Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 06. 2025. 18:55

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 239 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2004. 22:25 

da se vratimo na temu - INTERFECTOR,dakle momci 24.01.2004. imaju predpromociju albuma THE FORCE WITHIN u beogradskom SKC-u,nastupaju kao bend veceri,pored njih svirace novosadski WOLFs HUNGER i eventualno neki beogradski bend.
sta god mislili o njima svirati u SKC-u kao bend veceri je ooooooogroooomnoooooooo.samo naprijed INTERFECTOR,СЛАВА!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2004. 23:23 
Moderator

de covjece lockuj ovu temu dok nas nema mrtvih

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 01. 2004. 20:21 

svaka cast acronian-u,a posebno me(n)tal mind-u,ljudi svaka vam cast,stvarno ne znam sta reci,nemam rijeci da izrazim divljennje i olaksanje sto jos ima ljudi koji ovako misle

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 01. 2004. 20:26 

[
Nije bitno gdje je ko rodjen i kako prica. svi imaju pravo na svoj odabir izgovora i ponasanja. Momci iz Interfectora su ok jer sam ih imao prilike upoznati razgovarati s njima. Isto mastanja imamo svi i mogu biti svakakva. Svima nam je dosta rata i te price, spominjemo ga godinama po zavrsetku, kao da ga zelimo. Ne zelim se ni ja, a vjerujem ni ostali, vracati na tu temu. Znam samo da su mi to bile najgore godine zivota i to bas kad sam se trebao najvise ludirati nisam mogao. Ako ne zaboravimo ove gluposti i ono sto je bilo, ne nadjemo zajednicki jezik i suzivot - nema nam spasa. Ja se prvi nikom ne voli uvlaciti i to najvise mrzim. Ovo sve govorim iz razloga sto nikako ne idu stvari jedne s drugim sto si napisao, drug moj. Ako ne mozemo pomoci jedni drugima onda nemojmo ni raditi suprotno od toga. Jako mi je zao sto nas velika vecina zatrovana glupostima koje su nam nametnuli gospoda foteljasi po sistemu zavadi pa vladaj. Okrenuti se treba normalnom zivotu i onome sto nas veseli, u jednu ruku to je i metal muzika, mislim da je to jedino rjesenje. O nacionalizmu se moze govoriti sto hiljada godina i uvijek ce nekome biti krivo. Zato je i istorija ovih nasih prostora poznata kao krvava prica naroda koji se svete jedni drugima. To nece nikad prestati. Zato i ova prica o Interfectoru ili bilo kojem drugom nema kraja niti ce ikada prestati. Mnogi nece moci zaboraviti ono sto ih je pogodilo. Mnogi se nece moci pomiriti s onim sto se desilo. Ne moraju i niko ih ne tjera na to. Ali dajmo onda prestati sijati mrznju i sipati otrove jedni drugima u oci. Nije to dobro, dok god nekome se zeli zlo, zlom ce se i vratiti. Ako ucinis dobro, dobrim ce se vratiti. Ja se ne osjecam podijeljen ali se osjecam kako me razdiru gluposti koje se dogadjaju oko mene i ne mogu ih zastaviti zato sto sam jedinka.Da bar imam onaj hepek Djipala Junuza iz Nadrealista pa da ga apliciram, najbolje bih se osjecam i mislim da bih bio zadovoljan. Dok nam foteljasi kopaju jamu u koju upadamo, blato nam na ocima pa ne vidimo, a noge i ruke zaglibljeni i ne mozemo ih pomjerati, oni uzivaju u ovome svemu, jos nam se smiju kad nas slusaju kako urlicemo. Mladi ljudi u ovoj drzavi ne mogu napredovati zbog tih foteljasa. Ako ih budemo slusali i vjerovali im nece nam dobro biti. Ni njima u Banjaluci ni nama u drugim gradovima BiH. Svi smo mi u toj istoj jami u koju su nas zakopali. Ne moze se napredovati jer smo u BiH a zna se sta se za nas kaze: glupi smo i ne mozemo biti pametni. Ako ima ijedan pametan pritisni ga nogom i prignjeci da ne napreduje. Zato ljudi moji mozete ovdje se prepucavati i svadjati ali tako necemo nista uraditi. Zemlja ova jos uvijek place a mi glumimo neke face s raznim glupostima. Isto tako, svako ima pravo na svoje misljenje a ja sam donekle iznio svoje. Mislim da se vecina moze sloziti, a i ne mora, s mojim misljenjem. Samo znam da se mozemo iz ovih govana iscupati zajedno a nikako gledajuci samo sebe i ne pruzajuci ruku drugome. Ako nije tako zasto smo ovoliko godina u ovoj "super" situaciji gdje se ne zna sta je normalan zivot. Neka me neko shvati kako god hoce ja sam svoje rekao.[/quote]

e bolji govor nisam procitao odavno!
svaka cast mislim da se nema sta reci na ovo!
i da smo svi svesni ludnice u kojoj zivimo , samo sto vecina nece da shvati!
nema se sta dodati sem jdene recenice iz jednog filma: krv je krv i ona se nerazlikuje ni ako ste Pravoslavne ,katolicke niti islamske vere!
svi smo mi ljudi a to sto nam se desava je bas taj razlog sto nas hoce razdvojiti samo zbog nekih glupih ciljeva!!
LJUDI DAJ JEDNOM SE PROBUDITE I POGLEDAJTE OKOLO!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 01. 2004. 22:42 
Moderator

e ovako je vec bolje,a krenulo je lose,jer mi se ovde trebamo podrzavati a ne podjebavati jedni druge i srati o religijama i nacionalnostima sto pogotovo nije karakteristicno za metal,a najbolji primjer su may result koji sad promoviraju slavenski metal i kulturu,e to je cool i za pohvaliti,jer trebamo se vratiti u vremena kad smo svi bili isti ako cemo biti slozni i metalci

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2004. 01:25 

Wolf's Hunger?

Ehhh...jos jedna hrpa strasnih momaka, koji eto samo tako jednostavno "zaboravljaju" da Bosanci, Hrvati, i Slovenci nisu nista manje Slaveni od Srba. Procitaj tekstove buraz.

Interfector kenjaju, a intelektualno nisu bas razvijeni za takvo "proseravanje". Umjesto da priznaju da su malo masili metu za kojih stotinjak kilometara ko Egipatska Balisticka raketa 50 i neke, nastavljaju ko da se nista nije desilo.

Halo ba ljudi...Car Dusan, Kruna i Kokarda...i onda Crush the Nazarene...koji tockici njima fale? Poveca kolicina.

Ljudi ba, nemeres pjevat o Perunu a velicat Vlaske careve. Nemeres pjevat o Perunu i svirat Turske pjesme.

Ne ide Kolovrat i Krst, isto kao sto ne ide ni Kolovrat i Polumjesec i zvjezda.

Sta sad treba da svi Bosnjacki Blackeri urlaju UAAAAAA HANDSCHAR DIVIZIJA GAZI SVE UAAAAAA. Ne. Naserem im se ja na fes svakom i zivom i mrtvom i svakom njihovom hodzi pod ahmediju. Taj nacionalizam iz dzamije mi ne treba.

To je poenta.

Crnjak je u tome sto:

1) Ti degeni se prodaju po svjetu kao nekakva bjela braca ovo ono. Kurac moj...sve su to jebeni crkvenjasi.

2) Onda kad uspiju prevariti pokojeg obrazovanijeg stranca, onda njemu pocnu srat kako su Hrvati, Bosanci i Slovenci toboze nekakvi Turci il Nigeri il ne znam sta.

Nemam ja ama bas NISTA protiv zdravog, iskrenog i obrazovanog nacionalizma. Takav meni ne smeta. Al kad vidim kako se cista hipokrizija provlaci ko zmija kroz kamenje...e onda slijedi PLJUVANJE.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2004. 01:34 

May Result i The Stone rade to KAKO TREBA.

Nisam se nikad bolje napio nego sa Markom Glamoslijom u Madjarskoj. Car covjek, bez dlake na jeziku, bez sranja iza njega.

bar je kod The Stone-a ocito koliki su oni samo takvi VeleSrbi. I? Koga to vrijedja? Nikoga. Ljudi vole svoju zemlju i imaju viziju kako bi bilo bolje. Kako je bilo nekad...

Pazte sta vam ciko kaze, da nije bilo crkvi i dzamija, nebi bilo ni rata.

Sto prije skontamo sta je los fol to ce mo svi prije skontati da je bolje ginuti za dobar fol ako se vec ginuti mora.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2004. 14:09 

Interfector je uz Apocalypse i ex Southern Storm najbolji band sa ovih prostora! A pjesma Mother Serbia je VRH!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 03. 2004. 13:44 

[quote="Konj"]Interfector je uz Apocalypse i ex Southern Storm najbolji band sa ovih prostora! A pjesPOZDRAV BRACO I SESTRE !!!

Kratko obavestenje:

INTERFECTOR
ce u nedelju 28.3.2004. nastupiti u beogradskom Domu Omladine, u sklopu 202kinog Hita Nedelje!!!

ZA ONE KOJI NE MOGU DA DODJU:
Koncert se naravno direktno prenosi preko pomenute radio stanice, a obavestavamo sve one iz RS i okolnih zemalja, a koji ne mogu da uhvate 202ku, da mogu koncert direktno da slusaju i preko INTERNETA !!!!!!
Link: http://www.rts.co.yu/radio202.ram

Sve sto vam treba je Real Media/One Player!!!
http://www.real.com

INTERFECTOR sa nastupom pocinje oko 20:30, a vi se mozete ukljuciti i ranije, jer nekoliko bendova svira jos od 19:00!!!

SLAVA METALU!!!

INTERFECTOR,
progressive black metal sastav
http://www.interfector.tk
mailto:band@interfector.tk
:shock: :P :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 03. 2004. 19:22 

WALK wrote:
INTERFECTOR
ce u nedelju 28.3.2004. nastupiti u beogradskom Domu Omladine, u sklopu 202kinog Hita Nedelje!!!
ovaj 202 hit nedelje je super

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 07. 2004. 00:58 

dovuko sam njihov cd jos kad se na metallicu islo al evo tek danas sam uhvatio vremena da ga bas preslusam, pa album je stvarno dobar, mracan, emotivan, na trenutke ambijentalan, ..., artwork mi i nije toliko naj iako se ocjenjuje kao vrlo uspjesan

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 07. 2004. 01:51 

Svaki njima cast na tom velikom trudu, ali meni su jednostavno ocajni..
Mother Serbia.. :roll: molim te..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 07. 2004. 04:56 
Administrator

Archangel wrote:

heh,a iz kojeg su grada,nekog iz Srbije...hehe,to ce pomislit svaki neki stranac(ako uopste naleti neki austrijanac ili nijemac na njih) koji je prvi put cuo za ovaj bend i poslusao tu pjesmu,a nece uopste imat pojma da je to jedan Bosansko-Hercegovacki bend...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 07. 2004. 01:27 

Archangel wrote:
Svaki njima cast na tom velikom trudu, ali meni su jednostavno ocajni..

ne treba poslusati sve pesme pa prosuditi!
licno album je odlican!
a i omot je jako dobar!
kao sto sam rekao ako izbacite mother serbia( sto vecini smeta) album je odlican!
gosti takodje odlicni!
ma poslusajte album i nemojte misliti da svira Interfector( jer je vecini nablatito to ime) i videcete da je odlicno odradjen!
mislim da ce interfector dokazati da je dostojan bend!
zivi bili pa videli!

Hail svakom domacem bendu !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 07. 2004. 16:57 
Moderator

well,they can suck my hairy ass

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 07. 2004. 18:48 

danas sam slusao, solidno zvuce, samo po meni pogresna furka, mislim da je KoldVoid detaljnije pojasnio pa se necu zamarat, a bogami postujem i ovo "well,they can suck my hairy ass"...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 01:53 

E stvarno nikad vecih gluposti nisam procitao...

Nisam ni mislio da se uclanjujem, ali neke stvari zelim da kazem, pa ko prihvati - prihvati.

Onima kojima se ne svidja muzika benda - OK.
Onima kojima se ne svidja ideologija benda - takodje OK.

Ali zasto gubite vreme i serete, umesto da uzmete instrumente i sami napravite bend/bendove, kad ste toliko pametni? Znate sta je black metal, znate sta i kako treba da se radi u textovima, promociji benda... pa covek bi rekao da ovde postoji nikad jaca metal scena. A vi u stvari samo sedite iza svojih monitora i pricate nebuloze!

Reci cu vam nesto - JEBALA VAS MOTHER SERBIA! Jebote, ako mi neko nadje jedan momenat koji je uvredljiv tamo i za koga ko nije srpske nacionalnosti, castim ga cime god hoce! To je patriotska pesma jednog naroda, milion i nesto ljudi koji zive u RS, i kojima ce sigurno UVEK da bude bliza Srbija nego dojucerasnji neprijatelji (globalno i cinjenicno gledano)! Cisto i jasno.

A vi, braco "bosnjaci": Ne smeta vam npr. bend KRV (citao sam na nekom forumu da "krv simbolizuje napacenu proslost bosanskog naroda, i da su prvi koji su hrabro uzviknuli jebite se cetnici". Eto vidite, interfector te stvari nikad nije radio, niti ce.

BiH kao drzava. Slozena je to prica. BiH je nametnuta zemlja, rat koji se vodio, vodio se da se zemlja podeli zauvek, bar Srbi ne zele da zive sa muslimanima u istoj zemlji, da ne bi bilo novih ratova. Je li to nacionalisticko razmisljanje? A braco bosnjaci, podrzavate li odcepljenje Kosova od Srbije? Ne verujem bas da ne podrzavate. Siptari mogu u Albaniju, a RS ne moze u Srbiju. Ista stvar, ako mene pitate, samo se jedno podrzava, a drugo ne.

Necu nikoga da vredjam, ali vidim da se ovde vredja sve i svasta. Svaki Srbin koji je ponosan svoje nacije i proslosti vama bode oci. Pa i taj dvoglavi orao. Nema NI JEDNOG uvredljivog detalja ni za koji drugi narod. Kao ni sahovnica, kao ni mesec i zvezda, ja nemam nista protiv toga, simbola naroda.

Za METAL bendove sa ovih prostora licno sam uradio vise nego sto ce 99% vas ikad, tu mislim i na bendove iz fBIH, i ako je ovo to sto se u zamenu dobija - ja cu radije da se okrenem ka svom narodu i srpskoj sceni.

Raspitajte se malo ko je prvi nosio ToxicDeath, Agonize, Southern Storm, Neon Knights diskove u Srbiju i pustao ih tamo...

Teska je ovo tema, i duga, a nemam zivaca niti volje. Svako gleda svoj put , i radi ono sto misli da je najbolje za njega.

VELIKI pozdrav TOXICDEATH-u , SOUTHERN STORM-u, ti bendovi i ljudi su uvek dobrodosli u Banja Luku! Ljudi su metalci za razliku od vas koji nista ne shvatate. Licno sam se hteo tuci sa skinsima koji su provocirali ToxicDeath na svirci u BL, i uvek bi to ponovio. RESPECT!

p.s. Jos jedan primer. Imate bend Firmament iz Zadra, koji imaju pesmu The Motherland. Ista stvar, samo sto nema naziva Croatia u imenu pesme. Meni licno, njihova najbolja pesma, koja se vrtela zahvaljujuci nama na radio stanicama u BL.
PODRZAVAMO svaki oblik patriotizma dokle god ne predje u direktno vredjanje drugog naroda. Spaljivanje BH zastave simbolizuje samo jedno - svi Srbi u Srbiju, svi Hrvati u Hrvatsku, i zavrsili smo sa ratovima zauvek. To ne shvatate ocigledno, pa ce nasi unuci zbog takvih ici u nove ratove, a ne zbog ovakvih kao sto smo mi.

U zdravlje!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 02:03 

jebeno si dosadan...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 02:07 

equinox wrote:
jebeno si dosadan...

Hah, mozda je zbog ovakve vrste razgovora i poceo rat u BiH. Neko ti izlozi pricu, a ti prepun argumenata.

Poz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 02:10 

ma boli me kurac, jebeno si dosadan sto se tice rata i nacionalizma, slabo koga zanimaju te teme... mislim da si dosta upeglo raju na THEAEBYSS forumu, zasto to ovdje opet radis? ima puno zdravijih tema, zaobidji...

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 239 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]