Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 21:58

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 62 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12. 01. 2007. 08:23 

hipnotic wrote:
NAPUSENA KUJA wrote:
AA wrote:
..zdravo MILICE, de reci Kuji kako ti se zove DEÄŒKO?

ne rece meni Milica ko joj je decko :lol:

jbt,pa nisam ti ja kriva sto ti pusis i sa razlogom i bez njega.......sta ces,nekom je zivot majka nekom maceha........

a decko,pa kad bih ti rekla morala bih da te ubijem posle toga,tako da za tvoje dobro,bolje je da ne znas.........
:twisted:

bolje pusit nego ostat trudan

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2007. 15:44 

NAPUSENA KUJA wrote:
hipnotic wrote:
NAPUSENA KUJA wrote:
AA wrote:

jbt,pa nisam ti ja kriva sto ti pusis i sa razlogom i bez njega.......sta ces,nekom je zivot majka nekom maceha........

a decko,pa kad bih ti rekla morala bih da te ubijem posle toga,tako da za tvoje dobro,bolje je da ne znas.........

ako ti tako mislis.......onda ok,ali znas postoje kondomi ili tablete za dan posle ili nesto tome slicno.....ali to je stvar izbora......

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 01. 2007. 16:20 
:lol:

Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2007. 15:58 

hipnotic wrote:
Inphect0r wrote:
Burnt iN Effigy wrote:
Hail to Srebrenica ! ! ! pickeee ! ! !

Hail svakako,hail i onim pizdama od UN-a koji su pijuckali pivo i jebavali se tamo gledajuci kako nas narod gine,neduzan.
Ali ne treba se to odnositi na ovu djevojku sad.Svi su cetnici Srbi,ali nisu svi Srbi cetnici.

ok,ja niti sam cetnik,niti me interesuje politika i slicno.........tako da vas molim da me izostavite iz te diskusije........ono bilo bi lepo...... :}}
hvala InphectOr......... :}}}}

A Milice, mogul da te ja pitam nesta?..

jesil stvarno od Srbije i ako jesi zasto se prijavi na http://www.rock-planet.com?.

tek tako pitam jel me zanima,

pozdrav za Zen"cu ... od Skopja ... :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 01. 2007. 12:57 

Jusifer Makedonski wrote:
hipnotic wrote:
Inphect0r wrote:
Burnt iN Effigy wrote:
Hail to Srebrenica ! ! ! pickeee ! ! !

Hail svakako,hail i onim pizdama od UN-a koji su pijuckali pivo i jebavali se tamo gledajuci kako nas narod gine,neduzan.
Ali ne treba se to odnositi na ovu djevojku sad.Svi su cetnici Srbi,ali nisu svi Srbi cetnici.

ok,ja niti sam cetnik,niti me interesuje politika i slicno.........tako da vas molim da me izostavite iz te diskusije........ono bilo bi lepo...... :}}
hvala InphectOr......... :}}}}

A Milice, mogul da te ja pitam nesta?..

jesil stvarno od Srbije i ako jesi zasto se prijavi na http://www.rock-planet.com?.

tek tako pitam jel me zanima,

pozdrav za Zen"cu ... od Skopja ... :twisted:

e jesam,iz Srbije sam.........a sto se registrovah,pa nemam pojma,ono svideo mi se jako forum,pa eto bilo mi malo interesanto da cavrljam sa ljudima iz druge zemlje...... :}}}
ali vidim da neki nisu bas prijateljski nastrojeni.....tako da ono,jbg........ :}

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 01. 2007. 12:53 

a tako smo nastrojeni...tj. su nastrojeni...ja nisam...ja ti zelim dobrodoshlicu...al onaj...stvarno nije bilo potrebe...mislim da nikog ne zanima...barem ovdje ne...ko si u detalje...ok?bez uvrede!!! za to postoje privatne poruke!!!
pozz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 01. 2007. 17:14 

Rahid Izgubihred

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 01. 2007. 17:20 

NAIDA wrote:
a tako smo nastrojeni...tj. su nastrojeni...ja nisam...ja ti zelim dobrodoshlicu...al onaj...stvarno nije bilo potrebe...mislim da nikog ne zanima...barem ovdje ne...ko si u detalje...ok?bez uvrede!!! za to postoje privatne poruke!!!
pozz

hm......znaci da se obratim administratoru da zakljuca temu ili da je brise......ili sta vec......hvala u svakom slucaju.............

Profile  

Post subject: Re: clanovi,predstavite se......... :}
PostPosted: 25. 01. 2007. 18:32 

hipnotic wrote:
e ljudi,ovde mozete da kazete po koju rec o sebi.......mislim ono sta volite i sl.......pretpostavljam da ima clanova koji se vec znaju izmedju sebe,ali nema veze,mozete to da uradite zbog novijih clanova....... :}
ok,znaci ja cu prva,cisto da razbijem led........... :}
-ime:MIlica
-datum rodjenja:22.01.1989(mozete da mi cestitate uskoro 18-ti rodjendan... :} )
-prebivaliste:Kraljevo,Srbija
-horoskopski znak:vodolija/lav
-boja kose i ociju:kosa pripodno smedje/plava,oci....hm pa sta znam,plavo zelene....tu su negde izmedju
-skola:gimnazija,drustveno-jezicki smer,3.godina
-vrsta muzike:pa sta znam,mislim ne volim da se ogranicavam ni u kom pogledu tako da u obzir dolazi,rock,metal(haevy,trash,power,speed),punk,reggae....zavisi od raspolozenja
-omiljena grupa:pa tesko je reci,od rocka RHCP,metala....uh.....tu ih ima mnogo da bih nabrajalatipa megadeth,pantera,slipknot,blind guardian,opeth itd itd....punk:goblini,reggae:pa bob marley zasigurno....(naravno neki ce misliti za neskodno da slusam sve ove pravce koji su toliko razliciti.....ali sta ces....kao sto rekoh ne volim da se ogranicavam....... :}}}} )
-volim:cokoladu od jagoda ili jogurta....jagode,svog brata,psa,decka :}
porodicu nravno,prijatelje...sebe(to nisam smela nikako da izostavim) :}svoje sk8erke,naravno starke.......sundjer boba :}da pisem,crtane filmove....
-mrzim:laz,prevaru,licimerstvo,istripovane ljude.....nedorecenost.....a da....kad me neko prekida dok govorim..... :}
-cigarete:ne
-pice:pa.......da.... :}crno vino,pivo.......dzus/vodku....zavisi od raspolozenja,sto se sokova tice....pa borovnica,ili coca-cola..... :}
-droga:nikako,nikakvu vrstu u zivotu nisam probala....sta cu...../me je dobro dete.... :}
-strast i hobi:pa pisanje,volim jako da pisem,voznja rolera(sve dok ne padnem :} )i voznju bajsa......... :}}}
-status:pa verena,valjda...... :}}}ako moj decko ne potvrdi onda nista :}}}

ok ljudi,navalite.......
PS:ako postoji ovakva tema unapred se izvinjavam administratoru... :}

sretan ti 18ti rodjendan :D lol

Profile  

Post subject: Re: clanovi,predstavite se......... :}
PostPosted: 25. 01. 2007. 20:57 

nachTar wrote:
hipnotic wrote:
e ljudi,ovde mozete da kazete po koju rec o sebi.......mislim ono sta volite i sl.......pretpostavljam da ima clanova koji se vec znaju izmedju sebe,ali nema veze,mozete to da uradite zbog novijih clanova....... :}
ok,znaci ja cu prva,cisto da razbijem led........... :}
-ime:MIlica
-datum rodjenja:22.01.1989(mozete da mi cestitate uskoro 18-ti rodjendan... :} )
-prebivaliste:Kraljevo,Srbija
-horoskopski znak:vodolija/lav
-boja kose i ociju:kosa pripodno smedje/plava,oci....hm pa sta znam,plavo zelene....tu su negde izmedju
-skola:gimnazija,drustveno-jezicki smer,3.godina
-vrsta muzike:pa sta znam,mislim ne volim da se ogranicavam ni u kom pogledu tako da u obzir dolazi,rock,metal(haevy,trash,power,speed),punk,reggae....zavisi od raspolozenja
-omiljena grupa:pa tesko je reci,od rocka RHCP,metala....uh.....tu ih ima mnogo da bih nabrajalatipa megadeth,pantera,slipknot,blind guardian,opeth itd itd....punk:goblini,reggae:pa bob marley zasigurno....(naravno neki ce misliti za neskodno da slusam sve ove pravce koji su toliko razliciti.....ali sta ces....kao sto rekoh ne volim da se ogranicavam....... :}}}} )
-volim:cokoladu od jagoda ili jogurta....jagode,svog brata,psa,decka :}
porodicu nravno,prijatelje...sebe(to nisam smela nikako da izostavim) :}svoje sk8erke,naravno starke.......sundjer boba :}da pisem,crtane filmove....
-mrzim:laz,prevaru,licimerstvo,istripovane ljude.....nedorecenost.....a da....kad me neko prekida dok govorim..... :}
-cigarete:ne
-pice:pa.......da.... :}crno vino,pivo.......dzus/vodku....zavisi od raspolozenja,sto se sokova tice....pa borovnica,ili coca-cola..... :}
-droga:nikako,nikakvu vrstu u zivotu nisam probala....sta cu...../me je dobro dete.... :}
-strast i hobi:pa pisanje,volim jako da pisem,voznja rolera(sve dok ne padnem :} )i voznju bajsa......... :}}}
-status:pa verena,valjda...... :}}}ako moj decko ne potvrdi onda nista :}}}

ok ljudi,navalite.......
PS:ako postoji ovakva tema unapred se izvinjavam administratoru... :}

sretan ti 18ti rodjendan :D lol

xaxaxaxaxaxa
xwalaaaaaaaaaaaaaaaaa
:}}}}
:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2007. 04:44 

hipnotic wrote:
NAPUSENA KUJA wrote:
hipnotic wrote:
NAPUSENA KUJA wrote:
AA wrote:

ako ti tako mislis.......onda ok,ali znas postoje kondomi ili tablete za dan posle ili nesto tome slicno.....ali to je stvar izbora......

ma kazem ti, pusenje spasava :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2007. 16:50 

NAPUSENA KUJA wrote:
hipnotic wrote:
NAPUSENA KUJA wrote:
hipnotic wrote:
NAPUSENA KUJA wrote:
AA wrote:

ma kazem ti, pusenje spasava :D

dobro,verovacu ti na rec....ako ti tako kazes....onda ok....sve je stvar izbora..... :}

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 02. 2007. 23:27 

na ovu temu nemam nista drugo napisati osim da je moj zivot posvecen gitari,gitari i samo gitari...al sam slomio ruku sad pa valja cekat i gledat gitaru a ne mogu je svira...isto ko da me neko ubio..)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2007. 01:11 

kirk_hammett wrote:
na ovu temu nemam nista drugo napisati osim da je moj zivot posvecen gitari,gitari i samo gitari...al sam slomio ruku sad pa valja cekat i gledat gitaru a ne mogu je svira...isto ko da me neko ubio..)))

joj......ma nemoj da se brines....ono bice ti dobro i onda ces ponovo da sviras gitaru........ :}}}

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2007. 15:32 

Eee moja Milice, ni kriva ni duzna se nasla kao predmet zajebancije! Al sta ces tako ti je to ovdje. Egocentricni kreteni gdje god zaviris. Gdje li je sada onaj stari RP! Niko nema obzira za nove clanove. Sve im isfurano, ovo ono...blaaaa...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2007. 22:22 

Do Make Say Think wrote:
Eee moja Milice, ni kriva ni duzna se nasla kao predmet zajebancije! Al sta ces tako ti je to ovdje. Egocentricni kreteni gdje god zaviris. Gdje li je sada onaj stari RP! Niko nema obzira za nove clanove. Sve im isfurano, ovo ono...blaaaa...

ukoliko se ovo odnosi na moj komentar, reci cu ti ozbiljno da sam slomio ruku...ako ne vjerujes pitaj X-factora

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2007. 22:46 

:lol:

kirk je car najveći :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2007. 23:03 

slomio covjek ruku nemojte ga zajebavat :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2007. 00:03 

Do Make Say Think wrote:

hm.......ako je zajebancija da je covek slomio ruku,onda svaka cast presli ste me......mada nesto ne verujem da bi izmislio takvu laz tek tako,mislim nema razloga za to.....a to da sam predmet zajebancije......pa ako ti tako kazes....ono sto se mene tice ja sam ql sa ovim ljudima ovde...kakav oni odnos imaju prema meni,tj mom nicku to je opet njihova stvar..... :}
ma zajebi sve to.....vazno je da budes ql.......i onda ti je sve ql....... :}
cak i onda kad nije.....
/me je prsla skroooooz...... :}

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2007. 00:36 

DoMa wrote:
slomio covjek ruku nemojte ga zajebavat :lol:

legendo..hehh..dobar ti avatar...Cenga..."para nejma, more bit bidne al para nema..,mozete cekat 5 dana,10 dana,10 godina al para nejma, a ja sad odo gledat TLN"

ti si ba legenda

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 62 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]