DobroÄudni HC panker Hogar(sad glavni redar u MoÄvari),osniva band sredinom 80-tih,a prvi album izdaju tek 1989-kultni prejebeni motus vita est-po meni album bez dosadne stvari..npr grobari,homeini,vikend ratnici,grad dosade...itd...drugi nasred puta,bio je melodiÄniji,no idalje brz i HC sa odliÄnom emo core stvari Hala-1997 izdaju prvi CD,i to Razlike-najeksponiraniji motus album,dobar ali daleko od one atmosfere prvoga,a i sa puno ispeglanijom produkcijom-takoÄ‘er su izaÅ¡li na mnogim kompilacijama-od kojih je poznatija HC-fast and loud...gore su Apatridi,debeli,Motus,Rebecca(njegov drugi bend)...te gomila drugih-konaÄno 2004 izdaje album Psi-i dalje je to HC,no nikako da ponove odliÄan HC sa prvoga-uskoro izlazi novi-baÅ¡ me zanima kako će zvuÄati...BTW-Hogar je i sam priznao da je u vrijeme nastanka prvog albuma,bio jako ogorÄen nepravdama svih vrsta i tako je nastao album prepun energije,i rekao je kako to vjerovatno viÅ¡e nikad neće ponoviti(hm,dali to znaÄi kako je rekao da je i njemu to najbolji album,kojeg nikako neće nadmaÅ¡iti...)npr Äuo sam sliÄnih izjava u black metalu npr grupa summoning je izjavila 1998 kao nikad neće napraviti bolji album od Minas Morgula,iako su tad već izdali genijalan stronghold....bla bla...