A to vi macka..
Ja tebe ne kontam u ovim ''analizama''.. pa ziv ne bio Juventus se moze da valja pohvaliti samo time sto je ubjedljivo najvise puta osvojio Serie A i svaka cast.. Inter npr. nasuprot tome jedini iz Italije nikad iz nje ispao nije, sto je sam po sebi podatak vrijedan divljenja.. takodjer, vec ove godine moze prestici Juventus po broju naslova europskog prvaka, realne sanse ima, i isto tako daj mi reci sta je Juventus osvojio vrijedno spomena, a da Inter takodjer u svojoj vitrini nema..

gdje je onda razlika.. ja dva, ti tri, on cetiri, oni pet..
Ti bolan pravis tu razliku kao da je rijec o, ne znam, Juventusu i Romi, a koristis kao referencu Manchester, koji je svjetski klub, al ev tko bi prije 15ak-20 godina rekao da ce toliko napredovati.. pa pogledaj gdje su bili 80e.. komotno si ih mogao u istu recenicu bas s tim Chelseam.. sta ima veze sto nemaju toliko titula.. to tebi instant klub samim time ccc.. pa imaju najstariji stadion u Engleskoj, npr.. a ne mozes ni predvidjeti sta ce biti za jos 10ak godina samo..
Ono sto ja mislim o Juventusu odrazava Torino, gdje isti nema dominaciju u vlastitom gradu..

koliko ima simpatizera diljem Italije fala bogu samo odrazava trophy hunterse.. al dobro, moram te malo bockati..
A sto se HZ tice, oni su svoje rekli tijekom sezone, pa tako i ovim cinom, a i osobno sam dozivio, samo da vidim koliko licemjerni kasnije ispasti mogu, a ako jos netko 'pije' sve to ok, tako da me ne zanima sekunde..
GRANDE INTER.. bolan, tocka..