Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 05. 08. 2025. 16:39

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 187 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2004. 11:33 

Nemam misljenja o njemu...niti me zanima plaho on kao nekadasnja karika oblasti koju prezirem...politika :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2004. 14:14 

mozda je tad rezim pretjerao sa golim otokom al jebiga bilo je reda...da je sad kakav otok da se ova banda posalje na preispitivanje..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2004. 14:16 

ne sjecam se Tita, pa necu ni pricati o njemu...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2004. 17:34 

Opeth.g wrote:
mozda je tad rezim pretjerao sa golim otokom al jebiga bilo je reda...da je sad kakav otok da se ova banda posalje na preispitivanje..

Goli Otok je bio ideja brace Montenigera, Tito za njega do poznih godina nije ni znao.

Ali, sve u svemu, svaka im cast, ko god ga izmisli. Sta je treablo, pustit da nam dorati dovedu bandu crvenu pa da nas jebu ko sto su jebali cjelu istocnu Evropu? Ne hvala, nije Jugosloven gino za bacusku, jer da jes, prije bi gino za Adolfa.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2004. 18:56 

ekvinoks wrote:

to isto ja porucila komentarom...zasto pricati o nekome koga se ne sjecam i koga znam samo iz prica :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2004. 19:03 

Kronikal_Dizaster wrote:
ekvinoks wrote:

to isto ja porucila komentarom...zasto pricati o nekome koga se ne sjecam i koga znam samo iz prica :?:

bravo mi... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2004. 19:23 

Pipsymbol wrote:
jedini covjek sa balkana koji je uspio svu bagru ovih prostora stavit pod istu zastavu i kontrolisat bez problema. kad je umro vidjeli smo svi sta se desilo, sva bagra (pogotovo ona iz zatvora) je dosla na vlast.

HAIL!

najvechi sin!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2004. 19:25 

ekvinoks wrote:
Kronikal_Dizaster wrote:
ekvinoks wrote:

Ko vi? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2004. 17:17 

Kronikal_Dizaster wrote:
Nemam misljenja o njemu...niti me zanima plaho on kao nekadasnja karika oblasti koju prezirem...politika :twisted:

e ovakve autistične kvazi-hipi ljigavce fakat ne podnosim :evil: :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2004. 00:14 

Ravager wrote:
Kronikal_Dizaster wrote:

e ovakve autistične kvazi-hipi ljigavce fakat ne podnosim :evil: :evil:

Mislim da se ne razumijemo i onda je bolje da na ovom stanemo...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2004. 00:56 

Ja sam za Titu. Pa vi mašite ušima :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2004. 03:31 

Kako vec reko... Partizanski Bandit...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2004. 17:16 

Lena_Rose wrote:
Ja sam za Titu. Pa vi mašite ušima :P
Takodjer, ali po pricama jer ga se naravno ne sjecam... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 11. 2004. 13:29 

Mislim sve najgore o njemu, tako sam odgojen i naučen! Moji preci su bili pravi i iskreni komunisti(progonjeni zbog svojevremene neizmjerne ljubavi prema Sovjetskom Savezu), kasnije nam je Broz uništio snove, zabranjivao ići u Crkvu. KO TE JEBE TITO BROZU! :x Ko jebe i tvoju UDBU usranu i KOS!
Živeo Staljin i svetska revolucija! Živeo Informbiro i veliki SSSR !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 11. 2004. 15:32 

ma tito je bio TITO :) :) :) :)
uvijek sam bio za vodje, za diktatore, posebno na balkanu, jer se ova gamad ne moze drugacije u tor utjerat nego batinama...
jebes demokratiju...tiranija je jebena, vise negativna,al kad gledas neke odnose medju ljudima, njihovo ponasanje i tome slicno - onda je tiranija ZAKON...
treba nam neko poput TITE

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 11. 2004. 16:43 

Pop wrote:
Mislim sve najgore o njemu, tako sam odgojen i naučen! Moji preci su bili pravi i iskreni komunisti(progonjeni zbog svojevremene neizmjerne ljubavi prema Sovjetskom Savezu), kasnije nam je Broz uništio snove, zabranjivao ići u Crkvu. KO TE JEBE TITO BROZU! :x Ko jebe i tvoju UDBU usranu i KOS!

Prijatelju, da te ja pitam, da li znas da je Josif Visarionovič Džugašvili bio Jevrej iz Gruzije, koji je iz dna duše mrzio sve što je rusko?
Da li znaš da je taj isti čovjek koga uzdižeš poslao najviše Rusa u Gulag u istoriji postojanja tog logora?
I na kraju, da li znaš da je patio od neke vrste šizofrenije, pa je svakoga ko je bio intelektualno iznad njega vješao ili strijeljao!?
Reci mi jednu stvar od navedenih koju je Tito radio!
Jesi li imao da jedeš? Jesi li mogao otići na more bez pasoša? Jesi li mogao otići u bilo koju zemlju Evrope bez vize?
Ne kažem ja da je sve sijalo, puno nevinih je otišlo na Goli, ali isto tako nisi mogao zbosti nikoga nožem nasred ulice, niti je bilo ovoliko idiota, morona, lopova, stoke i papaka po ulicama gradova, nego su se zabijali po zabitima i čekali svoju priliku i dočekali je tek kad je On umro.

I što se tiče Rusije, ja imam ruske krvi i zajebi me priče o moćnom SSSR - u. To je najdiktatorskija država svog doba. Čelična zavjesa.

Samo vas posmatram pioniri moji...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 11. 2004. 20:10 

tito je fakat bio velicina, sudeci po njegovim djelima. sto se tice one mlade zagrebcanke, sto nije probala otic tudjmanu sa kokardom i cetri 'c' na majici pa da vidi kako bi bili tolerantni. ili cak sad i sanaderu.
no tito ima jednu veliku manu. mrtav je. hajmo ga pustit da bude mrtav?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 11. 2004. 20:18 
Moderator

Kronikal_Dizaster wrote:
ekvinoks wrote:
Kronikal_Dizaster wrote:
ekvinoks wrote:

Ko vi? :D

mislio je bravo MENI,kontash?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2004. 02:59 

eugene_axe wrote:
tito je fakat bio velicina, sudeci po njegovim djelima. sto se tice one mlade zagrebcanke, sto nije probala otic tudjmanu sa kokardom i cetri 'c' na majici pa da vidi kako bi bili tolerantni. ili cak sad i sanaderu.
no tito ima jednu veliku manu. mrtav je. hajmo ga pustit da bude mrtav?

Ta mana koju navodis je njegova najveca, slazem se. Ali je i zbog poslijedica koje i dan danas trpimo, neoprostiva. I do tad, dok se iz groba ne digne da rjesi sve nase belaje, jebacemo mu mater, i njemu, i Adiju, sto nas sve izda i pohrli prema Rusiji, i propade.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2004. 03:01 

Zephyr wrote:
Pop wrote:

Prijatelju, da te ja pitam, da li znas da je Josif Visarionovič Džugašvili bio Jevrej iz Gruzije, koji je iz dna duše mrzio sve što je rusko?
Da li znaš da je taj isti čovjek koga uzdižeš poslao najviše Rusa u Gulag u istoriji postojanja tog logora?
I na kraju, da li znaš da je patio od neke vrste šizofrenije, pa je svakoga ko je bio intelektualno iznad njega vješao ili strijeljao!?
Reci mi jednu stvar od navedenih koju je Tito radio!
Jesi li imao da jedeš? Jesi li mogao otići na more bez pasoša? Jesi li mogao otići u bilo koju zemlju Evrope bez vize?
Ne kažem ja da je sve sijalo, puno nevinih je otišlo na Goli, ali isto tako nisi mogao zbosti nikoga nožem nasred ulice, niti je bilo ovoliko idiota, morona, lopova, stoke i papaka po ulicama gradova, nego su se zabijali po zabitima i čekali svoju priliku i dočekali je tek kad je On umro.

I što se tiče Rusije, ja imam ruske krvi i zajebi me priče o moćnom SSSR - u. To je najdiktatorskija država svog doba. Čelična zavjesa.

Samo vas posmatram pioniri moji...

Sve je sijalo jarane. Boli me kurac za crvenu bagru, ko god velica Dzugashvilija i njemu slicne zasluzuje da krepa od sizifovog posla. I danas ih treba na goli otok slat. I one glupane sa majcama "tri tenora", sve na goli otok, odmah.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 187 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]