Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 06. 2025. 11:07

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: MOTUS
PostPosted: 19. 07. 2007. 19:15 

Dobročudni HC panker Hogar(sad glavni redar u Močvari),osniva band sredinom 80-tih,a prvi album izdaju tek 1989-kultni prejebeni motus vita est-po meni album bez dosadne stvari..npr grobari,homeini,vikend ratnici,grad dosade...itd...drugi nasred puta,bio je melodičniji,no idalje brz i HC sa odličnom emo core stvari Hala-1997 izdaju prvi CD,i to Razlike-najeksponiraniji motus album,dobar ali daleko od one atmosfere prvoga,a i sa puno ispeglanijom produkcijom-također su izašli na mnogim kompilacijama-od kojih je poznatija HC-fast and loud...gore su Apatridi,debeli,Motus,Rebecca(njegov drugi bend)...te gomila drugih-konačno 2004 izdaje album Psi-i dalje je to HC,no nikako da ponove odličan HC sa prvoga-uskoro izlazi novi-baš me zanima kako će zvučati...BTW-Hogar je i sam priznao da je u vrijeme nastanka prvog albuma,bio jako ogorčen nepravdama svih vrsta i tako je nastao album prepun energije,i rekao je kako to vjerovatno više nikad neće ponoviti(hm,dali to znači kako je rekao da je i njemu to najbolji album,kojeg nikako neće nadmašiti...)npr čuo sam sličnih izjava u black metalu npr grupa summoning je izjavila 1998 kao nikad neće napraviti bolji album od Minas Morgula,iako su tad već izdali genijalan stronghold....bla bla... :)

Profile  

Post subject: Re: MOTUS
PostPosted: 19. 07. 2007. 19:42 

predobar bend fkt...razlike daleko najjaca stvar..

Profile  

PostPosted: 20. 07. 2007. 01:33 

Predobar bend! Prvi album po meni najbolji! Stvari poput Vikend Ratnika su tako zastupljene u nasem drustvu da je to nemoguce a Motus to perfektno prikazuje! Momci iz benda su pravo dobri pogotovu hogar koji je bas ono raja! Definitivno jedan od najboljih ako ne i najbolji punk/hc bend na ovim prostorima! Nadam se da cemo ih uskoro ponovo vidjeti u Sa!

Profile  

PostPosted: 20. 07. 2007. 10:00 

inače nedavno sam ugodno čavrljao sa Hogarom ispred Močvare,i malo smo pričali o HC-u,i panku opčenito-Jebote njemu je naj band svih vremena Concrete Sox :)

Profile  

PostPosted: 21. 07. 2007. 00:43 
Moderator

Bila prošle godine na svirci u Sarajevu,pjevač cool lik,cugao je cijelu noć za šankom-to se ovdje cijeni..Opasan nastup i opasna šutka.. :D

Profile  

PostPosted: 27. 07. 2007. 10:56 

Dobri su... slazem se za to da im je prvi najbolji album. Uzivo su takoder u duRe.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]