Burnt iN Effigy wrote:
Hahahhah, pa ima li veceg licemjera koji je kontradiktoran u jednoj istoj recenici, ti bolan sebe branis

Ti imas kompleks, ali kao da to nismo znali, i da molim te lijepo ako vec zivis u BiH i ako si rodjen ovdje imaj malo postovanja prema doticnoj, pun je kurac takvih kao sto si ti, ako vam ne valja drzava selite se, sto vise to bolje

. Ne smije se meni nitko, ja se tebi smijem jer ti u jednoj recenici iznosis svoje misljenje, napadas tudje i branis sebe, haahahha, s kim se tek JA svadjam

Nit si iznio argumente, a kamoli se potrudio da ih na pristojan nacin predstavis, shvatam stalni porazi na kraju svake godine jako bole

Hrvati , posebno u BiH, su jedini narod koji je pun nekog ponosa, u svim aspektima zivota, prave od mrava medvjeda, a sto je najgore negiraju tudje uspjehe. Tradicija ne ide u vasu korist, cinjenica je bolan da niste nikad u povijesti imalu JAKU reprezentaciju, osim u zadnjih 10 godina, TO SU CINJENICE decko. Moram se malo uhvatiti za povijest rukometa na ovim prostorima, cisto da se takvima kao sto si ti malo smijem. Pogledaj udio BiH reprezentativaca u Jugoslovenskoj reprezentaciji a pogledaj udio hrvatskih, opet decko CINJENICE.
Bola sta god si iznio kao 'argument', ti ne stoji.. ostajes na 'misljenjima'.. uhvatio se udjela nekog.. pa sta..

jel to falilo nekih od tih naroda u tim repkama..

nije.. jesu li ti ostali samostalno nesto napravilo veliko kao Hrvatska..

nisu.. prema tome, gotova prica sto se toga tice..
I onda se uhvatis kad je kao hrvatski klub osvojio tu iluzornu jugoslavensku ligu, kao da nikad rukometa igrali nismo, a najvise trofeja u tom tvom valjda jedinom segmentu kvalitete upravo ima hrvatski klub..
Pa daj bola..
I tko si ti da mi pricas o BiH..

zivim u njoj kao i ti, moja je koliko i tvoja.. imam je pravo dozivljavati kako god zelim kad smo vec kod toga..
moja je.. seli se ti brate, glupa vam prica maksimalno.. odmah se pocne sa ''ako vam se ne svidja selite''.. znam ja da bi vi rado, ali nece moci tako.. isto tako, ljubav prema vlastitom narodu i povijesnu povezanost nista izbrisati ne moze.. pa sad, kome smeta, nek smeta brate..
Ja je nikad nisam nepostivao ni omalozavao na nacin na koji bi ti to htio predstaviti ovdje.. unatoc drskim i neustavnim preglasavanjima i brojnim zanemarivanjima cijelog jednog konstitutivnog, dakle navodno ravnopravnog, naroda iste, nemam tolike neke potrebe.. ja sam zadovoljan sa tim sta jesam, gdje jesam, placam porez, zivim, primarno sam lokalpatriot, uvijek postujem i cijenim tudje, ali ne dam na svoje.. tako sam naucen, i tako ce i moje dijete biti nauceno.. it's as simple as that..
Jesmo, inatljivi smo kao nacija, ponosni i jako prkosni.. istina.. jesi se mozda ikad zapitao da li smo bas zato uspjesni u toliko mnogo stvari, ukljucujuci taj sport..
Ako ti to mozes postovati u istoj mjeri kao i ja, onda nemamo nikakvih problema.. ja bar s tobom nemam..
A to sto je to meni u
sportskom aspektu doticna samo
drzavna reprezentacija, a ne nacionalna, je sasvim normalno i realno, jer tako i jest..
Quote:
A cinjenice najvise bole, cinjenice da nemate vise uspjeha, niti igraca koji su vise doprinijeli razvitku rukometa na ovim prostorima, broj 10 je vasa bolna cinjenica

Al' dobro shvatam vas kompleks vise vrijednosti, traumaticnu danasnjicu, i tzv Balic sindrom, uvijek se hvatate za jedinku, a dobro vidjeli smo na ovom prvenstvu kako stvari stoje. Balic je sjajan igrac, ali daleko od toga da je trenutno najbolji na svijetu, pogledaj krila Francuske, Spanije, samo krila su daleko eksplozivnija od jednog Balica, njegov pregled igre je pao, njegove namjere svaka iole jaca odbrana u startu stopira, ukratko za par godina Balic ce biti beskorisan igrac, iako je vec sada. Dvije godine ste vec bez svog cilja, shvatam tugu i prije svega isfrustriranost, jer jebiga necete nikad sebi priznati poraz. Ovo je vas jedini zlatni period, zahvalite se na dobrom, sredjenom savezu, za razliku od naseg, koji mlade talente koristi kao export proizvod.
Yah, krila i playmakeri su inace jedna te ista kategorija i mogu se usporedjivati..

Da beskoristan igrac, o boze moj..
Dvije godine bez cilja..

momak moj, 2008a je godina, Hrvatska ima srebro sa Eura, i smijesi joj se bronca na jednoj Olimpijadi.. ako to tebi nije rezultat ogromnih razmjera, e onda nisi realan sekunde..
A HRS nemas sta komentirati jer nisi bas upucen u isti.. ;P
Quote:
Kada si se vec dotakao BiH reprezentacija, ja nakon utakmice s Madjarskom ne zelim vise da pratim rukomet, jer svi znamo sta se zapravo desilo i koje su posljedice toga. Nazalost 'veliko ime' u sportu je ispred korektnog sudjenja i rezultata. BiH rukometnoj reprezentaciji treba cvrst savez, volja odredjenih ljudi da ne koriste mlade talente, kojih je bome puna Bosna, kao otpadke, i u startu vrse demoralisanje. Ekonomska nestabilnost i situacija u drzavi je samo mjerilo sporta, nazalost situacija je neizbjezna. Uostalom kadetska i juniorska reprezentacija BiH biljezi daleko bolje rezultate nego li Hrvatska, u to sam se uvjerio dok sam jos trenirao rukomet

Sve cinjenice govore protiv tebe, osim novog milenijuma, ali posto si ti ocito osoba koja voli lijeciti komplekse gdje god stigne, ne zeli da prizna niti uvazi tudji uspjeh. Ali, dobro, takvi su nevazni, BiH ide dalje i bez mene i bez tebe, ali pitam se dokle . . .
lol.. cuj ne zeli da prizna ni uvazi tudji uspjeh.. cestitah iste sekunde Francuzima na zasluzenom prolazu kao sto bi bilo kome drugom ako je zasluzeno.. ne znam ja tko lijeci komplekse kad dodje ovdje i odmah kaze ''boli mene za BiH, meni je samo bitno da ste VI izgubili''.. I tko je tu iskompleksiran i tko kao ne postuje tu drzavu..

Vi dodjite na neko natjecanje veliko uopce, ja cu se razveseliti naravno, i cestitati iste sekunde.. ne znam samo o kojem uspjehu brate pricas.. kadeti, juniori, brate svaka cast, ali evo i Hrvatska U-18 reprezentacija u kosarci je vlasnik broncane europske medalje odnedavno, primjerice, pa nitko nista, a mogao bi se pohvaliti i time da tu ima i nasih mladica, i da recimo Å iroki ima na okupu skoro cijelu mladu i B reprezentaciju Hrvatske.. zasto..

zato sto to valja dokazati u seniorskom segmentu, stoga, pusti mi to svega ti, jer ja s tim sigurno problema nemam..
Prije bi rekao da ti imas problema reci - dobro, stvarno ste jaki, nema sta, i sa Jugoslavijom medalje, i samostalno medalje, za razliku od svih ostalih ex-yu drzava.. ali ne.. ti to prebacujes na mene.. logika u svemu tome mi nekako,

, izmice..
Quote:
Koliko god bili arogantni i lijecili svoje neuspjehe na drugim mjestima, vase vrijeme polako prolazi, tonete sve dublje i dublje. Samo ne shvatam, kako reprezentacija koja je po tvom vidjenju 'leglo' najboljih svjetskih igraca vec tri godine ne moze da dodje do zavrsnice, nemoguce da jedan 'dream team' ne moze da preskoci posljednju prepreku

. E jadi moji, dokle je god takvih kao sto si ti, meni je zao sto disem isti zrak sa morem takvih, ali jebiga sta da se radi, balkanski mentalitet u tebi ne dozvoljava realno gledanje odredjenih stvari, ponos ipak na prvom mjestu, ups ne, izvinjavam se, ovaj put cak ni na trecem

Jebga, valjda se zato kaze kako ljudi cesto predbacuju drugima ono sto sami rade..
A ja ne znam tko je dosao na temu niotkud provocirati i nasladjivati se porazu..

da ne citiram sad.. uglavnom, zalim brate, ali ti je tekst konfuzan, i ne odgovara realnoj slici..
Ponos iznad svega, naravno, ali bar sam realan i cestitam boljem protivniku, dok ti dodjes nesto tipa 'a jesu su vas razvalili, auuu, puuuno bolja momcad, ma drago mi e'..
E TO, dragi moj, ti je balkanski mentalitet, i to je ono od cega ni sam pobjeci ne mozes, kao ni ja..
E i da se zna, ja sam ponosni Balkanac.. :p