Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 06. 2025. 05:04

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 177 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Next
Author Message
 Post subject: Re: Smrt mladića kod Tehničke Å¡kole/Marijin dvor
PostPosted: 08. 02. 2008. 20:30 
Moderator

Naravno,sorry Borise :lol:

A sad ozbiljno,
ovo hoce biti zaboravljeno,kao i sve dosad!Kraj.
Sjecacemo se mi rega sve,ali javnost i vecina stanovnistva ce to zaboraviti.Svi znamo da je tako.
Tuzna cinjenica.

Last edited by Nameless on 08. 02. 2008. 20:50, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 08. 02. 2008. 20:38 
Moderator

Striker wrote:
Prica mi poznanik kako je citava porodica Sikirica nenormalna.
Danas u opstini dosao Nerminov(ubica) otac i rekao zeni na salteru daj mi te papire sto brze da ne zavrsis kao onaj u tramvaju sto ga je moj sin ubio..
eto toliko..

like father like son...bogalji!

Profile  

PostPosted: 08. 02. 2008. 20:46 
Moderator

ma jarane treba mu lozu pobiti, jebo ih otac hadaljski...i njega i porodicu lincovati...a da mi je samo znati kako bi se njegova mati osjecala da se nesto onako desi njoj i njenom sinu..

Profile  

PostPosted: 08. 02. 2008. 21:18 

Tuga velika!
Realno, slazem se sa Andrejom... Uvijek se digne prasina oko ovih stvari, al se isto tako brzo zaboravi, i ljudi pocinju da se bave svakodnevnim poslom tj. kontanjem kako doci do para. Ova demonstracija je odlicna ideja, ovaj put bi moglo biti kakvog hajra, al kad bi se to htjelo ponoviti za 3-4 sedmice ne bi doslo ni 200 ljudi.
Tuzno je to da je potreban jedan ovakav dogadjaj da malo vise ljudi odbace onu svoju "kurcobolju" i da pokusaju promjeniti nesta...

Profile  

PostPosted: 08. 02. 2008. 23:42 

Post sa mog bloga;

Koliki umobolnik treba biti da se ubije momak, vršnjak, sin jedinac, tek tako - bez ikakvog razloga?
Je li mislite da ste sad "face" i muškarčine? Ispali ste obične nezrele pičke!!!
Kurve, znamo vam imena: Ademir Lelović, Berin Talić, Nermin Sikirica. Imamo vam i slike...
I još nakon svega prkosite i tvrdite "Ne možete nam ništa". Jeste li u to sigurni? Možda vam ovo današnje jebeno uređenje od države ne može ništa, ali bjes naroda može.
Znamo ko ste i skriti se ne možete. Mi smo svuda oko vas...
A koja bi kazna bila dovoljna, za vas; Možda da vas skinemo gole, na sred Sarajeva (onako kao što ste i vi ubili nedužnog momka - u sred Sarajeva), bičevati vas do smrti, a onda rastrgati i samljeti, pa dati narodu da vas takve pregazi, nakon toga zapaliti vaše ostatke i baciti ih u Miljacku? Bojim se da je i ovo premalo!
Za vas ovo vrijedi isto, koji ste bili u tramvaju i niste htjeli pomoći!! Je li to bilo teško pomaknuti matoru i sebičnu guzicu i pomoći nekome? Stid da vas bude. Vi, što ste sa brda tokom rata sljegli u Sarajevo. Marš odakle ste i došli!!! A vi biste da se samo vama pomaže? Seljačine obične!
A koji je to bio razlog da se uništi jedan mladi život? Nije ga možda bilo; čisto umobolstvo i dokaz nezrelosti... Onda svaka čast obrazovnom sistemu u BiH, koji nije prepoznao da su trojica umobolnika redovno i bez problema pohađala školu? A da li možemo biti sigurni u to da ga nikad prije nisu vidjeli, ili barem jedan od njih?
Guzonje, balavurdija, seljačine, pičkice, kurve....

Otvorimo oči - svi koji možemo, budimo sutra pred Katedralom i dignite noževe u zrak. Želimo krvnike pred nama! Da im MI sudimo! (nazalost, posto nezivim u Sarajevu, ne mogu biti tu, niti imam vremena ni mogucnosti da dolazim, ali im posteno izrazite svoj bjes i psujte majke - kako dolikuje i kako su zasluzili)

RIP Denise!

Bojim se da nas samo diktatura moze ukrotiti, gdje ce se znati ko je ko!
Kakav smo narod - trebamo se samo zgrazati iz dana u dan na ubistva koja cine jebena seoska balavurdija, a nista poduzimati. A u ponedjeljak, bojim se, hoce li se vise iko ovog sjecati... Zar treba da se jedan po jedan zivot gasi, d abi nasi pohlepni umovi shvatili sta se zbiva oko nas!!! Sramotno!

Profile  

PostPosted: 08. 02. 2008. 23:46 
Moderator

a nadajmo se da se ovo nece brzo zaboraviti i nemojmo mi to dozvoliti, jer ovo je prevrsilo sve mjere, imamo nesposobnu policiju, hitna sluzba drka kurac, a narod se ceska po glavi dok momka ubijaju pre njihovim ocima..jarane TREBA POLIJEPITI SLIKE TIH MAJMUNA PO GRADU NA SVAKOM MJESTU, nek se zna, nek se svaki dan gleda, nek se ne zaboravi...jebote kad nisi vise u ni u jebenom tramvaju siguran, treba u svakom po jedan policajac da bude, ionako su nesposobni i nista ne rade, ovako ce se vozati citav dan i paziti da se niko ne kurci...JEBES DEMOKRATIJU, DAJ TIRANIJU....

Profile  

PostPosted: 09. 02. 2008. 00:10 

NecrodaemoN wrote:
JEBES DEMOKRATIJU, DAJ TIRANIJU....

Ma normalno,legendo!!!Zabij ti svemu ovom,sad sam malo kontardiktoran sam sebi,ali je Titova policija bila zakon!Ma mrs u picku materinu stoko jedna...ja bi to odmah opbjesio da se sta pitam,pa cemo vidjeti ko ce slijedeci.I serijat je dobar(na papiru)...rezi glavu odamh,kad ti mozes ubiiti djete...

Profile  

PostPosted: 09. 02. 2008. 00:21 

Nek oni naplacuju karte u tramvaju..to je vazno

Profile  

PostPosted: 09. 02. 2008. 00:29 
Moderator

da jarane, propasce drzava radi pisljive karte, a ko jebe to sto ce neko dijete ubiti

Profile  

PostPosted: 09. 02. 2008. 01:59 

Mislim da bi svaki komentar na ovo bio suvisan. Zivomo u svijetu nasilja, mrznje, okruzeni budalama koji vrebaju iza svakog coska... Nazalost, nijedna kazna vise ne moze roditeljima ovog momka pomoci... Uvesti preventivne mjere... Ali kako?

Profile  

PostPosted: 09. 02. 2008. 02:52 

slazem se da treba pobit ovo, i to najbolnijom i najbrutalnijom smrtnom kaznom. al za to treba da imamo takve kazne, da se to zakonski rijesi njihovom smrcu. jer, evo zamislite da sutra vidite na ulici nekog od ove trojice, ko bi od vas prisao i prebio ga?
iako se to nece desit, kod nas ovdje treba uvest smrtnu kaznu, to jedino bi mozda obuzdalo malo ovakve debilne "poteze"...

Profile  

PostPosted: 09. 02. 2008. 12:13 

prebit kichmu, napravit invalidom, kakav ba zatvor ljudi, jestel vi normalni...
da je Tita ne bi do ovog ni doshlo zbog dobrog sistema prebijanja kichme u njegovo vrijeme

Profile  

PostPosted: 09. 02. 2008. 12:53 
Moderator

Dosta pametovanja.Protesti u jedan pred katedralom!
Ma treba to biti vise od "mirnog protesta",treba mu otic do materine radnje nas osamsto pa popalit sve.Naravno ko mene jebe,kad ljudi kontaju da je kurcev mars rjesenje problema(nije ni ovo moje,ali je efikasnije makar)...

Profile  

PostPosted: 09. 02. 2008. 13:54 

Evo gledam slike,onaj mali plavi-PRAVI MALI PEDERCIC!!Jebo majku....eto nadam se da ce ljudi pred katedralu doci u sto vecem broju.

Profile  

PostPosted: 09. 02. 2008. 18:16 

Svaka cast narodu...bilo je nekoliko hiljada ljudi...
samo nije trebalo ono kamenovanje al eto..dopizdilo narodu

Profile  

PostPosted: 09. 02. 2008. 18:24 

Moglo je bit daleko vise ljudi... Al' hajd, vidjeli smo koliko ima gradjana u Sarajevu.

Profile  

PostPosted: 09. 02. 2008. 18:34 

i ti previshe ocekujes...
kada se kolona kretala kroz titovi bilo je dosta prolaznika koji su ishli u suprotnom smijeru ne znajuci sta se desava...zaustavljeni tramvaji su bili prepuni putnika..umjesto da svi izadju i pridruze se koloni..

Profile  

PostPosted: 09. 02. 2008. 18:45 

Ma ja... Gledam neke cetiri tuke, izasle iz nekog kafica i zinule k'o da su pale s Marsa, pitaju: "Sta je ba ovo? A ko je taj Denis?"... Aghrghrgr!

Profile  

PostPosted: 09. 02. 2008. 18:52 
Moderator

Pa dobro nije bio niko i ništa da sad svi znaju za njega... Lako je nama preko interneta doći do vijesti i tog protesta i ljudi koji plasiraju svakakve informacije. Neki ljudi čuju preko TV-a za brutalnu smrt i naravno znaju da nije ni prvi ni posljednji i nastave dalje svojim putem. Ja da nemam net-a baš bih znala da će biti protesti, nit' gledam TV nit' šta drugo na osnovu čega bih znala šta će se desiti ispred katedrale, ko će šetat i ko će kome psovat'.
A ako je stvarno bilo nekoliko hiljada i to je odlično.

Profile  

PostPosted: 09. 02. 2008. 18:54 

Bathory Aria wrote:
Moglo je bit daleko vise ljudi... Al' hajd, vidjeli smo koliko ima gradjana u Sarajevu.

To je to, u Sarajevu je danas Sarajlija najmanje, grad je totalno otisao u kurac.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 177 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]