Post sa mog bloga;
Koliki umobolnik treba biti da se ubije momak, vrÅ¡njak, sin jedinac, tek tako - bez ikakvog razloga? Je li mislite da ste sad "face" i muÅ¡karÄine? Ispali ste obiÄne nezrele piÄke!!! Kurve, znamo vam imena: Ademir Lelović, Berin Talić, Nermin Sikirica. Imamo vam i slike... I joÅ¡ nakon svega prkosite i tvrdite "Ne možete nam niÅ¡ta". Jeste li u to sigurni? Možda vam ovo danaÅ¡nje jebeno ureÄ‘enje od države ne može niÅ¡ta, ali bjes naroda može. Znamo ko ste i skriti se ne možete. Mi smo svuda oko vas... A koja bi kazna bila dovoljna, za vas; Možda da vas skinemo gole, na sred Sarajeva (onako kao Å¡to ste i vi ubili nedužnog momka - u sred Sarajeva), biÄevati vas do smrti, a onda rastrgati i samljeti, pa dati narodu da vas takve pregazi, nakon toga zapaliti vaÅ¡e ostatke i baciti ih u Miljacku? Bojim se da je i ovo premalo! Za vas ovo vrijedi isto, koji ste bili u tramvaju i niste htjeli pomoći!! Je li to bilo teÅ¡ko pomaknuti matoru i sebiÄnu guzicu i pomoći nekome? Stid da vas bude. Vi, Å¡to ste sa brda tokom rata sljegli u Sarajevo. MarÅ¡ odakle ste i doÅ¡li!!! A vi biste da se samo vama pomaže? SeljaÄine obiÄne! A koji je to bio razlog da se uniÅ¡ti jedan mladi život? Nije ga možda bilo; Äisto umobolstvo i dokaz nezrelosti... Onda svaka Äast obrazovnom sistemu u BiH, koji nije prepoznao da su trojica umobolnika redovno i bez problema pohaÄ‘ala Å¡kolu? A da li možemo biti sigurni u to da ga nikad prije nisu vidjeli, ili barem jedan od njih? Guzonje, balavurdija, seljaÄine, piÄkice, kurve....
Otvorimo oÄi - svi koji možemo, budimo sutra pred Katedralom i dignite noževe u zrak. Želimo krvnike pred nama! Da im MI sudimo! (nazalost, posto nezivim u Sarajevu, ne mogu biti tu, niti imam vremena ni mogucnosti da dolazim, ali im posteno izrazite svoj bjes i psujte majke - kako dolikuje i kako su zasluzili)
RIP Denise!
Bojim se da nas samo diktatura moze ukrotiti, gdje ce se znati ko je ko! Kakav smo narod - trebamo se samo zgrazati iz dana u dan na ubistva koja cine jebena seoska balavurdija, a nista poduzimati. A u ponedjeljak, bojim se, hoce li se vise iko ovog sjecati... Zar treba da se jedan po jedan zivot gasi, d abi nasi pohlepni umovi shvatili sta se zbiva oko nas!!! Sramotno!
|