OK, Äovjek je napisao Älanak, rekao svoje viÄ‘enje. Kod Borisa oduvijek cijenim Å¡to je momak radiÅ¡an i Å¡to ima ideja i Å¡to se trudi za svoj hljeb zaraditi. Kad su se sva raja smijala Å¡to kopa kanale, on je kopao po najvećem suncu i otiÅ¡ao ko gospodin na Balkaniku. To je za mene radniÄka klasa.
Jedna stvar kod ovog poteza koju nimalo ne cijenim je Älanak o punku u Avazu. Nema tu punk Å¡ta raditi. Avaz ne Äitaju ljudi koje to zanima, Boris je napisao Älanak, uzet će honorar, a urednik će ovo objaviti da popuni prostor.
ÄŒlanak ko Älanak - ovo nije objektivan novinarski Älanak, tj. primjer novinarstva. Ovo se viÅ¡e može trpat pod kolumnu jer je Äitav sazdan od liÄnog, tj. subjektivnog stava. Ovakav Älanak na FPN-u, koliko god loÅ¡ faks bio, dobio bi manje od petice od strane ljudi koje ja smatram relevantnim na tom faksu.
Znaju i ptiÄice na grani da ovo NIMALO ne može naÅ¡tetiti IGS-u i bendovima koji sviraju.
Ja liÄno NIKAD ne bi napisao Älanak u mas mediju o tome kako mi je bilo smorno na underground svirci. Imam svoje razloge koje ne želim ispoljavati, najkraće reÄeno - previÅ¡e ovo sve volim, volim vas i volim bendove, volim
scenu i znam kako je teÅ¡ko organizovati neÅ¡to, ali samo zato Å¡to se neÅ¡to organizuje ne znaÄi da je osloboÄ‘eno kritiÄkog osvrta bilo koga, pa Äak i Borisa.

Neko je rekao da treba poslije SNFU-a prestati sa svirkama. Zašto? Kao što Boris svira i piše za sebe, tako i Slava, Arsen, Vanja i ja organizujemo ovo za sebe - niko od nas nikad marke nije zaradio i NIKO, kunem vam se, ja takvu osobu upoznao nisam, ne žali što je para ostala dužna nakon svirke. To je naša ljubav, to radimo za sebe, pa ako se nekome svidi i svidi

Opustite se!