ALLLAHU EKBER Sodome, ima Allaha, to si sinoc vidio

Volim nego 1000 maraka u djepu, jebem im mamu u usta hrvatsku, picke one, ima li poganijeg naroda, navijao sam za Tursku samo sto su muslimani (iako ja nisam), zaboli me kurac, kad sam vidio sranja u Mostaru, Kiseljaku, prvenstveno Hercegovini, sve istrijebiti, to navijanje nije tolerantno, to je nepostivanje BiH kao drzave, imate "lijepu vasu" i marsh tamo provoditi nacionalisticke ispade . . . Koji kurac zive u BiH

U centru tvoje drzave neko sa strane provodi svoje, moze al u kurcu, na kraju Hrvati su u sportskim aktivnostima gori nego Srbi . . . Vatreni do finala, HRT invazija, kurcina velika, trebao je neko da ih spusti, covjece digli se kao da su osvojili 10 prethodnih evropskih prvenstava, okacili sebi epitet "velike sile", eee jadi moji nesretni . . . Da se razumijemo, postujem ljude u Zagrebu, Rijeci, Sibeniku itd, ja koliko sam vidio gore se normalno navijalo i bodrila se svoja reprezentacija na miran i kulturan nacin, najgori su ovi maloumnici, primitivci koji zive na tlu ove drzave i prosipaju svoje malogradjanske ispade, VJESANJE ! ! ! !
N.p Ne treba zaboraviti proslo prvenstvo i Grcku, lopta je okrugla i sve je moguce

aaajjj covjece,nisam vidio da si to napisao.presisali su ono"srpska ptica preko srpskog neba" i to koliko hoces...covjek je otprilike rekao.zasto smo odbojni prema hrvatskoj...samo ovo i nist vise.