Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 23:59

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: sport
PostPosted: 21. 08. 2008. 23:28 
Burnt iN Effigy wrote:
SEREESSSSS :shock:

I njima ispala stafeta, ovo je za njih katastrofa, cuj i zenske hahah.

Proglasit ce dan zalosti :mrgreen:

zalosnije nije moglo bit,em su imale prednost boli glava em im je to bila zadnja izmjena :mrgreen: :mrgreen:

PostPosted: 22. 08. 2008. 01:23 

loloba, koje letve, one americke... nego, kako zavrsi ona odbojka zenska. one brazilke su ubijale boga u kineskinjama danas...al nisam gledo do kraja 3. set.

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2008. 01:37 

3:0, straight win.. koliko se sjeecam.. 8)

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2008. 01:41 

jo jesu dobre....

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2008. 01:53 
Moderator

uu stariiii, brazilke one beton

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2008. 02:24 

Zato je odbojka zanimljiv i zenski sport.. medjutim, vizualno silovanje i uvreda sportu je, primjerice, zenska kosarka..
Otvaram peticiju da se ne sramote igrajuci taj velebni sport, to je prestrasno za gledati.. evo vam i vece place, i jednakopravnost, i dominaciju, i sve sve, al nemojte.. jednostavno.. nemojte..

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2008. 02:30 
Moderator

meni je svejedno, dok god izgledaju dobro, koga boli kurac za poene i medalje :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2008. 02:33 

Ali.. ali.. ono je strasno.. ono nije sport, ono je uvreda.. prestrasno za gledati.. zabraniti, odmah, pod hitno..

E jos satak i po pa opet taekwando i po mogucnosti jos jedna medalja.. :D

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2008. 10:15 
Archangel wrote:
Zato je odbojka zanimljiv i zenski sport.. medjutim, vizualno silovanje i uvreda sportu je, primjerice, zenska kosarka..
Otvaram peticiju da se ne sramote igrajuci taj velebni sport, to je prestrasno za gledati.. evo vam i vece place, i jednakopravnost, i dominaciju, i sve sve, al nemojte.. jednostavno.. nemojte..

ma ajd to al pod hitno treba ukinut SVE sportove u kojima ti medalja zavisi od neke jebene komisije,na prvom mjestu ono sinhronizirano plivanje,pa ritmicka gimnastika,oni konji sa hvataljkama,karike i ostali milion zajebancija...to vise spada u kulturu jebemu nego u sport

PostPosted: 22. 08. 2008. 13:58 
Archangel wrote:
Ali.. ali.. ono je strasno.. ono nije sport, ono je uvreda.. prestrasno za gledati.. zabraniti, odmah, pod hitno..

E jos satak i po pa opet taekwando i po mogucnosti jos jedna medalja.. :D

et je ,jos jedna bronza :D :D

a bice i jos jedna bronza (rukometasi) a blanka ce bit zlatna i moze se rec da su igre prosle uspjesno

PostPosted: 22. 08. 2008. 14:21 

Ma znao sam ja da ce se isplatiti pratiti to.. :D
I vise nego dobro.. :) steta za rukometase, nisu mogli biti u top formi zbog ozljede Balica i sl., pretesko je obraniti Olimpijsko zlato, ali su do zadnje minute se borili kao sto se i ocekuje, bez ikakvih zamjerki, nema sta, cestitke Francuzima, bolji su bili, no vidjet cemo se mi na Svjetskom dogodine.. ;P
Hrvatskoj ostaje bronca i u toj disciplini najvjerojatnije, fantastican uspjeh, sami vrh vec toliko vremena je uspjeh sam po sebi kakav ostali nemaju..

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2008. 14:48 

Covjek ozlijedjen pola turnira, oporavio se jedva i nije u top formi.. uostalom, ''opravdanje'' za visestrukog najboljeg igraca svijeta, rukometnog Michael Jordana, potrebna nisu, toliko o tome..
'Daleko ispred'..? ne budi smijesan.. u zadnje tri godine Francuzi imaju zlato i dvije bronce, Hrvatska dva srebra, a u zadnjih pet godina dva zlata i dva srebra, a Francuska tri bronce i zlato.. to razlika izmedju 'mnogo boljih reprezentacija'..? skoci pa reci hop..
Shvacam ja tvoju potrebu da 'spustis' malo, lakse se veseliti tudjem porazu nego vlastitim pobjedama, pogotovo kad se istih nema, medjutim, budi realan.. nitko ne proziva 'srecu', iako naravno taj faktor igra veliku ulogu u ovakvim susretima, no kakve crne mnogo bolje reprezentacije, ovdje redovito odlucuju nijanse, kao sto je i slucaj danas s obzirom da je mrtva trka bila do 20te minute kad je svjezina i uloga vratara presudila na jednu stranu, a lako je mogla i na drugu.. mnogo bolja reprezentacija je razlika izmedju Francuske i Brazila, Hrvatske i Tunisa, primjerice, a ovo (Hrvatska, Francuska) je sami vrh rukometa vec godinama, cijela jedna dinastija, a ti se nasao pametovati o 'mnogo boljim reprezentacijama'..
Ukratko ne prosipaj se.. ;) cestitke Francuzima, opet su bili bolji, no vidjet cemo dogodine..

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2008. 14:50 

Francuzi jesi bili bolji(sad) to treba priznat ali Hrvatska ce da gazi i u budućnosti, ponosan sam sto smo kao tako mala država tolika velesila u rukometu, stvarno svaka čast ljudi se bore ko lavovi ondje

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2008. 14:57 

gdje si ta ima kod mene, cuj nismo zasluzili medalju koga briga kad cemo je dobit ;-) , a gdje je BIH sa svojim medaljma ?

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2008. 15:04 

BIH dere u paraolimpijskoj odbojci :D a i to su im bože me oprosti napravili Hrvati i Srbi, ovo je nekad neko davno izjavio nesjecam se tko prekrvao :| prekrvavo

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2008. 15:27 
Burnt iN Effigy wrote:
Zbog Balica :lol: Balic je kornjaca naspram Narcisa, kako vam je zabio zadnji gol, smijesno. Francuzi su vec 2-3 godine daleko ispred Hrvata, pomirite se s tim da vise ne gubite na srecu, nego od mnogo bolje reprezentacije ;-)

e u pravu is 100%
ne sjecam se kad je hrvatska zadnji put imala na nekoj utakmici ovoliko srece:
- abalou mašio 3 zicera (2 prestupa i precka)
- mali milion lopti sto je odbranio omejer se ponovo vracao hrvatima u ruke
- plus par sudackih odluka je islo na ruku hrvatima

na kraju ih je najvise unistio podatak da je alilovic odbranio samo 3 lopte naspram 20 i kusur omejerovih

dakle francuzi su kao sto je burnt reko vec zadnje 2 god jaci od hrvata...

al dobar je i ovo uspjeh ;-)

PostPosted: 22. 08. 2008. 17:03 

Burnt iN Effigy wrote:
Rukemetnog Jordana :lol: Jest al za tebe, izgleda da priznajes rukomet samo od 2000 godine :roll: Toliko o tome ;-)

Pogledaj omjer u zadnja dva natjecanja, u utakmicama izmedju Francuske i Hrvatske, Francuska je sigurno vec 2-3 godine bolja reprezentacija, i to mnogo bolja. Pobijedili su vas bolan dva puta na istom turniru i ti uzeo pricati kako su NIJANSE odlucile :lol: hahaha, svasta, al neka uporan si u odbrani casti svoje domovine, iako su pali kao nikad. Island je mnogo bolje igrao od Hrvatske na ovom prvenstvu, kao i Spanija, vidjet cemo da li cete uspjeti osvojiti uopce medalje, jer je na ovom prvenstvu uopce niste zasluzili ;-)

Ah nije moje misljenje, vec mjerilo IHF-a, Balic je digao tu igru na visi nivo i jos vise popularizirao, jedan je od najvecih svih vremena vec sada, ne moje misljenje, vec misljenje brojnih strucnjaka i velikana tog sporta, visestruki je najbolji igrac svijeta (hajde ti momak i prije 2000te kad ja kao ne pratim, pa mi nadji koliko igraca to jos ima.. izvoli, pocni, cekam, use google, znam da moras, ali mi argumentiraj 'misljenje'), MVP raznih velikih natjecanja sest puta zaredom, u biti jedini MVP koji je to ikad osvojio, a da reprezentacija iz koje dolazi nije osvojila jednu od medalja (to je bilo kad je Hrvatska izgubila samo jedan susret, a zavrsila peta uslijed lose formiranog natjecanja s obzirom da je prvak imao dva poraza, ali i zlato).. strasno priznanje..
Smijesan si momak.. kao sto rekoh, draze ti se radovati tudjim porazima nego vlastitim uspjesima.. al shvacam ja tebe, savrseno, nemas se cemu drugom radovati.. ;P

Naravno da su nijanse odlucile, to sto si iz tebe prsti kompleks i ljubomora pa preuvelicavas i trazis nesto sto bilo nije je tvoj problem.. uostalom, po uspjesima ova generijacija Francuske NISTA bolja nije od ove Hrvatske.. cak stavise - slabiji su.. i to je cinjenica koju ti ponovno statisticki mogu dokazati, no nema potrebe, znas to i sam nego se drzis loseg omjera Hrvatske s Francuzima u zadnjih par godina, sto je naravno istina, kao i to da su bili bolji u ovoj utakmici i zasluzeno prosli dalje, no to ne moze izbrisati stvar statistike koju ti pobiti ne mozes vec se hvatas iskljucivo za gore navedeno..

Prvi susret bez Balica i Metlicica su se drzali do zadnjih trenutaka.. u ovoj je presudio Omeyer, i to je bio kvalitet vise, tj. ta nijansa vise koja je odlucila inace uvijek tvrdih i gustih utakmica Francuske i Hrvatske - segment vratara.. covjek je napravio nekih najmanje 15 obrana vise od hrvatskih golmana i OPET nisu uspjeli se odlijepiti i prelomiti susret sve do zadnjih 4-5 minuta kad je presudilo par presudnih boljih obrana Francuske i lakih kontri.. dapace, Hrvatska je propustila priliku da se odlijepi u prvom poluvremenu kad smo bili bolji i Omeyer se nije jos bio kvalitetno razbranio.. jaka razvaljotka ''puno bolje momcadi'', nema sta, bistar si momak.. :roll:
Iz tvoje price bi covjek rekao da su ih razvalili po deset razlike u obje, da im ni blizu dosli nisu, da utakmica nije bila u egalu 50 minuta, pa kao velika strasna Francuska lako protiv tamo neke Hrvatske.. ma smijesno bola.. te price ostavi za nekoga drugog.. tako bi ti sa BiH bilo, sa svjetskim, visestrukim olimpijskim i pobjednicima svjetskog kupa, Hrvatskom, ne..
Uostalom, sasvim je jasno da ti uopce nisi ni gledao utakmicu, vec upratio rezultat i dosao se nasladjivati u manjku vlastitih uspjeha.. e pa, sorry, nece moci ove noci.. nastupi i rukometasa i svih ostalih su na kraju krajeva bili uspjesni, dali su svoj maksimum i poginuli casno.. neki manje, neki vise, jedino su vaterpolisti podbacili u vecoj mjeri s obzirom da po kvaliteti zasluzuju medalju, no oni su sami sebi krivi.. al nema veze, bilo je bolje i bit ce bolje.. kako god okrenes, sve te reprezentacije su bile najmanje medju osam najboljih u svijetu.. u svijetu, momak.. kreni prvo od vlastitih pa pogledaj kojih silnih zemalja i naroda uopce nema na tom natjecanju pa se onda usudi omalozavati sve to..
Uostalom, jos jednom kazem, vidimo se na svjetskom dogodine.. ;P

Quote:
Koga boli kurac za BiH, mene ne, vjeruj meni je svejedno hoce li uopce ikad igrati na nekom natjecanju :). Ali volim kada ispadnete u dvije kategorije od kojih ste najvise ocekivali, RUKOMET I VATERPOL, znas koliko mi je drago:D a bome i u KOSARCI :D Drago mi je, jer znam kolko ste vi srali kada se Engleska nije plasirala na evropsko, jebiga sve dodje na svoje;)

Sa tim si i sve rekao.. kompleks..
Ne znam sta uopce imas za komentirati jednu svjetsku sportsku velesilu..
Takodjer ne vidim sta imas sa Engleskom.. da su zasluzili plasman, prosli bi, ali nisu, porazeni i nadigrani su u oba susreta, ponizeni, i zasluzeno su oprani od strane svih, kako svojih, tako i nas.. i opet ce se morati dobro namuciti da se iskupe..

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2008. 17:31 
cuj to...imali ste zlatnu ekipu ali ste je izgubili

pa ko je najjaci igrac u hrvata...Å prem,cojk ubija brasno,pa tu mje valcic,sulic,dakle iamju hrvati lijepu zalihu odlicnih igraca...

balic nije mlakonja :evil: :evil:

PostPosted: 22. 08. 2008. 18:05 

Burnt iN Effigy wrote:
Hahah, koji si ti kompleksas, slusas li Thompsona :lol:

Ja nemam komplekse, nit sam kad imao. Mene iskreno boli briga hoce li se reprezentacija BiH plasirati na evropsko i hoce li izgubiti, pobijediti. Ti si taj koji ima komplekse i ne vidi dalje od svog nosa, niti zeli da prizna CINJENICE. Daj bolan, Balic, jest kvalitetan igrac, to niko ne spori, ali znas koliko je takvih igraca proslo kroz mog grad, odnosno igralo u klubu. Informisi se malo, raspitaj se za vrijeme kada nije bilo tv-a, niti trakica za kosu a bome i lakova, nego se igralo u poderanim prnjama a ne kao danas, Balic vise lici na nekog mlakonju na terenu, iako je sjajan igrac. Da imate vise Balica u ekipi ne bi vam pomoglo, jer je njegova igra odavno prokuzena, niti vise razigrava igrace, niti moze 1 na 1 protiv francuske odbrane, to smo uostalom vidjeli na ovom turniru ;-)

Covjek ozlijedjen, halo, naravno da nije u top formi samim time, prikljucio se u cetvrtfinalu, a ne bi ni igrao da nije prijeko potreban jer se vidi da nije dovoljno spreman, jer ono sto Balica odvaja od svih ostalih igraca u svijetu i jest eksplozivnost, energija, mogucnost da pretrci svog igraca u prvih par koraka, sto ne moze u ovakvoj nedovoljnoj spremi..
A to ostalo ti je smijesno jer njegove brojke, statistike, uloga, nagrade, visestruka priznanja onih cije misljenje se ustvari racuna i nesto znaci za razliku od tvog ili mog, vec duzi niz godina govore same za sebe..
Tvoje 'misljenje' promijeniti to ne moze, a ja sporiti ili ne sporiti nemam sta, jer je to dio rukometne povijesti..

Quote:
Uostalom vecina igraca bivse Jugoslavije je dolazilo iz BiH i Srbije, Hrvatska nikad nije imala tradiciju niti ce kad imati, imali ste ovu 'zlatnu' ekipu, ali ste i nju izgubili. Decko, rukomet se u mom gradu igrao, kada Zagreb nije imao ni nogometnog kluba ;-) Pogledaj malo historiju hrvatskog rukometa, kada je neki klub osvojio prvenstvo Jugoslavije ili Kup, smijesno.

Ahahahahahahaha.. govoris o visestrukim olimpijskim pobjednicima, svjetskim prvacima, europskim viceprvacima, osvajacima svjetskog kupa, vlasnicima brojnih medalja i priznanja, i to sve samo nakon 90tih, primjerice, pod hrvatskim imenom..

Ma tko to jos ima na ovim prostorima..? tko..? HALO.. cuj ''nema tradicije''.. ahahahahahahahahahahahaha.. yah.. slucajnost pregolema sve ovo danas, dijele besplatne medalje..

Pa ti sekunde normalan nisi.. i meni kazes decko..? oj ubij se.. bar imaj malo to nesto dostojanstva pa provjeri te ''cinjenice'' prije nego ih pocnes prostirati i davati svoje ''misljenje'' o svemu tome.. kakva crna Jugoslavija i klupski rukomet, toga se uhvatio, o jade moj, offtopica i hvatanja za slamke.. sta me boli kurac za Zagreb ili tvoj grad, ili klupski rukomet u Jugoslaviji.. i kakve i kakve to veze ima sa nacionalnim rukometnim reprezentacijama i njihovim nastupima na svjetskim, europskim prvenstvima i olimpijadi.. neka je brate Jugoslavija mjerilo svega pa taman.. :lol: tipicno bosanski, kad nemas vlastitih, prisvoji zajednicke jugoslavenske..
A sto ti se tice te Jugoslavije, ta ista ima nesto malo vise uspjeha u puno vecoj drzavi i u duzem vremenskom periodu.. a globalno gledajuci, po cemu to kao toliko bolja od nezavisne Hrvatske koja je osvojila sve sto i ona..? Ni po cemu, nema nista, a da Hrvatska samostalno osvojila nije.. i to je cinjenica momak, izvoli provjeriti..

I lol, izgubili zlatnu ekipu, haha.. je brate, boriti se za medalju na Olimpijadi je stvarno pregolemi promasaj nakon europskog srebra iste godine.. mislis li ti prije nego pises uopce..?

A sto se tice sastava u YU - '72e sest hrvatskih igraca + trener.. osvojeno zlato.. '76e pet igraca + trener ponovno.. itd. itd..

A nadalje, na kraju krajeva, gdje su sad te ostale reprezentacije i igraci silni srpski i bosanski, sta su osvojili sa svojim nacionalnim reprezentacijama, gdje su bili, koliko su se puta negdje uopce i kvalificirali..? To sam i mislio.. tisina molim lijepo..

Uostalom, zaboga miloga ne znam sto uopce spominjes RK Zagreb kad je ubjedljivo trofejniji.. cuj kad je neki hrvatski klub osvojio prvenstvo ili kup Jugoslavije.. o boze boze.. pa bogati pogledaj kad i tko prije nego lupnes samo jedan u nizu bisera u zadnjih nekoliko postova.. pa covjece bozji upravo hrvatski klub ima najvise naslova u tom elitnom rangu jugoslavenskog rukometa, mislim eto bas kad sve gledas kroz prizmu ex-yu..
Smiju ti se ljudi bola.. bar ovi koji ustvari nemaju toliki kompleks da ih zaslijepi u onome sto pise nego ustvari poznaju to o cemu ti dajes svoje 'misljenje'..

Ne znam samo kako ti se da uopce javljati samo da te netko opet poklopi.. pa iz aviona se vidi gdje je tvoj problem u svemu ovome..

Quote:
Posto trazis podatke na google-u, ukucaj rukometne saveze Alzira, Njemacke, Danske. Decko, vidis li ti da najbolje svjetske klubove vode Bosanci, nekadasnji nosioci rukometa na ovim prostorima ;-) Znaci li tebi nesto ime Zvonimir Serdarusic ili Abas Arslanagic ?

Znace li tebi ista Zdenko Zorko, Vlado Stencl..? lol.. nemoj svega ti da navodimo imena sad neka povijesna, smijesno bola.. tja, gluposti, ''nekadasnji nosioci'', mda, sami u tome bili, jadna Jugoslavija bez takvih.. haj majke ti, e.. busaj se bas ako hoces zajednickim uspjesima onih kojih ni na mapi danas nema, ni jednih ni drugih, nista drugo ti dakle ni ne preostaje, ali ovi pokusaji omalozavanja ogromne uloge, tradicije i snage hrvatskog rukometa (osvojeno sve sto se osvojiti moglo u tom sportu osim Eura jos uvijek, ali za razliku od ostalih i samostalno, a ne samo kao dio neceg puno veceg) su ti presmijesni.. tj. bili bi, da nije zalosno..
Kakvi crni savezi nekakvih tunisa i slicnih, i njihovi nekakvi treneri, kao da takvih nema medju Hrvatima, Srbima, pa i ostalima, jao jaaaaooooo maajko moja, s kim se ja svadjam.. :/ ni argumentirano i sposobno odgovoriti ne mozes, kamoli da se dotaknes teme o kojoj se raspravlja uopce..

Quote:
Vjerovatno ne, jer si kompleksas koji ce sve od sebe dati da blati neciji drugi uspjeh, iako ide kroz zid. Ne moze vise, vase je vrijeme isteklo, slijedece godine vise srece, jer protiv onakve Francuske mozete samo sanjati o medalji :D

Prepoznajes li ti sebe u tim recenicama ili si toliki licemjer da to cak i ne vidis..? :) lol, jest, umirem ja od kompleksa, ziviti ne mogu koliko ste uspjesni i dobri.. :lol:

E, i e da ne bi.. 8)

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2008. 18:26 
burnt,doslovno si zagorio ako imadneš živaca sve ono čitat

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]