Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 07. 2025. 08:44

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 83 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10. 06. 2004. 21:37 

Javicemo u utorak na sredu kako je bilo... pa da se psihicki spremis :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2004. 20:30 

pobesnelizmaj wrote:
El postoji jos neko s foruma ko ide u BG ?

idem ja u BG najvjerovatnije... :roll: :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2004. 18:31 

kao st stanko rece - i ja sam tu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2004. 21:02 

Pa aja da se nadjemo negde pre certa ako je moguce , da uvatmo par fotkica... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2004. 21:06 

ako budes u kontaktu sa stankom nacemo se ili trazi banjalucke autobuse i najpijaniju ekipu oko njih

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2004. 14:07 

A jebiga, po svemu sudeci, nista od naseg nalazenja... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2004. 14:21 

veceras vam dragi moji beogradjani metalika na stadionu!!! e pa bilo bi lepo da napisete koju rec nakon svirke, da cujem sto cu to propustiti u ZG!!

Ma uzivajte ljudi, jebeno se nauzivajte!!

Cheers

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2004. 17:29 

"Soulfly predgrupa Metallici u Velikoj Gorici

Potvrđena je toliko očekivana vijest o predgrupi Metallice na "Ožujsko Open Air" festivalu. U nedjelju 27. lipnja opening act u Velikoj Gorici izvest će grupa Soulfly. Bend je to kojeg je nakon odlaska iz Sepulture osnovao Max Cavalera. Sudeći po izuzetnom odazivu publike na sinoćnjem koncertu u zagrebačkom OTV domu, imaju velik broj fanova i u Hrvatskoj, pa se očekuje da će ugrijati atmosferu za Metallicu.

Nedavno su izdali svoj četvrti album "Prophecy", na kojem se uz dužno poštovanje prema heavy korijenima ponovno upuštaju i u glazbene eksperimente koji su Soulfly-u postali zaštitni znak.

Trenutno se Soulfly nalaze na europskoj turneji, u sklopu koje sviraju i na brojnim festivalima. Sam Max je na kraju jučerašnjeg nastupa pozdravio sve prisutne i pozvao ih na koncert u Veliku Goricu. Cijena ulaznica za koncert Metallice je 330 kn, a može se ubosti na svim uobičajenim prodajnim mjestima. "

nemogu vjerovat, vidjet cu boga, vidjet cu MAXA CAVELERU :P :P :P :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2004. 18:46 

Ma jebes pedercinu Max-a... Nadam se da ce dobiti neku tesku, neizljecivu bolest prije koncerta...

Vi u BG uzivajte u ludnici... a ja sam u ZG-u 100%.

Obey your Master...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2004. 19:46 

Acronian wrote:
Nadam se da ce dobiti neku tesku, neizljecivu bolest prije koncerta....

:?
MAX, Refuse/Resist!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2004. 02:42 

E pa eto, desilo se i to, Metalika u BG.
Necu mnogo pisati, samo cu dati par saveta , i malo opisa...
Prvo sto mi je upalo u oci, a sto mi se ranije nije desilo, je to da su ogradili prostor nekih 20tak metara od bine , i u taj prostor su mogli uci ljudi sa nekim jebenim gej roze narukvicama... E sad, te narukvice dobije prvih 3000 koji udju na stadion, i njih je nemoguce skinuti na pravi nacin, a iscepane ne vaze, te je stoga nemoguce da neko drugi udje... Mada sam uspeo da udjem , jer moze da se napravi kao da izgleda cela, a ustvari da sa druge strane nema maticu...a jebiga, balkanska snalazljivost
No, usao sam , i prvo sto ce vam zapasti u oci ( usi, utrobu, zdrelo, glavu) je zvuk koji se dobije kad probaju bas pedalu... To je najjaca zvuk koji sam cuo (pored nato bombi :) ) ikada... Znaci, posle koncerta glava boli i usi otpadaju... Uzas koliko je jako. Naravno, prilikom izvodjenja pesmice One dese se izvesne eksplozije sa vatrenim efektima i strobom, i to ubija u pojam... Neverovatno je glasno, jebe kevu...uhhh
Jos da dodam da je bend pobacao sto kila trzalica, milion palica za bubnjeve, da su se shlihtali nenormalno( uvlacili u bulju), pritom skacuci sa tri prsta i noseci srpsku zastavu... (I to me je odmah podsetilo na Ravagera, koji mene smatra ekstremnim nacionalistom, jer ja ne idem okolo sa srpskim zastavama i ne dizem tri prsta, pa mu onda Kirk dodje veci cetnik od mene, pa ti sad vidi :D ), pricajuci koliko im je lepo i koliko im se svidelo, naravno uz sve one forice tipa: We're scanning the scene in Belgrade tonight itd... Koncert ostavlja nevidjen utisak i svakako ga ne treba propustiti, a i veoma lepo zvuci kad ti tvoj grad u pesmi spomene metalika :D
Sto se tice duzine svirke, negde oko 2 i po- tri sata, a pesama nisam stigao sve da ih popamtim, s obzirom da sam bio pod uticajem psihoaktivnih supstanci... Bilo je svih vecih hitova, zatvorili su sa Seek and Destroy, toga se secam :) Za redosled pitajte nekog drugog... Ja sam suvise umoran i mrtav momentalno

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2004. 09:56 

...ja cu samo jedno da te pitam...tih dva i po sata sto su svirali... jel' to samo Metallica svirala toliko vremena ili ukljucujes u to vrijeme i predgrupu...?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2004. 12:17 

Ne znam sta bih rekla... Hocu da cujem jos komentara!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2004. 12:22 

Sama Metallica je svirala 2 i po sata...Odsvirali su sve sto jedan fan moze da pozeli...Od novijih je bilo samo St.Anger,Frantic i Fuel sa Reloada,ostalo su SVE bile stare stvari...Znaci Blackened ,Fade to black,Master of puppets,Creeping death,For whom the bell tolls,Sanitarium,Battery,One,Harvester of sorrow,THE FOUR HORSEMEN,Seek and destroy,Sad but true,Wherever I may Roam,Nothing else matters,Enter Sandman...Pa vi vidite da li se smije propustiti ovakva set lista...Meni je ovo bez ikakve konkurencije bio NAJBOLJI (a gledao sam i Maidene) koncert u zivotu!!! Svirali su odlicno,precizno,bez mnogo soliranja i pauza izmedju pjesama i sranja kakvih je bilo na prethodnim turnejama...Sve u svemu,ponovo su me kupili,iako sam se vec uveliko bio ohladio...Znaci,ovo je bio ULTIMATIVNI koncert Metallice,sa set listom kakva se vjerovatno tesko moze ponoviti na sljedecim turnejama.Da su mi rekli da ja napravim spisak pjesama,izgledao bi priblizno isto! Definitivno je vrijedilo cekati tolike godine! Ko god je u prilici da ih gleda na ovoj turneji,nek to OBAVEZNO uradi,jer prosto ne vjerujem da ce se ovakva turneja skoro ponoviti...Odgledao sam puno koncerata velikih bendova,sto ovdje,sto u inostranstvu,ali za sada je ovo bilo NENADJEBIVO(i dosta bolje od Maidena,mada mi je bilo tesko da to priznam,ali jednostavno-tako je).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2004. 13:55 

pobesnelizmaj wrote:
su ogradili prostor nekih 20tak metara od bine , i u taj prostor su mogli uci ljudi sa nekim jebenim gej roze narukvicama... E sad, te narukvice dobije prvih 3000 koji udju na stadion, i njih je nemoguce skinuti na pravi nacin, a iscepane ne vaze, te je stoga nemoguce da neko drugi udje... Mada sam uspeo da udjem , jer moze da se napravi kao da izgleda cela, a ustvari da sa druge strane nema maticu...a jebiga, balkanska snalazljivost
ja sam slucajno dobio gej narukvicu i bio sam u prvim redovima - jednom recju sve je bilo fantasticno - pirotehnika - svetla - dim - i na kraju muzika koja je bila sa prvih pet osim 3 pesme (3 od 18 to je super zar ne)

otvorili su sa blackened i vec posle nje sam bio potpuno mokar, kosa majica - sve - do bisa kad su svirali four horseman i seek sam jedva imo snage ali na dve sam lipso kolko sam skako

pa jebeni sanitarium, one, creeping death
NEOPISIVO

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2004. 14:10 
Administrator

jebem ti kralja.. ma set lista je prekrasna,.. sviraju ba 4 horseman.. pa gdje to ima ba?? hehehehe :D jos 10 dana ljudi!! jos 10 dana do polazka iz sarajeva..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2004. 15:40 

meni se cini da ipak necu puno propustiti! set lista je super al da je svira metalika prije deset godina. Ubjeden sam u to da su na koncertnom vrhuncu bili 93, kad je sniman live shit, a sad mi nekako izgleda kao da to neke dede sviraju za lovu (osim malog iz suicidala-respect).

Mislim da je to ljudima koji nisu gledali metaliku vrhunac zivota i meni bi bio sigurno ali ovako mi je to samo blijedi pokusaj ozivljavanja neceg svetog i prekrasnog iz najtrue vremena thrash metala (love of my life)!!!

Ali eto...uzivajte ljudi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2004. 20:02 

Ma i Metalika se nalozila , publika je stvarno bila odlicna... Jebali smo im kevu, drali se nenormalno...
Ljudi, samo da dozivite taj udarac bas pedale , i da ga osetite na sebi i u sebi... i videcete, koncert je zakon i najglasniji koncert na kome sam ikada bio. I moracu da kazem da sam primetio par gresaka Larsa , i to u prostim pesmama, recimo For whom, kad je par puta skratio takt, i to bas bilo ocitto da se zajebo, al im ne zameram. Samo je smrad , nije hteo da mi baci palicu... :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2004. 20:42 

ne propustajte oooooovvoooooooooooo, dva i po sata, daleko najbolja svirka koju sam gledao, set lista fantasticna, cetrdeset hiljada ljudi, aaarrrrrrrgghhhhhhhhhh

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2004. 21:33 
Administrator

ocel bit kakvih slika???
btw-ko sve s foruma u ZG ide :?: :?: :?:

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 83 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]