KoldVoid wrote:
Ja hocu da cujem taj feeling, tu komunikaciju koju nijedan DM bend ne da ne zna izvuc vec jednostavno se sa tim ne zanima.
sto je tvoj stav, a ne neka u kamenu zapisana istina. o tome sto koji dm band zna izvuci iz svoje glazbe i odnosa sa publikom nije neka 100% tocna cinjenica.
KoldVoid wrote:
Kad Clandestine Blaze odsvira "Raping Baby Jesus" ili "Tearing Down Jerusalem" on istice neke svoje stavove i gadjenje. Kad Cannibal Corpse, Autopsy i Deicide nesto kenjaju o satanizmu i krvavom klanju (ma koliko meni zadnja dva benda bili zakletva) to je pitanje cistog imidza jer se ti ljudi ne zalazu ni za sta...nego su jednostavno americki rockeri bez odredjene socio-politicke ideologije.
opet, ovo je tvoj dozivljaj dm-a i blacka iz kojeg zakljucujes da su death metalci zabavljaci na razini jeftinog horror filma, a blackeri idealisti. mozemo tako do besvijesti raspravljati i ni jedan od nas nece promijeniti stav

ako ti u glazbi i tekstovima death bandova ne cujes nista vise od trenutacnog poticaja za head banganje to je tvoja stvar.
osim toga nemoj mi reci da svi norveski bm bandovi koji briju na nacizam, nihilizam te su opsjednuti starim nordijskim bozanstvima imaju veze s ikakvom ideologijom? nije li kod velikog broja njih rijec o obicnom slucaju pubertetskog preseravanja

KoldVoid wrote:
2) KOJI JE BOLJI (BOLJEG NEMA, NISU OVO TRKE KONJA, IMA SAMO DRAZI, SKONTAJ)
A ovo je nadasve krajnje glupo. Ko ima problema sa mojim misljenjem da je BM bolja muzika od DM-a nek se isplace, mozda mu pomogne, mene boli kurac.
s ovim se potpuno slazem. nije pitanje koji je bolji jer svatko ima pravo odluciti sto mu je bolje... kao sto i je imam pravo reagirati kad ti proglasis cijeli death metal pravac potpuno supljim i nenadahnutim... sloboda govora je dvosmjerna
i mene boli kurac shvaca li netko varga i slicne likove kao velike idealiste... ja znam da je rijec o poremecenim slucajevima kojima treba lobotomija