Quote:
E sharane prvo da kazem da ne zelim ni sa kim da se svadjam ili prepirem , ali vjeruj mi tvojih sranja i pametovanja je vlekoj vecini ljudi vise preko kurca.
Svako ima pravo da kaže za ili protiv. Većina ljudi kojoj je preko kurca mogu komotno da me izignorišu.
Quote:
Kao drugo ja sam lichno bio prisutan i cuo svojim usima kad je taj tvoj Ensar izjavio da je on unio dvije kese svnijega , da je vidio i ZNA KO JE GADJAO ali nece namijerno da kaze ko je...
Prije nego Å¡to me kvotaÅ¡, proÄitaj Å¡ta sam napisao, pa se javi. Posebno obrati pažnju na dio teksta kojeg si kvotao i ono moje ''ne negiram da su unijeli snijeg...''
EDIT: kasnije sam napisao da nisam negirao, u sljedećem postu, izvinjavam se. Da ne tražiš, evo ti copy-paste:
Brate, ne pada mi na pamet da se prepirem. MENI JE FAKAT JEDINO DRAGO Å¡to je Äovjeku sa gitarom sve u redu, a kako sam ja napadnut kad sam rekao da mi prijatelji nisu gaÄ‘ali na binu (I NE, NISAM NEGIRAO da su bacali u raju grudve), fakat sam kontao: OK, ako liku bude neÅ¡to sa gitarom, saÄekat ću honorar i dati mu neÅ¡to para za popravak.Quote:
Kao trece ja sam bio na Napalm Death u i kao vecina normalnih ljudi otisao da slusam muziku i na kraju krajeva podrzim jedan veliki dogadjaj koji se odvija u nasem gradu ( a svi znam da je takvih veoma malo , pa nam je i ovo veliko).. i kada je ona svinja veganska pjevala nazi punks fuck of jednostavno sam napusio salu da se mogu dobro ispovracat a i ostavio sam prostora malim nafuranim pankerima da se sutaju i "uzivaju".
Hahahhaahahahahahahahahahaha, evo da umrem od smijeha. SaÄekaj malo...ne podržavaÅ¡ ideje Napalm Deatha, Barney Greenway je svinja veganska i platiÅ¡ im cvaju? I sluÅ¡aÅ¡ muziku? Ja povraćam od plitkosti koja izvire iz ove reÄenice. Pa jarane to Å¡to si ti uradio bi bilo ravno da sam otiÅ¡ao ja na koncert Cripple Bastardsa. ÄŒisto ravno tome. Ti si neki metalac, jel tako? Mora da jeste. Eto vam metalci primjera! ÄŒovjek koji izlazi da povraća kad veganska svinja pjeva o jebanju matere faÅ¡istima...jebote, zar je toliko puno proÅ¡lo od vremena kad su metalci bili simbol otvorenosti i normalne subkulture? UŽAS.
Quote:
I kao cetvrto ,posto ste vec pomenuli slayka ,iako ne znam kakve on veze ima sa cijelom pricom,, moram reci da je lik ispao najveci furac ikada samom cinjenicom da se kleo u thrash i govorio da bez obzira na sve nikada nece osisati kosu jer je on ,za razliku od svih koji su se do tada osisali, prvi metalac.. no kada se poceo druziti sa punkerima poceo je u potpunosti "furati" taj neki pank stil(dakle kosa ,odjeca,ponasanje itd) .. tako da mu od nadimka slayko sada nije ostalo ni ono S.
toliko
Zašto je Slayko ošišao kosu?
Koji su mu najbolji Slayerovi albumi?
Ko su Slaykovi prijatelji sa krestama?
Kako je proteklo prelaženje sa metala na punk?
Ko smatra Slayku furaÄem?
NAJNOVIJE SPECIJALNO IZDANJE EXPRESSA: SLAYKO I PUT DO PANKA!!!
Bljuf, riga mi se od ove gluposti.
Sodome, izvini što se javih opet. Fakat se izvinjavam. A svima vama kojima je pun kurac mene - hej, samo recite, izbrisat ću vam account u roku 10 minuta