajevu - pre emotivno iskustvo, tesko mi uopce komentirati...stajao sam i sjebo se od dobrote...vidjoh ljudi koje deset godina ne vidjoh! HAIL old school raji koja ispostova. Hail ljudima koji napravise dobru zajebanciju pred binom i hail Groshi na zelenom siljku pred svirku - ponovo me provozala lula mira jarane!!!! Ovo se trebalo desiti najvise zbog raje da se nadju ponovo svi kao prije tocno 10 jebenih godina u slozi na onim svirkama - svi su bili tu ---SVI (osim rusa i libijca-rus mrtav pjan negdje osto garant lezat i libija hranio kamile pa propustio kombi za dzehenem)
Koncert u ZG - bolji zvuk, losija sutka, bolja muzika u poluvremenu (celtic frost, exodus, venom, destruction, agent steel, testament - sve prvi albumi), bolje raspolozenje benda (slavili tocno u minut 22 godine postojanja u 12 sati) i losiji feeling -naravno.
Ljudi - OVA SVIRKA IDE U LEGENDU !!! Mnogo bitnija za sredinu, grad i raju i opci feeling nego i kreator i mnoge svirke koje ce slijediti ili su se vec desile! Jer ovo je znacilo onim ljudima koji kad su trebali stajati na bini poput ove mladje generacije sad, su sjedili u podrumima ili u najboljem slucaju na akademiji slusali Deicide - Legion i bili zahvalni na kaseti i snimku s cd-a s dvije godine zakasnjenja!
Sram te bilo! Ubico motorista!