hipnotic wrote:
e ljudi,ovde mozete da kazete po koju rec o sebi.......mislim ono sta volite i sl.......pretpostavljam da ima clanova koji se vec znaju izmedju sebe,ali nema veze,mozete to da uradite zbog novijih clanova....... :}
ok,znaci ja cu prva,cisto da razbijem led........... :}
-ime:MIlica
-datum rodjenja:22.01.1989(mozete da mi cestitate uskoro 18-ti rodjendan... :} )
-prebivaliste:Kraljevo,Srbija
-horoskopski znak:vodolija/lav
-boja kose i ociju:kosa pripodno smedje/plava,oci....hm pa sta znam,plavo zelene....tu su negde izmedju
-skola:gimnazija,drustveno-jezicki smer,3.godina
-vrsta muzike:pa sta znam,mislim ne volim da se ogranicavam ni u kom pogledu tako da u obzir dolazi,rock,metal(haevy,trash,power,speed),punk,reggae....zavisi od raspolozenja
-omiljena grupa:pa tesko je reci,od rocka RHCP,metala....uh.....tu ih ima mnogo da bih nabrajalatipa megadeth,pantera,slipknot,blind guardian,opeth itd itd....punk:goblini,reggae:pa bob marley zasigurno....(naravno neki ce misliti za neskodno da slusam sve ove pravce koji su toliko razliciti.....ali sta ces....kao sto rekoh ne volim da se ogranicavam....... :}}}} )
-volim:cokoladu od jagoda ili jogurta....jagode,svog brata,psa,decka :}
porodicu nravno,prijatelje...sebe(to nisam smela nikako da izostavim) :}svoje sk8erke,naravno starke.......sundjer boba :}da pisem,crtane filmove....
-mrzim:laz,prevaru,licimerstvo,istripovane ljude.....nedorecenost.....a da....kad me neko prekida dok govorim..... :}
-cigarete:ne
-pice:pa.......da.... :}crno vino,pivo.......dzus/vodku....zavisi od raspolozenja,sto se sokova tice....pa borovnica,ili coca-cola..... :}
-droga:nikako,nikakvu vrstu u zivotu nisam probala....sta cu...../me je dobro dete.... :}
-strast i hobi:pa pisanje,volim jako da pisem,voznja rolera(sve dok ne padnem :} )i voznju bajsa......... :}}}
-status:pa verena,valjda...... :}}}ako moj decko ne potvrdi onda nista :}}}
ok ljudi,navalite.......
PS:ako postoji ovakva tema unapred se izvinjavam administratoru... :}
sretan ti 18ti rodjendan

lol