Pop wrote:
Mislim sve najgore o njemu, tako sam odgojen i nauÄen! Moji preci su bili pravi i iskreni komunisti(progonjeni zbog svojevremene neizmjerne ljubavi prema Sovjetskom Savezu), kasnije nam je Broz uniÅ¡tio snove, zabranjivao ići u Crkvu. KO TE JEBE TITO BROZU!

Ko jebe i tvoju UDBU usranu i KOS!
Živeo Staljin i svetska revolucija! Živeo Informbiro i veliki SSSR !
Prijatelju, da te ja pitam, da li znas da je Josif VisarionoviÄ DžugaÅ¡vili bio Jevrej iz Gruzije, koji je iz dna duÅ¡e mrzio sve Å¡to je rusko?
Da li znaÅ¡ da je taj isti Äovjek koga uzdižeÅ¡ poslao najviÅ¡e Rusa u Gulag u istoriji postojanja tog logora?
I na kraju, da li znaš da je patio od neke vrste šizofrenije, pa je svakoga ko je bio intelektualno iznad njega vješao ili strijeljao!?
Reci mi jednu stvar od navedenih koju je Tito radio!
Jesi li imao da jedeš? Jesi li mogao otići na more bez pasoša? Jesi li mogao otići u bilo koju zemlju Evrope bez vize?
Ne kažem ja da je sve sijalo, puno nevinih je otiÅ¡lo na Goli, ali isto tako nisi mogao zbosti nikoga nožem nasred ulice, niti je bilo ovoliko idiota, morona, lopova, stoke i papaka po ulicama gradova, nego su se zabijali po zabitima i Äekali svoju priliku i doÄekali je tek kad je On umro.
I Å¡to se tiÄe Rusije, ja imam ruske krvi i zajebi me priÄe o moćnom SSSR - u. To je najdiktatorskija država svog doba. ÄŒeliÄna zavjesa.
Samo vas posmatram pioniri moji...