ma da...covjek koji ne zna primiti kritiku brani se kolektivitetom odnosno individualnoscu.... koja patetika.....to sto vise ljudi smatra da pises gluposti ne znaci da se povode kolektivitetom nego da zaista pises gluposti, drugo taj individualizam je tvoj idiotizam.... mozda to ovako ne bih ni rekla da si ljudski primio kritike, ali posto nisi e onda jos vise volim da ti pilim ego...
i sad se ti varaj idejom kako tebe ne razumiju...o to nije istina...to se idiotizam samo ne prihvata....zvucis ko kakav emo klinac....neshvacen, demoralisan, neprihvacen bla bla kurac palac....
mislim da si ti jos uvijek zelen da pises o stvarima koje empirijski ne istrazis....za to treba imati znanja, iskustva i mozga....ti mali to jos nemas sto svakim svojim postom potvrdjujes....
ubuduce pazi sta pises tj. nacin na koji pises, opisujes i predstavljas bendove, cipele ili bilo sta trece o cemu pises....
btw. arnele....istina rijeci treba birati...zato (bar ja) jesam planula na oakav komentar....jer zar nije dovoljno ionako omalovazavanje underground scene ovdje da to jos i neko "nas" mora raditi....

kao sto si rekao da ti se ne svidja ne bi ni pisao o tome...da to je tvoj stav, kamo srece da za sacicu sice i drugi ne bojkotuju takve clanke....zao mi je sto je sve to tako ispalo, i sto je svirka onako epodrzana i sto je on napisao clanak kakav jeste...nadam se da se nece ponoviti!