Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 06. 08. 2025. 14:08

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 5011 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 251  Next
Author Message
 Post subject: Re: Lijep dan/lijepa noc pt. II
PostPosted: 03. 07. 2008. 19:15 

meni je malo dosadno! konačno. lijep dan :D

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2008. 19:20 

Uh, moram skupit snage za još jednu lekciju i odo' mahat ušima :mrgreen:
Sutra ispit - aBd zadnji Image
Ajjj, jes' mi mrsko... Evo i kiše. Ide mi se na neko sunčano i veselo mjesto s puuuno muzike, gitara i plesa Image Eeeee...

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2008. 19:36 

Agoniji nikad kraja...

Cekam meku zimu Sarajevsku ko ozeblo sunce...da se popnem na Trebevic i zasjednem sa flasom pod kakvu bjelu jelku, nebil najzad bio u elementu...

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2008. 20:04 

Hahaha, stihoklepac, cim ti ledja krenu niz Trebevic kukaces sto dodjoh...

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2008. 20:18 

morebit, al et, pokusavam da na taj stadij ne mislim previse...

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2008. 20:32 

Jest ovo grozna sedmica u pm. Taman kad mislis sve je ok, onda se bas sranje desi. Bilo matursko vece, pa se onda vratila sa festivala, samo mislim vrijeme je da se malkice opustis. Ali kurac, puknem glavom od betonski plafon,majko mila :evil, sve mi se mantalo, a ja kucka nisam skontala sta mi je.Otisla u bolnicu u pola dvanes,kad tamo doktor mi veli da sam imala mali potres mozga :shock:, pas mater. Joj , kako me tintara boli :evil:

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2008. 20:37 

@Libija: 'Ajd, pripazice te raja, onako fino, k'o biva specijalno, bar mjesec dana, a imace se i sta trunit, k'o biva novo ;-) Tacno, čar je u postavljanju kratkorocnih nekih tamo trenutaka za sitna zadovoljstva, lakse prodje to do, a nakon toga nesto dalje. I ja serem bespotrebno...

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2008. 20:43 

~°~ wrote:
I ja serem bespotrebno...

mogli ste zamjenit nikove :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2008. 21:04 

~°~ wrote:
@Libija: 'Ajd, pripazice te raja, onako fino, k'o biva specijalno, bar mjesec dana, a imace se i sta trunit, k'o biva novo ;-) Tacno, čar je u postavljanju kratkorocnih nekih tamo trenutaka za sitna zadovoljstva, lakse prodje to do, a nakon toga nesto dalje. I ja serem bespotrebno...

Znam, bicu svima ekstra interesantan jedno 30 dana. Onda cemo se pocet svadjat. Onda ce me svi redom ladno odjebat jer sam crnjak. Onda cu nac neke sesnestogodisnje besposlicare s kojim cu da se bas adolescentski lesim po zelenim povrsinama jer je moja raja postala ozbiljna a i dokurcit cu im sa svojim egzistencijalno-apsurdistickim sjebovima :mrgreen:

I onda ce starci da se vrnu, a ja cu da se objesim.

Kako sam ja to sve melodramaticno isplaniro, stob reko Vanja, Antigona je malo djete za tu tragediju.

Al et, bas nesto danas kontam, cekajuci platu, s koliko cu finansija morati da prozivim slijedece dvije sedmice...sa pedeset il sedamdeset i pet dolara...kad ne lezi vraze, tacno trista! Vratili mi jebeno Socijalno i Medicare. Jebem li im majku. Samo da sad sve ne spicim za noc, bice dobro...

Joj kako ce da bude jeben dan drzavnosti u petak...joj!

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2008. 21:07 

Lena_Rose wrote:
de Saussure wrote:
zvala me sa sobom al ja ne smem pred njom da se skinem :cry: :cry:
argh : (((((

:shock: :shock: :?
Don't get it...

Bathory Aria wrote:
Garant ima tetovažu il' mama misli da dijete ne jede dovoljno :mrgreen:
Ne zamjerite, danas sam luuuda :mrgreen:

rekla ti djevojka :oops:
tri komada za koje starci ne znaju :mrgreen: :mrgreen:

Ryker wrote:
Dan je ovdje KURAC. Pasja jebena vrucina. Aj dobro, bijah u Zagrebu prije dva dana nije nista bolje, a Saussure? :mrgreen:

Idem se okupat. Ako bude srece mozda dobijem srcani udar na putu.

jep. al ja ne izlazim iz stana do 9-10 uveče :mrgreen:

jedna dobra vijest danas...žele iskoristit moju fotku za cover albuma uiiiiiiuiiiuiuiiuuiuiiii

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2008. 21:08 

@~°~:(kako ovo šega izgleda ovako :) ) Jesu ti objasnili za smajliće?

Smajlić nekad vrijedi 1000 riječi. :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2008. 21:08 

smoru odblokiraj me na gmailu

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2008. 21:23 

stari serator wrote:
~°~ wrote:

Znam, bicu svima ekstra interesantan jedno 30 dana. Onda cemo se pocet svadjat. Onda ce me svi redom ladno odjebat jer sam crnjak. Onda cu nac neke sesnestogodisnje besposlicare s kojim cu da se bas adolescentski lesim po zelenim povrsinama jer je moja raja postala ozbiljna a i dokurcit cu im sa svojim egzistencijalno-apsurdistickim sjebovima :mrgreen:

I onda ce starci da se vrnu, a ja cu da se objesim.

Kako sam ja to sve melodramaticno isplaniro, stob reko Vanja, Antigona je malo djete za tu tragediju.

Al et, bas nesto danas kontam, cekajuci platu, s koliko cu finansija morati da prozivim slijedece dvije sedmice...sa pedeset il sedamdeset i pet dolara...kad ne lezi vraze, tacno trista! Vratili mi jebeno Socijalno i Medicare. Jebem li im majku. Samo da sad sve ne spicim za noc, bice dobro...

Joj kako ce da bude jeben dan drzavnosti u petak...joj!

Hahaha, Vanjna je zlata vrijedna, hahaha, ismijah se... Al' mene uvijek pogodi u sridu ona druga njegova (jel' bas njegova, nebitno) - kad nemas kome, a ti dodji sebi :mrgreen: K'o semafor na crvenom, ponekad, kad se zadam odje, hahaha

Pa, cekaj, svadje su (ne svadje, rasprave) bas odlicne, jebi ih, meni pasu, nekako najvise naucim o bilo cemu, a pase mi nakaradnom temperamentu. Dalje, crnjaka zescih od tebe, bar po mom kontu, na pasja preskakala, al' valjda i crnjak bjezi od crnjaka, 'oce to, valjda imas pravo... No, bilo kako bilo, kontam da ces ti tu svoju raju malo ozivit, mislim, ne znam detaljno, al' nesto tako kontam. Sto se egzistencijalno-apsurdistickih spika tice, bar tu imas dobrih pacijenata za ukrstit koplja jeb'o ga ti... Za starce necu ni jednu da pisnem, ako znam bit igdje empaticna i suosjecajna, e, onda je to tu, fakat... I, da, skontah neko vece, fakat, da zene imaju bolju moc zaboravljanja, cak i kad je novac u pitanju u smislu kad ga namjerno, k'o biva, zagube. Nadjoh tako cijelih 500 kermi iznebuha, ima odokativno dvije godine stoje. Jes' da sam ih zastekala ubijena k'o majka sa jasnim ciljem da sta kupim dragim mi ljudima za rodjendane u nadolazecoj godini. Jao srece, jao radosti...

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2008. 21:25 

Bathory Aria wrote:
@~°~:(kako ovo šega izgleda ovako :) ) Jesu ti objasnili za smajliće?

Smajlić nekad vrijedi 1000 riječi. :mrgreen:

Nemoj mi samo reci da sam toliko glupava, pa nisam skontala da trebam puc' quote posta i ukrast smajlic :mrgreen: Ako je tako, samokaznjavanje u momentu - E, nes' nijedan pizda ti materina :evil:

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2008. 21:28 

~°~ wrote:

Pa, cekaj, svadje su (ne svadje, rasprave) bas odlicne, jebi ih, meni pasu, nekako najvise naucim o bilo cemu, a pase mi nakaradnom temperamentu.

al ja recimo više cijenim ljude s kojima se mogu kvalitetno ispičkarat i onda poslije normalno pričat. ko što je recimo naša praksa tu na forumu. :mrgreen: još da uživo isprobamo ;-)

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2008. 21:33 

Uh, ja to radim mnogo komplikovanije (i gluplje :mrgreen: ), a k'o htjela pomoći Image Jbga, ja i tehnika (pa čak i ove kompjuterske zafrkancije i zavrzlame) smo uglavnom posvađani. :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2008. 21:38 

Uvijek spremna, han, uvijek za :mrgreen: Jos uz kakav viski il' nesto, k'o neku vecer sa ovom jednom jaranicom. Dobro, ona je BEZROGA, rakcina tipicni, pa nemeres bas u sridu odmah, al' dobra bijese, iznenadi me, trpila je dobro, postojano, hahaha A, bogme, i zabila koji kontranapad, ostro, ostrije.... Hahaha, ne pricaj mi za pickaranje, prilazi mi jedan momak, poznanik, da me ubijes sad nemam pojma o kome je rijec, prije jedno sest mjeseci nakon neke seanse o vehabijama sa nekim likom kojeg tu vece upoznah ('oce to mene) i pita me: Pa, sto nisi zvala da te branim!!! Lik sav zabrinut (bilo je neizostavnog mlataranja rukama, k'o biva gurkanja tokom objasnjavanja itd. ... a meni trebalo dobrih 30 sec. da uopste skontam zasto me to pita. Sljedeci put s tim rasprava tipom - ruka ruci, osmjeh na lice, joya medj zube i neka, odjednom, intimnija spika. 'Oce to...

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2008. 21:39 

Znaci, predvidljivo glupa :cry: E, sada mi je ban na smajlije, bar do sutra... :mrgree... ovaj, e neces!!!

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2008. 21:55 

de Saussure wrote:
~°~ wrote:

Pa, cekaj, svadje su (ne svadje, rasprave) bas odlicne, jebi ih, meni pasu, nekako najvise naucim o bilo cemu, a pase mi nakaradnom temperamentu.

al ja recimo više cijenim ljude s kojima se mogu kvalitetno ispičkarat i onda poslije normalno pričat. ko što je recimo naša praksa tu na forumu. :mrgreen: još da uživo isprobamo ;-)

Uvjek sam znao da si psihomazohista...zato me toliko gotivis :P

Ako si mislila na mene i googletalk...ja to vise ne koristim :evil:

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2008. 21:58 

stari serator wrote:
de Saussure wrote:
~°~ wrote:

Uvjek sam znao da si psihomazohista...zato me toliko gotivis :P

Ako si mislila na mene i googletalk...ja to vise ne koristim :evil:

koe reko da te gotivim :razz: :razz:

e jeboteirud. a koi kujac koristiš. :x

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 5011 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 251  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]