Zahvalio bih svima koji su dosli na ovaj koncert i iako ne dijelim ni trunku krivice za otkazivanje nastupa Rising Dream-a ispircao bih se zbog njjihovog izostanka.
Ovo je bila odlicna underground svirka i zahvalio bih se bendovima na njihovom trudu i razumijevanju oko prostora, ali nazalost u Sarajevu metal muzika je dinosaur koji umire pa je onda i ovo sjajno i sve za pet.
Osvrnuo bih se kratko na bendove:
E.N.D. - grehota sto nisu svirali u recimo Slozi, ono je prejak bend i mnoogo su bolji u vecem prostoru ali su i ovako odrali. Jako mi se svidja kombinacija thrash metala sa modernim HC zvukom a posebno kad uleti neki Swedish Death element! Odlican demo, odlican zvuk, jako perspektivan bend.
Alene i momci respect.
Bogamber - bolje nego sta sam ocekivao...profesionalno, s mudima i duhom svetim haha. Zestoko, mocni rifovi, frontmen za pamcenje...kraljevi BIH metal scene !!
Ljudi hvala vam za svirku i za exluzivu u Sarajevu. Ponosam sam sto sam vas doveo u svoj grad !!
Nele, Suhi i ekipa vidimo se na Sinister Balkan Tour-u
Monument - PREDIVNO IZNENADJENJE !! Jaoo ljudi kako ste me oraspolozili... stvarno svaka cast momci na muzici...na onim prejakim rifovima i meni omiljenim mosh dijelovima. Ognjene...jebes kevu brate svim DM vokalima na EX-YU prostorima - C A R E !!!
Imam vas u vidu za nastup sa nekim mnogo jacim bendom
Fakat odlican bend i ako nastavite marljivo raditi, i NE mijenjati stil imate moju podrsku!
Do sljedeceg vidjenja, pozdrav svima.