Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 23:05

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 119 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: Red union & Carl hunter - ACCESS 14. mart
PostPosted: 18. 03. 2009. 00:48 

vanji, slavi arsenu i ekipi svaka cast na svom trudu, ali mislim da sa snfuom treba prestati sa bilo kakvim pank svirkama u gradu. ovdje ocigledno to malo ko postuje, cesto izvalite iz svog dzepa pare, bolje da te pare potrosite na svirku istu tu u Zg ili Bg ;) mi smo nedokazan narod, poprilicno, i zbog raznoraznih kretena koji se useru na sve zivo ne vrijedi organizirati ista.bolje nista ne organizirati pa seronje nece imat' o cemu srat.
a ko je pametan, kome je stalo, fino uhvatiti i ubiti seronje tako da njihove face ne budu pred tv-om zbog modrica 2 mjeseca, i ruke polomiti da ne pisu sranja;da ne bi bili uskraceni zbog polupismenih idiota za svirke bendova koje slusaju cijene i postuju. i admin, najbolje da se pobrisu svi postovi i da se stavi lock na ovaj topic.

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2009. 00:58 

shitpifter wrote:
Reply with quote

Kad sazrijem? E nadam se da necu sazriti nikad do tog "tvog" nivoa. ;)

Da si ziv i zdrav ja svoj dzeparac ili ga kako god nazovi odavno zaradim. I to ne lizajuci dupeta vec radeci posteno u slobodno vrijeme koje rado posvetim da zavrnem rukave a ne hedonisticki ispunjavam drogama mada bi i to bilo fino mozda, a?

Sado mazo... koga boli kurac za sado mazo, ne koristi priliku da se reklamiras! :D

Cetvrto moj komentar je moj subjektivni stav, bujrum i ti njega komentirati! Manje ima gluposti nego tvoj "subjektivni stav"!

Ne sa rogatim borise, ne sa rogatim! ;)

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2009. 01:02 

SapunKemal wrote:
shitpifter wrote:
Reply with quote

Kad sazrijem? E nadam se da necu sazriti nikad do tog "tvog" nivoa. ;)

Da si ziv i zdrav ja svoj dzeparac ili ga kako god nazovi odavno zaradim. I to ne lizajuci dupeta vec radeci posteno u slobodno vrijeme koje rado posvetim da zavrnem rukave a ne hedonisticki ispunjavam drogama mada bi i to bilo fino mozda, a?

Sado mazo... koga boli kurac za sado mazo, ne koristi priliku da se reklamiras! :D

Cetvrto moj komentar je moj subjektivni stav, bujrum i ti njega komentirati! Manje ima gluposti nego tvoj "subjektivni stav"!

Ne sa rogatim borise, ne sa rogatim! ;)

dobro volu.

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2009. 01:09 

;)

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2009. 01:11 

i nemojte me više peglat, ja ću da pišem šta mi kurcu ćejf, jer sam ja pisac i slobodan čovjek, sve možete lijepo komentarisat, ali te neke prijetnje i ostale budalaluke ostavite za sebe, pošto me to ne zanima.

ja se na vas ne ljutim.

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2009. 01:13 

shitpifter wrote:
i nemojte me više peglat, ja ću da pišem šta mi kurcu ćejf, jer sam ja pisac i slobodan čovjek, sve možete lijepo komentarisat, ali te neke prijetnje i ostale budalaluke ostavite za sebe, pošto me to ne zanima.

ja se na vas ne ljutim.

al mi na tebe itekako ;)

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2009. 01:16 

Nemojte ljudi, ko boga vas molim.

Image

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2009. 01:18 

vidim, zato ja nemam šta da se sa vama raspravljam, vi ste kolektivci, ja individualista, tako da su nam skroz različita shvatanja, s tim da vi moje ne možete skontat, jer vas maksimalno drži ta furka. dok ne skontate da kolektivnost nije sloboda, nema ništa od naše priče, jer semožemo samo svađat.

Iz Hogarovih usta u moje uši, na festivalu u Grebnicama: "Pank znači budi samo svoj".

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2009. 01:19 

Da ne zaboravim ;-) :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2009. 01:19 

shitpifter wrote:

ja se na vas ne ljutim.

Pisac i slobodan čovjek! Hahahahahah! Joj ove bajadere covjece! Hahhahaha! XD. Garant ga i niko ne shvaca, imao je tesko djetinjstvo i nocima luta po birtijama i tamnim ulicicama dok gavran na grani gače... Hahahhaha. Oj sta droga cini ljudima! :D

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2009. 01:21 

shitpifter wrote:

ovoga vidi, mi smo drugaciji jer smo slobodni a slobodni smo jer smo ludi, i to je ta kolektivnost koju imamo, kolektivnost u slicnom nacinu razmisljanja.
i to je isplatnije nego kad si individua.
kao npr. lakse je nekog slomiti kad razmisljate,postupate kolektivno a on individua,sam, zar ne ;)

Last edited by punkbeg on 18. 03. 2009. 01:22, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2009. 01:22 

SapunKemal wrote:
shitpifter wrote:

ja se na vas ne ljutim.

Pisac i slobodan čovjek! Hahahahahah! Joj ove bajadere covjece! Hahhahaha! XD. Garant ga i niko ne shvaca, imao je tesko djetinjstvo i nocima luta po birtijama i tamnim ulicicama dok gavran na grani gače... Hahahhaha. Oj sta droga cini ljudima! :D

Baš tako. :D

PISAC I SLOBODAN ÄŒOVJEK!

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2009. 01:22 

NOVINAR I PICKETINA!!!!!!!!!!!!

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2009. 01:23 

punkbeg wrote:
shitpifter wrote:

ovoga vidi, mi smo drugaciji jer smo slobodni a slobodni smo jer smo ludi, i to je ta kolektivnost koju imamo, kolektivnost u slicnom nacinu razmisljanja.
i to je isplatnije nego kad si individua.
kao npr. lakse je nekog slomiti kad razmisljate,postupate kolektivno a on individua,sam, zar ne ;)

neću više da ti odgovaram ništa, pametniji popušta.

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2009. 01:23 

Et vidis pogodio sam, kurt kobejn čovjek jebiga! :D
@ Addict - ha ja! ;)
I ja sam svoj, samo svoj ali ja svoju slobodu nalazim u postivanju drugih i mnogim drugim stvarima! :D Moja i tvoja sloboda ocigledno nikad nece biti ista stvar! ;)

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2009. 01:26 

SapunKemal wrote:
@ Addict - ha ja! ;)
I ja sam svoj, samo svoj ali ja svoju slobodu nalazim u postivanju drugih i mnogim drugim stvarima! :D Moja i tvoja sloboda ocigledno nikad nece biti ista stvar! ;)

poštovati ne znači imati jednobrazan stav. upravo sad ne poštuješ moj stav, jer misliš da je sranje. tako i ja pišem za svirku da je sranje, jer to mislim. ako ti tražiš da ja izjednačim svoj stav sa tvojim u vezi koncerta, i pri tom smatraš da smo svi jednaki, ja mogu od tebe tražit da ti izjednačiš svoj stav sa mojim, nije li tako?

ljepota svijeta je u raznolikosti, ali ne može to svako da skonta.

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2009. 01:33 
Moderator

OK, čovjek je napisao članak, rekao svoje viđenje. Kod Borisa oduvijek cijenim što je momak radišan i što ima ideja i što se trudi za svoj hljeb zaraditi. Kad su se sva raja smijala što kopa kanale, on je kopao po najvećem suncu i otišao ko gospodin na Balkaniku. To je za mene radnička klasa.

Jedna stvar kod ovog poteza koju nimalo ne cijenim je članak o punku u Avazu. Nema tu punk šta raditi. Avaz ne čitaju ljudi koje to zanima, Boris je napisao članak, uzet će honorar, a urednik će ovo objaviti da popuni prostor.

Članak ko članak - ovo nije objektivan novinarski članak, tj. primjer novinarstva. Ovo se više može trpat pod kolumnu jer je čitav sazdan od ličnog, tj. subjektivnog stava. Ovakav članak na FPN-u, koliko god loš faks bio, dobio bi manje od petice od strane ljudi koje ja smatram relevantnim na tom faksu.

Znaju i ptičice na grani da ovo NIMALO ne može naštetiti IGS-u i bendovima koji sviraju.

Ja lično NIKAD ne bi napisao članak u mas mediju o tome kako mi je bilo smorno na underground svirci. Imam svoje razloge koje ne želim ispoljavati, najkraće rečeno - previše ovo sve volim, volim vas i volim bendove, volim scenu i znam kako je teško organizovati nešto, ali samo zato što se nešto organizuje ne znači da je oslobođeno kritičkog osvrta bilo koga, pa čak i Borisa. :)

Neko je rekao da treba poslije SNFU-a prestati sa svirkama. Zašto? Kao što Boris svira i piše za sebe, tako i Slava, Arsen, Vanja i ja organizujemo ovo za sebe - niko od nas nikad marke nije zaradio i NIKO, kunem vam se, ja takvu osobu upoznao nisam, ne žali što je para ostala dužna nakon svirke. To je naša ljubav, to radimo za sebe, pa ako se nekome svidi i svidi :)

Opustite se! ;)

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2009. 01:36 

shitpifter wrote:
SapunKemal wrote:
@ Addict - ha ja! ;)

poštovati ne znači imati jednobrazan stav. upravo sad ne poštuješ moj stav, jer misliš da je sranje. tako i ja pišem za svirku da je sranje, jer to mislim. ako ti tražiš da ja izjednačim svoj stav sa tvojim u vezi koncerta, i pri tom smatraš da smo svi jednaki, ja mogu od tebe tražit da ti izjednačiš svoj stav sa mojim, nije li tako?

ljepota svijeta je u raznolikosti, ali ne može to svako da skonta.

mislim da si upravo stavio znak jednakosti izmedju pojmova "stav" i "svirka"...eto toliko o tvom umijecu pisanja...nejasno nejasno

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2009. 01:37 
Moderator

punkbeg wrote:
NOVINAR I PICKETINA!!!!!!!!!!!!

Ima nas koji se školujemo i radimo u toj profesiji već godinama. Nemoj mene vrijeđati, molit ću lijepo :)

Boris nije novinar. On je budući profesionalni pisac, za sad amater. A između pisca i novinara je ogromna rupa. :)

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2009. 01:38 

e sharane o tome se i radi.
da je uzasano sve bilo, nemoj srat', napisi bilo je odlicno. napisi odlicna atmosfera, napisi prepun acces. nista ne gubis, mi dobijamo.
i ja sam rekao da trebate prestat', i to je poenta sto ne dobijete marke, sto cesto uletite u minus. igsfest je 5 godina,prva prava pank svirka moja je na I igsfestu gdje si se htio zapalit na bini :) i da dodje da se posere na trud, i to u takvim novinama.. ne znam. i to on, koji je dio ove neke scene. ne ide.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 119 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]