Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 22. 06. 2025. 13:31

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 103 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: Punk nije mrtav samo punkeri tako smrde
PostPosted: 16. 02. 2009. 23:16 
Moderator

Quote:
E sharane prvo da kazem da ne zelim ni sa kim da se svadjam ili prepirem , ali vjeruj mi tvojih sranja i pametovanja je vlekoj vecini ljudi vise preko kurca.

Svako ima pravo da kaže za ili protiv. Većina ljudi kojoj je preko kurca mogu komotno da me izignorišu.

Quote:
Kao drugo ja sam lichno bio prisutan i cuo svojim usima kad je taj tvoj Ensar izjavio da je on unio dvije kese svnijega , da je vidio i ZNA KO JE GADJAO ali nece namijerno da kaze ko je...

Prije nego što me kvotaš, pročitaj šta sam napisao, pa se javi. Posebno obrati pažnju na dio teksta kojeg si kvotao i ono moje ''ne negiram da su unijeli snijeg...''

EDIT: kasnije sam napisao da nisam negirao, u sljedećem postu, izvinjavam se. Da ne tražiš, evo ti copy-paste:

Brate, ne pada mi na pamet da se prepirem. MENI JE FAKAT JEDINO DRAGO što je čovjeku sa gitarom sve u redu, a kako sam ja napadnut kad sam rekao da mi prijatelji nisu gađali na binu (I NE, NISAM NEGIRAO da su bacali u raju grudve), fakat sam kontao: OK, ako liku bude nešto sa gitarom, sačekat ću honorar i dati mu nešto para za popravak.

Quote:
Kao trece ja sam bio na Napalm Death u i kao vecina normalnih ljudi otisao da slusam muziku i na kraju krajeva podrzim jedan veliki dogadjaj koji se odvija u nasem gradu ( a svi znam da je takvih veoma malo , pa nam je i ovo veliko).. i kada je ona svinja veganska pjevala nazi punks fuck of jednostavno sam napusio salu da se mogu dobro ispovracat a i ostavio sam prostora malim nafuranim pankerima da se sutaju i "uzivaju".

Hahahhaahahahahahahahahahaha, evo da umrem od smijeha. Sačekaj malo...ne podržavaš ideje Napalm Deatha, Barney Greenway je svinja veganska i platiš im cvaju? I slušaš muziku? Ja povraćam od plitkosti koja izvire iz ove rečenice. Pa jarane to što si ti uradio bi bilo ravno da sam otišao ja na koncert Cripple Bastardsa. Čisto ravno tome. Ti si neki metalac, jel tako? Mora da jeste. Eto vam metalci primjera! Čovjek koji izlazi da povraća kad veganska svinja pjeva o jebanju matere fašistima...jebote, zar je toliko puno prošlo od vremena kad su metalci bili simbol otvorenosti i normalne subkulture? UŽAS.

Quote:
I kao cetvrto ,posto ste vec pomenuli slayka ,iako ne znam kakve on veze ima sa cijelom pricom,, moram reci da je lik ispao najveci furac ikada samom cinjenicom da se kleo u thrash i govorio da bez obzira na sve nikada nece osisati kosu jer je on ,za razliku od svih koji su se do tada osisali, prvi metalac.. no kada se poceo druziti sa punkerima poceo je u potpunosti "furati" taj neki pank stil(dakle kosa ,odjeca,ponasanje itd) .. tako da mu od nadimka slayko sada nije ostalo ni ono S.
toliko

Zašto je Slayko ošišao kosu?

Koji su mu najbolji Slayerovi albumi?

Ko su Slaykovi prijatelji sa krestama?

Kako je proteklo prelaženje sa metala na punk?

Ko smatra Slayku furačem?

NAJNOVIJE SPECIJALNO IZDANJE EXPRESSA: SLAYKO I PUT DO PANKA!!!

Bljuf, riga mi se od ove gluposti.

Sodome, izvini što se javih opet. Fakat se izvinjavam. A svima vama kojima je pun kurac mene - hej, samo recite, izbrisat ću vam account u roku 10 minuta :)

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 23:22 

Grind Is Protest wrote:
Quote:
A svima vama kojima je pun kurac mene - hej, samo recite, izbrisat ću vam account u roku 10 minuta :)

ahahhah ovo najjace ahhahah ahah ha MUAHAHAHHAHA ja bi bio quiet nakon ovoga hahahahha

JERRY JERRY JERRY JERRY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Last edited by Fakin on 16. 02. 2009. 23:25, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 23:23 

ovako ensar je smrad to smo se svi slozili
drugo svadja izmedju sarana i sodoma je glupa ono ljudi to je nepotrebno
trece slayko je veci metalac i bolji covjek od sviju vas zajedno covjek se jednostanvno prestao osjecati dijelom metal raje koja kao sto saran sam kaze je vecina puna laznih jarana koji pljuju jedne druge i bla bla bla....ko da je bitno sta on sve slusa...

ps sharane mozes li mi promjeniti nick plisss :) u Father Of The Japanese Emperor

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 23:32 
Moderator

Pokušao, but your nick is too long :)

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 23:33 

Grind Is Protest wrote:
Pokušao, but your nick is too long :)

aj probaj samo u Fila :) ako ti nije frka :)

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 23:35 
Moderator

Pu, neće nešto...ajde javi se Ihtiju, da ja ne čačkam, evo ga online... :)

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 00:21 

Metalci, metalci, nabijem vam majci. ( cini mi se da je ovo neki panker govorio )
Admir - onaj bassista..

Ma to je potpis Anele, jebo ga ti haha

Last edited by the_wickerman on 17. 02. 2009. 00:30, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 00:23 

the_wickerman wrote:
Metalci, metalci, nabijem vam majci. ( cini mi se da je ovo neki panker govorio )
Admir - onaj bassista..

ako mislis na basistu Soula fulio si brale i to plaho;)

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 00:27 

eo da se i amidza chomy (sa y ..ne onaj sa pacenickog plakata) javi na ovaj topik...

da krenem sa napalm deathom - nisam bio na koncertu... zasto? - iz jednostavnog razloga sto ne volim taj bend, cavju nedam (a ni imo je nisam) a to sto je barni vegan, onaj jedan derpas pa pjeva o fasistima - nije moja stvar - ljudi su tu da se vole, mrze, ignorisu...svejedno...jebes mu mater

move on to slayko...na stranu moje i njegove interne zajebancije koje su visile u zraku do svirke (bile vezane za to da je on prodo tres metal radi skinjara koje VICU OOOJ sa uzvicnikom) lik je ok...imamo 'pakt o ne napadanju' ko njemacka i rusija svojevremeno...lik je rega, raju mu ne znam...necu da znam, svejedno....

dalje...tema bila o grudvama....filipu je gitara OK...svakom muzicaru koji udara po instrumentu taj inst. nesto znaci, znam kako ide kod gitarista, basista, bubnjara...etc...jebes mu mater i cobanu znaci frula

i kao slag na kraju SODOME - SERES...samo sam ceko jos da napises - sarane hajmo se ja i ti popjevat

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 00:32 

Svako ko pjeva protiv fasista je peder? (Prvo, sta ima lose u tome ako je homoseksualac?)
Drugo, koliko ima nacista na ovom forumu pa im smetaju pjesme protiv fasizma?

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 00:44 
Moderator

sjoo eo ga price o nacizmu...de zajebite to...ja sam otisao na napalm iako me svi znaju kao desnicara cisto radi muzike jer volim bend i raje i jebe mi se za Nazi punks fuck off, svakom njegovo, nisam se osjecao ni prozvanim ni uvrijedjenim.
dalje sharane, da se ti i ja razumijemo:
ja sam rekao da ne generalizujem, meni je drago kad je sto vise raje na svirci, pankera, metalaca, sminkera svejedno. Svako dozivljava muziku na svoj nacin...rijetko ulijecem u sutke, vise volim "zaobadavati", moja stvar kome se ne svidja, boli me kurac. To sto su ti bacali je cista nezrelost i obicni seljakluk, i dokaz da su jebeni retardi pa bio panker metalac ili koji kurac svejedno, tu nema rasprave....ti imas svoj stav, svoje furke, neki imaju drugacije..ti reci svoje misljenje normalno, al nemoj srati i pokusavati "degradirati" metalce...ubuduce brate mili stavi kad su ti svirke, zabranjen ulaz onim koji se nece sutati i cao...
ono, necemo bezveze konflikt stvarati, svaka ti cast sto kazes misljenje...al nemoj SRATI po drugim ljudima.
a za slayka kosu i thrash necu komentirati..njegova stvar boli me kurac, i ne znam sta ste za to zapeli...znam svoje i tako ce ostati...

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 00:49 

Grind Is Protest wrote:
Quote:

hej, samo recite, izbrisat ću vam account u roku 10 minuta :)

Ovo je pateticno... ako zelis slobodno i ako mislis das s tim nes postic..
Nemam jarane nis protiv tebe licno, jednostavno sam ti "odgovorio" na ono sto si ti napisao prije..
To za slayka je glupo sto sam uopste i pisao, al jbg ti si i njega pominjao.. nebitno..
Eh sto se tice koncerta... kao prvo nisam rekao da ne volim Napalm a u ostalom nije napalm jedini bend koji je svirao tu vece..tako da cvaju nisam bacio... Kao drugo rekao sam da sam "povracao" na jednu pjesmu(koja i nije njihova neg obrada,ak sam u pravu) i na svu eufotiju koja se medju "anti fa" rajom podigla zbog nje. kao trece zaboli mene kurac za nazi punk i nisam zelio da kazem da su (svi) metalci nacisti nego sam zelio da ti ukazem na to ko je u stvari tu noc bio dvolican ..posto si i to ti spominjao..

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 00:53 

joj ado...pa zar i ti...a suffo slusas, pa jarane gitarista ko cumur, a bubnjar ne moze vise bit crn:D

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 01:00 
Moderator

punish3r wrote:
Grind Is Protest wrote:
Quote:

hej, samo recite, izbrisat ću vam account u roku 10 minuta :)

Ovo je pateticno... ako zelis slobodno i ako mislis das s tim nes postic..

Ne, to nije patetično, nego iskreno, dečko. Ja sam ovdje 5 godina i ostajem ovdje. Stvar je u tome ako ja nekom smetam, nek se taj neko izmakne. Ni ja ne uđem u kafanu i ne idem prema šanku i ne drkam kompjuter da mijenjam muziku. Ako mi odgovara - odgovara, ako ne - ja izlazim iz kafane.

A ako ti nemaš protiv mene ništa lično, aj mi imenuj one kojima je pun kurac mene - kažeš većina? Samo reci da ih više ni ne pozdravim ni ne pogledam, pomozi jaranima :)

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 01:12 

[/quote]

Ne, to nije patetično, nego iskreno, dečko. Ja sam ovdje 5 godina i ostajem ovdje. Stvar je u tome ako ja nekom smetam, nek se taj neko izmakne. Ni ja ne uđem u kafanu i ne idem prema šanku i ne drkam kompjuter da mijenjam muziku. Ako mi odgovara - odgovara, ako ne - ja izlazim iz kafane.

A ako ti nemaš protiv mene ništa lično, aj mi imenuj one kojima je pun kurac mene - kažeš većina? Samo reci da ih više ni ne pozdravim ni ne pogledam, pomozi jaranima :)[/quote]
Jarane nisi me skonto fkt sta sam napisao.. pogledaj jos jednom... fino sam naglasio sranja i pametovanja.. (mozda je bilo malo grubo al eto).. pod tim sam prije svega mislio na one izjave na svirci, koje su najblaze receno bile protiv metalaca.. jos sam sad ovo procito i jednostavno se iznervirao... Dakle asolutno nisam mislio na to sta ti pricas na ovoj forum niti to znam... I prije nego mene napadnes ili obrises zbog toga sto nemamo isto misljenje mogo si pogledat kak se ova tema zove...

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 01:15 

[quote="punish3r"][quote="Grind Is Protest"][quote]
To za slayka je glupo sto sam uopste i pisao, al jbg ti si i njega pominjao.. nebitno..

nea veze djula ne zamjeram ja, onaj ganga ( hare krishna lik ) se mota stalno oko moje skole, nekako sam postao pun pozitivne energije tako da fkt nista vise nikome ne zamjeram ...

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 01:17 

Cuo sam da ni ganga ne voli metalce
hahaha

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 01:18 

the_wickerman wrote:
Cuo sam da ni ganga ne voli metalce
hahaha

ahhaahahah pa normalno da ne voli... znas one njegove hitove

" ganga ona, ganga ja "

" ganga ganga ganga to ne valja... "

:twisted:

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 02:12 
Moderator

e a sve nekadasnji "metalci"...pa jel ovo dvolicno ili nije....
a sto je onaj gore pomenuo "metalci, nabijem vam majci"...to je dokaz sloge ovdje, i ko ima kakav kompleks ;-)

SIK wrote:
joj ado...pa zar i ti...a suffo slusas, pa jarane gitarista ko cumur, a bubnjar ne moze vise bit crn:D

ma sale brate, nisam nikakav ekstrem, niti rasista, al imam svoja neka uvjerenja o kojima mi se ne da razglabati :)

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 03:08 

Bola jednostavno pravite sve koncerte u Hercegovini, nece vas nitko gadjati grudvama niti ista, a i moooguce da je manje metalaca kompleksasa i svi happy.. :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 103 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]