Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 22. 06. 2025. 18:41

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 580  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2006. 05:23 

Komentirao bih, i komentiram, no na doticnom forumu posto nitko drugi nije u stanju, nije kompetentan, ili jednostavno ne zeli komentirati - ne da mi se samom..

Sto se tice Celika, eventualna sredina tablice, mozda, uz srecu..
Inace, zna se tko je najbolji u premier ligi, to samo jos jednom treba potvrditi i sluzbeno ovjeriti..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2006. 13:06 

Archangel wrote:

Inace, zna se tko je najbolji u premier ligi, to samo jos jednom treba potvrditi i sluzbeno ovjeriti..

Ma nece Siroki biti prvak...hehehe
Boga mi Celik bi mogao postati u buducnosti malo zajebanija ekipa, imaju sad jakog sponzora pa mozda bude sta od njih. Al ove sezone je prerano govoriti o gornjem dijelu tabele.
Siguran sam da ce u gornjem dijelu tabele tj.prvih 5 mjesta biti: Siroki, Zeljo, Sarajevo, Borac i jedna ekipakoja ce iznenaditi.
Fakat je vrijeme da pehar dodje na grbavicu... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2006. 15:25 

ja ba et celiku sad sponzor mittal steel (zeljezara) et makar nesto se pomaklo sponzora nismo imali od pocetka rata sto se tice igraca nisu dosla nekakva imena uglavnom prijasnji govnari tako da sredina tabele hmm sto da ne prihvatio bi odma...e ba ljudi mozete mislit ko nam je jedan od clanova uprave haha jebeni tarik filipovic posto je on zenicanin i robijas pa et uvalio se :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2006. 15:52 

Jedinstvo sampion!:p

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 08. 2006. 05:31 

Bad::Brain wrote:
Archangel wrote:

Ma nece Siroki biti prvak...hehehe
Boga mi Celik bi mogao postati u buducnosti malo zajebanija ekipa, imaju sad jakog sponzora pa mozda bude sta od njih. Al ove sezone je prerano govoriti o gornjem dijelu tabele.
Siguran sam da ce u gornjem dijelu tabele tj.prvih 5 mjesta biti: Siroki, Zeljo, Sarajevo, Borac i jedna ekipakoja ce iznenaditi.
Fakat je vrijeme da pehar dodje na grbavicu... :wink:

Ama hoce, trust me.. :p
U buducnosti da, eventualno, primijetih ugovor, fino su to slozili i stvarno je red da pocnu vracati Celik na stare staze, no jos se tu treba podosta kockica sloziti i organizacijski, kadrovski i prije svega mentalno da bi to licilo na nesto ozbiljnije, a i tesko je naci covjeka da vodi klub koji je sposoban biznismen i uz to voli klub, takvih je malo.. dok god ostale, pretezito bosanske ekipe odmah da kazem, ne skontaju da nema nista od kukanja, gledanja u tudje dvoriste i prizivanja stare slave napredovati nece, samo ce im rasti komplexi i jal, postati ce prepateticni na kraju, to jednostavno tako ide posto bez organizacije i cvrstog plana nema nista, a trenutacno tu nitko nije ni na kilometar Å irokom Brijegu i ja ne vidim tu momcad koja moze na Pecari doticnoj parirati tako da ja ocekujem obranu naslova sasvim realno.. ;P
Konkurenti ce tu biti Zrinjski ako se mene pita, imaju najbolju momcad poslije nas, mozda Sarajevo ako bude ista para za place i slicno, Zeljo max. 4. mjesto rekao bih, no budemo vidjeli, premier liga je to svejedno, no kakva je takva je, moja je..
Ukratko, jos cete se morati nacekati na pehar, zalim.. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 08. 2006. 16:17 

aaa ja celika sinoc jest da je pobjedio ono minimalnih 1:0 protiv slavije al stari nikad nisu gore igrali na domacem terenu ono napad kurcina zesca sto se slavije tice nisu zapucali u okvir gola

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 08. 2006. 19:47 

...bih-turska...kosarka...septembar...jel' ovo potvrdjeno, sigurno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 08. 2006. 20:05 

koliko ja znam sa turskom igramo al fudbala tamo nedje sredinom 2007.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 08. 2006. 20:27 

...ja dobih na tv-u informaciju...doduse nezvanicnu...pa, ono, kontam zna neko...
...valjda ce bit...baho dosad nije slag'o...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 08. 2006. 01:28 

DoMa wrote:
aaa ja celika sinoc jest da je pobjedio ono minimalnih 1:0 protiv slavije al stari nikad nisu gore igrali na domacem terenu ono napad kurcina zesca sto se slavije tice nisu zapucali u okvir gola

Ha pa svejedno ce pamtiti rezultat, valja dobro poceti, igra i forma obicno raste, no moraju i rezultati se poklopiti ako hoce nesto vise napraviti.. cisto sumnjam da je bilo narocitog nezadovoljstva nakon utakmice.. ;P

Quote:
...bih-turska...kosarka...septembar...jel' ovo potvrdjeno, sigurno...

Nije to potvrdjeno, niti je jos sigurno ni blizu..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 08. 2006. 01:35 

...tnx...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 08. 2006. 01:39 

A you're welcome.. kao sto rece Doma, igra se sa Turskom sigurno, al u sklopu kvalifikacija za europsko nogometno prvenstvo..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 08. 2006. 15:55 

Za Kosevo, za Saraj'vo, za horde zla sad pjevam ja....

Sarajevo - Rapid 1:0

Njah njah

p.s. znal neko rezultat tekme Zeljo - Ljuba Alicic ??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 08. 2006. 16:23 
Moderator

@ [vanja]
Jesi li ti "sabur sine"? Ima na lol.ba komentara, isto to pitanje. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 08. 2006. 17:18 

[vanja] wrote:
Za Kosevo, za Saraj'vo, za horde zla sad pjevam ja....

Sarajevo - Rapid 1:0

Njah njah

p.s. znal neko rezultat tekme Zeljo - Ljuba Alicic ??

:lol:

E ovo je moja poanta, jos odavno.. za bilo kakav rezultat evo milion horda 'net-huligana', inace, nema ih nigdje na vidiku.. :P

No svejedno, fantastican rezultat, bravo FK.. iako su male sanse na uzvratu..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 08. 2006. 18:06 

@ furija.. nisam taj.. mada se ovaj fazon poceo pricat medju rajom jos prije tekme sinoc... isto ono, ako Zeljo prodje Alicica slijedi mu Sinan Sakic.. i tako to...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 08. 2006. 01:46 

Svega mi DoMa mogli bi vi se i ove godine grcevito boriti za opstanak.. :) razlika izmedju ove dvije ekipe veceras je nebo i zemlja, dobro prodjose sa samo dva gola u mrezi, al to je vec pomalo do natopljenosti terena i Karoglanovih i Wagnerovih teznji egzibicijama..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 08. 2006. 02:19 

nisam se javljo dugo al moro sam sad...

juce smo oderali travnik 3:0..mogli su primit jos koji al eto dobro je..bio je i cist penal za travnik al nije dosudjen, al ne bi nista znacajno promijenio

jucee je bila priprema za francusku...bice ludilo u srijedu

@arch papci ste jebeni...besliji ste zvizdali...nek vas je sram i stid

nisam ocekivo da ce sarajevo uzet rapida, jos ne vjerujem da ce proc, mada daj boze da prodju, al tesko jeben je tamo teren plus nase ekipe nisu na strani nesta, primjer sirokog, prvo poluvrijeme su izdrzali al onda pad u svemu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 08. 2006. 02:40 

Ehehe, nije bas ni Mirsad fino uletio na teren bez provokacija, pusti ti meni to.. ;P no ako te tjesi dramaticno vise ljudi nije reagiralo nego sto je zvizdalo, mass mentality, no haj..

Sarajevo je napravilo rezultat i po kuci, ali urnebes je na Rapidovom stadionu, tesko da ce ostati neporazeni..
BH ekipe padaju zbog losije spreme, takticke neadekvatnosti i neiskustva pojedinaca.. Å iroki je sam sebi dva gola dao, a jedan nesretno primio, nije bilo nekog narocitog pada u svemu, cisto neiskustvo i neadekvatnost klubova iz BH lige jos uvijek..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 08. 2006. 12:17 

Archangel wrote:
Svega mi DoMa mogli bi vi se i ove godine grcevito boriti za opstanak.. :) razlika izmedju ove dvije ekipe veceras je nebo i zemlja, dobro prodjose sa samo dva gola u mrezi, al to je vec pomalo do natopljenosti terena i Karoglanovih i Wagnerovih teznji egzibicijama..

mah i vi cete popusit kad dodjete na bilino i sta sad bice isto ko i svake sezone u ovoj nasoj usranoj ligi dovoljno je da ne gubis kod kuce i mozes komotno u evropu

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]