Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 22:10

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14. 11. 2005. 14:52 

LEJNA wrote:
Vidim Merlin je opet bio u svom elementu što se skidanja tièe! :lol: :lol: :lol: :twisted:

Ko je Merlin, onaj stariji tip sa cvikama na zadnjim slikama mozda?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 11. 2005. 15:18 

Thatguy wrote:
LEJNA wrote:
Vidim Merlin je opet bio u svom elementu što se skidanja tiče! :lol: :lol: :lol: :twisted:

Ko je Merlin, onaj stariji tip sa cvikama na zadnjim slikama mozda?

Nije,nego onaj mršavi,duge kose,doduše ne vidi mu se lice,ali sam predpostavila da je on,jer uvijek praktikuje da se skida do pasa na koncertima-legenda! :D :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 11. 2005. 15:58 
svirka je bola jebiga!!! totalna devastacija!!!
svaka cast tz metalcima kao i ljudima iz lukavca i svima koji su dosli
pokazali ste ko je najjaci!!!
castrator je prijatno iznenadio i pokazao da tz scena ima buducnost

Post subject:
PostPosted: 14. 11. 2005. 17:54 

dobar koncert... nisam bio u formi nesto da se sutam il bengam, ali kad je hell awaits krenuo moro sam se razbacat :) ... zvuk mi je prao dobar bio...ne znam sad jel to do mene(uho se vec naviklo) il je fakat zvuk bio dobar

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 11. 2005. 19:51 

hahhah ono fakat djeca... vidi se na slikama kako su oni malci PRAVO mladi..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 11. 2005. 20:26 

88. godiste, mozda maksimalno 87. ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 11. 2005. 22:30 

Thatguy wrote:
Sinoc je bilo dobro. Iako nisam u toj death metal prici, oba su benda odsvirala super. Ovi prvi su jako mladi, ne bih rekao da su stariji od 1 srednje. Mislim da je bila i mama od jednog clana benda. Ah, jebi ga, od nekud se mora pocet.
Momcima predstoji jos trnovit put, ali ono sinoc je bilo ok. Svirali su meni od Cannibala najdrazu "A skull..." i malo su fulali. Pjevac stalno namjesta onu kosu ko kakva curica. Alo momak !
I ne znam zasto skoro prije svake pjesme zanrovski opisuje istu "evo ova ima malo grinda, evo ova ima malo cora, etc". Mani se toga.

Toxic Death je bio na razini. Za kraj su odsvirali i Hell Awaits. Mislim da je to bio vrhunac veceri. Sutka na razini, iako se ovo vise moze nazvati makljazom. Bratko, al ima debilcica na ovim koncertima. Zvuk je bio zadovoljavajuci, iako su se bubnjevi mogli malo glasnije cuti. Al dzaba Maidu govorit...

Slike uskoro....evo, od sada na:
http://photobucket.com/albums/b60/iraqrules/
Malo mi je glupo sto ovo govori covijek koji nije ''u toj death metal prici''.Jbg pa ak si doso vise gledat bendove a ne slusat preporucio bih ti onda kakvu dobru black metal svirku!Al hajd kad je vec doslo do tog da se vak moramo zajebavat.
Mal si pogresno procjenio...
Pjevac je 89.
Gitarista 90.
Bassista 92.
Bubnjar 90.
(ovo sam napisao da ne bi dolazilo do daljnjih dilema)
a i ja se pitam...odakle su poceli skoro svi veliki/kultni metal bednovi.(da se ne bi pogresno shvatilo od ovog se benda naravno ti prefiksi u obliku pridjeva ne ocekuju...al nikad se ne zna :) )
Zarnovsko opisivanje je bilo zato sto se svira kako mozete i vidit veoma da kazem ''sarenolik'' death metal pravac a i mozda zato sto je ovo bio spominjem ''prvi''(prvi radi kvalitete/znaci prvi nastup koji se moze nazvati nastupom/pa da pubilka dobije neku predstva u stvari sta se i kak se svira jbg.)nastup benda i prvi koji ce se nekad u buducnosti spominjati/pamtiti.
Ja nisam cuo da je necija stara dolazila... :?
Za skull priznajem...bubanj je na kraju usporio tempo pjesme!
Hah a za kosu...nemam sta rec jedino...zamolio bih mal detaljniji opis namjestanja...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 11. 2005. 23:59 

Mephisto wrote:
Thatguy wrote:
Sinoc je bilo dobro. Iako nisam u toj death metal prici, oba su benda odsvirala super. Ovi prvi su jako mladi, ne bih rekao da su stariji od 1 srednje. Mislim da je bila i mama od jednog clana benda. Ah, jebi ga, od nekud se mora pocet.
Momcima predstoji jos trnovit put, ali ono sinoc je bilo ok. Svirali su meni od Cannibala najdrazu "A skull..." i malo su fulali. Pjevac stalno namjesta onu kosu ko kakva curica. Alo momak !
I ne znam zasto skoro prije svake pjesme zanrovski opisuje istu "evo ova ima malo grinda, evo ova ima malo cora, etc". Mani se toga.

Toxic Death je bio na razini. Za kraj su odsvirali i Hell Awaits. Mislim da je to bio vrhunac veceri. Sutka na razini, iako se ovo vise moze nazvati makljazom. Bratko, al ima debilcica na ovim koncertima. Zvuk je bio zadovoljavajuci, iako su se bubnjevi mogli malo glasnije cuti. Al dzaba Maidu govorit...

Slike uskoro....evo, od sada na:
http://photobucket.com/albums/b60/iraqrules/
Malo mi je glupo sto ovo govori covijek koji nije ''u toj death metal prici''.Jbg pa ak si doso vise gledat bendove a ne slusat preporucio bih ti onda kakvu dobru black metal svirku!Al hajd kad je vec doslo do tog da se vak moramo zajebavat.
Mal si pogresno procjenio...
Pjevac je 89.
Gitarista 90.
Bassista 92.
Bubnjar 90.
(ovo sam napisao da ne bi dolazilo do daljnjih dilema)
a i ja se pitam...odakle su poceli skoro svi veliki/kultni metal bednovi.(da se ne bi pogresno shvatilo od ovog se benda naravno ti prefiksi u obliku pridjeva ne ocekuju...al nikad se ne zna :) )
Zarnovsko opisivanje je bilo zato sto se svira kako mozete i vidit veoma da kazem ''sarenolik'' death metal pravac a i mozda zato sto je ovo bio spominjem ''prvi''(prvi radi kvalitete/znaci prvi nastup koji se moze nazvati nastupom/pa da pubilka dobije neku predstva u stvari sta se i kak se svira jbg.)nastup benda i prvi koji ce se nekad u buducnosti spominjati/pamtiti.
Ja nisam cuo da je necija stara dolazila... :?
Za skull priznajem...bubanj je na kraju usporio tempo pjesme!
Hah a za kosu...nemam sta rec jedino...zamolio bih mal detaljniji opis namjestanja...

Sale, ja sam '93 godiste a ne '92 :roll:

O svirci nema se sta reci, klanje totalno, svaka cast toxicdeathu, na razini...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 11. 2005. 00:25 

Toxicdeath necu komentarisati, standardno odlicni... I ovaj put su razvalili totalno... Gledao sam i slusao dosta death metal grupa sa Balkana, ali vjerujem da je Toxicdeath trenutno najjaca DM grupa u regiji... I iskreno se nadam kao njihov prijatelj i fan, da ce njihov potencijal, trud i predanost (osobito mislim na Neleta) doci na svoje... Sa novim stvarima komotno mogu stati rame uz rame sa najjacim DM grupama...

Moram reci da su me prijatno iznenadili i momci iz Castratora. Inace sam uzasno kritican kada je u pitanju muzika, ali stvarno vjerujem da imaju veliki potencijal... Bilo je "petljanja" i ispadanja na koncertu, ali nista preko cega se ne bi moglo preci, tim vise sto im je ovo jedan od prvih nastupa, a uz to su i jako mladi. Drago mi sto se u TZ pojavljuju novi narastaji metalaca, koji stasavaju slusajuci starije metal grupe i starije albume i uz to gaje takav "stariji" sound u svojim pjesmama... Normalno, nadam se da ce nastaviti raditi, vjezbati i ostati odani metalu. Vremenom ce i pjesme biti sve bolje. Gitarista bi trebao malo poceti raditi na solama... Uglavnom, samo naprijed... Odlicni ste, tim vishe sto ste jako mladi (jebi ga, kad skontam da sam slusao svoje prve albume i pjesme od Metallice, Sepulture, Anthraxa, Motorheada, WASP-a, Maidena... dok ste vi bili u mudima - jos ste mi drazi) :) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 11. 2005. 00:37 

Pas mater, cijeli dan mi se nesto mota po glavi. Tice se onog sinoc...neki lik je sjedio za drugim stolom, do lijevog zida kad se okrenes prema stage-u. Lik mozda ima 4 banke, ali mi nije jasno od kuda on bas na ovom koncertu. Majke mi, nikako mi nije izgledao kao neko ko fura death metal ili sl.

Je li ga neko primjetio i zna li ko je taj lik. Imao je neki sako na sebi i svijetlu rolku, ili nesto tako slicno.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 11. 2005. 00:38 

[quote="MetalheaD"][/quote]

Soma, jesi ovo ti?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 11. 2005. 02:55 

Thatguy wrote:
MetalheaD wrote:

Soma, jesi ovo ti?

it could be only soma

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2005. 21:32 

Sale, ja sam '93 godiste a ne '92 :roll:

O svirci nema se sta reci, klanje totalno, svaka cast toxicdeathu, na razini...[/quote]

fuck...... "93 godishte??????

young prospect

svaka cast

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2005. 21:45 

sweet

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2005. 22:51 

Abigail wrote:
Mislim da se zajebavao ;)

moguche je......

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2005. 00:05 

nije moguce...vec sigurno

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2005. 15:12 

ma jasta sam se zajebavao, fakat zar izgledam ko da imam 12 sunce vam?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2005. 15:22 

Al bi volio imat JEDNU od 12 :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2005. 15:37 

hehe, fakat ste me trznuli......
a koliko imash, eaten?
ako se smije znati?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 11. 2005. 17:20 

Mephisto wrote:
Al bi volio imat JEDNU od 12 :)

Ako nema nista mladje... :)

Avenger wrote:
hehe, fakat ste me trznuli......
a koliko imash, eaten?
ako se smije znati?

18 citavih

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]