Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 06. 2025. 01:08

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 41 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: 'Cestitke' Zrinjskom II
PostPosted: 29. 07. 2005. 06:04 

Fascinantni su mi ponekad ovi moderatori.. pogotovi ovaj koji je zatvorio ovu temu, ocito jako upoznat s tematikom koja se raspravljala u istoj.. i ne, ne mozete se izvlaciti na to da je bilo nacionalistickih komentara, off topica il sl. pichaka materina da se izrazim, posto vam i sad stoji tema o Exitu.. sta ima double standards, kako je.. nadalje, otvaram temu cisto jer je bivsa uslijed kljucanja ostala nedorecena, nit je ovo provokacija jer nisam ni prvotnu temu otvorio al ne bih da ostanem nedorecen ovdje s obzirom kakvih sam se kretenluka tu nacitao..

'' de mi sine napisi istoriju(ako je ikako ima :lol: ) o tvom klubu a ja cu tebi o mom pa da vidimo ko ima pravo. sigurno ti je 5 godina pa nisi nikad zivio u MO pa pises ove debilske postove.....

da ti kazem sine da je u Mostaru Velez igro prije rata i dovodio najvece klubove a da taj tvoj slinski nije igro nigdje nikad i nije ni postojo osim za vrijeme ustashke drzave 1945 i sad poslije rata naravno opet stvoren tim za vrijeme para drzave H-B.

VELEZ JE JEDAN I JEDNO SRCE KUCA ZA NJEGA....I JEDINI I NAJVECI KLUB U MOSTARU, A SLINSKI/SVINJSKI ILI KAKO VEC GA ZOVETE CE OSTAT FASISTICKI KLUB I JEDNOG DANA NESTAT U NEPOVRAT JER GA NIKAD NIJE NI BILO PRIJE :lol: ''

Yah vidis.. javlja se 'pravi' Mostarac koji to sve fino gleda iz svoje objektivne perspektive zastarjele bar deset godina kada si je zadao put pod noge i lijepo u 'West Hollywood, CA'.. e pa, 'sine', zivio sam i ja u Mostaru dugo.. i u ratno doba i tesko da ces na fazon toga nesto se napricati.. Velez ima ime, tocnije imao ga je u Yugi.. to stoji.. al ono sto je danas napravljeno od njega je jad, cemer i tuga.. to ti nije Velez.. javljas se i komentiras 'fasisticke' klubove a nisi cak ni tu u blizini da vidis danasnju situaciju Veleza, Zrinjskog (dapace prozivate ga kao nacionalisticki klub, a sto je gledajuci na Velez iznimno glupo i paradoxalno..) bez da to realno sagledas i shvatis koliko ste glupi i Ultrasi i Red Army-evci dozlaboga.. nego jok, nasao se pametan idealizirati klub iz bivse drzave gledajuci toliko godina u proslost i prozivajuci 'ustaske' klubove.. :roll: e nece to bas tako ici zalim stvar.. jadni ste i jedni i drugi.. zavist pregolema.. jos kad vidim pojedine komentare pravo me stid kakvih sve ljudi ima u Mostaru (il su pak zivili u Mostaru).. a da ne pisem sad o Bakinom preuzimanju Zrinjskog koji sam se nebuloza naslusao.. pathetic..
Velez je postojao zato sto je Zrinjskom bio zabranjen rad do 92.. umjetni klubovi, yah.. toliko o tome.. a ti komentari o predratnim stanjima, Velezu u yugi i sl.. halo covjece.. pa shvacas ti o cemu pricas.. da 'stara dobra vremena'.. heh.. drzis se statistike iz bivse drzave nakon sto ste istu tu drzavu proglasili nepozeljnom i opet se vracas na stanje kao da postoji.. heh, yah paradoxa pregolemog.. a zasto, zbog pitanja 'gdje je Velez danas..?' e pa, svi znamo gdje je, al ja cu ti reci gdje mu je mjesto.. u povijesti.. s ovakvim komentarima, svakako.. jedno je volit Velez, drugo je srati iz nemoci i frustracije..

'' ali sve igre naseg saveza i sta drugo reci....ma bitno je da VELEZ ZIVI VJECNO a lako cemo za ostalo...vratit ce se sve u normalu nekad i opet ce taj svinjski nestat kao sto ga i prije nije bilo. ''

Ovo je cak preglupo da se komentira.. ustvari Snake je to najbolje rekao..

'' sto se tebe tice sta imam reci...Siroki....who the f**k is that??? ''

Krasno, jos mi i time dokazi koliko si aktualan o nekim 'multietnickim' BiH dogadjanjima il uopce imas respekta prema bilo kome.. premda smatram da je ovo ispod casti da tebi pojasnjavam uopce s obzirom da je provokacija, izvoli svejedno..
HKK Siroki, prvak Herceg-Bosne 97/98 te osvajac prvog doigravanja za prvaka i pobjednika kupa BiH te trostruki prvak BiH i trostruki prvak kupa BiH (zaredom).. davno prerastao okvire Sirokog Brijega, ponos Zapadne Hercegovine..
NK Siroki Brijeg, prvak Herceg-Bosne 93/94, 94/95, 95/96, 97/98 te prvak Premier Lige BiH 2003/2004..
Skripari.. from the cradle to the grave..

'' Dokaz da pare ne mogu sve kupit... Jos da ovako hoce proci Siroki i Zepce, bilo bi puno razloga da se BORDO pivo otvori! :twisted: ''

E i da, UEFA Cup qualifiers, Siroki : Teuta 3:0.. zao mi je sto ovaj 'ustaski' klub ostavi razocaranim pojedine ljude ovdje veceras, al takav je zivot, sta se moze.. heh..

Autori citata ce se sami prepoznati..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 07. 2005. 10:00 

navijači su rekli svi svoja mišljenja, dalje se počelo natezati i svađati - vozdra. ima tema "za koga navijate". a ako ti je baš stalo do prepucavanja, evo ti je u oftopiku pa nek se admini postaraju za nju

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 07. 2005. 10:46 

a jeste dobili klub jebo te...TEUTA...pa nisam cuo da ste doveli Borusiju Dortumund ili Derby County i neki jaci tim, nego neki jadni Albanci i to vas nagrde prvo kod kuce pa ih onda dobijete jedva...Velez je take za dorucak jeo prije i danas bi da su im uslovi bolji i da im nije OTETO sve od strane nekog gradskog rivala i da se slicni ljudi u fudbalskom savezu ne bore protiv njega.
STO SE RATA TICE BIO SAM JA I TU MOJ SINE i svi normalni mostarci su se borili protiv tzv. ustashke drzave HZ HB i tako su nam i dosli ovi timovi sa brda kao svinjski,siroki i pizde materine poslije rata......sta cu vam ja kad vam nije uspjelo da sve pobijete mamlazi glupi i napravite neku drzavicu u BIH...naravno sad ces reci da to nije bilo tako nego da ste vi nesto branili od nekoga...smjesni ste mnogo. sad zivim u Americi istina ali i dalje se vratim u svoj grad da gledam svoj Velez a ne neke svinjce za klub koji ponavljam nikad nije igro nigdje pa je u Mostar doso sad cudom SAMO DA SE VELEZ NEBI MOGO VRATIT POD BB....KO JE SAD NACIONALISTA?? PA DA SU TAKO DOBRI PUSTILI BI VELEZ VEC DAVNO DA SE VRATI KUCI ALI JOS NISU....kako do objasnjavas? zato uzmi knjigu istorije i vidi ko je gdje prije igro i sve ce ti bit jasno a nemoj ovdje srat i pisat neke tekstove koji nemaju veze s vezom kad svak zna da je Velez igro prije rata u najjacoj ligi jugoslavije a da niko znao nije za Siroko i Svinjski.....barem ja nisam i vecina onih koji prate fudbal a za tebe i Snakea ko ce znat....vi pratite svoju neku ligu pa me ne cudi sto puno ne znate.

i sta reci za onog debila Sankea....sad sam milion posto siguran da je tip neki seljo i da to Mostara nije vidjelo ni u ratu ni poslije. na kraju tesko je bilo zivjet na selu cjeli zivot pa te zalim i razumjem a vjerovatno si i dalje tamo negdje na kamenjaru. izbrisi bola ono Mostar jer nisi dostojan da stavljas ime grada koji zna samo za VELEZ I STARI MOST a ti pljujes po oba i jedina simbola grada na Neretvi. od mene toliko na ovu temu I FORZA VELEZ ZAUVJEK.....SVINJSKI NA SELO ODAKLE JE I DOSO ZAJEDNO SA SVIM FASISTIMA!!!!

hvala navijacima Sarajeva i Zelje za podrsku i valjda ce doci neka bolja vremena da igramo opet jaku ligu a ne da idemo po selima!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 07. 2005. 15:54 

ovo ne volim pricati ali si me povukao za jezik:

do rata sam zivio u centru grada. Prvi susjed (pripadnik RA koji je bio i u BG na tekmi sa Dinamom) mi je zapalio kucu. Oprostio sam mu jer je to bilu u ratnom ludilu i furanju da si sto bolji u svom narodu. Zbog toga sam napustio Mo i nemam namjere da se vracam.

Nekad sam i sam bio pripadnik RA a sad sam clan najstarije i najbolje navijacke skupine na prostoru ex Yu Torcide, i kako Ultrasi dolaze u St odem i ja nekad do Mo na tekmu.

i da dodam: Velez ima samo staro ime!!!

Toliko od mene

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 07. 2005. 17:57 

megasmrt wrote:
i sta reci za onog debila Sankea....sad sam milion posto siguran da je tip neki seljo i da to Mostara nije vidjelo ni u ratu ni poslije.

pretpostavka je majka svih zajeba rece jednom jedan ciko........ Do rata na Luci zivio, ako te bas zanima. Ako ti je krivo, opet kazem, tvoj problem, siroka ti Amerika bila, svak nosi svoj kriz, nekima je njihov ocito pretezak pa laju, a pas koji laje ne ujeda.....

Quote:
izbrisi bola ono Mostar jer nisi dostojan da stavljas ime grada koji zna samo za VELEZ I STARI MOST a ti pljujes po oba i jedina simbola grada na Neretvi.

Nemoj gledat u to stalno ako ti toliko kopa oci

Quote:
Velez je take za dorucak jeo prije i danas bi da su im uslovi bolji...

Jeo - perfekt glagola jesti, dakle, recenica se odnosi na proslo vrijeme.....
"...i danas bi da su im uslovi bolji..." - da su uslovi bolji (pogledati pod pretpostavka), ali nisu, u kurcu su, kao i cijela drzava..... opet ponavljam, jebe me se i za Velez (onaj koji igra na stadionu u Vrapcicima, dakle ne prijeratni Velez) i za Zrinjski, kao i za cijelu ovu drzavu i ljude koji su doveli do svega ovoga

Quote:
STO SE RATA TICE BIO SAM JA I TU MOJ SINE i svi normalni mostarci su se borili protiv tzv. ustashke drzave HZ HB

jeste, sigurno je tako bilo '92..... ovim si potvrdio sve :klap: :klap:

veoma si SMEÅ AN :lol: :lol: :lol:
nemoj više Boga ti :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 07. 2005. 18:46 

sto se mene tice, ova konverzacija s odredjenim idiotima je zavrsena.... Sve mi se vise cini da ce i ova tema otici u smjeru EXIT-a 2005....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 07. 2005. 20:07 

velez ba zakon.kakav zrinjski ,ustaski smecari.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 07. 2005. 03:12 

megasmrt wrote:
a jeste dobili klub jebo te...TEUTA...pa nisam cuo da ste doveli Borusiju Dortumund ili Derby County i neki jaci tim, nego neki jadni Albanci i to vas nagrde prvo kod kuce pa ih onda dobijete jedva...Velez je take za dorucak jeo prije i danas bi da su im uslovi bolji i da im nije OTETO sve od strane nekog gradskog rivala i da se slicni ljudi u fudbalskom savezu ne bore protiv njega.
STO SE RATA TICE BIO SAM JA I TU MOJ SINE i svi normalni mostarci su se borili protiv tzv. ustashke drzave HZ HB i tako su nam i dosli ovi timovi sa brda kao svinjski,siroki i pizde materine poslije rata......sta cu vam ja kad vam nije uspjelo da sve pobijete mamlazi glupi i napravite neku drzavicu u BIH...naravno sad ces reci da to nije bilo tako nego da ste vi nesto branili od nekoga...smjesni ste mnogo. sad zivim u Americi istina ali i dalje se vratim u svoj grad da gledam svoj Velez a ne neke svinjce za klub koji ponavljam nikad nije igro nigdje pa je u Mostar doso sad cudom SAMO DA SE VELEZ NEBI MOGO VRATIT POD BB....KO JE SAD NACIONALISTA?? PA DA SU TAKO DOBRI PUSTILI BI VELEZ VEC DAVNO DA SE VRATI KUCI ALI JOS NISU....kako do objasnjavas? zato uzmi knjigu istorije i vidi ko je gdje prije igro i sve ce ti bit jasno a nemoj ovdje srat i pisat neke tekstove koji nemaju veze s vezom kad svak zna da je Velez igro prije rata u najjacoj ligi jugoslavije a da niko znao nije za Siroko i Svinjski.....barem ja nisam i vecina onih koji prate fudbal a za tebe i Snakea ko ce znat....vi pratite svoju neku ligu pa me ne cudi sto puno ne znate.

i sta reci za onog debila Sankea....sad sam milion posto siguran da je tip neki seljo i da to Mostara nije vidjelo ni u ratu ni poslije. na kraju tesko je bilo zivjet na selu cjeli zivot pa te zalim i razumjem a vjerovatno si i dalje tamo negdje na kamenjaru. izbrisi bola ono Mostar jer nisi dostojan da stavljas ime grada koji zna samo za VELEZ I STARI MOST a ti pljujes po oba i jedina simbola grada na Neretvi. od mene toliko na ovu temu I FORZA VELEZ ZAUVJEK.....SVINJSKI NA SELO ODAKLE JE I DOSO ZAJEDNO SA SVIM FASISTIMA!!!!

hvala navijacima Sarajeva i Zelje za podrsku i valjda ce doci neka bolja vremena da igramo opet jaku ligu a ne da idemo po selima!!!

Iako Snake sve vec rece, ne skodi ponoviti.. Velez sve to jeo za dorucak.. naglasi jeo.. 'jede' on sad deset komada od Leotara.. Pricas o glupostima covjece.. oteto.. a to sto je Zrinjskom bilo zabranjeno djelovanje kad je Velez igrao u Yugi to je druga stvar pretpostavljam.. yah.. i opet naravno svodi se prica na idealiziranje Veleza u Yugi.. e pa druze moj ne postoji ti vise Yuga.. nit postoji Velez kakvog si ti ja i bilo tko iz ovih krajeva poznavao.. a to sto ti ne vidis, tocnije ne zelis vidjeti je druga stvar.. ovaj Velez zasluzuje Vrapcice, vrlo jednostavno receno.. ne bih ti komentirao ta istjeravanja, 'napade' i sl. jer moras biti debil da neke stvari ne shvatis, a ocito ne shvacas, al eto.. ne treba meni knjiga 'istorije' hvala, znam ja sve dobro kako je bilo i sta je bilo te sta je bio Velez u ona doba.. zato ovo i govorim i zato mi je fascinantno pratiti ove stavove.. jer ti ocito ne shvacas sta je Velez sad, a usudjujes se prozivati odredjene 'fasisticke' klubove iz tolike udaljenosti i to u sadasnje doba i idealizirati Yugu.. ma bjezi ne seri molim te.. upravo zato mi i jes muka s obzirom kako je sve to prije djelovalo, a koji ti retardirani stav imas sad.. a cest u Mostaru vjerujem ko snijeg u aprilu.. nema smisla raspravljati s takvima.. neka te u CA, nikad napretka u Mostaru s takvima..

Quote:

A opet sve i sa ovim potvrdjujes, naravno opet gledajuci s distance u proslost.. eto ti tvoju ligu.. jadniče..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 07. 2005. 10:29 

Master of the Wind wrote:

:lol:

dobro si reko brato....sa ustasama ne treba pricat....FASISTE U GROB....ZIVJELA STARA YU!!!!!

idite na selo odakle ste i dosli...da niste osnovali ono malo para drzave H-B i dalje bi na selu igrali smrdljivci. pito sam te gdje su igrali prije rata Siroki i Svinjski...jos nisi nista napiso a i kako bi kad nisu igrali nego su na silu osnovani klubovi!!! a sta nam imas reci Arch za H-B? vi ste nesto branili jeli.....a nosi se tamo idiote jedan i prestani sranja pisat. zar nisi svjestan sta ste uradili majmuni fasisticki.....1945 PAVELIC & CO.....1993 MATE BOBAN & CO......ali snovi moj Arch sta cu ti reci vishe jer jedna je BOSNA I HERCEGOVINA i nece NIKAD BIT USTASKE DRZAVE U NJOJ....samo ti sanjaj....a Snake...sta reci....nick ti dovoljno govori....zmije zive i ispod kamenjara ako nisi znao a svi znamo odakle si ti pa onda nije cudo sto si se tako nazvo....onda uzivaj u zivotu seljaka i navrati u MO ponekad :wink: (mozes povest i ovog bolesnika Archa jer ni to nije vidjelo asfalta nikad kako mi se cini)

ah odo ici jer ste mnogo smjesni obadvojica....vidi se da ste zadojeni ustasijom pa sta cu vam ja...idite se lijecit hitlerova bagro debila i shvatite da je normalnim ljudima dosta nacionalistickog sranja i djeljenja. oh da...ali vama je to nemoguce dokazat jer ste djeca....steta...mozda jednog dana shvatite kako nam je fina bila ona YU i da samo zbog govana kao vas dvojica, je vise nikad necemo imat!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 07. 2005. 13:13 

ja nemogu vjerovat u sta se ovo pretvorilo.
Megasmrt, hvalis neku bivsu jugu a zivis u americi, lako je tuđim kurcem po koprivi mlatit. Dođi ti tu s nama na balkan govna jest, pa ćeš onda moć možda ocijenit stanje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 07. 2005. 17:41 
Administrator

Quote:
lako je tuđim kurcem po koprivi mlatit

Dobra :)

Stvarno ljudi ne znam sta da kazem. Nemam nista protiv Zrinjskog kao kluba, a govoriti kako nisu postojali do prije rata su gluposti. Postojali bi da im komunisti nisu zabranili. Jedio ne mogu da shvatim neke iz njihove uprave koji ne daju da se Velez vrati pod Bijeli brijeg. Pa jebote Inter i Milan mogu dijeliti jedan stadion, a Velez i Zrinjski ne :?: :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2005. 12:37 

rock wrote:

Postojali bi da im komunisti nisu zabranili.

Koje sranje ! Budalaština. Otkud ti to? Iznenadi me, čovječe!
Tipična hadezeovsko- emigrantsko - proustaška floskula koja se protura stalno i toliko je više ofucana, jadno ofucana! Ne branim komuniste (mada su mi svi u familiji bili udbaši) ali neke notorne laži su toliko ogavne. Isto vrijedi i za četničko - monarhističku Dražinu bandu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2005. 16:43 
Administrator

Mandrak wrote:
rock wrote:

Tipična hadezeovsko- emigrantsko - proustaška floskula koja se protura stalno i toliko je više ofucana, jadno ofucana! Ne branim komuniste (mada su mi svi u familiji bili udbaši) ali neke notorne laži su toliko ogavne. Isto vrijedi i za četničko - monarhističku Dražinu bandu.

Ne razumijem. Koliko je meni poznato oni su se takmicili u ligi NDH, sto vlast uspostavljena nakon pada ustaske drzave nije mogla oprostiti. Istina?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 01:46 

megasmrt wrote:

dobro si reko brato....sa ustasama ne treba pricat....FASISTE U GROB....ZIVJELA STARA YU!!!!!

idite na selo odakle ste i dosli...da niste osnovali ono malo para drzave H-B i dalje bi na selu igrali smrdljivci. pito sam te gdje su igrali prije rata Siroki i Svinjski...jos nisi nista napiso a i kako bi kad nisu igrali nego su na silu osnovani klubovi!!! a sta nam imas reci Arch za H-B? vi ste nesto branili jeli.....a nosi se tamo idiote jedan i prestani sranja pisat. zar nisi svjestan sta ste uradili majmuni fasisticki.....1945 PAVELIC & CO.....1993 MATE BOBAN & CO......ali snovi moj Arch sta cu ti reci vishe jer jedna je BOSNA I HERCEGOVINA i nece NIKAD BIT USTASKE DRZAVE U NJOJ....samo ti sanjaj....a Snake...sta reci....nick ti dovoljno govori....zmije zive i ispod kamenjara ako nisi znao a svi znamo odakle si ti pa onda nije cudo sto si se tako nazvo....onda uzivaj u zivotu seljaka i navrati u MO ponekad :wink: (mozes povest i ovog bolesnika Archa jer ni to nije vidjelo asfalta nikad kako mi se cini)

ah odo ici jer ste mnogo smjesni obadvojica....vidi se da ste zadojeni ustasijom pa sta cu vam ja...idite se lijecit hitlerova bagro debila i shvatite da je normalnim ljudima dosta nacionalistickog sranja i djeljenja. oh da...ali vama je to nemoguce dokazat jer ste djeca....steta...mozda jednog dana shvatite kako nam je fina bila ona YU i da samo zbog govana kao vas dvojica, je vise nikad necemo imat!!!

Opet, fascinantno koliko neki ljudi nemaju veze s mozgom ni koliko su jadni.. iskreno te zalim.. Idealiziras propali sustav u besmislenom pokusaju ozivljavanja nekih starih 'dobrih' dana, obezvrijedjujes sve sto se pokusalo nakon toga napraviti, sve kroz sto je ovo podrucje proslo s udaljenosti od nekoliko tisuca kilometara i onda mene usudjujes prozivati ustasom nakon sto popljuva sve sto se kosi s tvojom dragocjenom Yugom koju jedino vidim i poznajes.. a sve ovo je ustasluk naravno.. a naravno i ja sam, to je bar ocito.. :roll: ti ces mi pricati o ustaskim drzavama i klubovima.. bjezi tamo ne seri nisi NI BIO TU jadnice.. a e treba i tebe i sve takve nacionalisticke gadove i deportirati u Ameriku pa njima budite na teret, u BiH ste svakako pozeljni ko i lanjski snijeg..
Ev ustvari, pardon, imas jednu korist.. ostalima mozes biti primjer zasto je ova drzava i citava jebena regija u kurcu..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 01:48 

rock wrote:
Mandrak wrote:
rock wrote:

Ne razumijem. Koliko je meni poznato oni su se takmicili u ligi NDH, sto vlast uspostavljena nakon pada ustaske drzave nije mogla oprostiti. Istina?

Istina.. Zrinjski kao klub nije postojao cisto jer im je komunisticki rezim zabranio djelovanje na racun tadasnjeg, pravog Veleza.. to ti je tako bilo, a sad ti..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 10:09 

Archangel wrote:
megasmrt wrote:

Opet, fascinantno koliko neki ljudi nemaju veze s mozgom ni koliko su jadni.. iskreno te zalim.. Idealiziras propali sustav u besmislenom pokusaju ozivljavanja nekih starih 'dobrih' dana, obezvrijedjujes sve sto se pokusalo nakon toga napraviti, sve kroz sto je ovo podrucje proslo s udaljenosti od nekoliko tisuca kilometara i onda mene usudjujes prozivati ustasom nakon sto popljuva sve sto se kosi s tvojom dragocjenom Yugom koju jedino vidim i poznajes.. a sve ovo je ustasluk naravno.. a naravno i ja sam, to je bar ocito.. :roll: ti ces mi pricati o ustaskim drzavama i klubovima.. bjezi tamo ne seri nisi NI BIO TU jadnice.. a e treba i tebe i sve takve nacionalisticke gadove i deportirati u Ameriku pa njima budite na teret, u BiH ste svakako pozeljni ko i lanjski snijeg..
Ev ustvari, pardon, imas jednu korist.. ostalima mozes biti primjer zasto je ova drzava i citava jebena regija u kurcu..

zalim te mali majmune sta vise da ti kazem.....smijat se tvojim vicevima mogu evo cjeli dan :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 10:10 

Archangel wrote:
rock wrote:
Mandrak wrote:
rock wrote:

Istina.. Zrinjski kao klub nije postojao cisto jer im je komunisticki rezim zabranio djelovanje na racun tadasnjeg, pravog Veleza.. to ti je tako bilo, a sad ti..

istina....ali u KURCU MALI MAJMUNE.....u tebe samo neke tvoje istine imaju....i dalje te zalim jadnice jadni :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 12:48 

ma kakav zrinjski ,treba im zabraniti da igraju fudbal svakako.usput da kazem ,ja sam i prije pocetka navijao za dudelange.

sarajevo rules!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 12:51 

archandjel
a ti govoris kako velez ima retardiran sastav,pa kakv onda zrinjski sastav ima kad gubi od luxemburga?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 13:58 

megasmrt wrote:
Archangel wrote:
rock wrote:
Mandrak wrote:
rock wrote:

istina....ali u KURCU MALI MAJMUNE.....u tebe samo neke tvoje istine imaju....i dalje te zalim jadnice jadni :lol:

Takodjer.. haj bolan crkni i ucini svijetu uslugu.. ti ces me uciti gdje je bio, sto nije djelovao tako objektivan..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 41 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]