Fascinantni su mi ponekad ovi moderatori.. pogotovi ovaj koji je zatvorio ovu temu, ocito jako upoznat s tematikom koja se raspravljala u istoj.. i ne, ne mozete se izvlaciti na to da je bilo nacionalistickih komentara, off topica il sl. pichaka materina da se izrazim, posto vam i sad stoji tema o Exitu.. sta ima double standards, kako je.. nadalje, otvaram temu cisto jer je bivsa uslijed kljucanja ostala nedorecena, nit je ovo provokacija jer nisam ni prvotnu temu otvorio al ne bih da ostanem nedorecen ovdje s obzirom kakvih sam se kretenluka tu nacitao..
'' de mi sine napisi istoriju(ako je ikako ima

) o tvom klubu a ja cu tebi o mom pa da vidimo ko ima pravo. sigurno ti je 5 godina pa nisi nikad zivio u MO pa pises ove debilske postove.....
da ti kazem sine da je u Mostaru Velez igro prije rata i dovodio najvece klubove a da taj tvoj slinski nije igro nigdje nikad i nije ni postojo osim za vrijeme ustashke drzave 1945 i sad poslije rata naravno opet stvoren tim za vrijeme para drzave H-B.
VELEZ JE JEDAN I JEDNO SRCE KUCA ZA NJEGA....I JEDINI I NAJVECI KLUB U MOSTARU, A SLINSKI/SVINJSKI ILI KAKO VEC GA ZOVETE CE OSTAT FASISTICKI KLUB I JEDNOG DANA NESTAT U NEPOVRAT JER GA NIKAD NIJE NI BILO PRIJE

''
Yah vidis.. javlja se 'pravi' Mostarac koji to sve fino gleda iz svoje objektivne perspektive zastarjele bar deset godina kada si je zadao put pod noge i lijepo u 'West Hollywood, CA'.. e pa, 'sine', zivio sam i ja u Mostaru dugo.. i u ratno doba i tesko da ces na fazon toga nesto se napricati.. Velez ima ime, tocnije imao ga je u Yugi.. to stoji.. al ono sto je danas napravljeno od njega je jad, cemer i tuga.. to ti nije Velez.. javljas se i komentiras 'fasisticke' klubove a nisi cak ni tu u blizini da vidis danasnju situaciju Veleza, Zrinjskog (dapace prozivate ga kao nacionalisticki klub, a sto je gledajuci na Velez iznimno glupo i paradoxalno..) bez da to realno sagledas i shvatis koliko ste glupi i Ultrasi i Red Army-evci dozlaboga.. nego jok, nasao se pametan idealizirati klub iz bivse drzave gledajuci toliko godina u proslost i prozivajuci 'ustaske' klubove..

e nece to bas tako ici zalim stvar.. jadni ste i jedni i drugi.. zavist pregolema.. jos kad vidim pojedine komentare pravo me stid kakvih sve ljudi ima u Mostaru (il su pak zivili u Mostaru).. a da ne pisem sad o Bakinom preuzimanju Zrinjskog koji sam se nebuloza naslusao.. pathetic..
Velez je postojao zato sto je Zrinjskom bio zabranjen rad do 92.. umjetni klubovi, yah.. toliko o tome.. a ti komentari o predratnim stanjima, Velezu u yugi i sl.. halo covjece.. pa shvacas ti o cemu pricas.. da 'stara dobra vremena'.. heh.. drzis se statistike iz bivse drzave nakon sto ste istu tu drzavu proglasili nepozeljnom i opet se vracas na stanje kao da postoji.. heh, yah paradoxa pregolemog.. a zasto, zbog pitanja 'gdje je Velez danas..

' e pa, svi znamo gdje je, al ja cu ti reci gdje mu je mjesto.. u povijesti.. s ovakvim komentarima, svakako.. jedno je volit Velez, drugo je srati iz nemoci i frustracije..
'' ali sve igre naseg saveza i sta drugo reci....ma bitno je da VELEZ ZIVI VJECNO a lako cemo za ostalo...
vratit ce se sve u normalu nekad i opet ce taj svinjski nestat kao sto ga i prije nije bilo. ''
Ovo je cak preglupo da se komentira.. ustvari Snake je to najbolje rekao..
'' sto se tebe tice sta imam reci...Siroki....who the f**k is that??? ''
Krasno, jos mi i time dokazi koliko si aktualan o nekim 'multietnickim' BiH dogadjanjima il uopce imas respekta prema bilo kome.. premda smatram da je ovo ispod casti da tebi pojasnjavam uopce s obzirom da je provokacija, izvoli svejedno..
HKK Siroki, prvak Herceg-Bosne 97/98 te osvajac prvog doigravanja za prvaka i pobjednika kupa BiH te trostruki prvak BiH i trostruki prvak kupa BiH (zaredom).. davno prerastao okvire Sirokog Brijega, ponos Zapadne Hercegovine..
NK Siroki Brijeg, prvak Herceg-Bosne 93/94, 94/95, 95/96, 97/98 te prvak Premier Lige BiH 2003/2004..
Skripari.. from the cradle to the grave..
'' Dokaz da pare ne mogu sve kupit... Jos da ovako hoce proci Siroki i Zepce, bilo bi puno razloga da se BORDO pivo otvori!

''
E i da, UEFA Cup qualifiers, Siroki : Teuta 3:0.. zao mi je sto ovaj 'ustaski' klub ostavi razocaranim pojedine ljude ovdje veceras, al takav je zivot, sta se moze.. heh..
Autori citata ce se sami prepoznati..