Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 06. 2025. 09:32

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 316 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Next
Author Message
 Post subject: Re: Metalci i Tegovi - diskusija
PostPosted: 20. 09. 2008. 20:25 
Moderator

Pa dobro, ja trebam samo ojačati abdominalni zid. Skontat ćemo onda nešto za taj program. Pumpanje mišića me ne interesuje. Samo da mi je riješiti ove zdravstvene probleme da se uspješno vratim vrištanju i majmunisanju.

Arhanđele, na nebesima, čini mi se, nemaš baš dovoljno kisika, pa sa svojim mozgom ne kontaš šta sam htio reći. Ali da bi olakšao tebi jer ja definitivno razumijem osobe sa specijalnim potrebama kakav si i sam...tema razgovora je:

a) Da li NBOM muzika utječe na to da omladina ide u teretanu (znam više nu breedera koji posjećuju teretane nego reg metalaca);
b) Čemu širenje u ramenima i drugim dijelovima tijela kad to ne iskoristiš kad treba?

Profile  

PostPosted: 20. 09. 2008. 20:36 
Moderator

Maximum Satan wrote:
Andrej, pričam o tome da sam neki dan sjeo za stol za 8 ljudi, svih osam su fanovi Evading Downfalla, nisu u krvnom srodstvu sa članovima benda i SVI BILDAJU.

Ako to nije objašnjenje, ja ne znam dalje :D

Jarane gdje je ta nju brid ekipa ja jedino Andreja i Faruka znam 'bote!
P.S. kontao sam u teretanu opet ali čisto da se ne pretvorim u meso sala zbog silnog sjedenja i učenja (u stvari sam ljen) a što se tiče sXe pa ne drogiram se ali sex i cuga skoro nezaobilazna.

A sad - gdje je ba ta njubrid ekipa???

Profile  

PostPosted: 20. 09. 2008. 20:53 

hahaha
eno je u korneru :mrgreen:

nego necro@ to je do metabolizma.. mozes ti 10 kila cevapa pojesti al djabe ti to kad brzo provaris..

Profile  

PostPosted: 20. 09. 2008. 21:30 

sta fali teretani jarane,treniram vec godinu dana,i to 5 dana u sedmici, i ne planiram prestat!!da ne znam kakav odem u teretanu sjeban(sa glavoboljom,premoren),izadjem iz nje ko nov,za mene je to neopisiv osjecaj!!! sta cu ,ovdje je takav zivot brz i sjeban,dodjem s posla,na trening,i kuci pa onda samo muziku,muzika i muzika na to mi se zivot svodi!!!

evo rezultata poslije god dana :lol:

ImageImage

na bencu nisam nesto posebno dobar,al u nogama sam vec bolji ona presa za noge il kako se vec zove nju radim sa 340 kila,cucanja sa tegovima 150 kila!!!bice bice bolje :D

ah ja zaboravio sam rec,da sam u dosta boljoj kondiciji sto se tice prcanja,tako nekad ode se kod neke hanume oko 10 navece pa do 5-6 ujutro ne ispustam je iz ruku,naravno uz manje pauze jedno 10-15 minuta(da se naspe vode i promijeni posteljina :D )

et tako :lol:

Profile  

PostPosted: 20. 09. 2008. 23:11 

nije bitna kilaza,bitno je pravilno odraditi i da trening ne traje duze od 45 minuta

Profile  

PostPosted: 20. 09. 2008. 23:20 

Image

ovaj slusha ED :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 20. 09. 2008. 23:24 

KtmHardCore wrote:
nije bitna kilaza,bitno je pravilno odraditi i da trening ne traje duze od 45 minuta

jbg ja sam cuo da je optimalno sat i po,al ja tako u prosjeku sat vremena treniram i svaki dan po jedna misicna grupa!!!zasad se taj plan pokazo dobrim :razz:

Profile  

PostPosted: 20. 09. 2008. 23:24 
Moderator

oj nesretnika boze dragi...vid mu glave, samo sto ne explodira... :lol:

Profile  

PostPosted: 20. 09. 2008. 23:26 

dobar je onaj lik iz sa terzo il kako se vec zove,vidio sam mu na nekoj slici ledja,jbt ko da lik ima krila :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 20. 09. 2008. 23:33 

mislim da trebas smanjiti na svaki drugi dan..
mislim takodjer da je efikasnije da uradis sve za jedan dan i onda pauza dva dana i sve tako.. jer kad uradis vjezbu vrlo je vazan odmor misica jer za to vrijeme dok miruje on raste.. samim tim ako ga ostavis dva dana da miruje.. vishe naraste ;)
to sam citao negdje..

Profile  

PostPosted: 20. 09. 2008. 23:41 
Moderator

to nest ko tijesto, istuces ga i ostavis i ono naraste :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 20. 09. 2008. 23:46 

Striker wrote:
mislim da trebas smanjiti na svaki drugi dan..
mislim takodjer da je efikasnije da uradis sve za jedan dan i onda pauza dva dana i sve tako.. jer kad uradis vjezbu vrlo je vazan odmor misica jer za to vrijeme dok miruje on raste.. samim tim ako ga ostavis dva dana da miruje.. vishe naraste ;)
to sam citao negdje..

jest to al kad jednu misicnu grupu treniram jedan dan,onda ona ima vremena da se regenerira,slijedecih par dana dok treniram druge misicne grupe i tako vazi za ostale...

Profile  

PostPosted: 20. 09. 2008. 23:53 

ma naravno... samo sam spomenuo i drugu varijantu..vjerovatno je tvoja ucikovitija..
manite se teretane cijepajte drva!

Profile  

PostPosted: 20. 09. 2008. 23:55 

ja dizem 300 na bencu uz BDM, ako upalim recimo melodiku neku, nemogu ni 150... zato, slusajte BDM i imat cete i vece misice.

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 00:17 

Maximum Satan wrote:
Pa dobro, ja trebam samo ojačati abdominalni zid.

Čuj "abdominalni zid", reci bolan fino trbušnjaci, vidi se da ti Jelenka predaje :lol:

lord krvolok wrote:
sta fali teretani jarane,treniram vec godinu dana,i to 5 dana u sedmici, i ne planiram prestat!!da ne znam kakav odem u teretanu sjeban(sa glavoboljom,premoren),izadjem iz nje ko nov,za mene je to neopisiv osjecaj!!!

što jest jest, fino odradit jak trening i poslije zaspeš ko dijete ;)

ixxxa wrote:
...zenama je danas bitnija velicina muskarca ko pojave nego velicina muskarca u gacama...

a jebga, tako ti je, hodaš gradom s djevojkom, dođe ti neki šaner veličine Krvoloka ili mene i ufati te zajebavat, pa nećeš mu ćunu pokazivat ;)

bloodflood wrote:
slusajte BDM i imat cete i vece misice.

Normala ;)

Ej jebo Terzu vjeruj, Terzo se nagutao tableta više nego moj dedo pred smrt.
Može se trenirati 5 puta sedmično, tako ja i Grind bastard treniramo, samo radit različite grupe svaki dan (a i ako uplatim 40KM mjesec dana, boga mi hoću da mi što manje dana propadne :))

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 00:25 
Moderator

bilo kakav trening - teretana, borilačka vještina i pokoji sport (i to je otprilike to jer sve ostalo je...gej :lol: ) - je dobar za raspoloženje, tijelo, jačanje svega, psihički i fizički. neko voli sjedit, drkat kurac, hvalit se koliku kitu ima (a vi što se hvalite... :lol: ma jah, samo vi), dangubit, normala, smao naprijed. drugi vole provodit vrijeme trenirajući nešto ili izbacivajući iz sebe bijes. svako ima svoj način. najbolje je naći nekad neku sredinu, da moš i trenirat i zajebavat se.

a ne fali metalcima ništa otić u teretanu, da malo očvrsnu. većina ima velika usta, al' im mrsko bježat, pa se izvlače na svakojake načine iz frke. ovako barem neće biti očita meta za maltretiranje.

ako ništa, barem se ostavlja neki bolji utisak na ženski spol. mislim, koliko će se cura odlučit za nekog nehljeba koji skup sa benč klupom ima 60 kila, ili za nekog ko izgleda ko muško?

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 00:29 
Striker wrote:
manite se teretane cijepajte drva!

iscijepah neki dan 6 metara.sad mi dosadno jbg. :| :|

PostPosted: 21. 09. 2008. 00:33 
Moderator

Burnt iN Effigy wrote:
Jebo te i super izgled i ljepota bez para, to se trazi Borise . . .

Prije ce ti trebe svrsavati na nekog super hipi metroa nego na nabildanu stijenu, takva su vremena.

:razz:

ne ide svako u teretanu zbog treba. to il' imaš il' nemaš :mrgreen:
u teretanu ideš zbog sebe, da se ti dobro osjećaš. ako se za tebe ufati kakav dobar komad, tim još bolje 8)

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 00:43 

ja misllim da te teretane nemaju veze sad s furkom na muziku.... bar s mog gledista.... isto ko sto imas sanera spica i grmalja, tako imas i metalaca, detera, korera itd... dakle i jednih i drugih. to je stvar karaktera, licnosti itd... jebiga recimo nekidan sjedim s vanjom kod grose i momak prica kako unatoc svom cuganju, malo teretane malo bicikla, savrseno je zdrav, sve super... to je recimo kreativno pravo. drugo je kad neko hoce da se razvali da izgleda zajebano. opet ne povezujem s muzikom nikad.

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 00:54 

ixxxa wrote:
zenama je danas bitnija velicina muskarca ko pojave nego velicina muskarca u gacama.

To su ti neke pogresne zene, hahahahaha Nidje veze ti to, al' ono bas, bas :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 316 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]