Thatguy wrote:
Sinoc je bilo dobro. Iako nisam u toj death metal prici, oba su benda odsvirala super. Ovi prvi su jako mladi, ne bih rekao da su stariji od 1 srednje. Mislim da je bila i mama od jednog clana benda. Ah, jebi ga, od nekud se mora pocet.
Momcima predstoji jos trnovit put, ali ono sinoc je bilo ok. Svirali su meni od Cannibala najdrazu "A skull..." i malo su fulali. Pjevac stalno namjesta onu kosu ko kakva curica. Alo momak !
I ne znam zasto skoro prije svake pjesme zanrovski opisuje istu "evo ova ima malo grinda, evo ova ima malo cora, etc". Mani se toga.
Toxic Death je bio na razini. Za kraj su odsvirali i Hell Awaits. Mislim da je to bio vrhunac veceri. Sutka na razini, iako se ovo vise moze nazvati makljazom. Bratko, al ima debilcica na ovim koncertima. Zvuk je bio zadovoljavajuci, iako su se bubnjevi mogli malo glasnije cuti. Al dzaba Maidu govorit...
Slike uskoro....evo, od sada na:
http://photobucket.com/albums/b60/iraqrules/Malo mi je glupo sto ovo govori covijek koji nije ''u toj death metal prici''.Jbg pa ak si doso vise gledat bendove a ne slusat preporucio bih ti onda kakvu dobru black metal svirku!Al hajd kad je vec doslo do tog da se vak moramo zajebavat.
Mal si pogresno procjenio...
Pjevac je 89.
Gitarista 90.
Bassista 92.
Bubnjar 90.
(ovo sam napisao da ne bi dolazilo do daljnjih dilema)
a i ja se pitam...odakle su poceli skoro svi veliki/kultni metal bednovi.(da se ne bi pogresno shvatilo od ovog se benda naravno ti prefiksi u obliku pridjeva ne ocekuju...al nikad se ne zna

)
Zarnovsko opisivanje je bilo zato sto se svira kako mozete i vidit veoma da kazem ''sarenolik'' death metal pravac a i mozda zato sto je ovo bio spominjem ''prvi''(prvi radi kvalitete/znaci prvi nastup koji se moze nazvati nastupom/pa da pubilka dobije neku predstva u stvari sta se i kak se svira jbg.)nastup benda i prvi koji ce se nekad u buducnosti spominjati/pamtiti.
Ja nisam cuo da je necija stara dolazila...
Za skull priznajem...bubanj je na kraju usporio tempo pjesme!
Hah a za kosu...nemam sta rec jedino...zamolio bih mal detaljniji opis namjestanja...