Burnt iN Effigy wrote:
Hahah, koji si ti kompleksas, slusas li Thompsona
Ja nemam komplekse, nit sam kad imao. Mene iskreno boli briga hoce li se reprezentacija BiH plasirati na evropsko i hoce li izgubiti, pobijediti. Ti si taj koji ima komplekse i ne vidi dalje od svog nosa, niti zeli da prizna CINJENICE. Daj bolan, Balic, jest kvalitetan igrac, to niko ne spori, ali znas koliko je takvih igraca proslo kroz mog grad, odnosno igralo u klubu. Informisi se malo, raspitaj se za vrijeme kada nije bilo tv-a, niti trakica za kosu a bome i lakova, nego se igralo u poderanim prnjama a ne kao danas, Balic vise lici na nekog mlakonju na terenu, iako je sjajan igrac. Da imate vise Balica u ekipi ne bi vam pomoglo, jer je njegova igra odavno prokuzena, niti vise razigrava igrace, niti moze 1 na 1 protiv francuske odbrane, to smo uostalom vidjeli na ovom turniru
Covjek
ozlijedjen, halo, naravno da nije u top formi samim time, prikljucio se u cetvrtfinalu, a ne bi ni igrao da nije prijeko potreban jer se vidi da nije dovoljno spreman, jer ono sto Balica odvaja od svih ostalih igraca u svijetu i jest eksplozivnost, energija, mogucnost da pretrci svog igraca u prvih par koraka, sto ne moze u ovakvoj nedovoljnoj spremi..
A to ostalo ti je smijesno jer njegove brojke, statistike, uloga, nagrade, visestruka priznanja onih cije misljenje se ustvari racuna i nesto znaci za razliku od tvog ili mog, vec duzi niz godina govore same za sebe..
Tvoje 'misljenje' promijeniti to ne moze, a ja sporiti ili ne sporiti nemam sta, jer je to dio rukometne povijesti..
Quote:
Uostalom vecina igraca bivse Jugoslavije je dolazilo iz BiH i Srbije, Hrvatska nikad nije imala tradiciju niti ce kad imati, imali ste ovu 'zlatnu' ekipu, ali ste i nju izgubili. Decko, rukomet se u mom gradu igrao, kada Zagreb nije imao ni nogometnog kluba

Pogledaj malo historiju hrvatskog rukometa, kada je neki klub osvojio prvenstvo Jugoslavije ili Kup, smijesno.
Ahahahahahahaha.. govoris o
visestrukim olimpijskim pobjednicima,
svjetskim prvacima,
europskim viceprvacima, osvajacima
svjetskog kupa, vlasnicima brojnih medalja i priznanja, i to sve samo nakon 90tih, primjerice, pod hrvatskim imenom..
Ma tko to jos ima na ovim prostorima..

tko..

HALO.. cuj ''nema tradicije''.. ahahahahahahahahahahahaha.. yah.. slucajnost pregolema sve ovo danas, dijele besplatne medalje..
Pa ti sekunde normalan nisi.. i meni kazes decko..

oj ubij se.. bar imaj malo to nesto dostojanstva pa provjeri te ''cinjenice'' prije nego ih pocnes prostirati i davati svoje ''misljenje'' o svemu tome.. kakva crna Jugoslavija i klupski rukomet, toga se uhvatio, o jade moj, offtopica i hvatanja za slamke.. sta me boli kurac za Zagreb ili tvoj grad, ili klupski rukomet u Jugoslaviji.. i kakve i kakve to veze ima sa nacionalnim rukometnim reprezentacijama i njihovim nastupima na svjetskim, europskim prvenstvima i olimpijadi.. neka je brate Jugoslavija mjerilo svega pa taman..

tipicno bosanski, kad nemas vlastitih, prisvoji zajednicke jugoslavenske..
A sto ti se tice te Jugoslavije, ta ista ima nesto malo vise uspjeha u puno vecoj drzavi i u duzem vremenskom periodu.. a globalno gledajuci, po cemu to kao toliko bolja od nezavisne Hrvatske koja je osvojila
sve sto i ona..

Ni po cemu, nema nista, a da Hrvatska samostalno osvojila nije.. i to je cinjenica momak, izvoli provjeriti..
I lol, izgubili zlatnu ekipu, haha.. je brate, boriti se za medalju na Olimpijadi je stvarno pregolemi promasaj nakon europskog srebra iste godine.. mislis li ti prije nego pises uopce..

A sto se tice sastava u YU - '72e sest hrvatskih igraca + trener.. osvojeno zlato.. '76e pet igraca + trener ponovno.. itd. itd..
A nadalje, na kraju krajeva,
gdje su sad te ostale reprezentacije i igraci silni srpski i bosanski,
sta su osvojili sa svojim nacionalnim reprezentacijama,
gdje su bili, koliko su se puta negdje uopce i kvalificirali..

To sam i mislio.. tisina molim lijepo..
Uostalom, zaboga miloga ne znam sto uopce spominjes RK Zagreb kad je ubjedljivo trofejniji.. cuj kad je neki hrvatski klub osvojio prvenstvo ili kup Jugoslavije.. o boze boze.. pa bogati pogledaj kad i tko prije nego lupnes samo jedan u nizu bisera u zadnjih nekoliko postova.. pa covjece bozji upravo hrvatski klub ima najvise naslova u tom elitnom rangu jugoslavenskog rukometa, mislim eto bas kad sve gledas kroz prizmu ex-yu..
Smiju ti se ljudi bola.. bar ovi koji ustvari nemaju toliki kompleks da ih zaslijepi u onome sto pise nego ustvari poznaju to o cemu ti dajes svoje 'misljenje'..
Ne znam samo kako ti se da uopce javljati samo da te netko opet poklopi.. pa iz aviona se vidi gdje je tvoj problem u svemu ovome..
Quote:
Posto trazis podatke na google-u, ukucaj rukometne saveze Alzira, Njemacke, Danske. Decko, vidis li ti da najbolje svjetske klubove vode Bosanci, nekadasnji nosioci rukometa na ovim prostorima

Znaci li tebi nesto ime Zvonimir Serdarusic ili Abas Arslanagic

Znace li tebi ista Zdenko Zorko, Vlado Stencl..

lol.. nemoj svega ti da navodimo imena sad neka povijesna, smijesno bola.. tja, gluposti, ''nekadasnji nosioci'', mda, sami u tome bili, jadna Jugoslavija bez takvih.. haj majke ti, e.. busaj se bas ako hoces
zajednickim uspjesima onih kojih ni na mapi danas nema, ni jednih ni drugih, nista drugo ti dakle ni ne preostaje, ali ovi pokusaji omalozavanja ogromne uloge, tradicije i snage hrvatskog rukometa (osvojeno sve sto se osvojiti moglo u tom sportu osim Eura jos uvijek,
ali za razliku od ostalih i samostalno, a ne samo kao dio neceg puno veceg) su ti presmijesni.. tj. bili bi, da nije zalosno..
Kakvi crni savezi nekakvih tunisa i slicnih, i njihovi nekakvi treneri, kao da takvih nema medju Hrvatima, Srbima, pa i ostalima, jao jaaaaooooo maajko moja, s kim se ja svadjam.. :/ ni argumentirano i sposobno odgovoriti ne mozes, kamoli da se dotaknes teme o kojoj se raspravlja uopce..
Quote:
Vjerovatno ne, jer si kompleksas koji ce sve od sebe dati da blati neciji drugi uspjeh, iako ide kroz zid. Ne moze vise, vase je vrijeme isteklo, slijedece godine vise srece, jer protiv onakve Francuske mozete samo sanjati o medalji

Prepoznajes li ti sebe u tim recenicama ili si toliki licemjer da to cak i ne vidis..

lol, jest, umirem ja od kompleksa, ziviti ne mogu koliko ste uspjesni i dobri..

E, i e da ne bi..