Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 03. 07. 2025. 09:10

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: sport
PostPosted: 22. 06. 2008. 00:34 

jebo mater za koga god sam navio, popusio je... HR, POR, HOL... e jesam nesretan... :| :( :( :cry:

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2008. 00:39 
bloodflood wrote:
jebo mater za koga god sam navio, popusio je... HR, POR, HOL... e jesam nesretan... :| :( :( :cry:

de reci za koga sutra navijas da dignem lovu :mrgreen: :mrgreen:

PostPosted: 22. 06. 2008. 01:10 

cile nesretnice :lol:
a jebiga sto jes jes, jedini holandjani sto su mi valjali i odose i oni.... kurca i govana jebo mater.... nema sad niko da mi je drag srcu.... al eto ako mora nek budu svabe....

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2008. 01:11 

jebem ti ruse i loptu....

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2008. 01:12 

bloodflood wrote:
POR

jarane portugal je bas nesretna reprezentacija, al ono u smislu da su nesretnici. po groshinom nesretnici. oni mi se gade fakat od proslog svjetskog pravo :-)
amere izvini, posto ti volis ove ciganske nacije :lol:

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2008. 01:14 

ajd bar ce malo srece bit sutra, da ispadnu ti talijani zabarski....

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2008. 11:30 

Addi wrote:
ajd bar ce malo srece bit sutra, da ispadnu ti talijani zabarski....

tako je,hoće ih tandem torres-villa natrpati,zabari su trebali davno ispasti...
crvena furija ce ih poderati........... :D :D

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2008. 12:09 

prolazi italija glat :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2008. 12:13 

Ma oni se uvijek provuku nekako. E veceras NECE! Villa i Torres (fale mi oni smajlici sa srcicima :mrgreen: )

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2008. 12:55 

Italija Image

:mrgreen:

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2008. 13:51 

SODOM wrote:
i addict ,daosh umrijet jebali te turci i vehabije zajedno...odjednom..pa nek te poslije i prikolju.svi (cast izuzecima kojih je malo) bosanci koji su navijali za turcine su dokazali koliko su glupi.

Lagano, rekoh. Zagrcnuces se pa ce biti belaj.

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2008. 21:22 

dronevil wrote:
mi smo odron mrtvi i pička materina na karti svijeta. odbijam se više zbog toga nervirati. pu! :)

ma stari,jebes ti tu pricu.bogomi nismo mi svi picka materina.pazi samo kakve nacionalisticke komentare daje arhandjeo(a sjecam ga se jos od kada je pricao kako je hereceg bosna-DOBRA!!!?).e pa fino i lijepo nismo isti da se zna.mi cemo navijati za turke u inat "bosanskim katolicima" koji navijaju za hrvate i cao.ja bih mozda navijao za hrvatsku da nije bilo ftv-a,hrt-a i obn-a...to me iznerviralo,pa jos u utakmici sa njemackom.a krenuo sam navijati za kroate na pocetku.aaaj koliko sam vrishto kad su dobili engleze,pogotovo zbog malog modricha(protiv turske se izgubio pri izvodjenju penala),al malo po malo...hrvtaska-bog,hrvat je biti lijepo kad igra hrvatska,hrvatskaaaa,pa onda nekakvi pederi u mostarskoj kafani KOJIMA FTV POSVETI 15 MINUTA EMISIJE!!!!Ajjj nisam mogo izdrzati.Popizdio sam.
Hahaha..ismijah se za Addi-ja posto imam isti obicaj za te "ciganske nacije"...hahaha...hellll

POZDRAV hot blood...to su je-be-ne rij-eci!!!!

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2008. 21:26 

hot_blood wrote:
ma igraju ko navijeni, pobjedili holandjane holandskom igrom :mrgreen:

joj bahe sto moze srat, jebo ga arsavin nek ga kuci vodi..

ma zemlja su rusi!!!!jaki do bola,pazi samo kako su pokriveni na svakom mjestu...nigdje ne skripi nista i 12o minuta jebenog presinga.po meni je trebalo biti bar 4 razlike.hahaha,baho,bahi...sacuvaj nas boze bahinog deranja...al u pravu je za arshavina,sto jest jest.

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2008. 21:31 

Bogomilian wrote:
dronevil wrote:
mi smo odron mrtvi i pička materina na karti svijeta. odbijam se više zbog toga nervirati. pu! :)

ma stari,jebes ti tu pricu.bogomi nismo mi svi picka materina.

dobro, ja nisam ti jesi :)
ma ne da mi se... navijajte za zimbabve ako hoćete, možda su nam valjali nekad.

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2008. 21:32 
Moderator

Za koga ono Kristic rece da slusa death metal? :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2008. 21:33 

Burnt iN Effigy wrote:
ALLLAHU EKBER Sodome, ima Allaha, to si sinoc vidio :mrgreen: Volim nego 1000 maraka u djepu, jebem im mamu u usta hrvatsku, picke one, ima li poganijeg naroda, navijao sam za Tursku samo sto su muslimani (iako ja nisam), zaboli me kurac, kad sam vidio sranja u Mostaru, Kiseljaku, prvenstveno Hercegovini, sve istrijebiti, to navijanje nije tolerantno, to je nepostivanje BiH kao drzave, imate "lijepu vasu" i marsh tamo provoditi nacionalisticke ispade . . . Koji kurac zive u BiH ? U centru tvoje drzave neko sa strane provodi svoje, moze al u kurcu, na kraju Hrvati su u sportskim aktivnostima gori nego Srbi . . . Vatreni do finala, HRT invazija, kurcina velika, trebao je neko da ih spusti, covjece digli se kao da su osvojili 10 prethodnih evropskih prvenstava, okacili sebi epitet "velike sile", eee jadi moji nesretni . . . Da se razumijemo, postujem ljude u Zagrebu, Rijeci, Sibeniku itd, ja koliko sam vidio gore se normalno navijalo i bodrila se svoja reprezentacija na miran i kulturan nacin, najgori su ovi maloumnici, primitivci koji zive na tlu ove drzave i prosipaju svoje malogradjanske ispade, VJESANJE ! ! ! !

N.p Ne treba zaboraviti proslo prvenstvo i Grcku, lopta je okrugla i sve je moguce :razz:

aaajjj covjece,nisam vidio da si to napisao.presisali su ono"srpska ptica preko srpskog neba" i to koliko hoces...covjek je otprilike rekao.zasto smo odbojni prema hrvatskoj...samo ovo i nist vise.

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2008. 21:34 

dronevil wrote:
Bogomilian wrote:
dronevil wrote:

ma stari,jebes ti tu pricu.bogomi nismo mi svi picka materina.

dobro, ja nisam ti jesi :)
ma ne da mi se... navijajte za zimbabve ako hoćete, možda su nam valjali nekad.

necemo navijati za zimbabve...i opet kazem nismo...i uopste nije fol jel nam ko valjo ili nije...

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2008. 21:39 

anthrax wrote:
Za koga ono Kristic rece da slusa death metal? :mrgreen:

Puyol, ko ce drugi. :)

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2008. 21:40 
Moderator

Ajmo crvena furijo!!! Večeras ću zaboraviti kako ste nas onda prošli kad je tekma bila 10 minuta produžena. Ej check this out:
http://www.answers.com/topic/carles-puyol i onda dole u trivia piše:
Carles is a huge fan of death metal band Cannibal Corpse. (i Jim Carey je valjda njihov najveći fan, a zaluđenik i Johnatan Davis is Korn-a)

Odvalio sam kad sam čuo od komentatora da Carles Puyol sluša death metal (najdraža mu mjuza) i da zato nije ošišao kosu, koja legenda e. A ono, kao, remeti san suigračima jer naveče glasno pušta (sigurno CC i SFU :twisted: ) - brutalno.
Eto Anelka, Henry i Luyindula MC-evi (imaju valjda sva trojica nake hip-hop albume) a Roy Keane je sto posto hardcorer ili punker :mrgreen: .

Edit: 6. Spain's Carles Puyol psyches himself up for big games by listening to Brummie grindcore metal band Napalm Death. sa: http://www.skysports.com/blogs/blog_sto ... 67,00.html. Koja legenda. Da mi ga je samo vidjeti kako banga :twisted:

Last edited by artredis on 22. 06. 2008. 21:48, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2008. 21:45 

@turcin: ja jes, fol je u inatu? kad "oni" mogu za hrvatsku možemo i mi za tursku? joooo šuka svjetskog. nula ponosa, nula identiteta, kompleksi do neba, jad i čemer, kažem ti ja pička materina i ništa drugo.
i samo jedna stvar, nije problem u navijanju, navijam ja za hrvatsku na svim takmičenjima jer nas nikad nigdje nema, iako nemam nikakve veze s njima, navijala sam juče za rusiju jer su bolje i ljepše igrali itd. problem je biti mazga i izaći na ulicu, mahati zastavom tuđe zemlje, koja u današnjem vremenu, dakle u 21. a ne 14. ili 19. stoljeću, nema nikakve realne veze s tvojom zemljom.
zajednička religija? jesu li francuzi, španjolci, nijemci i talijani katolici? haj zamisli francuza koji fanatično maše španjolskom zastavom jer su pobijedili nijemce? u kojoj bi se to galaksiji moglo desiti? nekad bili jedna država? i ovi bili pa samo prenesi prethodno poređenje... dakle, kurac pička psovka niđe veze.
i nemoj misliti da sam se nasekirala ili da se nadam da ću te preobratiti ili nešto, samo nemam pametnijeg posla, tj imam al ne da mi se.

p.s. ovi talijani i španjolci su predosadni.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]