Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 07. 2025. 14:21

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 55 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 04. 05. 2004. 00:09 

Nightwing wrote:
Ma tukli su kako treba. Znas kako je kad Edo debeli, Eni i Vanja ulete :D

To brate...gore neko okrsaj Vikinga i Krstasa...

Nightwing wrote:
Ma koncert je bio zakon. Samo je zvuk bio malo u kurcu ali moglo je proci. Sto je meni bilo najznacajnije vidio sam toliko stare raje koja su se zagubila ovih godina koja su dosla da ispostuju legende.
Vrhunac koncerta je bila Acid Rain. Mrak stvar i najveci haos u prvim redovima.

Eh jebga ja se vazda moram potucat po Arabijama

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 05. 2004. 01:18 
Administrator

ma fenomenalno je bilo,jest sto me i sad vrat jebeni boli,hodam ko robot.najveci crnjak je bio poslije koncerta od jedno 12 pa do 6 ujutro kad nismo znali sta radit,potucali se po sarajevu.al ipak,hvala emiru iz HR,jer da njega ne bi,ne znam sta bi radili(ja ihti i hule)cijelu noc.basista je po meni najbolji bio,nekako je bas covjek uzivao u sviranju,a i hvala mu na trzalici.bubnjar je skroz dobar bio,vokal onako,a gitarist se nije,ja mislim sa mjesta pomakao.
ihti je legenda bio,popne se na stage i dere se freezing mooooon!!!hehehe,sve je odlicno bilo,i pijanka prije koncerta,legendarno.
najbolji prvi maj dosad,nema sta...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 05. 2004. 09:09 

:shock: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 05. 2004. 15:03 

Jos jedamput JEBIGA. JEBEM TI ARABIJO SVE!!!

Da sad ne oglasavam kakav je meni bio prvi maj, al umalo nisam iso po hotelima da balije rastavljam od tuce (ko zna zna, odje je trenutno deregacija iz Pederacije i Republike Smrtske...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 05. 2004. 15:29 

beton koncert!!! svaka cast ljudima, tolko dugo sviraju i opet se nisu istrosili, ono ludnica.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 05. 2004. 15:30 

FRRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZING MUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNN!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :lol: Maxuz selam Shefu :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 05. 2004. 16:41 

Koncert u Sarajevu - pre emotivno iskustvo, tesko mi uopce komentirati...stajao sam i sjebo se od dobrote...vidjoh ljudi koje deset godina ne vidjoh! HAIL old school raji koja ispostova. Hail ljudima koji napravise dobru zajebanciju pred binom i hail Groshi na zelenom siljku pred svirku - ponovo me provozala lula mira jarane!!!! Ovo se trebalo desiti najvise zbog raje da se nadju ponovo svi kao prije tocno 10 jebenih godina u slozi na onim svirkama - svi su bili tu ---SVI (osim rusa i libijca-rus mrtav pjan negdje osto garant lezat i libija hranio kamile pa propustio kombi za dzehenem)

Koncert u ZG - bolji zvuk, losija sutka, bolja muzika u poluvremenu (celtic frost, exodus, venom, destruction, agent steel, testament - sve prvi albumi), bolje raspolozenje benda (slavili tocno u minut 22 godine postojanja u 12 sati) i losiji feeling -naravno.

Ljudi - OVA SVIRKA IDE U LEGENDU !!! Mnogo bitnija za sredinu, grad i raju i opci feeling nego i kreator i mnoge svirke koje ce slijediti ili su se vec desile! Jer ovo je znacilo onim ljudima koji kad su trebali stajati na bini poput ove mladje generacije sad, su sjedili u podrumima ili u najboljem slucaju na akademiji slusali Deicide - Legion i bili zahvalni na kaseti i snimku s cd-a s dvije godine zakasnjenja!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2004. 20:47 

pa...a kad je to bilo ? jesam ja bio ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2004. 20:56 

Ravager wrote:
pa...a kad je to bilo ? jesam ja bio ?

Hahhaahhha, legendo :lol: Umalo ne stradasmo svi kad si podignuo onu kamencinu :lol: 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2004. 21:34 

Uriel wrote:
Koncert u Sarajevu - pre emotivno iskustvo, tesko mi uopce komentirati...stajao sam i sjebo se od dobrote...vidjoh ljudi koje deset godina ne vidjoh! HAIL old school raji koja ispostova. Hail ljudima koji napravise dobru zajebanciju pred binom i hail Groshi na zelenom siljku pred svirku - ponovo me provozala lula mira jarane!!!! Ovo se trebalo desiti najvise zbog raje da se nadju ponovo svi kao prije tocno 10 jebenih godina u slozi na onim svirkama - svi su bili tu ---SVI (osim rusa i libijca-rus mrtav pjan negdje osto garant lezat i libija hranio kamile pa propustio kombi za dzehenem)

Koncert u ZG - bolji zvuk, losija sutka, bolja muzika u poluvremenu (celtic frost, exodus, venom, destruction, agent steel, testament - sve prvi albumi), bolje raspolozenje benda (slavili tocno u minut 22 godine postojanja u 12 sati) i losiji feeling -naravno.

Ljudi - OVA SVIRKA IDE U LEGENDU !!! Mnogo bitnija za sredinu, grad i raju i opci feeling nego i kreator i mnoge svirke koje ce slijediti ili su se vec desile! Jer ovo je znacilo onim ljudima koji kad su trebali stajati na bini poput ove mladje generacije sad, su sjedili u podrumima ili u najboljem slucaju na akademiji slusali Deicide - Legion i bili zahvalni na kaseti i snimku s cd-a s dvije godine zakasnjenja!

Sram te bilo! Ubico motorista! :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2004. 23:32 

Ak je neko odavdje lupio neku curu martinkom po sred glave nek se javi.zaista nisam uspjela vidjeti ko je to bio,a i taj ko je to uradio mogao je malo pazit.mogla sam u hitnoj zaglavit!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 05. 2004. 02:38 

grrr wrote:
Ak je neko odavdje lupio neku curu martinkom po sred glave nek se javi.zaista nisam uspjela vidjeti ko je to bio,a i taj ko je to uradio mogao je malo pazit.mogla sam u hitnoj zaglavit!

Konstatiram da je koncert bio fenomenalan uspjeh :D

Uriel je nogu umalo neizgubio na Catharsis-u, a bubnjar istog benda osto bez obje :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 05. 2004. 04:53 

KoldVoid wrote:
Jebiga, iako imam veliko povjerenje u BiH metalce (ono malo odanih), koreri su tri put veci ljudi od nas...tako da to ne bi smjelo propast.

Ko se sjeca Catharsis-a u Access-u?

Tada je to nama bio jedva poznat bend, sada su legende modernog DIY HC undergrounda.

Hhahahaa ja se slazem 100%, i sto se koncerta tice, nije propalo, koncert je bio fenomenalan sto se moze i procitati sa nekih postova.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2004. 16:44 
Moderator

pa ima li mrtvih?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2004. 16:59 

samo ozljedjenih :)

KILL ALL THE ASSHOLES (and bikers with them) :D :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 55 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3