Bad::Brain wrote:
Archangel wrote:
Sto se tice Celika, eventualna sredina tablice, mozda, uz srecu..
Inace, zna se tko je najbolji u premier ligi, to samo jos jednom treba potvrditi i sluzbeno ovjeriti..
Ma nece Siroki biti prvak...hehehe
Boga mi Celik bi mogao postati u buducnosti malo zajebanija ekipa, imaju sad jakog sponzora pa mozda bude sta od njih. Al ove sezone je prerano govoriti o gornjem dijelu tabele.
Siguran sam da ce u gornjem dijelu tabele tj.prvih 5 mjesta biti: Siroki, Zeljo, Sarajevo, Borac i jedna ekipakoja ce iznenaditi.
Fakat je vrijeme da pehar dodje na grbavicu...

Ama hoce, trust me.. :p
U buducnosti da, eventualno, primijetih ugovor, fino su to slozili i stvarno je red da pocnu vracati Celik na stare staze, no jos se tu treba podosta kockica sloziti i organizacijski, kadrovski i prije svega mentalno da bi to licilo na nesto ozbiljnije, a i tesko je naci covjeka da vodi klub koji je sposoban biznismen i uz to voli klub, takvih je malo.. dok god ostale, pretezito bosanske ekipe odmah da kazem, ne skontaju da nema nista od kukanja, gledanja u tudje dvoriste i prizivanja stare slave napredovati nece, samo ce im rasti komplexi i jal, postati ce prepateticni na kraju, to jednostavno tako ide posto bez organizacije i cvrstog plana nema nista, a trenutacno tu nitko nije ni na kilometar Å irokom Brijegu i ja ne vidim tu momcad koja moze na Pecari doticnoj parirati tako da ja ocekujem obranu naslova sasvim realno.. ;P
Konkurenti ce tu biti Zrinjski ako se mene pita, imaju najbolju momcad poslije nas, mozda Sarajevo ako bude ista para za place i slicno, Zeljo max. 4. mjesto rekao bih, no budemo vidjeli, premier liga je to svejedno, no kakva je takva je, moja je..
Ukratko, jos cete se morati nacekati na pehar, zalim..