Heh.. Aha.. A mozda se ljudima ne svidja to sto GHUA odudara od prvih albuma ko nebo i zemlja..
Exile i Payback kao da su sa Reigna skinute..

nemoj me nasmijavati svega ti.. ne mogu da vjerujem da je isti bend izdao ova dva albuma.. Exile dobra..

pjesma je nekim cudom pjevljiva i to je to.. katastrofalni textovi na citavom albumu.. svaka treca 'fuck'.. ocajni refreni.. breakovi su nidje veze.. toliko mallcore-ish zvuk da je to presmijesno.. a i previse je HC utjecaja na albumu za jedan normalni Slayer thrash uradak..
Jos Arraya nikad gori nije bio.. jes da mu je stil shouted vocals od kad postoji al ovo je smijesno.. na momente djeluje kao iskrivljena Durst kopija.. sto nije uopce pohvalno.. citav album se dere na infantilne mallcore 'the whole world hates me', 'fuck fuck fuck motherfucker' lyrics uz spustene gitare a la Slipknot..

wtf. jebote.. uzmi ti fino redom i poslusaj album te obrati pozornost malo na riffove i usporedi sa ranijim albumima.. reciklaza nevidjena uz to sto se kroz 80& albuma proteze jedan te isti jebeni riff, simplistika teska, na par pjesama i isprekidani, jos jedan Slipknot tribute..

koji je k* njima bio (djes King sta ima..) kad su trazili uzore za album pojma nemam..
Jos produkcija izbacena u prvi plan totalno unistava koncept Slayera.. 'vokal' u prvom planu, 'Arraya at it's prime, yah', gitare u drugom.. heh.. jedino sto mogu reci da je Bostaph dobro odradio posao.. al uz sve to on ne moze Slayeru dati ono sto im Lombardo daje.. primjer Deviance-a, Seven Faces-a.. heh.. da je tu Lombardo svirao ne bi postojale te dvije pjesme.. tako sporo, dosadno, nemastovito, prelosi pasazhi da se zapitam jel ovo stvarno Slayer odsvirao.. sami primjer toga je jos prije nekog vremena kad je Arraya imao 'briljantnu' ideju za pjesmu ovog tipa a tad jos Lombardo bio u bendu.. Heh, covjek samo poslusao pjesmu i rekao neka hvala, al nema teorije da cu ti ja to svirati.. i to je to.. tko misli da Lombardo nema utjecaj na Slayer nek se ovoga sjeti..
Nego, da ja ne pisem eseje, veliki sam fan Slayera.. i upravo radi toga ne mogu progurati GHUA nikako..

nit vidim sta ima jedan Slayer fan traziti u jednom takvom albumu.. vec vidjeno i uradjeno na katastrofalan nacin.. GHUA nije Slayer.. nije cak ni neki metal kad smo vec kod toga.. bar neki narocito kvalitetan.. totalni mallcore worship uz par pristojnih momenata i Slayerovskih riffova izgubljenih u moru jadnih pasazha, lose guitar produkcije i jos jednom, katastrofalnih winey vokala..
Ne ponovilo se brate.. cekam Lombarda, nadam se da su ona dvojica izgubila tu Slipknot fixaciju, Arraya moze i mora bolje te se iskreno nadam da ce slijedeci album u orig. postavi biti prava razbijacina, a ne 'ovo' sto mi zadnje servirashe pod Slayer.. kako da ne..