Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 06. 2025. 06:48

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Grb Slavije
PostPosted: 21. 12. 2009. 01:13 

Andrej, nemoj da dijeliš ljude po tome odakle su. To ti je veći primitivizam od bilo kakve nepismenosti. ;-)

Profile  

PostPosted: 21. 12. 2009. 01:41 
Moderator

Dijelim jer sam primitivan i diskriminator 8)

Profile  

PostPosted: 21. 12. 2009. 01:54 

Nameless wrote:
Dijelim jer sam primitivan i diskriminator 8)

to je kolosalna glupost, nimalo pohvalno za tebe

Profile  

PostPosted: 21. 12. 2009. 02:01 

Sale Obson wrote:
shaban wrote:
al opet, Zvezda je bas onaj cetnicki klub, kako je prije bilo ne znam, sad znam da imaju neku pjesmu kao:
"druze tito tebe srbi lazu, oni vole djenerala drazu"...mozda su vazda takvi bili, samo tada nisu smjeli to da pjevaju...

jes..i refik shabanadzovic i robert prosinecki i piksi su cetnici.u stvari oni su osnovali ravnogorski pokret i svijet je nastao kad si nastao ti i tebi slicni shabani koji se muche da zavrse osnovnu skolu sa dvicom.
takvi isti i pjevaju fasisticke pjesme i u srbiji i kod nas,i najveca ambicija im je da se nabildaju i da budu najjaci u kraju.
a da steknu neko znanje,eventualno nauce da koriste internet..koga boli qrac za to.ti imas šal fanatikosa,a ovaj ima šal sa vjerom u boga i isti ste glupani i kako mi je samo zao sto moram da vas gledam svaki dan na ulici majmuncine ne pismene.
da si bogdom na poklon umjesto mobitela dobio kakvu knjigu o jugoslovenskom fudbalu pa da si procitao sta korisno..ovako si buzdovančina isto ona ko i taj maloumnik u beogradu i zagrebu.

"Zvezda je bas onaj cetnicki klub, kako je prije bilo ne znam,"
"mozda su vazda takvi bili"
znaci potpuno si pogrijesio u toj procjeni o meni...totalno, nijedne tacne nemas, al nebitno...
gdje sam ja napiso (jeste, nepismen sam) da je sabandzovic cetnik. Ja ako sam dobro skonto, ovdje je rijec o onome sto je na tribinama...
i ja sam ista "majmuncina" sto mrzim onog ko pjeva pjesme drazi i onaj ko je mozda mom jaranu pobio pola familije? Trebamo da gradimo mir, jel? Naravno, sa svakim normalnim, al lijepo molim da ne izjednacavas mene i nekog tamo cetnika, jer to nikad ne moze bit isto...
zovi me nabildanim "ne pismenim" sabanom koji u skoli prolazi dvicom, sve OK, al da sam ista majmuncina ko taj maloumnik u BGu, nisam...

Profile  

PostPosted: 21. 12. 2009. 12:32 

Sale Obson wrote:
jes..i refik shabanadzovic i robert prosinecki i piksi su cetnici.u stvari oni su osnovali ravnogorski pokret i svijet je nastao kad si nastao ti i tebi slicni shabani koji se muche da zavrse osnovnu skolu sa dvicom.
takvi isti i pjevaju fasisticke pjesme i u srbiji i kod nas,i najveca ambicija im je da se nabildaju i da budu najjaci u kraju.
a da steknu neko znanje,eventualno nauce da koriste internet..koga boli qrac za to.ti imas šal fanatikosa,a ovaj ima šal sa vjerom u boga i isti ste glupani i kako mi je samo zao sto moram da vas gledam svaki dan na ulici majmuncine ne pismene.
da si bogdom na poklon umjesto mobitela dobio kakvu knjigu o jugoslovenskom fudbalu pa da si procitao sta korisno..ovako si buzdovančina isto ona ko i taj maloumnik u beogradu i zagrebu.

Image

Aferim!

Profile  

PostPosted: 21. 12. 2009. 19:03 

ako ko slucajno nadje onaj dokumentarac o YU fudbalu sto je bio na ftv-u bio bih uzasno zahvalan za link za daunloud.
nisam uspio da ispratim citav,stao sam kod mihajlovica.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]