od tebe nEmire se nikakva druga reakcija niti drugi komentar nije mogao oÄekivat!
OÄito su i tebe starci tjerali da ideÅ¡ na predstave ovog i inog kurca, kako gbi te kulturno (dobar pojam za tebe

) odgojili!
Ti si, na njihovu žalost, odjebo centralno i okolinu, i fino spalio pozorište sa svim glumcima unutra i na kraju se popišo na THE ASHED REMAINS!
Tako je krenuo libijÄev uspon, i njegov pad (malo nietzsche ipak mora biti

)!
al jebo sve ovo!
Istina vala što kažeš!
kulturno uzdizanje?Digni mi kitu!!!
ja se više razumijem u kulturnom spuštanju takvima koji više vole kulturno uzdizanje!
uzdigni se iznad kurca svog pa da vas vidim!Snobovi?NEEE, elitisti?NEEE!papanluk?DA!
Ne zato Å¡to (ko fole) volite kulturu il Å¡to oÄito jel (hajde matere vam, serem vam se u grah koji jedete u vili Tite u Sloveniji!) uživate u sofisticiranom druÅ¡tvu!Bullshit!!!
Sve gluma do bola i laž!
Niša protiv kazališta i opera - kome se sviđa nek ide, al znam vas takve koji idu a to kako bi visili sa "kulturnom i poznatom rajom"!(odavde jedan usrani i od srca pozdrav Saneli - jedi govna licimure i kikindo!

)!
Sve se to svelo na razgovor ala : oh jesil bio, a nisi, a jebote kako si propustio??!!
al kakvi glumci sad slijede - neke , nažalost, osobno od njih znam - nek vam je drum n bass na pomoći!
Dic+vite se neÄemu jer ne posjedujete sami neÅ¡to za Å¡to možete reći da je neÅ¡to posebno!ne posjedujete svoje ja, posjedujete gomilu karata za sva moguća govna koja doÄ‘u u pozoriÅ¡ta i velite da ste ELITA??!!
pa onda draga moja elita - Äeka vas moja KITA!