Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 13:57

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 108 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: BRUTAL DEATH METAL ! ! ! !
PostPosted: 30. 08. 2007. 12:44 

@bloodflood: she lay gutted dobio prije 7-8 godina.. znaci kad je vecina foruma tek nabavila seasons in the abyss.. ni dan danas nisam impresioniran njima. znas zasto, zato sto citav taj album ne vrijedi riffa sto otvara SYMBOLIC

Profile  

PostPosted: 30. 08. 2007. 13:20 

TotalKhasma wrote:
@bloodflood: she lay gutted dobio prije 7-8 godina.. znaci kad je vecina foruma tek nabavila seasons in the abyss.. ni dan danas nisam impresioniran njima. znas zasto, zato sto citav taj album ne vrijedi riffa sto otvara SYMBOLIC

po cemu to?

Profile  

PostPosted: 30. 08. 2007. 13:34 

TotalKhasma wrote:
znas zasto, zato sto citav taj album ne vrijedi riffa sto otvara SYMBOLIC

Cini mi se da je ovo case closed :lol: , fakat...

Nego, 'ajd da se uozbiljim, mjuzu je, po meni, glupavo uopste ikako klasifikovati... Al' moramo, jbg, svijet tako funkcionise, sta bismo bez naziva i kategorija. Stoga, glupavo je i neproduktivno na ovakav nacin raspravljati o jednom cijelom pod/metal/pravcu/pravcima. Jedna pjesma ok., album jednog banda ok.,... ma, cak mi je, ponekad, bezze uporedjivat izdanja u diskografiji jednog banda, a kamo li sta drugo. A vrhovna je glupost, definitivno, uporedjivati mjuzu razlicitih bandova cak i u istom podpravcu, osim ako se, naravno, ne radi o clonovima :lol: Muzika je duboko subjektivna, samodozivljajna stvar, halo, zato je toliko i volimo...

Profile  

PostPosted: 30. 08. 2007. 14:50 

Ne može ovako više, ja ću bogami dat pauzu! :lol:

Profile  

PostPosted: 30. 08. 2007. 15:02 

SapunKemal wrote:
Inphect0r wrote:
Jel ti imas problema nekih......ako ti se ne dopada tema,izvoli na teme vezane za punk.......

Ne diraj me ne diram te! ;)
Daj c-dur! :D

Lol ti si fakat bolest :)

Profile  

PostPosted: 30. 08. 2007. 16:13 

Nadaj se, ovo je buraz offtopic a tema je idealna za srat...

Jer ste vi to zaiskali :D

Profile  

PostPosted: 30. 08. 2007. 17:00 

Nema dobre i loše vrste muzike postoje samo dobri i loši bendovi 8)
Sad se ograničit samo na Death ili samo na Black je debilno jer ne treba biti ograničen kad je u pitanju muzika

P.S. i nemojte mi odmah spominjati turbo folk jer to ne ubrajam u muziku

Profile  

PostPosted: 30. 08. 2007. 17:13 

~°~ wrote:

Nego, 'ajd da se uozbiljim, mjuzu je, po meni, glupavo uopste ikako klasifikovati... Al' moramo, jbg, svijet tako funkcionise, sta bismo bez naziva i kategorija. Stoga, glupavo je i neproduktivno na ovakav nacin raspravljati o jednom cijelom pod/metal/pravcu/pravcima. Jedna pjesma ok., album jednog banda ok.,... ma, cak mi je, ponekad, bezze uporedjivat izdanja u diskografiji jednog banda, a kamo li sta drugo. A vrhovna je glupost, definitivno, uporedjivati mjuzu razlicitih bandova cak i u istom podpravcu, osim ako se, naravno, ne radi o clonovima :lol: Muzika je duboko subjektivna, samodozivljajna stvar, halo, zato je toliko i volimo...

ok, a kakve to veze ima sa liftovima u Etiopiji?!...jebote reci nam nesto sto ne znamo.

dosta vas pogresno sve ovo shvata. ne radi se ovde o tome sta se kome svida, nego o tome da se pljuje na BDM i govori da je to nekvalitetna muzika i sta ti ja znam, a na osnovu cega? na osnovu subjektivnog dojma, i onoga "meni bolji death, od brodequina, pa je brodequin smece!" to je totalno pogresno zakljucivanje, nema smisla, apsolutno. ja ako kazem da je neki bend gejast il ovo il ono, to ne znaci odma da je on nekvalitetan. evo primjer: cynic - totalni jebeni hipiji, muzika mi se ne svida...bla bla, ALI, to ne znaci da to nije kvalitetan bend i da su smece...itd, itd....

Profile  

PostPosted: 30. 08. 2007. 17:19 

Burnt iN Effigy wrote:
ima razlog sto je tema otvorena,zbog konstantnih sranja od 90% foruma

Tema je navodno otvorena zbog tako da kazemo "verbalnog duela" Abigail i Addija, sasvim besmisleno...

Da se razumijemo, ovaj forum je sranje kroz gusto granje, nekad su se ovi forumaši okupljali i družili, sad vidite kakva je situacija...

Profile  

PostPosted: 30. 08. 2007. 20:14 

bloodflood wrote:
~°~ wrote:

ok, a kakve to veze ima sa liftovima u Etiopiji?!...jebote reci nam nesto sto ne znamo.

dosta vas pogresno sve ovo shvata. ne radi se ovde o tome sta se kome svida, nego o tome da se pljuje na BDM i govori da je to nekvalitetna muzika i sta ti ja znam, a na osnovu cega? na osnovu subjektivnog dojma, i onoga "meni bolji death, od brodequina, pa je brodequin smece!" to je totalno pogresno zakljucivanje, nema smisla, apsolutno. ja ako kazem da je neki bend gejast il ovo il ono, to ne znaci odma da je on nekvalitetan. evo primjer: cynic - totalni jebeni hipiji, muzika mi se ne svida...bla bla, ALI, to ne znaci da to nije kvalitetan bend i da su smece...itd, itd....

Dobro, ok.! Nego, 'ajd mi sad, fakat, reci sto se, koje cune, brecas na ovaj moj post, kad si rekao haman isto sto i ja... kada je rijec o Khasminoj opaski... poredjenje bandova, drz, ne daj.

No, u vezi s necim bih, ipak, referirala... Moje je misljenje da je od ljudi - svih nas koji piljimo u ove jebene ekrane i koji smo tu, nadam se, prije svega zbog mjuze, druzenja ili da ubijemo dosadu sa ljudima slicnih interesovanja - previse zahtjevati da rasudjuju o necemu, ponovo ponavljam, duboko subjektivnom i dozivljajnom na racionalnom nivou u smislu kvalitetno/nekvalitetno. To je svodjenje mjuze na racio, a racio mi rijetko ili skoro nikad ne moze narediti da mi se neka pjesma/band djasvi. Prema pojedinim "matematickim bandovima" kako ja to volim nazvati, naglasavam pojedinim, imam samo i iskljucivo postovanje (al' ne vise od toga) zbog tog racionalnog kvaliteta o kojem govoris, ali me generalni koncept te pjesme slomi, razbaca na hiljadu strana, ne kontam fakat poentu osim pukog bezidejnog preseravanja upakovanog u nesto sto se zove, npr. bridge bez smisla (za mene) samo da bih ja pokazao da znam jebeno eksperimentisati ili kurcanje solo dionice jebenom prstelomnom brzinom, a ona nije muzika nego jebena aritmeticka il' formula integrala. Kontas?
Ma, svima nam fali opustenosti valjda... popit koji viski s Lemmyem, pa da nam on, u p'o frke izvali "So called heavy metal!!!" misleci da je sve to jebeni r'n'r, a da mi mu povjerujemo jer je ipak to Lemmy rekao :wink:

Profile  

PostPosted: 30. 08. 2007. 21:12 

Jebo vas taj Metal vise...

Slusajte DarkThrone.

Profile  

PostPosted: 30. 08. 2007. 21:17 

L0L

NWOBHM tacnije...

Profile  

PostPosted: 31. 08. 2007. 00:15 

Pa hajmo se mi okupiti i druziti,malo popijemo,pa ko hoce nek se i pobije sta fali?! :shock:
Volio bi upoznati ovog Kemu Safuna,cini se fascinantnom osobom :lol: Pusa!

Profile  

PostPosted: 31. 08. 2007. 00:40 

Burnt iN Effigy wrote:
Inphect0r wrote:
Pa hajmo se mi okupiti i druziti,malo popijemo,pa ko hoce nek se i pobije sta fali?! :shock:

i men je veoma zanimljiv..... zivio punk :lol:

Ma pusa moji dragi brutaldeathmetalci :lol:! Samo zovite, nikad besplatnog piva nisam odbio! ;).

Profile  

PostPosted: 31. 08. 2007. 01:35 

Inphect0r wrote:

Ajmo mi svak po jedan kalaš u ruke i pucat jedni na druge, bilo bi mnogo zabavnije :lol:

STAY BRUTAL!!!

Profile  

PostPosted: 31. 08. 2007. 04:32 

nije bilo nikakvog duela, samo smo svi iznosili svoje misljenje...
sto se ove muzike tice ovdje... ja neznam cemu rasprava... ko ne konta i ne podnosi bdm nema sta rec ovdje, ko sto ja nemam na gotik forumu npr jer nemam blage o tome... e sad drugo je iznosit subjektivno misljenje al ne mogu da skontam da dm fanovi seru po ovom podpravcu... mislim kontam i to donekle, al sto cile rece, nemora se govorit da je smece ako nekom ne lezi, ako mu je prezestoko, isl, jer ima tona bdm bendova koji pojedose sve... e sad ako neko nema zivaca i uha da to fino slusa i uziva jebiga, ne znaci da je smece... isto kao sto recimo meni ne lezi zadnjih par death albuma jer mi nemaju dm "prizvuk", al necu rec da je smece nikad jer je to savrseno odsvirano. poenta je da necu srat po tome i govorit da je smece. rekao sam deathovih par zadnjih albuma jer sam htio da se zadrzim u okvirim dm scene, o tome je rijec ipak.
tako je meni najveca glupost i dokaz da neko il ne konta tu muziku il je tolko povrsno slusao da nije ni skontao sta je pustio, kad kaze lupam "svaki album deeds of flesh-a je potpuno isti"... eto znam jedino da cile ovdje konta o cemu pricam vjerovatno, i moze potvrdit koja je to muzicka perfekcija dovedena do detalja, koje su to ideje i "usudi" hahahaha... samo sam siguran da niko ne radi detaljnije pjesme u kojim ima toliko raznolikosti...

Profile  

PostPosted: 31. 08. 2007. 04:38 

stari serator wrote:
Jebo vas taj Metal vise...

Slusajte DarkThrone.

slusa slusa, prije i poslije svakog jela :-D hehehe ma jedva cekam ovaj foad, to ce bit nezaboravno :-)

Profile  

PostPosted: 31. 08. 2007. 09:15 

Burnt iN Effigy wrote:
ko kaze da ces dobiti pivu... mozes i flasu u glavu :lol:

Oho sad smo zajebati! Hahaha! Ni to ne odbijam cesto... ;). Samo zovi!
Addi wrote:
nije bilo nikakvog duela, samo smo svi iznosili svoje misljenje...
sto se ove muzike tice ovdje... ja neznam cemu rasprava... ko ne konta i ne podnosi bdm nema sta rec ovdje, ko sto ja nemam na gotik forumu npr jer nemam blage o tome... e sad drugo je iznosit subjektivno misljenje al ne mogu da skontam da dm fanovi seru po ovom podpravcu... mislim kontam i to donekle, al sto cile rece, nemora se govorit da je smece ako nekom ne lezi, ako mu je prezestoko, isl, jer ima tona bdm bendova koji pojedose sve... e sad ako neko nema zivaca i uha da to fino slusa i uziva jebiga, ne znaci da je smece... isto kao sto recimo meni ne lezi zadnjih par death albuma jer mi nemaju dm "prizvuk", al necu rec da je smece nikad jer je to savrseno odsvirano. poenta je da necu srat po tome i govorit da je smece. rekao sam deathovih par zadnjih albuma jer sam htio da se zadrzim u okvirim dm scene, o tome je rijec ipak.
tako je meni najveca glupost i dokaz da neko il ne konta tu muziku il je tolko povrsno slusao da nije ni skontao sta je pustio, kad kaze lupam "svaki album deeds of flesh-a je potpuno isti"... eto znam jedino da cile ovdje konta o cemu pricam vjerovatno, i moze potvrdit koja je to muzicka perfekcija dovedena do detalja, koje su to ideje i "usudi" hahahaha... samo sam siguran da niko ne radi detaljnije pjesme u kojim ima toliko raznolikosti...

A jest jest sad sam skontao prezestok mi je BDM! Hahahah! :lol:

Profile  

PostPosted: 31. 08. 2007. 13:49 

A jest jest sad sam skontao prezestok mi je BDM! Hahahah! :lol:[/quote]

kralju!!!!

Profile  

PostPosted: 31. 08. 2007. 14:05 

koji jebeni pizdasti smetljari...

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 108 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]