E pa eto, desilo se i to, Metalika u BG.
Necu mnogo pisati, samo cu dati par saveta , i malo opisa...
Prvo sto mi je upalo u oci, a sto mi se ranije nije desilo, je to da su ogradili prostor nekih 20tak metara od bine , i u taj prostor su mogli uci ljudi sa nekim jebenim gej roze narukvicama... E sad, te narukvice dobije prvih 3000 koji udju na stadion, i njih je nemoguce skinuti na pravi nacin, a iscepane ne vaze, te je stoga nemoguce da neko drugi udje... Mada sam uspeo da udjem , jer moze da se napravi kao da izgleda cela, a ustvari da sa druge strane nema maticu...a jebiga, balkanska snalazljivost
No, usao sam , i prvo sto ce vam zapasti u oci ( usi, utrobu, zdrelo, glavu) je zvuk koji se dobije kad probaju bas pedalu... To je najjaca zvuk koji sam cuo (pored nato bombi

) ikada... Znaci, posle koncerta glava boli i usi otpadaju... Uzas koliko je jako. Naravno, prilikom izvodjenja pesmice One dese se izvesne eksplozije sa vatrenim efektima i strobom, i to ubija u pojam... Neverovatno je glasno, jebe kevu...uhhh
Jos da dodam da je bend pobacao sto kila trzalica, milion palica za bubnjeve, da su se shlihtali nenormalno( uvlacili u bulju), pritom skacuci sa tri prsta i noseci srpsku zastavu... (I to me je odmah podsetilo na Ravagera, koji mene smatra ekstremnim nacionalistom, jer ja ne idem okolo sa srpskim zastavama i ne dizem tri prsta, pa mu onda Kirk dodje veci cetnik od mene, pa ti sad vidi

), pricajuci koliko im je lepo i koliko im se svidelo, naravno uz sve one forice tipa: We're scanning the scene in Belgrade tonight itd... Koncert ostavlja nevidjen utisak i svakako ga ne treba propustiti, a i veoma lepo zvuci kad ti tvoj grad u pesmi spomene metalika
Sto se tice duzine svirke, negde oko 2 i po- tri sata, a pesama nisam stigao sve da ih popamtim, s obzirom da sam bio pod uticajem psihoaktivnih supstanci... Bilo je svih vecih hitova, zatvorili su sa Seek and Destroy, toga se secam

Za redosled pitajte nekog drugog... Ja sam suvise umoran i mrtav momentalno